תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה חינמית שיוצרת צורב וירטואלי אצלי במחשב שאת ה"צריבה" הוא שומר לקובץ ISO משהו כמו: http://www.phantombility.com/en/prod/phantomburner/- רק חינמי נחוץ לי דווקא משהו כזה ולא כמו deamon tools שבוחרים איתו כמה קבצים במחשב ושומרים כIMAGE. אני צריך שתוכנות אחרות יחשבו שיש לי צורב במחשב...
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מנסה ימיםםםםםם להעיף את ה-antivir דרך add/remove אך אני מקבל הודעה cannot load master resource אשמח לסיוע.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קיבלתי היום הודעה קופצת במחשב לפיה ZA free גילה וירוס \ סוס טרויאני הגונב סיסמאות לאתרי בנקים ונתוני חשבונות של אתרים פיננסים. לפי ההודעה רק גרסת ZA בתשלום מסוגלת להסיר את הוירוס שהוגדר כ: Risk: High הוירוס הוא: ZeuS.Zbot.aoaq בלחיצה על שני כפתורי הפנייה למידע נוסף: See Threat Details או: Get Protection מועבר המשתמש לאותו דף (זהה בשני המקרים) שם מוצע לרכוש ZA בתשלום ומוסבר כי AV אחרים לא מוצאים את הוירוס הזה (Norton, AVG, Avast, Avira) מייד עלה חשד שזו הפחדה לשם מכירת המוצר שלהם בתשלום, גם מכיוון שתאריך הגילוי הינו לפני 4 ימים : 13 ספט 2010 חיפוש בגוגל מעלה תלונות דומות מהיום , לפיהן כולם קיבלו אותה הודעה, ולכולם תאריך ושעת גילוי זהה לפני 4 ימים. לדוגמא באתר: http:/…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך להוריד תמונות מאתר מסוים, אז נכון שאפשר להציץ בSOURCE ואפשר גם לפעמים לגרור את התמונה לADDRESS אבל יש איזה אתר שהשיטה השנייה לא פועלת עליו והראשונה לא יעילה כי אני צריך להוריד ממנו יותר ממאה תמונות וזה סרט לעשות את זה מהSOURCE... אז רציתי לדעת אם יש איזה Java script שאפשר להתקין או איזה דפדפן או מה שזה לא יהיה שפשוט נותן RIGHT CLICK בכל מצב... תודה
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
טוב אז קוראים לי טל אני בן 17 ואני מעצב בפוטושופ בסביבות השנתיים.. אני לא מקצוען אבל למדתי דרך האינטרנט קצת ברמה בסיסית.. http://artista67.deviantart.com/ מקווה שאהבתם.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
חשוב לי לציין שלא עשיתי שום שינוי לא בחומרה, ולא התקנתי אף תוכנה. ביומיים האחרונים כבשאר הימים בחודשים האחרונים הביטורנט נשאר פתוח 24\7. אבל, ביומיים-שלושה האחרונים המחשב זז לי כמו עגלה כמו P2, ויש לי P4.2.6 עם 512 זכרון והארדיסק של 200 גיגה. בפרוסס מנג'ר אף אחד מהם לא מראה שהוא מלא, אז איך עדיין המחשב זז כ"כ לאט ? דבר שני המסך נכבה לי ומשנה צבעים וזה ממש מציק ומפריע כי כשהוא נכבה הוא לפעמים גם לא נדלק ואז עושים ריסט או שהוא נדלק ומראה לי הודעה כזאת : אני אובד עצות, מה לעשות ?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, NOD32 מזהה את הפילטר הישראלי של Adblock Plus ב-Firefox 9.01 כוירוס. NOD32 חוקי ומעודכן לגרסה האחרונה. ברגע שאני מפעילה את ה-Firefox והפילטר הישראלי של Adblock Plus מאופשר, NOD32 קופץ עם התראה לוירוס ושואל אם להתעלם או למחוק. אם אני לוחצת על "למחוק", הפילטר מפסיק לעבוד והפרסומות חוזרות. מישהו נתקל בזה? רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים. עריכה: הבעיה נפתרה בעדכון האחרון. פרטים נוספים בפורום של Eset.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היא מותקנת ואני יודע להפעיל אותה, לא ראיתי שום שינוי בגלשן, ואני לא מבין בדיוק מה טיבה. אשמח לקבל עזרה. בקיצור: א- מה זה עושה? ב- איך מפעילים את זה?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בחיפוש בגוגל יש אפשרות שמילות החיפוש שהקלדתי בשורת החיפוש יופיעו בעמודי התוצאות ממורקרות בצהוב. איך אני עושה זאת ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני כבר מספר שנים משתמש ב- kmplayer ומרוצה ממנה ממש.... הבעייה היא שפתאום כשאני פותח צופה בוידיאו על מסך מלא...התמונה ממש נהיית איטית ומקרטעת לכמה שניות....מה גם שאיכות התמונה לא טובה כמו תמיד.... הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש מספר פעמים....כל פעם בגרסה אחרת.... זה פשוט לא עוזר עכשיו במדייה פלייר למשל אין לי את הבעייה הזאת... זו לא בעייה של ביצועי מחשב\כרטיס מסך מאחר והכל היה מושלם עם ה- kmplayer עד שהיא החליטה להתחרפן.... זה פשוט קרה סתם כך אם מישהו יוכל לעזור לי אעריך את זה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
משום מה פתאום אני שם לב שאין תוכן בתוך חלון ההורדות.... כלומר פעם היה שם תיעוד של כל ההורדות ויכולתי להוריד שוב. עכשיו אין שם כלום חלון ריק משהו מבין אולי איך לסדר את זה נכנסתי ל About:config וניסיתי למצא את הבעיה אבל ללא הועיל אשמח אם משהו יעזור לי בבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי win7 home התקנתי יחסית לא מזמן. עד שהורדתי את picasa כשהייתי מכניס מדיה ה-win היה מעביר אוטומטית את התמונות לספריות. אחרי שהתקנתי את Picasa וציפיתי שהיא גם באופן אוטומטי תשאב לתוכה כל תמונה שעולה , זה חא עובד ואני צריך לייבא כל פעם מחדש. בעיה נוספת היא שאת סרטוני הוידאו היא לא מייבאת. אני מניח שזה מצריך שינוי הגדרות. אודה לסיועכם.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי קובץ bin שהוא סרט svd וכשאני פותח אותו עם winiso וצורב אותו עם נרו הוא רשום לי שיש בעיות הסאונד וזה לא mpeg2 כשאני פותח עם isobuster זה לא עושה בעיות אבל הקבצים גדולים מדי ולא נכנסים בדיסק . מישהו יודע למה , מה הבעיה ואיזה אפשרויות אחרות יש לי ??? . בנוסף אני לא משתמש ב cdrwin מכיון שזה עושה לי בעיות עם הצורב וכשאני מסיר אותו יש לו מנהג קבוע להוריד לי את ה cd-rom והצורב :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
נגיד לקראת פרמוט או משהו בסגנון, איך אני "מגבה" את הסמיילים המטונפים האלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא רוצה להשתמש בפקודה של האוטנטיקציה . אני זקוק שרת SMTP שאוכל לשלוח מייל בלי אוטנטיקציה ובלי שאני יהיה בדומיין שלו. ניסיתי את אינטרנט זהב שאני מחובר דרכם אך הם דורשים אוטנטיקציה (גם ברק). ניסיתי את האונברסיטאות או כל ספק אחר אבל אני נופל על שגיאה 550 550 5.7.1 Relaying not allowed. לפי מה שהבנתי זו בעיה שאני לא בדומיין שלהם ( אני מחובר דרך אינטרנט זהב). משהו יודע על שרת SMTP כזה ?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד. הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות. האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר? חייב להיות אופציה כזאת... תודה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את נורטון אנטי-וירוס 2003, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או יוצא מווינדוס אז הכונן דיסקטים מחפש דיסקט. אני לא יודע אם זה קשור לנורטון, זה פשוט התחיל מאז. מדוע זה קורה ואיך אפשר לבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 60 גיגה וכונן אחד שקוראים לו :c ואני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה לעשות מחיצות בכונן הזה ככה שיהיה לי גם כונן מישהו מכיר??
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-