תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום הודעה קופצת במחשב לפיה ZA free גילה וירוס \ סוס טרויאני הגונב סיסמאות לאתרי בנקים ונתוני חשבונות של אתרים פיננסים. לפי ההודעה רק גרסת ZA בתשלום מסוגלת להסיר את הוירוס שהוגדר כ: Risk: High הוירוס הוא: ZeuS.Zbot.aoaq בלחיצה על שני כפתורי הפנייה למידע נוסף: See Threat Details או: Get Protection מועבר המשתמש לאותו דף (זהה בשני המקרים) שם מוצע לרכוש ZA בתשלום ומוסבר כי AV אחרים לא מוצאים את הוירוס הזה (Norton, AVG, Avast, Avira) מייד עלה חשד שזו הפחדה לשם מכירת המוצר שלהם בתשלום, גם מכיוון שתאריך הגילוי הינו לפני 4 ימים : 13 ספט 2010 חיפוש בגוגל מעלה תלונות דומות מהיום , לפיהן כולם קיבלו אותה הודעה, ולכולם תאריך ושעת גילוי זהה לפני 4 ימים. לדוגמא באתר: http:/…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח ישום office (כמו word outlook וכו...) אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה ה- word עובד כרגיל (אחרי הודעת השגיאה) אבל ה- outlook מציג את ההודעה שאני מנסה לפתוח אימייל ואחר כך מפסיק להגיב או לא מציג את תוכן ההודעה ניסיתי את אפשרויות התיקון העצמי של office (גם אבחון בעיות וגם אפשרות תיקון) אך זה לא עזר למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה????? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להוריד קטע מודאיו מאתר יו-טיוב. איך ניתן להוריד חומר באיכות הכי טובה שאפשר. המליצו לי על תוכנת vdownloader אך לצערי לה הצלחתי להוריד איתה הוא אמר לי, שיש בעיה עם הוודאיו. זה נוראה דחוף. תודה רבה? עמיר
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי מספר תוכנות כאלו, חלק טובות וחלק פחות, ובכולן יש פגם. אחת חינמית אבל משנה את שם האמן והאלבום לשמה של התוכנה (מתסכל מאוד), אחת ששמה כולל את המילה FREE מבקשת אחרי כמה קידודים לקנות אותה... הייתי אחת שהשתמשתי בה פעם, ב- XP, ושמה Acoustica MP3 to WAV Converter, תוכנה ממש מעולה, התקנתי אותה והכל אבל בתפריט קליק ימני על קובץ MP3/WAV אין שום איזכור לתוכנה, בניגוד למה שהיה ב- XP (אגב, אם מישהו מכיר גירסא לויסטה של התוכנה הזו, אשמח מאוד לקבל אותה). בקיצור, אני רוצה תוכנה, חינמית או לא חינמית זה לא יהווה בעיה עבורי (אם לא חינמית שתהיה מוכרת ברשת, אם אתם מבינים...), שתוכל להמיר במיוחד קבצי MP3 TO MP3 עם שינוי BITRATE בצורה קלה ופשוטה, ועם RENAME מלא של הקובץ כולל אמן, א…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להכין מחשב לשיבוט כלומר ברגע שאני מקבל מחשב לתיקון אני רוצה שאני אכניס את דיסק ההתקנה הוא יריץ התקנה עם קובץ תשובות + תוכנות שהכינותי מראש מה שיהיה נותר לי לעשות הוא רק דרייברים ותו לא. להלן הפעולה שהתחלתי לעשות - התקנתי מחשב מאפס עם מערכת הפעלה XP SP3,עשיתי לו עדכונים מלאים מהאינטרנט,בנוסף אני רוצה להתקין תוכנות ולאחר מכן להכין לו קובץ תשובות ולסגור אותו לאימג' אשר ישמש לשיבוט מחשבים אחרים. שאלה אני רואה שהדרייברים הותקנו בתצורה Plug & Play ואין סימני שאלה אז מה קורה אם אני עושה אימג' למחשב הזה ושופך אות על מחשב אחר - האם הוא יזהה שינויים בדרייברים או שיגרום להתנגשויות ???
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש את התוכנה DISKJUGGLER תוכנת צריבה ששמעתי מכמה אנשים שהיא ממש טובה.למרות שיש לי תוכנות צריבה טובות כרגע פשוט מעניין אותי הרי מה אכפת לי שתהיה עוד אחת נכון? את האמת שחיפשתי כבר כמה זמן את התוכנה בקאזה באי דונקי ואיפה שאתם לא רוצים ואני פשוט לא מוצא.אם למישהו יש מקור טוב אז מוזמן לכתוב!!! גל
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוקה לתוכנת עריכה לוידיאו מקצועית יש המלצות????? ??? תודה חברה ;D
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ושתיהיה דומה פחות או יותר בביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע כיצד ניתן לצרוב סרט בפורמט SVCD עם כתוביות? יש לי את קובץ ה mpeg מוכן ויש לי קובץ של כתוביות. חיפשתי מדריך באתרי הכתוביות אבל לא מצאתי. יש מדריכים כיצד לצפות בסרטי divx עם כתוביות במחשב אבל לא איך ניתן לצרוב אותם ב SVCD (הפורמט מאפשר צריבת כתוביות על ה CD). תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני חצי שעה גלשתי לאתר רוסי נידח כשלפתע הופיע הודעהשהאנטיוירוס איתר וירוס.הוא המשיך עם האיתור וגילה שיש עוד כמה טרוינים הוא הצליח למחוק את הטרוינים אבל בוירוס הוא רשם שאי אפשר למחוק. שם הוירוס:BLOODHOUND משהו(יש המשך שאני לא זוכר). ניתקתי את האינטרנת עשיתי SCAN למחשב והפעם הוא לא גילה את הוירוס,אבל כן גילה כמה טרוינים בתיקיה של הJAVA שהורדתי מהאינטרנט. עשיתי RESTART הWINDOWS נכנס אממה יש בעיה, תמיד בSTARTUP של הWIN (XP( מופיע בפינה הימנית האייקון של המגן הצהוב.הפעם זה לא היה שם .בדקתי בMSCONFIG חלק מהאופציות נעלמו,וגם בRUN כשאתה רושם משהו ןלוחץ אנטר אז זה זוכר את מה שרשמת, ואם אתה לוחץ על החץ למטה זה עושה לך אופציות לבחור מה אתה רוצה לרשום,אז גם זה נעלם. עשיתי עוד הפעם ס…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזושהי תוכנה שמאפשרת להמיר בין MPEG לDIVX? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
וואי אני משתגע... יש לי את המשחק BLOODLINES והוא לא עובד על X64 אז מצאתי תיקון לזה... רק שצריך להעתיק את התוכן של הדיסק.. להחליף את קובץ ההתקנה הראשי MSI ולעשות מזה דיסק חדש... ואז זה יתקין לי ויעבוד על מערכת X64... עכשיו השאלה היא... איך אני הופך את התוכן הזה של הדיסק שהתעתקתי לMDS,MDF? עם איזה תוכנה עושים את זה? ניסיתי מגיק איי אס או... אבל לא היבנתי כלום... תוכנה עם הסבר פשוט יועיל מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי שמות של תוכנות שאפשר להשתמש בהם כדי לפרוץ לאייסייקיו ולכל מיני שימושים אחרים באיסיקיו?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש Izotope Ozone plugin for winamp המלא! או פריצה לתוכנה
-
אני נתקל כל הזמן בתרגומים לסרטים שרשום בהם שהם מותאמים לתבנית של MICRODVD. והרבה פעמים קורה לי שהם לא מסונכרנים(אצלי) אבל לפי הביקורות הם מושלמים. אז רגע אולי אני אמור לפתוח את הסרט בתוכנה מסויימת? לי יש BSPLAYER,מה עדיף?(ז"א האם התרגומים מסונכרנים לתוכנה מסויימת?)
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל סרט שאני רואה וכתוב בתרגום מספר כמו נגיד 1000 אז איזה קול רובוטי מקריא את זה בקול ואומר one thusend. מישהו יודע איך אני מכבה את האפשרות הזאת שהמחשב יפסיק להקריא לי מספרים? ד"א אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER עריכה: ממה שהבנתי זה כנראה בגלל התוכנה WINSOWS NARRATOR אבל כיביתי אותה וזה ממשיך.. יכול להיות שזה בעיה בנגן?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאוכל לחבר כתוביות לסרט שאוכל ליצרוב את הסרט ושאני יראה את הסרט יחד עם הכתוביות שהתוכנה תהיה קלה לשימוש ולא יותר מדי מסובכת תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
או כל תוכנה אחרת לפתוח קובץ מקווץ שמכיל מס' קבצי טקסט למספר סיפריות שונות(לפי שם קובץ הטקסט) כלומר: נגיד יש לי קובץ ZIP שמכיל בתוכו 3 קבצים 1.TXT 2.TXT 3.TXT לאחר פתיחת הקובץ אני מעוניין לקבל עץ סיפריות כזה c:\ | ||1 סיפרייה ||-1.TXT ||2 סיפרייה ||-2.TXT ||3 סיפרייה ||-3.TXT כמובן שאין צורך במילה סיפרייה....
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, הזמנתי לא מזמן את הכרטיס מסך שלי כדאי להשלים את המפרט שלי ולהרכיב אותו. הכרטיס יגיע בסביבות ה20.1.06, ברגע שהוא יגיע אני יחבר הכול ירכיב ויתקין מערכת הפעלה XP (חוקית לגמרי) אם יש ספקות. יש לי עכשיו כמה שאלות בשאלה: אחרי התקנת המערכת הפעלה אני יצתרך להתקין דרייברים.. ללוח אם/כרטיס מסך/וציפסטים וכול זה/ בעיקרון אני מקבל עם הלוח אם והכרטיס מסך דרייברים. השאלה עצמה היא: אם עלי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך ועלהם את הדייברים המעודכנים האחרונים מאתר נווידיה? במקרה שלנו זה: ForceWare 81.98 מה אתם אומרים קודם את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שמגיע יחד איתו ואחרי זה את זה עליו? או שלהתקין את ה ForceWare 81.98 ישר וזהו? עכשיו בקשר ללום אם: צריך להתקין משם …
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-