עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shahar07,

תוכנה חדשה שאני עובד איתה ששיכת לוויסטא לא נותנת לי לראות קיבציי avi שאני מקבל, האם מישהו יודע להגדיר את זה ?

2. Started by Ashand,

נכון שזה נשמע פשוט אבל המצב אצלי במחשב הוא כזה: דיסק IDE שמותקן בו ווינדוס (C&D) דיסק SATA שמוגדר כדיסק 3 למרות שחיברתי אותו על הלוח כ-SATA 1... אם אני יתקין ווידוס על ה-SATA אוטומאטית הוא יהפוך לראשון בבוט? אני אראה אותו כ-C ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. יש לי מסך SAMSUNG206BW והדף אינטרנט שלי בגודל חצי איך אפשר להגדיל אותו בלי לאבד את האיכות?

4. Started by ShayGTi,

האם יש דרך לבדוק את סטטוס ההורדות דרך הפלאפון?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  5. לפי מה ששמעתי הנורטון גוסט לא תמוך בחיבור SATA

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by RX7,

יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  7. Started by Imtheman,

יש לי "DANCE PAD" שנקרא "STAY COOL" מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא דריברים ותוכנה לזה ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by bdbd,

COMPAQ PRESARIO 1500 לכרטיס מסך אני לא מצליח למצוא......אפשר עזרה אני לא יודע גם איזה כרטיס מסך זה בדקתי עם סנדרה ולא הצלחתי לגלות

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  9. זה דיסק לא מוגן. אני רוצה פשוט לערוך משהו, איך אני עושה את זה?

10. Started by Imtheman,

קיבלתי דיסק שאמור להעלות בבוט אבל זה שצרב אותו העתיק את הקבצים וצרב ( לא עשה אימג' או קופי דיסק ) יש אפשרות כן להפעיל את התוכנה בתור בוט ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. Started by sos,

שלום! אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל חיפשתי ולא מצאתי פתרון. קיצור הבעיה שלי היא שאני מצליח לראות סרטונים מיו טיוב אבל מאתרים כמו ynet ו-nana אני לוחץ פליי ואז לא קורה כלום. התקנתי דרייברים של כרטיס מסך וקודדים מחדש ולא עזר.

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by kfir_dnd,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  13. הורדתי סרט באיכות גבוהה: Audio: 640kbps, AC-3 ACM Codec Video: 71kbps, 24 bit, 23FPS, DIVX Res: 1280x688 שימו לב שלא מדובר במקודד H.264 שזולל את משאבי המערכת.. המחשב שלי מאוד חזק: E6300, DS3, 1G RAM אין סיבה בעולם שהמחשב לא יציג את הסרט הזה חלק (הוא גם נקי מוירוסים וספייוור ככל הידוע לי). אז למה הסרט בכל זאת רץ ב"קיטועים"? הוא לא מציג אותו חלק גם בMedia Player וגם בMedia Player Classic.. הCPU לא עולה על 30-40 אחוז במקרה קיצוני. בנוסף, אני מגדיר את הנגן בעדיפות "זמן אמת" (Pirority -> Real Time). זאת לא בעיה נקודתית בסרט אלא בכל הסרטים שהורדתי באיכות גבוהה. אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by tamar,

שלום. התקנתי WINRAR ומשום מה הוא החליט להתקין את עצמו בשפה זרה (איטלקית או ספרדית - "פתח כאן" רשום לי כ "EXTRAURE ACI"). יש למישהו מושג איך משנים שפה בלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  15. Started by פרדי האדמור,

היי אני רוצה שכל פעם שאני מכניס דיסק ריק למחשב, ה-Autoplay של ה-XP יציג את האפשרות לצרוב באמצעות Nero Burning ROM (הרגיל, לא ה-Express) ואפילו יותר מזה - כל אימת שאני מכניס דיסק ריק למחשב, כבר אוטומטית הנירו יעלה לי עם חלון האפשרות איך לצרוב את הדיסק. יש לי נירו 6, ו-XP SP2 תודה

16. Started by jety,

כרטיס מסך Radeon X1950XT דרייברים מעודכנים (ניסיתי גם להתקין מחדש) DX מעודכן. כשאני נכנס למשחק לא משנה איזה שהרזולוציה שלו גבוהה יותר משל שולחן העבודה, המסך שלי נדלק ונכבה הרבה פעמים ובסוך יוצא בכלל מהמשחק בלי שום הודעת שגיאה. הוא לא מצליח לשנות את הרזולוציה מ 1024x768 (הרזולוציה של שולחן העבודה). אחרי שאני עושה ריסט הבעיה נפתרת לכמה שעות. כאשר אני מצליח להיכנס למשחק והרזולוציה כן משתנה, כשאני ממזער את המשחק הוא לא משנה את הרזולוציה חזרה ל 1024x768. כשאני מנסה לשנות ידנית הוא אומר לי שאני חייב לעשות ריסטרט למחשב כדי שזה ייכנס לתוקף (מה שאף פעם זה לא אמר). אני לא יודע מה לעשות כבר. ושאלה קטנה לא קשורה אבל אם כבר: איך אני מפעיל בביוס את ההגדרות המתקדמות? ב GA-965P-S3.. CTRL…

17. Started by MrAccident,

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים שלום יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא או…

18. Started by tronado,

היי, אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות לדחוס תמונה ע"י הוספת תפריט כאשר לוחצים על התמונה עם קליק ימני.(משהו בסגנון של הCOMPRESS TO, של WINRAR) מישהו מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by DarkMoh,

אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להחליף שמות של כוננים (E,F וכו'..) אני יסביר, יש לי צורב שכל הזמן היה כונן F, והיה לי הארדיסק שהיה כונן E, עכשיו לא יודע למה פתאום הם התחלפו, הצורב פתאום ניהיה כונן E וההארדיסק ניהיה כונן F מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שזה יהיה בחזרה...? תודה לעוזרים נ.ב. לא יודע אם זה המקום המתאים, פשוט לא מצאתי מקום אחר לכתוב את זה בו.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  22. אני רוצה תוכנה שתאפשר את השימוש במחשב רק בשעות מסוימות... זאת על מנת להגדיר לאחי הקטן בדיוק את השעות בהם הוא יוכל לשבת על המחשב.. שלא יוכל לתחמן נגיד שזה יהיה רק ליוזר אחד בXP, או שזה פשוט ידרוש ססמא כשזה בין השעות..... משהו כזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by amitaiz,

שלום יש לי כמה חשבונות מייל באאוטלוק אקספרס. אני רוצה שההודעות יגיעו לתקיות נפרדות ולא כולם לinbox, לדוגמא הודעות מהמייל של העבודה יכנסו אוטומטית לתקיה "עבודה", מהמייל הפרטי ל"בית" וכן הלאה. יש אפשרות כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  25. כשאני עוזב את המחשב למשהו כמו 10 דקות~, הוא ניכנס למצב של Sleep. וזה ממש מעצבן כי עד שיקנו לי את המחשב החדש המעבד ה"מדהים" שלי פשוט לא מתמודד עם זה וניחנק וכל המחשב ניתקע לכמה שניות, זה ממש מעצבן. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים