תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט 2.0 כשאני מגלגל את הגלגלת שלו באתרים זה מגלגל לי את הדף ממש מהר וזה לא נוח ככה. נכנסתי להגדרות של העכבר והגדרתי שם שיהיה הכי איטי שאפשר אבל עדיין זה מהיר. יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpg אז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי תוכנה ghost 10 . נסיתי לעלות בדוס ולעשות ghost. ומשהו מוזר אני רואה בגודל 2 דיסקטים קשיחים אחד בגודל 80GB והשני דיסק קשיח 160GB. נסיתי לעתיק בדוס ghost רואים דיסק קשיח 160GB מראה גודל קטן מאוד בגודל 152GB למה אני רואה גודל קטן,איפה הגודל מלא בדוייק ב- 160GB? לחבר שלי יש לו דיסק קשיח 320GB ועשה אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. וראה שבדוס GHOST רואים גודל 320GB ויצא קטן מאוד 300GB . איפה השאר 20GB?. צריך להיות דיסק קשיח גדול ומלא שיראה גודל 320GB מדוייק. מה עושים,האם יש גירסה יותר חדשה ghost בדוס שמראה גודל דיסק קשיח בגודל מלא ומדוייק? אם יש דבר כזה מה הגירסה של ghost בדוס? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שממירה קבצי MPG בפורמט VCD לקבצי AVI (פורמט DivX או XviD), וכוללת גם את הקודקים הדרושים. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואחרי שאני מחלץ את כול החלקים מקיבצי הראר אני מקבל 80 חלקים ואין שמה קצבי ISO או BIN כלומר אני לא יכול לעשות MOUNT ל דיימון טולס ,אז אם אתם יכולים לעזור לי ולהסביר לי איך להפוך את כול החלקים האלה לחלק אחד של BIN או כול קובץ אחר שהדיימון יוכל לקרוא? תודה אגב יש שמה קובץ אחד שהסיומת שלו SFV אני נסיתי לעשות לו MOUNT עם דיימון אבל זה לא עושה כלום :'(
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת .. יש לי E4300 @ 2.6 8800GTS 320 2GB RAM 300GB HD לפני כמה ימים התחלתי לשחק במולטי פלייר של COD 4 החדש והמשחק עבד אצלי פשוט מצוייין על ההגדרות הכי גבוהות ורזולוציה 1440 X900 עכשיו אני נכנס והמשחק פועל אצלי על 10 - 20 FPS ואני בקושי זז.. אותו הדבר קורא לי גם במשחק NFS:PS יש לי 5 FPS מקסימום בהגדרות הכי נמוכות בלי שום פילטרים .. ופעם אחד עשיתי ריסט וניראה לי ביטלתי איזשהו תהליך ב TASKMANAGER והמשחק פעל אצלי מצויין .. אחרי זה עשיתי שוב ריסט והמשחק חזר לפעול על 5 FPS ושום סגירת תהליכם לא עזרה.. אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי WINDOWS VISTA תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
להורדה (אנגלית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b1-candidates/rc3/unsigned/firefox-3.0b1.en-US.win32.installer.exe (עברית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b1-candidates/rc3/unsigned/firefox-3.0b1.he.win32.installer.exe אנחנו קרובים יותר מתמיד לגירסא הרישמית של FF3 תהנו עריכה: דעה אישית משעה+ של עבודה איתה: דברים חדשים שאהבתי: +ביציאה מהדפדפן הוא שואל אם לשמור את העמודים שאתה צופה בהם ולפתוח אותם בפעם הבאה או שהוא יפתח בHOMEPAGE כרגיל (ניתן לעשות שיזכור את תשובתך ויפעל כך כל הזמן) +ליד הADRESS BAR יש אפשרות הוספה (או הורדה במיקרה שהוא כבר שמור) מהBOOKMARKS. הוסיפו PLUGINS בADD-ONS MANGER (בנוסף לערכות נושא ות…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקים שדורשים איזה עיבוד של הכטיס מסך. התקנתי לאחרונה לכבוד איזה דמו[שלמרבה ההפתעה בכלל לא פעל] דרייברים, יש לי FX5200, הדרייברים היו באלפה לדעתי. אני חושב שפה קבור הכלב, אז ברצוני לדעת היכן ניתן למצוא את הדרייברים ההכי יציבים וההכי עדכניים לכריס המסך שלי. במקרה שמומחי הפורום חושבים שזה לא מקר הבעייה, בבקשה, תקנו אותי ועזרו לי לתקן את המחשב. העסק הזה מעיק ברמות מטורפות, מה גם כשאני ממזער אין בעייה, הבעייה היא כשאני יוצא.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אם יש ל VISTA 64BIT עדיף
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי על המחשב שלי Microsoft Visual Studio 8 ואז הסרתי אותו בצורה לא הכי נקייה לפי דעתי...(אני אני עדין ראה אותו בWindows Update) עכשיו אחותי צריכה ללמוד עליו ואני צריך להתקין אותו שוב ועכשיו הבעיה.... כאשר אני נכנס להתקנה הוא לא נותן לי אפשרות של התקנה אלה רק "לתקן" את ההתקנה אז אני עושה את זה וזה עובר שני שלבים ובשלב השלישי זה מפסיק ונותן לי שלח אל תישלח.... למה זה? אך אני יכול להתקין את זה בכול זאת... תודה מראש מקווה שזה הפרום המתאים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה להתחבר ל SOULSEEK והתוכנה לא מצליחה לעשות CONNECT לשרת. אני חושד שברק חוסמים, מישהו כאן מחובר ל SOULSEEK תחת 013 ? ולפני שכולם קופצים כאן שאני אסדר את הפורטים, אז א. ה PORT FORWARDING שלי מכוון כהלכה ב. ההתקשרות לשרת בכלל לא תלויה ב PORT FORWARDING שיעבוד
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
נשמות יקרות של פורום זה, האם מישהו מכיר תוכנה להקלטת המשחק בזמן שאני משחק שהיא אינה FRAPS?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם אפשרי שכתובת הGAMIL שלי תהיה הכתובות שלי במסנגר? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בדיבור באינטרנט (VOIP). אני יכול לשמוע אחרים אך לא יכול לדבר. ה-MIC לא מושתק ואני יכול לשמוע את עצמי מדבר אך לא יותר מזה. מה עליי לעשות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כמה שיותר נוח עד עכשיו השתמשתי בMUSICMATCH JUKEBOX אבל היא התחילה לעשות בעיות
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
תמונות של הילדים שלו ועוד כל מניי עבודות הוא מחק בטעות את ה partition דרך ווינדוס
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת + תוכנה שהופכת סרט DVD שמורכב ממספר קבצי VIDEO_TS לפורמט AVI של מחשב. תודה רבה לכם על העזרה! הסתכלתי כבר בסטיקי אבל התוכנות שמה לא ממש עזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי כשאני מתחבר למחשב אחר אז במחשב ההוא מופיעה הודעה שמישהו עכשיו שולט במחשב. האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בכל מה שקשור לתוכנות האלו עד עכשיו אני משתמש בEmule ורוצה להתחיל להשתמש באלו ששאלתי עליהם אז יש לי כמה שאלות. דבר ראשון איזה מבין התוכנות אתם ממליצים להשתמש? לפי בדיקה ראשונית שלי הAzureus Vuze נחמד מיכוון שבעמוד הראשי שלו יש ים לינקים למלא דברים. אני לא יאמר (ומצפה מכם שגם לא תעלו את זה בשביל שיהיה לכולם דיון מועיל שיוכלו ללמוד ממנו) מה בשביל שלא יגרור את הדיון הזה לאיזה וויכוח טיפשי או שינעל, אבל הבנתם למה אני מתכוון. הבנתי שבתוכנות האלו אין שיטות "דירוג" של קרדיט כמו בEmule (שאת האי מיול שלי התקנתי על D וכשאני מפרמט את המחשב זה לא משפיע על התוכנה מין הסתם הincoming\temp ממוקמים באותו תיקייה) אני אומר את זה מכוון שאם זה לא עובד ככה בתוכנות האלו אז אי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי את הגרסה הכי חדשה של AVG החינמי תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-