עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Levcog,

לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by guy94,

למי שיש סורק חדש מבית HP ויש לו את התוכנה שהביאו בדיסקט נא צרו קשר

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה מעלות הכרטיס מסך ודברים כאלה...

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. יש לי לוח אם של אסוס דנדש צהחברה היום קיבלתי הדגם שלו הוא P5WD2 PREMIUM ואני התקנתי אותו היום ומשום מה אין לי קול אני לא שומע כלום ובלוח בקרה נכנסתי לצלילים והתקני שמע ורשום לי שם שאין לי התקן מותקן של שמע והתקנתי את הדרייבר מהדיסק ניסיתי כמה פעמים וגם הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר הכי מעודכן של האודיו ועדיין אני לא שומע כלום בבקשה אם למישהו יש את הלוח והיתה לו אותה בעיה או אם מישהו יודע שיגיד לי מה לעשות השתגעתי ככבר תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  5. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  6. Started by mr.eke,

אלהן בשבוע האחרון המחשב שלי עושה בעיה מוזרה שאני רואה סרט נגיד ברושי שומעים ואני שם על הכי גבוה באוזניות ואו/ברמקולים ובקושי שומעים בדרתי את כל ההגדרות בבקרת השמע הכל על הכי גבוה זה ממש מעצבן ממש שומעים חלש ו.. ונגיד אני רואה סרט מקסימום שאני שומע זה המוזיקה שיש ברע יעני קר צלילים חזקים אני שומע חלש וששהאנשים מדברין אני בכלל לא שומע.. מה לעשות? תודה מראש אלי

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by alextomin,

שלום אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לגזור חלקים משיר ולשמור אותו כקובץ נפרד. למשל: יש לי MP3 ארוך של שעה ויש שם שירים (הכל ביחד מבולגן) אני רוצה לגזור את השירים האלו ולשמור ב MP3. תודה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by Vladgi,

i am eminemmmmmmmmmm fuck you nigger

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  9. כאשר לא מחקתי את הווינדוס הישן.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by ronenf,

אחד מקבצי המחשב הנייד שלי נדפק בגלל קריסת סוללה פתאומית, וכעת מערכת ההפעלה אינה עולה (נתקע בעליה באחד הרכיבים). חשבתי לבצע תיקון מערכת הפעלה, אולם זה בלתי אפשרי מפני שהותקנה על המחשב תוכנת הגנה של safe-gaurd כך שכל הקבצים בכונן מוצפן. אני יכול לפרמט, אך יש לי קבצים חשובים שברצוני להציל. כיצד אוכל לשלוף אותם? אגב, ניסיתי המון תוכנות recovery, אבל בגלל הצפנת הכונן הן אינן מזהות כלום ע"ג הכונן. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by POD,

Type in WORD the following: "=rand(200,90)" without the quote and then hit Enter מייקרוסופט מבטיחה פרס למי שיודע איך זה קורה. נחמד לא

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  12. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה ZoomBrowser EX 4.1 או מתקדם יותר?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by Psychoticat,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית, לשניהם יש WORD 2002. באחד מהמחשבים יצרתי אוסף פקודות מאקרו שאני משתמש בהן באופן קבוע במהלך עבודתי. השאלה שלי היא, איך ניתן להעביר את פקודות המאקרו ממחשב אחד לשני בלי להתחיל לעשות את כל הפקודות מחדש? האם קיים קובץ בתוך התיקיות של ה-WORD שאפשר פשוט לעשות לו העתק-הדבק? אולי איזו דרך אחרת שלא חשבתי עליה? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by sapartil,

אני צריך לינק לתוכנת המרה מ MP3 ל WAV לא משנה לי מאיפה להוריד אותה העיקר שהיא תיהייה ללא התקנה בכלל portable מישהו יכול לישלוח לי לינק כזה ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  15. כשמקור אחד (השכבה התחתונה) ממצלמת וידאו והמקור השני (השכבה שמעליו) מתמונה מההרד דיסק

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by Snufkin,

הבעיה שלי היא כזאת, יש לי הרבה סירטונים קצרים שאני מעוניין לצרוב ואני מעוניין ליצור להם תפריט. הבעיה היא, שאם אני צורב אותם בNERO או בROXIO, סרט שתופס 100MB קופץ לאיזה 300 400 - כנראה שהוא מבצע המרה כלשהי. אני לא מעוניין שהתוכנה תמיר לי את הקבצים, הנגן DVD שלי מסוגל לנגן אותם בפורמט הנוכחי (עובדה, הצלחתי לראות אותם כשצרבתי אותם כDATA). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שניתן ליצור וליצרוב בה דיסק DVD שיש לו תפריט שפשוט תמשר לקבצים האלו?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  17. כמו מציג התמונות והפקסים של XP. תוכנה קלה שמציגה תמונות אוטומטית. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by udi,

שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה

19. Started by shimon956,

שלום לכולם חברה יש לי בעיה כאשר אני מוריד סרט בkazza ואני רוצה לעשות לא preview כדי ליראות איזה סרט הוא לא עושה המסך עדין נישאר שחור. אבל רק מתי שאני מסיים להוריד את הסרט אז אני יכול ליראות אותו

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  20. האם ניתן לבצע איזשהן פעולות ראשיות של שילוב מקשים על מנת להשתמש ב- WINAMP בלי לעמוד על החלון עצמו ? נניח בזמן עבודה ב- WORD להחליץ שיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  21. אהלן, בחודשים האחרונים חשבתי שמישהו פורץ לי לחשבון והמשכתי לשנות סיסמאות. קיצר, הבעיה היא ששמתי לב שכשאני מוריד למשל סרט של 700MB האתר של ראפיד שייר מוריד לי סביבות הג'יגה וחצי+ מהמכסה שלי. אני בדקתי בLog ואני היחיד שמוריד, ואפילו בלוג כתוב שאני מוריד את הכמות ההזויה הזאת. בעיקרון חשבתי שזה איזה דפקה בין החברים שלי לביני שמשתמשים בחשבון, אל תגידו לאף אחד הא. אבל חתכתי אותם כדי לראות איך זה מסתדר. אני משתמש בתוכה Flashget והבנתי שהיא מוריד מ5 מקורות בו-זמנית או משהו, אני חושב. מישהו יכול להגיד לי אם ראפידשייר חווים איזה שהיא בעיה שהם יפצו אותי עליה, או שהפלאשגט שלי גיי? לפני שמישהו קופץ - אני בטוח במאה אחוז שאני מוריד את הגודל שאני רואה שאני מוריד, לפי המקסימום קילובייטס ש…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by a_nuke,

שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by irav,

יש איזה מדריך איך לכוון את ההגדרות של הNOD32.... תנו לי תקישור וד"א עשיתי חיפוש אבל יש איזה 10 עמודים

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  24. שלום, אני צריך למזג שני קבצי תמונה, כאשר קבץ א' ממוקם על קבץ ב' במיקום מוגדר. קבץ א' קטן במימדיו מקבץ ב'. נכון, כל עורך גראפי סביר יבצע את הפעולה, אך אני צריך לבצעה מאות פעמים. כל הקבצים הרוכבים באותם מימדים. קבץ א1 על קבץ ב (OVERLAYׂ ) קבץ א2 על קבץ ב ... קבץ א999 על קבץ ב רעיונות? תודה, ישי

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by -JobNick-,

שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים