עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by black colt,

אוקי הורדתי קובץ RAR מהאינטרנט וכאשר ניסיתי לפתוח אותו הופיעו לי מלא שגיאות מהWINRAR שאומר שהקובץ הוא CORRUPT אבל הקטע הוא שזה ממשיך לפתוח את הקובץ מה השגיאה הזו אומרת והאם היא יכולה לפגוע לי בקובץ תודה על העזרה עידן

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by nika,

הי, התקנתי את הנורטון 2002 ועכדיו אני ככבר לא מצליחה להתקשר לאינטרנט וגם לא להסיר את התוכנה . הוא אומר לי שאני אמורה להיות עם חשבון של supervisor - ואני ממש לא יודעת מה הוא רוצה ממני כי אני נכנסת למחשב כ-ADMINISTRATOR ולא זכור לי שבשלב כלשהו בהתקנת הנורטון הוא ביקש ממני ליצור חשבון. תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by y_i_c,

אני סימנתי את REMOVE SILENCE ועדין בין שיר לשיר יש הפסקה וזה לא עובר ישר. ב EASY CD CREATOR לא היתה בעיה כזו. בתודה עידו

5. Started by stav_r,

שלום לכולם. יש בידי שני קבצי הגדרות לתוכנה בפורמט TXT. אני מחפש תוכנה שתשווה ותמצא מה שונה בכל אחד מהם ומה שווה בכל אחד הם ומה אין בכלל. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by xeyt,

היי, בהתקנה של ה- office אני מעוניין אך ורק בתוכנה של ה- Outlook, ודווקא היא מסומנת לי ככה: וזה קורה בכל סוג התקנה כלשהי. הבעיה כנראה אצלי ולא בהתקנות, השאלה שלי, מה הבעיה? מה אני צריך לעשות על מנת שזה יופיע לי כזמין? זה מאוד חשוב לי, לכן אודה מאוד למי שיפתור את הבעיה. תודה, אור

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by zurkin1232,

מה ההבדל בין Photoshop ל-ImageReady? או יותר נכון... מה נותן לי IR שלא קיים ב-PS? התקנתי היום את IR וזה נראה במבט ראשון כמו גרסה מצומצמת של PS...

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אהלן, בחודשים האחרונים חשבתי שמישהו פורץ לי לחשבון והמשכתי לשנות סיסמאות. קיצר, הבעיה היא ששמתי לב שכשאני מוריד למשל סרט של 700MB האתר של ראפיד שייר מוריד לי סביבות הג'יגה וחצי+ מהמכסה שלי. אני בדקתי בLog ואני היחיד שמוריד, ואפילו בלוג כתוב שאני מוריד את הכמות ההזויה הזאת. בעיקרון חשבתי שזה איזה דפקה בין החברים שלי לביני שמשתמשים בחשבון, אל תגידו לאף אחד הא. אבל חתכתי אותם כדי לראות איך זה מסתדר. אני משתמש בתוכה Flashget והבנתי שהיא מוריד מ5 מקורות בו-זמנית או משהו, אני חושב. מישהו יכול להגיד לי אם ראפידשייר חווים איזה שהיא בעיה שהם יפצו אותי עליה, או שהפלאשגט שלי גיי? לפני שמישהו קופץ - אני בטוח במאה אחוז שאני מוריד את הגודל שאני רואה שאני מוריד, לפי המקסימום קילובייטס ש…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by nafroman,

חברים...לאחר שהתקנתי היום את ה-CATALYST החדש 10.7 אני לא מקבל תמונה בMPC רק סאונד כאשר הDIRECTSHOW VIDEO נמצא במצב של EVR CUSTOM PRES . עוד מישהו נתקל בזה ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by kikkler,

מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש , וזה קצת סיפור להעביר את "אוסף" הסמיילים/תמונות שלי לשם. יש דרך לעשות export ואז ליבא את הסמיילים למסנג'ר החדש ? תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם אחרי שהרבה זמן לא הייתי פה.! אני צריך תוכנה לחתוך שירים יענו לעסות צילצולים לפלאפון.!! תודה לעוזרים.!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by רועי מלר,

היי.. אני מבצע Boot ל - hiern's BootCD ומריץ Partition magic הוא נכשל בהעלה של ה - Hard disk ( מחובר ב- sata 2 ) למישהו יש רעיון.. ? לעוזרים, המון תודה..

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by lobazain,

hello, im using dvdx program in order to convert dvd to avi the problem is that the procces is real slow ??? ??? ??? only 10/2 frames per sec in: p4 1700 256mb ddr 333 ti4200 vga is it my comp or maybe the program?? זה הגיוני???

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  16. שלום יש לי את הלוח גיגה בייט p45-ds3 התקנתי את כול הדריברים שו אבל יש פה משהו שהוא מבקש ואני לא מצליח להתקין אותוThanks to כשאני מנסה להתקין את זה זה לא מתקין לי... במחשב הישן שלי ניסתי סתם להתקין וזה התחיל להתקין סגרתי ישר כי זה לא מתאים לשם... יש לי windows xp sp3 ובישן יש לי sp2 יכול להיות שזה קשור.? תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by eladbu,

מחפש אתרי טורנט ללא הירשמות!מה הם האתרים הטובים?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by I.Robot,

שלום. מישהו מכיר תוכנה שמודדת את קצב הFPS ומציגה אותם בזמן המשחק?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by maverick,

מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Omerole,

התקנתי את הפירפוקס אצל אחי,ויש אצלו פונטים של עברית נורא קטנים,באנגלית הבעיה לא קיימת. הינה צילום מסך: http://img121.imageshack.us/img121/212/firefoxpy6.jpg איך משנים/מגדילים את זה,זה נורא מציק X: תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Tools מהאתר של WD. פתחתי אותה ויש 4 אופציות : view installation tutorial set up your hard drive utilities hard drive information איפה אני אמור להיכנס ולבדוק את תקינות ה- HD? וע"פ הנתונים שהתוכנה תציג לי, איפה אני יכול להשוואת אותו לנתונים של HD תקין? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by civic,

אני משתמש בSYSTEM CARE ויש שם אפליקצייה לייעול הזכרון יש ניקוי יסודי וחכם ...מה היא באמת עושה ? זה בטוח למחשב ? אם ווינדוס 7 מראה לי ש38 אחוז בשימוש אחריי התוכנה יש 29אחוזים....זה לא הורס ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by dudik432,

אני נכנס לסקייפ הכל סבבה נרשמתי באתר יש לי משתמש והוא רשום בחלון של הסקייפ אבל במלבן של הסיסמה אי אפשר לכתוב.. ניסיתי להסיר תוכנה ולהתקין מחדש באותו מיקום ובמיקום אחר.. ניסיתי למחוק קובץ בשם shared xml וזה עדיין לא כותב והקובץ גם מתחדש.... עזרה ..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by ben007,

שלום לכולם, אני מצטער מראש על פתיחת הת'ראד הזה ( אני יודע שכבר נפתחו כמה ) אבל לא מצאתי אחד מלא ( ראו דוגמא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85791.0 ) המחשב שלי נתקע ב- "שומר הגדרות..." וזהו, לא מגיב *גם לי יש מודם ALE130 **כל פעם שהחיבור לאינטרנט נתקע ( לא מגיב ) - המחשב נתקע השומר הגדרות. אם ההתנתקות מהאינטרנט לא מסתבכת - הוא לא נתקע. מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. שלום. השמע בנגן זה הוא חלש גם כשאני מגביר את הווליום . אבל למשל רעשי הקרע שמסביב אם זה שיר או מרדפי מכוניות ויריות נשמעים הייטב. רק הדיאלוגים חלושים. האם זה בעיית קודקים בנגן? מה הפיתרון.. תודה.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים