עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avivlevy,

רציתי לדעת איך למדתם פוטושופ? ממש ממש ההתחלה !

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by urinka,

הי אני מחפש תוכנה שמתאימה ל HTPC הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 תוכנות freevo ו- meedio את meedio התקנתי על המחשב שלי ולא מצאתי שם אופציה לתזמן הקלטה או בכלל להקליט משהוא מהטלביזיה את freevo לא התקנתי כי אין לי לינוקס ואני לא חושב להתקין אם אני לא אדע שיש שם את כל האופציות שאני צריך קיצר אני צריך משהוא שדומה ל meedio אבל אני מחפש גם אופצה להקלטה (גם מתוזמנת) אני מתכון להתקין את זה בסופו של דבר על P3 עם 256 זיכרון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by duk4u,

לאחרונה אני נתקל בבעייה בצריבה של סי די. אני משתמש בתוכנה נרו 9 , צורב (מפרט). הצריבה נכשלת מקבל הודעה.... ברצוני לציין שאני משתמש בדיסקים מסוג - Verbatim CD-R לפעמים בכמה נסיונות בסוף הייתי מצליח לצרוב, לאחרונה אני מקבל את השגיאה שוב ושוב. אחרי נסיון צריבה כושל הדיסק נהפך ללא שמיש. במאפיינים של הדיסק: שטח בשימוש 0 בתים, שטח פנוי 0 בתים. עוד פרטים: הצריבה היא קובץ אימג' לדומא 696MB שאלה: האם עידכון קושחה יעזור במקרה זה ?. עוד הערה: גם בנרו 8 היתה אותה בעייה, כך שהבעייה כנראה לא התוכנה (גם לפי הודעת השגיאה). אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב ושאני מפעיל כעת סרטים רואים אותם מוזר עם צבעים מוזרים. התקנתי את כל הקודקים האפשריים והורדתי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך. יש לי מספיק זיכרון פנוי וכרטיס מסך חדש.. התקנתי ממש את כל הקודקים האפשריים ועדיין לא עוזר. בנוסף.. כשאני עושה נגיד לחצן ימני על הקובץ > פתח באמצעות > MV2PLAYER לדוגמא. בזמן הזה.. זה אומר לי שהאקספלורר לא מגיב ההודעה עם השלח אל תשלח.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by itayze,

יש לי קובץ bin שהוא סרט svd וכשאני פותח אותו עם winiso וצורב אותו עם נרו הוא רשום לי שיש בעיות הסאונד וזה לא mpeg2 כשאני פותח עם isobuster זה לא עושה בעיות אבל הקבצים גדולים מדי ולא נכנסים בדיסק . מישהו יודע למה , מה הבעיה ואיזה אפשרויות אחרות יש לי ??? . בנוסף אני לא משתמש ב cdrwin מכיון שזה עושה לי בעיות עם הצורב וכשאני מסיר אותו יש לו מנהג קבוע להוריד לי את ה cd-rom והצורב :asthanos:

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by intel suck,

אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by topgun,

אז ככה: יש לי סרט AVI על המחשב, בגודל של ~700 מגה, בקידוד DIVX. עכשיו, אני רוצה לצרוב אותו על דיסק CDR רגיל, ושיוכל לנגן ב-DVD שבסלון. האם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט כמו שהוא וזה ינגן? או שאני צריך להמיר את זה לאיזשהו פורמט אחר? ואיזה פורמט? ועוד שאלה-אם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט ככה כמו שהוא, אז בנירו להגדיר לו שיצרוב דיסק DATA רגיל או משהו אחר? כי כשניסיתי לצרוב אחרי שהגדרתי לו שאני רוצה Video CD, הוא התחיל להמיר לי את זה לאיזשהו פורמט (ולא אמר איזה)... ה-DVD המדובר זה HYUNDAI hu-dvr630. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by dark13666,

מישהו מכיר תוכנה טוה לחילוק סרטי AVI?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by יוגב1,

כל פעם שאני פותח כמה טאבים במקביל או נותן לו להעלות כמה אתרים ביחד הוא פשוט קורס! דבר נוסף לציין, פעם לא היו לי בעיות בכלל ,שום כלום. איזה יום מנוע חיפוש של DAP השתלט לי על המחשב ומישהו בפורום נתן לי שורת סקריפט להוסיף אותה -> הוא סידר לי את הבעיה אבל מאז הוא קורס. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש לא עזר.. בבקשה עזרה, אי אפשר לגלוש ככה!!!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  10. יש לי קובץ מסוג SWF שאני רוצה לשלבו בתוך מצגת POWERPOINT. הנקודה היא שאני רוצה שממש יראו את המיני סירטון ולא סתם איקון של קובץ. האם זה אפשרי? אם לא - מה כן אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. האם יש תוכנות בלימודי הנדסת חשמל? איזה תוכנות ולאיזה שימושים? אני סטודנט במכינה, מקווה להתחיל שנה א' בספטמבר הבא.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by snsn_1,

איפה ניתן למצוא פונטים נוספים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by איציק סדס,

שלום רב. יש לי מדפסת מתוצרת XEROX דגם PHASER 3100MFP. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמתותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 7 בגירסת 64 BIT. בתחילה התקנתי את הדרייבר המקורי של המדפסת שתומך בגירסת 32 BIT אך לצערי התקנה זו לא תומכת במערכת ההפעלה שלי. כשניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין למערכת דרייבר מתאים נתקלתי בבעיה הראשונה, המחשב סירב להסיר את ההתקנה. את בעיה הזו פתרתי באמצעות תוכנה בשם Uninstall Expert והתוכנה הוסרה. בשלב זה נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר התואם לגירסת 64 BIT של התוכנה אני מקבל הודעה שלפיה ישנה גירסה שכבר מותקנת על המחשב ולכן ההתקנה בטולה. שאלתי היא: מדוע ההתקנה נכשלת? הרי התוכנה הוסרה מהמחשב ואף הגדלתי לעשות ונעזרתי בתוכנה אחרת שבאמצעותה הסרתי את …

14. Started by NuritZur,

ברצוני לשתף אותכם באתר החדש שלי האתר עומד להשתדרג בקרוב שוב רק רציתי לדעת מה דעתכם ומה אתם חושבים שכדי לי לשנות או לעשות תודה נורית http://nuritzurdesign.xtreemhost.com/

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום אני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד. הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות. האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר? חייב להיות אופציה כזאת... תודה

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by hwassaf,

השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by rgm7,

אפשרי להכיו אנימציה בתכנה הזאת?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. אפשר שם של תוכנה להעברת קבצים ממחשב למחשב? אני יסביר למה אני צריך אותה: יש לי בבית הספר קובץ ששוקל 200 mb ןאני רוצה להעביר אותו לבית יש לי אניטרנט בשניהם אבל אני רציתי לעשות את זה עם icq ואז נזכרתי שאני צריך להיות בשני מקומות בו זמנית על מנת לאשר את העברת הקובץ! יש תוכנה שאני יפעיל אותה במחשב בבית וגם בבית הספר ואז אני יוכל להעביר את הקובץ מבלי להיות בבית?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. אם לא ,אולי משהו שרץ ישירות מDISK ON KEY?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by Itzik208,

אני משתמש בתוכנת Ulead Video Studio 8 לעריכת סרטים. בינתיים - את הסרט הראשון לכדתי ב Windows Movie Maker, בגלל שהסטודיו עשה לי קצת בעיות בלכידה (היו כמה רגעי קפיאה בדקות הראשונות). אשמח אם תוכלו לעזור לי ב 2 נושאים: 1. נתקלתי בשתי תופעות מוזרות - שלפחות אחת ראיתי שקרתה לעוד מישהו ברחבי הספייס: א. בשעת הלכידה, וכן בשעת הקרנת הסרט לאחר סיום הלכידה - כשיש תזוזה עם המצלמה - התמונה הופכת להיות קווית - כלומר הקווים קצת 'נמרחים' לרוחב המסך. זאת, אע"פ שכשרואים את הסרט על המצלמה או 'בשידור ישיר' לטלוויזיה - אין שום בעיה כזאת. ראיתי באחד הפורומים שזה קרה לעוד מישו, אבל הוא לא ידע מה זה. אשמח אם מישו יוכל לעזור. ב. כמו-כן, מדי כמה שניות, בשעת הריצה לאחר הלכידה, התמונה הופכת להיות קצ…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  21. אהלן אני רוצה לעשות רשימה ולסדר אותה לפי ה א-ב האנגלי, איך אני עושה את זה בווארד 2007, תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  22. Started by uvs84,

שלום לכולם שמתי לב שבשורת המשימות שלי פתאום מופיע תהליך בשם GUI.EXE שתופס שלושים אחוז בניצולת מעבד (עולה ויורד בין שלושים לאפס) שמתי לב אליו לאחר התקנת GTA החדש במחשב האם הוא איום כלשהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. כשאני מנסה ללכת לVIDEO TRANSITIONS ולבחור אחד מהם אז זה יוצא לי מהתוכנה מה אני עושה? התקנתי את הכי חדשה גירסה 2 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by abcdd,

יש לי את הגירסה Solid Edge v18, ושמתי לב שיצאה גירסה חדשה v19, מישהו יודע איזה הבדלים יש בין 18 ל-19 ? ועל איזה תוכנה בסיגנון Solid Edge אתם ממליצים?

25. אולי חלק מהולשים כבר מכירים אבל בכל זאת; נתקלתי בכתבה הזאת כשגלשתי באינטרנט ונראה לי שרבים ישמחו לדעת על האפשרות הזאת לפחות כמו שאני נהניתי ממנה. זאת כתבה שמסבירה איך לגבות את כל הנתונים כולל תוספים וקוקיז מהפיירפוקס או מה Thunderbird. http://tinyurl.com/ch6ql

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.