עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! לפני כשבוע שבועיים קיבלתי את המחשב החדש ומייד התקנתי עליו את חלק מהמשחקים שאני משחק בהם, המשחק הבעייתי הוא NeverWinter Nights למי שמכיר כאשר הבעיה היא שכאשר אני מריץ את המסחק אני רואה את הלוגו של ATARI ואז את כל שאר הסרטים ואז המסך שחור אבל ברקע מתנגנת המוזיקה של המשחק, אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על משהו ואז עוד משהו, בד"כ מגיע לי למצב של LOADING MODULE או משהו, ואז אני חוזר ורואה את המסך הראשי של המשחק.. יש לי GeForce 8400 כלשהוא כרגע ועדכנתי את הדרייברים להכי חדשים וזה לא פתר את הבעיה, גם דיירקט איקס לא ואני כבר לא יודע מה לעשות, זה מעצבן רצח... ד"א, סליחה אם הטופיק לא במקום אבל לא ידעתי איפה עוד לשים אותו. אה ועוד שני דברים שלא מצאתי בFAQ: א. האם יש תוכנה או משהו…

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by ROTEMan,

יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE 7300GS ואני לא מוצא את הדריבר המתאים לויסטה. (לXP יש לי) בבקשה עזרו לי למצוא את הדריבר. רותם

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום לכולם היום סוף סוף החלטתי להיפטר מה-XP שיש ולהוסיף את המקום לכונן של הוויסטה שלי, עכשיו אני צריך כמה דברים ממש קטנים מה-XP אז אני מתקין עכשיו אותו בVirtual PC של Microsoft. עכשיו השאלה שלי, האם הווינדוס הווירטואלי שהוא מקבל ווירוס, האם הוא מדביק רק את המחשב הווירטואלי, או שהוא יכול לפגוע גם במחשב המארח...? ובקשר לדרייברים עדיין לא הגעתי לקטע , מתקינים כרגיל, או שיש דרך אחרת?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש לי כיום 3 מחיצות על כונן SATA2. במחיצה C מותקן XP וכל התוכנות שלה. במחיצה D יש כל מיני קבצים ומסמכים במחיצה E מותקן VISTA וכל התוכנות שלה. עכשיו הבעיה שלי שאין לי מקום עם VISTA זה נע בין 1.6 ג'יגה ל 600 מגה פנויים (אין לי מושג למה אבל כל פעם זה משתנה למרות שלא מותקן משהו חדש). אז ניסיתי לשנות את הקיבולת עם Partition Magic אבל יש לי את ההודעה Cannt resize. There are no primary or logical partitions on this drive כל פעם שאני מנסה לעשות Resize a prtition . מה אפשר לעשות? או אם בכלל עדיף עם תוכנה אחרת?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  5. אהלן לאחר אינספור חיפושים מייגעים לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים לכרטיס הקול, מדובר בכרטיס קול מובנה (intel 82801 (ICH6 AC97 ולוח האם הוא foxconn 915A01 P1 בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. הינה תמונה של ההודעה שמופיעה חצי דקה בערך אחרי שאני פותח את המחשב: זה נותן לי 60 שניות עד שהמחשב מבצע בעצמו ריסט.. למישהו יש מושג מה הבעיה, זה ווירוס או שמדובר בבעיה בווינדוס, כי לפי מה שאני זוכר בפעם האחרונה לפני שהייתה לי את הבעיה וכיביתי את המחשב, לא הורדתי כלום וגלשתי באתרים הכי בטוחים שיש כמו YNET האתר הזה Walla וכו'.. מצד שני גם לא עשיתי שום פעולה שעלולה לפגוע בווינדוס.. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע איך אני אמור לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. עד שפיירפוקס עידכנו גרסא חדשה הייתי רושם בשורת הכתובת ומקבל תוצאות חיפוש של google.co.il . מאיזה שהיא סיבה שלא ידועה לי מאז השדרוג לגרסא החדשה ביותר זה כבר לא עובד ואין לי מושג איך להחזיר את זה. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור. תודה!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

ניסיתי בכמה גרסאות גם בגרסה 8

9. Started by UZI_BILI,

אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  10. Started by itai_1813,

לחבר שלי יש בעיה בתוכנה Nero גירסא 7, הבעיה היא ככה: לפני מספר ימים חבר שלי התכוון לצרוב דיסק מסוים (DVD) אז הוא עשה את הפעולות הרגילות, נכנס לאפשרות Data DVD, עשה Add לקבצים שהוא רצה לצרוב כמובן שהצורב DVD היה מסומן באשרות של בחירת הכונן ומשום מה הכפתור "Burn" מטושטש ז"א שהוא לא ניתן ללחיצה. בצריבצ דיסק רגיל (700mb) אין שום בעיה בצריבה. אם מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה בבקשה לעזור! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. אני רוצה להוריד את פאר קריי המלא מ-gamershell הקובץ יורד אבל בדף למטה כתוב Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. Attempting to download this file with your current browser is unlikely to work correctly. http://img337.imageshack.us/img337/8056/fcfh1.jpg אי אפשר להוריד יותר מ-2GB ב-IE ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שבוע טוב אני מחפש תוכנת הקלטה (של קול) ושיהיה אפשר לצרף אפקט\ לערוך את הקול כך שישמע דיבור בקשר כל טוב ותודה לעונים אלי

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. השתמשתי המון זמן בקאספרסקי 6 + ZA כפיירוואל ולא היה לי בעיות כרגע אני משתמש בKIS7 שזה כבר עם פירוואל אבל אני לא חושב שהפירוואל ברמה כמו ה ZA. אני ברשת וזה מזהה בעיקר התקפות מתוך הרשת בIP: 10.0.0.1 וכל אלה הZA רשם יותר מ 10,000 התקפות ובכלל אני מרגיש שKIS7 סורק לי בזמן אמת כל דבר שאני פותח אפילו אם זה My Computer סוגר ופותח שוב אני מרגיש שזה טיפה מאט את המחשב על מה אתם ממליצים? לחזור ל K6 + ZA או ש KIS7 מספיק?

14. Started by hag911,

אחותי קנתה לי לא מזמן קספרסקי 6 מארצות הברית, התקנתי אותו, הכול טוב ויפה... ואז התגלתה לי בעיה, אחרי שעה שאני גולש באינטרנט או סתם המחשב דולק, נכבה לי האינטרנט,ניסתי לשחק בהגדרות ולא הצלחתי בAVG הקודם שלי זה לא היה ככה... יש למישהו פיתרון?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by Vidati,

המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avibl,

שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. היי לכולם ..אני חדש בפורום התוכנה ;D יש לי תוכנה לשינוים עוצמה של רמקולים ומגביר עוצמה אבל זה של חברת אינטל מלוח אם מובנה ואין בו אפשריות להגביר עוצמה לסאב וופר אז תמילצו איזה תוכנה אמינה וקלה להגביר עוצמה לסאב וופר וגם לכללי כלומר לרמקולים אחרים עריכה: יש לי מערכת קולנועי בייתי 5.1 ערוצים בתודה

18. Started by y_a_n_i_k,

ובכלל הרבה תוכנות כמו מסנ'ר בעברית, איך אני גום להם להיות באנלית?? לפני הפירמוט הכל היה באנגלית, מאותם הקבצים.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by yoav23,

פורום יקר... נתקלתי בבעיה מעצבנת, כאשר אני צופה דרך הטלוויזיה במחשב כמעט ולא ניתן לראות את הכתב ולכן כאשר אני בא לבחור סרט מתוך רשימה שלמה אני לא מצליח לדעת באיזה סרט אני בוחר האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לראות את השמות של הסרטים בצורה ברורה בטלוויזיה? משהו כמו מערכת מדיה סנטר אבל שלא תהיה מערכת הפעלה שלמה יואב

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום רב אני מעוניין ליבא את רשימת הכתובות שלי בחשבון ה GMAIL ל office outlook 2003 הבעיה היא שאת הקובץ שאני מיצא מהGMAIL ה OUTLOOK לא מוכן לקבל. האם יש למשהוא פתרון אולי אני לא שומר את הקובץ נכון? תודה מראש עמיר

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SteelCat,

יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by boogie,

איפה אני מגדיר שהתבלאות (לא הכתיבה) יהיו מימין לשמאל? (הכוונה שהתא הראשון A יהיה בצד ימין?)

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  24. היי! רציתי לדעת איך אי מוריד דיבוב מסרט דיוידי מקורי? תודה!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים