עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lidor_abo,

חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by nadabometal,

שלום לכולם, שדרגתי את המחשב הנייד שלי לוינדוס 7. כעת כשהכנסתי לחריץ ה-USB את מקלט הטלויזיה הWINDOWS לא הצליח להתקין אותו. בWINDOWS VISTA זה היה מתקין מצוין והייתי צופה בתוכנה שנקראת blazedtv בערוצי הטלויזיה (10,11,22,99,33). צריך בבקשה דרייבר להתקן הזה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by ER_BOGO,

היי, מישהו אולי יודע מאיפוא אפשר להוריד מיקרוסופט IIS 5? אני צריך לינק ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Or ei,

אני צריך תוכנה לצפייה\ותפיסה של ווידאו(TV TUNER) התוכנה של לידטק לא עובדת לי מסיבה לא מובנת (מסרבת לפעול גם אחרי מחיקה והתקנה וגם פרמוט) כרגע יש לי את התוכנה של ATI מהMMC8.1 מעולה אבל אין אפשרות לשלוט עלייה עם שלט.. אני צריך גם תוכנה להקלטה עם מיקרופון שנותנת אפשרות לאפקטים ותוכנה לDJ בסגנון traktor רק שתומכות בעיברית

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by y_i_c,

אני סימנתי את REMOVE SILENCE ועדין בין שיר לשיר יש הפסקה וזה לא עובר ישר. ב EASY CD CREATOR לא היתה בעיה כזו. בתודה עידו

6. Started by stav_r,

שלום לכולם. יש בידי שני קבצי הגדרות לתוכנה בפורמט TXT. אני מחפש תוכנה שתשווה ותמצא מה שונה בכל אחד מהם ומה שווה בכל אחד הם ומה אין בכלל. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by udi,

שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה

8. Started by timtim,

שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. :-X

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by The Dom,

בד"כ גוגל לא אמור להזהיר לא?

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  10. אם אפשר אז גם שתוכל לשלוט על כמה היא נכנסת פנימה לאותו URL מבחינת הלינקים ושליטה על הזמנים תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by a_nuke,

שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום, אני צריך למזג שני קבצי תמונה, כאשר קבץ א' ממוקם על קבץ ב' במיקום מוגדר. קבץ א' קטן במימדיו מקבץ ב'. נכון, כל עורך גראפי סביר יבצע את הפעולה, אך אני צריך לבצעה מאות פעמים. כל הקבצים הרוכבים באותם מימדים. קבץ א1 על קבץ ב (OVERLAYׂ ) קבץ א2 על קבץ ב ... קבץ א999 על קבץ ב רעיונות? תודה, ישי

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by holly man,

שלום לכולם!! האם יש תוכנה שמאיצה ת מהירות הורדת הקבצים באיימש? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. את החומת אש של ווינדוס ביטלתי אבל הפיירוול עדיין נשאר כבר יותר משנה אין לי אותו ופתאום הוא הפעיל את עצמו איך זה יכול להיות איך מבטלים

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by guypld,

אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  17. שלום אם התקנתי את אופיס 2007 באנדלית האם ניתן להתקין את חבילת השפות בניפרד על מנת להפוך אתהאופיס לעברי ואם כן איפה ניתן להשיג את חבילת השפות?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  18. אני לא יודע גם באיזה סוגי קבצים האייפוד תומך. אני צריך תוכנה שתקודד קבצי MP4 שהאייפוד יוכל לנגן

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by dor_e2,

שלום. כאשר אני גולש באינטרנט הגלישה מאוד איטית ומקורטעת, באתרים בהם יש הרבה אנימציות פלאש הדפדפן מתקשה מאוד לתפקד כראוי. אני משתמש בדפדפן Avant Browser התקנתי ת'flash player מה יכול לעזור לי לפתור ת'בעיה?

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אני מפעיל את תוכנת ה-Asus Probe לבדיקת המחשב באופן רציף. התוכנה היום השתגעה לגמרי אני מקבל כל הזמן קריאות אזעקה כגון: במסך ה-Voltage Monitor ה-12V פתאום ירד מאד ועלה מאד. כנ"ל גם ה-5V וה-3.3V פתאום אני מקבל הודעה שהמאוורר של ה-CPU ירד מ-3,000 בנורמל ל-846. המאוורר השני Power Fun הפך ללא זמין ליום והיום בבוקר חזר סתם כך. הנה פתאום בזמן הכתיבה ה-Power Fun ירד ל-מינוס 27000 וחזר לעצמו ואז ל-850 סל"ד וחזר לעצמו. מה קורה כאן. המחשב מתנהג כרגיל לחלוטין. טמפרטורת המעבד 35-38 מעלות נורמלי לגמרי. טמפרטורת הזכרונות 31 מעלות תקים גם כן. האם משהו בחומרה לא תקין באמת, או שקריאות התוכנה לא נכונות. אם קיימת בעייה האם בעיית מארז? ספק כוח? לוח אם? לא יודע לאיזה כיוון לחשוב. תודה על כל מי…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. יש לי טלוויזית סמסונג LA32D550 המשמשת כמסך מחשב (DVI-HDMI). ברוב תכני הHD שאני מנגן אני שם לב למין אפקט גוסטינג במסך, בד"כ בסצנות עם תנועה. *אני יודע שזו לא בעייה בכרטיס הגרפי משום שזה קורה עם שני כרטיסי מסך שונים. האם יכול להיות שזו בעיית מקודדים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, אני התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7, ופתאום כשרציתי לפתוח קובץ DOC. שמתי לב שאין לי אופיס, מה אני עושה? האם יש תוכנות חינמיות אחרות שניתן לערוך איתו קבצי DOC?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by Classic notion,

שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP לווינדוס 7. מהירות האינטרנט שלי היא 10Mbps, לפני הפרמוט הורדתי בקצבים שתואמים למהירות שלי, עכשיו בווינדוס 7 מהירות ההורדה מתחילה מגבוהה ומהר מאוד צונחת. מבדיקות מהירות אני מקבל שהמהירות היא 2.5Mbps כרגע. הבעיה היא רק במחשב ספציפי בבית שלי שמחובר ישירות לנתב האלחוטי ולא בתשתית או אצל הספקית. כרטיס הרשת שלי הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC ומעודכן ל 23/7/2009. מותקן אצלי קספרסקי מהרגע הראשון של הפרמוט והרצתי windows update, בנוסף, עשיתי בדיקה עם NetLimiter שאין איזו תכנה שאוכלת לי את רוחב הפס ואכן אין.. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי הכרטיס לא מותאם לווינדוס 7? יכול להיות שמשהו בהגדרות ש…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by Vega,

יש לי את כל המצרכים הדרושים, חוץ מהידע. כונן די וי די, סרט די וי די, צורב, דיסקים ריקים והרבה מאוד מקום פנוי על הקשיח. איזה תוכנות עליי להוריד? עשיתי חיפוש, והבנתי שעליי להוריד את התוכנה DVD2SVCD, וכך עשיתי. אך לצערי, אני מקבל הודעת שגיעה שאומרת כי המקודד של Cinema Craft לא נמצא. מה עליי לעשות? בתודה, --Vega.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  25. שמעו בדרך כלל כשאני עושה חתימה ובכלל מתעסק בפוטושופ אני רואה אות זה יפה וכשאניע ושה חתימות וכ'ו אז הצבעים יוצאים יפים לעין והכל אבל כשאני מעלה את זה לפורום בפורמט JEPG עלה איכות הכי טובה...רואים אחרת ורואים יותר מגעיל ולא כמו שהצבעים צריכים להיות באמת..למה זה?ויש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.