תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
icq אני לא יכול לשלוח ולקבל קבצים פשוט כמו הכותרת.. לא מצליח לשלוח ולא מצליח לקבל, אני רואה ששולחים ואני מאשר ואז מגיע הרגע שזה אמור לטעון וזה לא טוען אלא מבטל, וכנ"ל לגבי שאני שולח הם רואים ומאשרים וזה אותו דבר, תודה =] זה לא קשור לפיירוואל כי ביטלתי ונסיתי.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שנים קניתי את הדיסק LIQUID TENSION 2 בזמנו העברתי אותו ל FLAC. הדיסק שרוט היום בצורה מטורפת אז אני רוצה לצרוב חזרה את הקבצים שיש לי על המחשב... אפשר איכשהו עם נרו? אני מחפש ולא מוצא... אם אי אפשר, יש תכנה טובה אחרת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מחקתי כמה קבצים לפני כמה שעות בטעות, ואני צריך אותם בחזרה. לא ביצעתי אפילו ריסט למחשב [אין לי מושג אם זה רלוונטי בכלל]. אפשר לשחזר אותם איכשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את תוכנת הדואר, היא מושכת את אותה הודעה מס' פעמים ואז קורסת מישהו נתכל בזה בעבר ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום התחלתי לעבד על AE ונתקלתי בבעיה קטנה ברנדור של הקטע כשאני לוחץ על 0 או DEL במקשים שבצד לרנדר את הקטע זה נותן לי כמה שניות בלבד ולא את האורך המלא מה צריך לעשות בשביל שזה יראה לי את כל הסרטון\מוסיקה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ביצעתי את העדיכון למערכת ההפעלה מהלינקים שמצאתי לדרייבר אבל לא יודע למה במנהל ההתקנים עדיין הוא לא מראה אותו כמותקן תקין . יש מצב שמישהו יכול להשיג לי את קובץ ההתקנה עצמו של הדרייבר ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם . היום החלפתי את כרטיס המסך הישן שלי ( nvidia ) בכרטיס חדש (ATI ) , ולאחר התקנת הדריברים של ATI לא פועל לי 3DMARK על כל גירסאותיו מה אפשר לעשות ? האם יש גירסאות דריברים רשמיות ל- 2900PRO ? כי אני לא מוצא ממש... תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כמה צורבי DVD (ראה מפרט) במסגרת העבודה יש לי צורך לצרוב כמיות גדולות של חומר. עד כה השתמשתי ב-CLONE DVD של SLYSOFT בכדי לצריב 3 DVD במקביל. פשוט פתחתי את התוכנה 3 פעמיים. כעת יש לי צורך לצרוב כמות גדולה של CD ... ניסיתי לבצע זאת באמצעות CLONE CD של אותה חברה. אבל זה בלתי אפשרי. משום מה הצורב של NEC ושל Optiarc לא תומכים בצורה יציבה בתוכנה. פעם מצליח ופעם לא, אני צריך משהו יציב, אחרת זה לא מסחרי ... NERO 7 לא מסוגלת לבצע זאת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני קיבלתי הודעה של המחשב יכבה תוך 60 שניות לצערי לא שמרתי תמונת מסך וזה אחת לכמה שעות קורה כך שלא תפסתי תמונה עדיין. הרצתי חיפוש והסרה וזה לא בלאסטר. גם אין וירוסים. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, שמתי לב שכל פעם שעבדכם הנאמן עושה אתחול, הססמאות הן ל-HWzone, הן ל-Gmail, והן לכל אתר אחר שאני גולש בו מתאפסות והוא שוכח מי אני ומה ססמתי. הקשר היחיד שאני רואה בין השניים הוא שאני גולש לשניהם מ-FF... מישהו?
-
- 23 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הנה הוא אני רוצה לשים אותו כתמונת תצוגה... תעשו איתו מה שבא לכם! זה מה שאני עשיתי :-X Neo Inspired קצת עלוב, אני יודע, כולה מברשת, כלי בחירה ודלי :-X יאללה תראו מה אתם יודעים!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ככל הנראה ההארדיסק שלי מעפן. מה שקרה זה שלפני כמה ימים המחשב נכנס ללופ של ריסטרטים ולא מגיע לווינדוס. כשנכנסתי דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס גיליתי שה partition הראשי שלי :C לא מוגדר. (לא NTFS ולא FAT) כך שזה נראה ככה: (partition1 (unknown חיברתי את ההארדיסק ככונן נוסף דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה תקינה, והצלחתי לראות את הקבצים דרך תוכנה בשם "active partition recovery" אבל לא הצלחתי לגשת אליהם ולאחות אותם. אז למי שיש הצעות תוכנות וכו', אודה לכם מאוד!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, עברתי לוינדוס ויסטה, התקנתי את הפיירפוקס החדש 2.0.8, ומאז אני לא מצליח להתקין שום תוסף: ג'אווה, activeX (בשביל ynet ו-וואלה) וכו'. הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שיש שגיאה ושהוא לא יכול להמשיך להתקין. יש לציין שיש לי גם zonealarm ו-SpyBot Search&Destroy אבל אותו דבר קורה גם כשאני מכבה אותם... מה עושים? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש וזוהי הודעתי הראשונה. ואשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני משתמש די חדש בfirefox והבעיה שלי היא כזאת: אני עשיתי שתהיה השלמה אוטומטית של כתובות בשורות הכתובות, וזה די מציק האמת. מי שלא מכיר אז עשיתי את זה דרך ה-about:config ואת הערך הזה: browser.urlbar.autoFill היה צריך לשנות לtrue ניסיתי לבטל את זה ע"י החזרת הערך לfalse, אך זה לא השתנה ועדיין קיימת ההשלמה האוטומטית.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום . אתמול מחקתי ספריה גדולה של קבצים. בגלל שהספריה היתה גדולה היא לא עברה לסל מחזור. אלא נמחקה לצמיתות. עכשיו אני רוצה לשחזר אותה. יש לציין שהשתדלתי לא לשמור על המחשב כדי לא לדרוס את המקום הפנוי על ההרד דרייבר. ניסיתי לשחזר עם תכנת ntfsundelete אך לא ראיתי את הספריה שם. למישהו יש רעיון? ערן
-
- 6 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה שיהיה לי תוכנה שאני קובע לה שעות מסויימות ואז אחרי זה שאני לא ליד המחשב היא תפתח אותם אוטומטית בשבילי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-