תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה כמה שיותר דחוף. אני מכין עכשיו דף קשר לכיתה שלי, עם שלוש עמודות: שם, נייד ומייל. הבעיה שלי היא שנגמרו לי השורות בטבלה קיימת, השאלה שלי היא איך אני מוסיף עוד שורות בלי להתחיל הכל מהתחלה? איך אני יוצר עוד קו בטבלה בין השמות?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מיוחד מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה יש לי בבית שני מחשבים (ברשת) ובשלי יש אימיול וגם בשני עכשיו כל פעם אני מוחק את השני ואבא שלי או דודים מתקינים ומציקים לי והמחשב שלי לא זז יש איזה משהו שאני יוכל לעשות שלא יוכלו להתקין את התוכנה הזאת במחשב יעני שהיא לא תעבוד ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו רוצה לעזור לי ולהכין לי איזה לוגו קטן לבלוג שלי? (בחתימה) לא צריך משהו מקצועי, פשוט שיתאים לTHEME של העמוד. פשוט לי אין בכלל ראש לעיצוב ודברים כאלה, אז אם יש מישהו שבא לו לעזור, ככה בקטנה, סתם לוגו קטן, אני אודה לו מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבקש שתביאו לי אותה רק את השם אם יש תוכנה כזאת שאני משחק במשחק עכשיו נגיד כפתור W עושה משו ואם אני לוחץ קיצור כל שהוא הוא משנה את המקלדת למצב שתיים ככה שכפתור W יעשה משו אחר יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם אני צריך לתת לבדיקה לרוץ על 100%? זה כמה שעות... האם צריך לשנות את ההגדרות עם מקש C? לאיזה הגדרות צריך? איך בכלל ניתן לפענח את הקוד של התקלה במקרה ויש? האם ניתן לעשות PRINT SCREEN בתוכנה הזו כדי שאוכל להראות לאנשים אחרים את התקלה שנפלה(במקרה ויש...) תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אני משתמש בהרבה תוספות ושדרוגים לג'ימייל בפיירפוקס, דבר אחד שעדיין מפריע לי ולא מצאתי לו תוסף או פתרון הוא שליחת הקבצים אני מחפש את האפשרויות הבאות: 1. אם מישהו מכיר תוכה קטנה שיכולה להוסיף לי ללחצן הימני בחלונות את האפשרות ב- SEND TO לשלוח קובץ מסויים ישר בג'ימייל כמו שזה מוגדר לתוכנת מייל רגילה? 2. שליחת כמות קבצים מרובה בבת אחת ללא הצורך לבחור אחד אחד (לדגומה בתמונות זה מאוד מציק ואני לא רוצה לשים את כולם בזיפ ורק אז לשלוח כי זה מאבד את אפשרות הצפיה וכו) הנה לינק לכל מיני תוספות למי שמעוניין
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אפשר לעשות בGMAIL שאם אני שולח הודעה למייל של WALLA אז מקבל ההודעה יצטרך לשלוח לי אישור על כך שהוא ראה את ההודעה כמו שאפשר לעשות בOUTLOOK EXPRESS "בקש אישור קריאה"? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קו מעוקל כזה. ניסיתי להשתמש ב Pen tool - לעשות עוד נקודות ופשוט להזיז אותם אבל אז זה הופך את הקו לצורה מוסימת ואני לא רוצה שזה יהיה ככה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בפוטושופ ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות להם לוגו ולשלוח להם שזה יהיה מוכן.אולי ייצא מזה משהו חשובה לי לדעתכם לגביי הפרוייקט הלא גמור הזה http://www.fileflyer.com/view/PcOSECk
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך ליצא קובץ תמונה עם רקע שקוף איכשהו?? אני עובד עם תוכנת פיירורקס על איזה אתר ואני מכין את הכפתורים הם בצורה (------) כזו בערך כולל הסוגריים אני רוצה לייצא את הקובץ ללא קרע על מנת שמי שמתכנת את האתר יכול להרכיב את כל הקבצים על הדף... אשמח לעזרה או רעיונות לפתרון אני ממש זקוק... תודה מראש, noise
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הפעלתחי את התוכנה וגרמת לה לזהות את הקול שלי הקול שלי מזוהה טוב,אבל יש בעיה דוגמא: נגיד בא לי לפתוח את START אז אני אומר לו סטארט,הוא מבין את הקול שלי וכותב אפילו למעלה START MENU אבל זה לא נכנס לתפריט עצמו של הסטארט ככה גם בתיקיות נגיד אני אומר לו Omri הוא כותב למעלה Open Omri אבל לא נכנס לתיקייה וגם שאני עושה Show Numbers זה לא פותח לי את התיקייה(לא רק בדסקטופ) אבל שאני אומר לו נגיד Open Firefox הוא מראה לי את התפריט הזה,אני אומר לו מס' ואז אוקיי וזה עולה! וגם בתוך הפיירפוקס,אני אומר להראות מספרים,בוחר נגיד טאב כלשהו ואומר אוקיי ,זה נכנס!!! מישהו יודע מה הבעיה? זה ממש מעצבן!!!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
יש לי תמונה של מישהו שעל זרועו יש כתמי לידה אדומים, איך אפשר להסיר את זה בפוטושופ, ועדיין לגרום לזה להראות כמו יד אמיתית? (הCLONE BRUSH לא יעזור לי בזה). אני משתמש בגרסת הCS2, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני אל יודע לאן ממש זה שייך.. יש לי בעיה שאני מפעיל סרט במחשב אז הסרט יכול לפעול ואז לאחר 5 דקות המסך יהיה שחור וישמעו עדיין את הסרט כל פעולה אחרת במחשב עובדת רק שרואים סרט אז לאחר 5 דקות שרואים טוב זה קורה.. מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יכל לעצב לי כרטיס ביקור בישביל אבא שלי. בעיקרון אין הרבה מה להשקיע, צריך משהו פשוט. אבל אין לי ראש מתאים לדברים האלה ויש פה כמה שאני בטוח שיש להם. את הפרטים אני ישלים לבד (פלאפון, איימיל, שני משטים, שם....) השם זה אייל לוי, ולחברה קוראים מעגלים של הצלחה. אם אתם יכולים לעצב לי גם לוגו (שיהיה גם בכרטיס ביקור) הלוגו מורכב מ3 עיגולים שמחוברים אחד בשני (כמו הסמלך של האולמפידה אבל בקו ישר) ירוק, צהוב אדום. אני לא רוצה לרשום הרבה מידי אז אם למישהו יש בעיות שידבר איתי בפרטי. אם מישהו רוצה יש לי הזמנות לTL בתמורה. מקווה שתעזרו לי. ד"א אבא שלי הוא מאמן אישי תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
החל מיום ה' מאפשרת ענקית התוכנה לכל משתמשי Windows XP להוריד את הדפדפן Internet Explorer 7, ללא בדיקה של המנגנון האנטי פיראטי Windows Genuine Advantage. הערכה: המהלך הוא על רקע החשש מעליית כוחם של דפדפנים מתחרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457035,00.html
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני נוב מחולט בעניין אז בסבלנות. היום העברתי לאבא שלי את כל המיילים לאאוטלוק. עכשיו יש לו שלושה חשבונות שונים ב-Gmail ואת כולם הגדרתי כך שיגיעו לאאולטק והכל טוב ויפה. ההודעות "מורדות" לאאוטלוק ברגע זה אבל - משום מה הכל נכנס ל-Inbox אחד ואני לא רואה שלושה "עצים" ניפרדים של חשבונות.. *יש תמונה להסבר* ככה שכמו שאתם רואים במקום שיהיו שלושה "עצים" כאלה של חשבונות יש רק אחד. למישהו יש הסבר איך אני גורם לזה להיות שלושה ניפרדים עם שלוש Inboxים שונים וכו'? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
הי, הסרתי בטעות את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (לוח אם 845 של JETWAY). עכשיו רואים ברזולוציה מאוד נמוכה וב-16 צבעים ולכן קשה מאוד לעבוד על המחשב. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר החברה אך אין כל שינוי וווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך. האם יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש בכל העסק הזה של התוכנות שיתוף קבצים.. בכל מקרה, התקנתי את אי-מיול 0.47C עכשיו לקאדמילה הוא מסרב להתחבר, ולשרתים רגלים אם הוא כבר מצליח להתחבר אז המזהה שלו נמוך אני מבין שיש פה איזשהו קשר לתוכנות אבטחה של המחשב אבל אני לא הכי מבין ולא ממש בא לי לעשות איזה טעות ולהשאיר את המחשב שלי פתוח לכל מיני מזיקים, אני משתמש תוכנת אנטי וירוס AVG הגירסה החופשית, וXP עם SP2 אז אני אשמח לכל עזרה בנושא הזה. אני גם אסמך אם מישהו יוכל להכווין אותי לאיזה מדריך טוב שיסביר לי איך לשנות את ההגדות של האי-מיול ככה שהוא ייעבוד בצורה המיטבית. מודה מראש לכל עזרה יש לי עוד בעיה, אולי תוכל לעזור. אני משתמש בסט אלחוטי של חברת מייקרוסופט (עכבר + מקלדת), במחשב הישן לא היה צרות עם…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
מנסה לייצא יומן של אוטלוק - לצורך שימוש ביומן של גוגל...זה כל הזמן ניתקע ....? 1. קראתי במדריך של גוגל - איך מיצאים את היומן של אוטלוק > ניסיתי....וזה כל הזמן ניתקע לי - אין לי מושג למה ( ניסיתי לייצא רק 3 חודשים - וגם ללא הצלחה) 2. איך בידיוק גוגל אמור להיסתנכרן באופן קבוע עם האוטלוק ? זה נעשה אוטומטית ? או שכל פעם אני צריך לעשות את זה ידנית? THX
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש driver ללוח ג'יגה בייט ga 81915p, לא מוצא באף מקום, מישהו יכול לעזור ??? תודה לעוזרים ושבוע טוב .........
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-