תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה הדגם SiS 7012 Audio Device תווודה
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים באמצעות כבל SERIAL COM-PORT. הקשר עובד מצוין באמצעות ה HYPER TERMINAL (מ 2 המחשבים ניתן גם לשלוח וגם לקבל). הבעיה היא בתוכנה שאיתה אני מנסה לקיים את הקשר. התוכנה נקראת multimedia fusion. התקנתי אליה ActiveX מסויים שנקרא TConnector. קובץ התקנה: http://www.iqpc.co.il/tconnector.zip תוספת זו מאפשר לתוכנה אפשרות לקיים את הקשר בין 2 המחשבים באמצעות יציאת ה COM. לאחר התקנת ה ACTIVEX הנ"ל יופיע קובץ PDF עם הסברים על איך לעבוד עם ה TConnector. לכל היותר מה שהצלחתי זה רק לשלוח נתונים ולא לקבל. הצגתי את הבעיה שלי גם בפורום של התוכנה עצמה אך לא קיבלתי את תשובתי. http://www.clickteam.com/epicenter/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=61298#Post61298 בפורום ההוא גם צ…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת האם יש את האפשרות להתקין תוכנה בדיסק או קי שלי ופשוט לגשת איתה לכל מחשב ותעבוד לי חלק ללא צורך התקנת התוכנה בכל המחשבים ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://zautner.deviantart.com/art/Technology-ismy-drug-of-choice-69589552
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תזמון יומן צפיה אם אתם מכירים תוכנה בסיגנון .
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
הראשונה היא עם הNOD32. התוכנה לא עולה לי עם המחשב..אחרי 2 דקות בערך שהמחשב וכל התוכנות עולים אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה 1) ניסיתי כמה גירסאות. בחלק מהן הסרה מלאה והתקנה עזרה אבל אחרי כמה הפעלות מחדש שוב חזרה השגיאה. אם אני מנסה לסרוק עם האנטיוירוס זה סורק. השגיאה מופיעה רק כשאני נכנס לNOD32 CONTROL CENTER. עכשיו הבעייה השנייה, כל פעם שאני מפעיל תוכנה, משחק או פותח את אחת התיקיות במחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה2) אחרי שאני עושה שלח או אל תשלח אין לי אפשרות לשנות את השפה בסרגל שפות..זה נשאר על השפה האחרונה שבה השתמשתי, עד שאני פותח עוד תוכנה או משהו ואז שוב יש לי אפשרות לשנות שפה עד שאני עושה שלח\אל תשלח. חיפשתי בגוגל וחלק אמרו שם להוריד CTFMON.EXE מהסטארטאפ. הור…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי office 07 מקורי אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין אותו שוב. ואין לי את הסיראל איך אני יודע מה הסיראל שלו?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחרי שהאימיול כבר בקושי סוחב עכשיו גם לקליינטים של ביטורנט לוקח שבועות להוריד קבצים של 4-5 ג'יגה. מה הטרנד היום מבחינת הורדות מהירות? אני לא מבקש לינקים להורדות, רק המלצה על תוכנות שמורידות מהר ועם זאת לא מסובכות מדי, בזמנו ניסיתי את Direct Connet והיה קשה לי למצוא שם דברים שאני מחפש למרות שאם כבר מצאתי ההורדות היו מאוד מהירות ודאי בהשוואה לשני האופציות הקודמות. פעם גם זכור לי שהיו פורומים של FTPs שבד"כ עבדו בסדר, אבל דרשו המון התעסקות בגלל לינקים לא טובים, FTPs שנופלים וכו' וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שכן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..זה מ…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי את שני התוכנות PREMIERE PRO 2 AFTER EFFECTS CS3 איך אני יכול להכין בהן פתיח לסרט? וגם איך שומרים נגיד את הסרט בפרמיר? איזה קודקים? אפשר מדריך צעד אחר צעד לשמירת סרט? כי כל פעם שאני שומר בפרמיר הוא יוצא מקורטע, למה זה? רק בMPEG 2 זה יוצר בסדר. ובקשר לפתיח: אני רוצה שיהיה כמו בVIVA LA BAM למי שמכיר אני לא יכין בדיוק אבל משהו בסגנון.. http://youtube.com/watch?v=DwAYB_X0oQY תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
האם אפשר עם אחת התוכנות הנ"ל לטשטש פנים ? תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה סתם בשביל הידע האישי כרגע אני עורך וידאו עם תוכנה חיננית למשתמש בשם Premiere Elements 4, אם אפשר לטשטש פנים עם התוכנה הזאת אני ישמח אם תגידו איך אבל אם אפשר לטשטש פנים אך ורק עם התוכנה Adobe Premiere CS3 אז אני גם לא התנגד
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
^^^^?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
צריך תוכנה שתראה בצורה טובה ועל מסך מלא מה שיש ב Video in של הכרטיס מסך (7800GT ViVo) תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מקווה שפה זה הפורום המתאים , יש לי מצלמת רשת של חברת "matrix". באתר הזה ראיתי שמוכרים אותה גם: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=WEBCAM_Matrix&Cat2Cat1ID=8313&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בכל מקרה , היה לי דיסק עם הדרייברים שלה , ואני לא מוצא אותו.. הבעיה שאני לא מצליח למצוא גם את האתר של היצרן הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי שבוע טוב. גל
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
זה מה שזה רושם: 80048820 קוד שגיאה: משהו יודע מה זה ? ואיך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! איך אני צורב קובץ iso בגודל 6.32 ג"ב ב-nero 7 בפורמט dvd-image ואיזה דיסק צריך?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-