עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משהו בסגנון של IDM מוריד בצורה מהירה ותומך בהרבה אתרים

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. אורח אני קונה מחשבים דברו איתי
    Started by אורח אני קונה מחשבים דברו איתי,

*כותרת* בוא נגיד ככה: עדיפות ראשונה שלי זה שתביאו לי driver ל3dfx voodoo3 שיש לי עכשיו... יש לי מחשב: win xp pentium III כרטיס מסך: 3dfx voodoo3 שבdriver שלו יש לי איכות של D3D אם אתם צריכים עוד פרטים רק תגיד לי מה!!! זהו ואם הכרטיס מסך שלי כבר חסר סיכוי אז בואו תמליצו לי על מחשב חדש משהו טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח הכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר ויהיה לו כרטיס מסך openGL אפילו יד שנייה לא חשוב לי! תודה רבה לכל מי יעזור לי

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by Dark Tetris,

עם איזה תוכנה אני פותח?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  6. האם יש כזאת ?בדומה לDaemon Tools ?.. תקליטון לא תקליטור !

7. Started by Delux,

שבה עם הMacOS X?

8. שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by neo690,

אני חייב את נורטון גוסט בשביל לפתוח/לצרוב אותם? אם כן, אז יש ברשת גירסה נסיונית? לא מצאתי.. תןדה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. האם התוכנה Softmaker Office 2012 Multilingual תומכת מלא גם בעברית והאם היא שווה ניסוי לפחות?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  11. אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי פה שאלות על עריכה אז אני מתאר לעצמי שכן.. אני מתכוון לקנות בקרוב את התוכנה PINNACLE STUDIO 12 ULTIMATE שלפי מה שראיתי ממש מצוינת ומתאימה לי. (עולה 600 ש"ח אגב) אני מחפש כרטיס עריכה חיצוני עדיף של חברה מוכרת, שמעביר מ (DV (firewire ל USB ראיתי כרטיסים של PINNACLE, הבעיה היא שהם מגיעים ביחד עם PINNACLE STUDIO 12 ואני הרי קונה את הגרסה המורחבת בנפרד אז חבל לשלם על החבילה הזאת 600-1000 ש"ח. יש המלצות או רעיונות?

12. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה חינמית שיוצרת צורב וירטואלי אצלי במחשב שאת ה"צריבה" הוא שומר לקובץ ISO משהו כמו: http://www.phantombility.com/en/prod/phantomburner/- רק חינמי נחוץ לי דווקא משהו כזה ולא כמו deamon tools שבוחרים איתו כמה קבצים במחשב ושומרים כIMAGE. אני צריך שתוכנות אחרות יחשבו שיש לי צורב במחשב...

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  13. אז ככה אני מחפש תוכנה שאוכל לקחת מצגת רגילה שנעשתה בpowerpoint ולהפיכתה לסרט DIVX על מנת לנגן בדיוידי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני צריך את ה=photoshop בעיברית ואני פשוט לא מוצא מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לימצוא אותה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום. כשאני שומר קובץ בפורמט JPEG בפוטושופ, יוצא לי שם חלון של הגדרת איכות... לגבי ה QUALITY הבנתי.... רק לא הבנתי מה עושה ה כFORMAT OPTIONS... יש שם BASELINE, BASELINE OPTIMAZED,PROGRESSIVE... מה כל אחד מהם אומר... ובמה כדאי להשתמש? תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by ag43,

יש לי את התוכנה (גירסה 9) ויש לי בעיה - כל פעם שאני מעתיק סרטים אז הם לא מופיעים תחת MOVIES או TV SHOWS וניתן למוצאם רק בRECENTLY ADDED. מדובר בסרטים שנוצרו ע"י VIDEORA. מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by edenbd,

שלום אז ככה הבעיה שלי היא שאני נכנס לחלון שיחות עם מישהו אחד בלבד (חשוב לציין שעם השאר זה בסדר) המסנגר פשוט נתקע ולא מגיב. זה נראה לי התחיל בזה שהוא השאיר לי הודעה והמחשב נתקע תמיד שהתחברתי (עד שנכנסתי ממחשב אחר והצלחתי לקרוא את זה) ואז פשוט רק איתו החלון נתקע. ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, לנקות להתקין מחדש את המסנגר ולנסות למחוק את האיש ולהחזיר אותו אבל גם זה לא עזר (חשוב גם לציין שאם אני מוחק ומחזיר אז אני יכול לשלוח לו הודעה אבל אם אני יוצא אחר כך מהחלון זה ממשיך להיתקע) מישהו אולי יש מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by itayshar,

שלום, אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים .. עד עכשיו היה לי את morpheus וגם יש לי את emule, את אימיול אני לא ממש אוהב כי הוא איטי רצח, בקשר לmorpheus עד עכשיו היה אחלה תוכנה אבל בגרסה החדשה הם הפכו פתאום לתוכנה שצריכה את האישורים של היצרנים - ועכשיו קיצר חרא של תוכנה, השתמשתי ב limewire פעם , היא טובה ומהירה אבל הבעיה שלה היא שהיא לוקחת המון משאבים, יענו מאיטה את המחשב.. רציתי להוריד את ares אבל היא כבר לא חינמית .. ואני גם לא ממש מסתדר עם ה תוכנות של ה bittorent - הם תמיד עושים בעיות .. קיצר במה אתם ממליצים לי להשתמש? תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by roybar,

מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?

21. כמו בכותרת, איך ניתן לעשות שהמחשב לא ייכנס למצב של Hibernate בזמן ש-Vuze (לשעבר Azureus) פתוח?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  22. כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by batyaz,

אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by RobiNooB,

מישהו התנסה עם המוד הזה ? "FLUX" ? ובכלל איזה מוד הכי מומלץ מה הכי מהיר ? לא יודע מה קרה לאי מיול בחודש חודשיים האחרונים ...לא זז !!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחד שמתאים יותר. שאלה מתוך סקרנות ועניין: מדוע, כאשר אני מתקין את Windows, עלי להתקין רק חלק מהדרייברים החסרים, ואחרים לא? למשל, מדוע אין צורך להתקין את הדרייבר של המעבד? הרי גם הוא דורש תקשורת בין המחשב לבין מערכת ההפעלה, לא? מדוע אני כן מתקין את הדריבר של כרטיס המסך, אבל לא את הדרייבר של המאוורר, למשל? אודה לכם אם תאירו את עיניי (-: בברכה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.