עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OHANA,

אני מנסה להתחבר לצ'ט של נענע ומופיעות לי שתי הודעות של שגיאה... שתי התמונות עם השגיאות מצורפות למודעה הזאת... תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by LockOn,

שלום.. אחרי שהתקנתי את הWIN7 רציתי להתקין תוכנה להורדה (חוקית) מראפיד.. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותה לי שהוא צריך JAVA.. אז הורדתי JAVA ואחרי שהתקנתי הוא מקפיץ לי הודעה כזאת: מה צריך לעשות? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by amir85,

מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  4. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש , וזה קצת סיפור להעביר את "אוסף" הסמיילים/תמונות שלי לשם. יש דרך לעשות export ואז ליבא את הסמיילים למסנג'ר החדש ? תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by omri_ro,

או כל תוכנה אחרת לפתוח קובץ מקווץ שמכיל מס' קבצי טקסט למספר סיפריות שונות(לפי שם קובץ הטקסט) כלומר: נגיד יש לי קובץ ZIP שמכיל בתוכו 3 קבצים 1.TXT 2.TXT 3.TXT לאחר פתיחת הקובץ אני מעוניין לקבל עץ סיפריות כזה c:\ | ||1 סיפרייה ||-1.TXT ||2 סיפרייה ||-2.TXT ||3 סיפרייה ||-3.TXT כמובן שאין צורך במילה סיפרייה....

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  6. הי, חיפשתי וחיפשתי וכל מה שאני מוצא ברשת זה אתרים שמציעים לך להוריד תוכנה לאיתור דרייברים... למישהו יש במקרה דרייבר ללוח 761GX-M754-964 ? תודה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  8. יש לי את המצלמה: VideoCAM Express http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=114# איבדתי את דיסק ההתקנה של המצלמה שכלל דרייברים ותוכנה לשימוש במצלמה. לגביי הדרייברים, שמתי לב שאני יכול להוריד אותם מאתר החברה של המצלמה, האתר שהבאתי אליו לינק. אבל יש שם שתי גירסאות של דרייברים: אחד V1 והשני V2! איזה מהם להוריד? על המצלמה שלי לא רשומה הגרסה, רק שם החברה! לגביי התוכנה של המצלמה, היא לא חינמית ולא חושב שיש אותה באינטרנט להורדה. אז איך אני אמור להפעיל את המצלמה? שמעתי על NETMEETING שיש במסנג'ר, אבל אני לא רוצה להפעיל את המצלמה רק כשאני מדבר עם אנשים במסנג'ר, אני גם רוצה להפעיל אותה סתם בשביל לצלם דברים מדי פעם. אז יש תוכנה חינמית שיכולה להפעיל את המצלמה שיש לי? וש…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

הכנתי מדריך וידיאו קצר המראה כיצד ליצור אייקון קריסטלי בעזרת פוטושופ. http://www.metacafe.com/watch/310304/Create%20Cool%20Crystal%20Icon/ צפו, תלמדו, תהנו ואם אהבתם תדרגו

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by 1,

שמעתי שיצא 6, עכשיו האם היא מומלצת, כי היא עדיין בטא? דרך אגב ראיתי איפשהו שיש גירסת PREVIEW. מה זה אומר? והאם אפשר לקבל קישור?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  11. Started by dimago,

שלום חברים חברת נורטון מציעה מחירים מיוחדים לכבוד תקופת החגים בארה"ב. קיבלתי במייל ואני רוצה לשתף אתכם. http://www.anti-virus4u.com/Norton_2012_Sale_Cheap_Norton_Antivirus_Internet_security_s/67.htm אני חושב שכבר המלצתי על האתר בעבר, יצא לי לקנות מהם כמה פעמים. שווה לבדוק.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. מה שקרה,היה לי IE7 ואז רציתי לנסות IE8 BETA התקנתי,לא אהבתי אז מחקתי,והתקנתי בחזרה IE7. כתוצאה מזה,היה לי את הקטע הזה,שהוא נכנס לאתר הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx הגדרתי מה שצריך...הדברים איכשהו התגלגלו,והמצב הוא,שדף הבית שלי עכשיו הוא: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x809&pver=6.0&ar=home (שאחרי שזה טוען את הדף הURL משתנה אוטומטית וניהיה: http://uk.msn.com/?ocid=iehp) ואני לא יכול לשנות אותו (כלומר אני קובע דף בית אחר,אבל הוא מחזיר לי אוטומטית). מה ניסיתי לעשות בשביל לפתור א הבעיה: 1.מחקתי והתקני מחדש את הIE. 2.התנקתי עוד פעם IE8 BETA ואז חזרתי לIE7. 3.ניסיתי להדגיר REG באופן ידני. 4.ניסיתי את קובץ -REG הבא: Windows Registr…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by I.Robot,

שלום. מישהו מכיר תוכנה שמודדת את קצב הFPS ומציגה אותם בזמן המשחק?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by Aviv Bromberg,

בדקו בבקשה ותשלחו לי בהודעה פרטית מה אני צריך למחוק למה הורדתי firefox כי יש לי בעיה עם internet explore Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:41:53, on 10/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe C:\WINDOWS\ehome\ehSched.exe C:\WINDOWS\system3…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by viper_sb,

התקנתי את המחשב שלי מחדש ושניסתי לגשת לכוננים שלי הוא הקפיץ לי הודעת שגיאה : c:/recycled/ntldr.com is not valid win32 application מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  17. הורדתי קובץ וזה ירד עם אייקון של אקספלורר במקום אייקון של זיפ או רר ? איך אני משנה את הקובץ ל זיפ או רר ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by HardGore,

היי, ברשותי מסנג'ר לייב 8.1 ההכי חדש. זמן רב הוא עבד לי עד יום אחד שהוא נתקע ואז "סיימתי משימה" ומאז הכל התפקשש.. כשאני לוחץ על האייקון על מנת להפעילו , הוא מופיע רק בtask manager, ואיני רואה דבר חוץ משמה.. ניסיתי להפעיל את גרסת 8 גם..הוא עולה אחרי כמה שניות, נתקע ואז חייב לסיים את המשימה..(לפעמים 8 הוא עבד לי איזה פעם פעמיים..) כנל עם 7.5 גם שניסיתי ניסיתי הסרות והתקנות מחדש.. נעזרתי גם בadaware,spybot,סריקה כללית של וירוסים וכו, system mechanic , אך לשוא.. האם מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל עזרה תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

קיימת תוכנה שתסרוק לי את המחשב ותזהה קבצים זהים? כלומר גם אם השם של הקבצים שונה. למשל שתי תמונות זהות, או שני שירים, או כל קבצים אחרים שהם אותו דבר אבל השם שלהם לא בהכרח זהה. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by bg1987,

ניסיתי לראות וידאו שמישהו העלה בפייסבוק, ובמקום להראות לי לא את זה רגיל כמו כל לינק מיוטוב, הוא מראה לי את הדבר הבא: כשלוחצים על החלון הוא מוריד כובץ בשם MediaPluginSetup.exe ניסיתי להוריד את זה בVM ולסרוק עם KASPERSKY ONLINE וזה אומר שזה נקי, גם Security Essensials לא מתרגש, אבל אני לא מאמין שזה איזה עדכון של יוטוב. משהוא מכיר מה זה ואיך מטפלים בזה? (אני מאמין זה spyware שיושב אצלי, אבל Spybot לא מראה כלום...) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שמסביר מה זה בדיוק. אני מריץ וינ 7 ulti 64 דפדפן כרום (אבל קורה גם בפיירפוקס). הוא אומר לי להוריד את הקובץ מאתר gameplaylabs...

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  22. ערב טוב. היתכן כי שומעים טוב יותר בתוכנה א' מאשר בתוכנה ב'? האם יתכן כי שומעים טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ? במחשב הנייד של חברי הוא טוען כי הוא שומע טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ. חשוב לומר כי מדובר על אותו קובץ.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by overload,

תגידו למה הNERO שלי (זה NERO 5.5) לא מזהה דיסקים של יותר מ700 מ"ב ? ניסיתי להכניס דיסק של -780 מ"ב ו-90 דקות והוא אמר לי שזה 700 מ"ב. זה בגלל הצורב? הצורב הוא sony cd-rw crx175E2 קניתי אותו ליפני חצי שנה בערך.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by TMRider,

מישהו בבקשה! אני חייב עזרה דחוף! ביום שני 10.3.08 בערב הפסיקו לעבוד לי כל התוכנות הגנה על המחשב. ESET NOD32 Antivirus (הגרסה המלאה) - קופצת ההודעה "Error communication with kernel" CCleaner (הגרסה האחרונה) - לא עולה בכלל Ad-Aware 2007 (העדכון האחרון מיום שני 10.3) מאז זה רק לא מעדכן Spybot - Search & Destroy (הגרסה האחרונה) - קופצת ההודעה "C:\Program Files\ Spybot - Search &Destroy\SpybotSD.exe אינו חוקי ביישום Win32". אלה העיקריות. אני חייב עזרה דחוף! היה איזה וירוס מיוחד באותו היום? ??? זה מחשב חדש ויש לי כמויות של עבודה עליו. תודה מראש לכל העוזרים! TMRider

• 6 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.