תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שמעו בדרך כלל כשאני עושה חתימה ובכלל מתעסק בפוטושופ אני רואה אות זה יפה וכשאניע ושה חתימות וכ'ו אז הצבעים יוצאים יפים לעין והכל אבל כשאני מעלה את זה לפורום בפורמט JEPG עלה איכות הכי טובה...רואים אחרת ורואים יותר מגעיל ולא כמו שהצבעים צריכים להיות באמת..למה זה?ויש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקושחה שעובדת לנתב d-link 6740u של בזק. כשמתחבר אליו, כותב update software. די לינק ישראל אומרים שאין להם קושחות של בזק. וקושחה שלהם שאיננה של בזק מסורבת עי הנתב. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?
-
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני מכניס לה כמה שעות עבדתי והיא נותנת לי כמה כסף מגיע לי למרות שזה קצת חפירה כי משעה שמינית והלאה אני צריך לקבל 125% שעה עשירית ומעלה 150% ואחרי שאני עובר 45 שעות שבועיות זה כבר שעות נוספות בכל מקרה כאילו שמונה שעות מראשון עד חמישי ושישי חמש שעות ואחרי זה שעות נוספות אם קיימת תוכנה שיכולה לעשות את זה זה יהיה מעולה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה חינמית שיוצרת צורב וירטואלי אצלי במחשב שאת ה"צריבה" הוא שומר לקובץ ISO משהו כמו: http://www.phantombility.com/en/prod/phantomburner/- רק חינמי נחוץ לי דווקא משהו כזה ולא כמו deamon tools שבוחרים איתו כמה קבצים במחשב ושומרים כIMAGE. אני צריך שתוכנות אחרות יחשבו שיש לי צורב במחשב...
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, הזמנתי לפטופ חדש lenovo ideapad gaming 3 ואני מחפש המלצות של must have לתוכנות תחזוקה, אנטי וירוס, ניקוי וכו'. לא חייבות להיות חינמיות וכאלה שאפשר להגדיר תזמון לפעולה שלהם יהיה טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני כבר מספר שנים משתמש ב- kmplayer ומרוצה ממנה ממש.... הבעייה היא שפתאום כשאני פותח צופה בוידיאו על מסך מלא...התמונה ממש נהיית איטית ומקרטעת לכמה שניות....מה גם שאיכות התמונה לא טובה כמו תמיד.... הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש מספר פעמים....כל פעם בגרסה אחרת.... זה פשוט לא עוזר עכשיו במדייה פלייר למשל אין לי את הבעייה הזאת... זו לא בעייה של ביצועי מחשב\כרטיס מסך מאחר והכל היה מושלם עם ה- kmplayer עד שהיא החליטה להתחרפן.... זה פשוט קרה סתם כך אם מישהו יוכל לעזור לי אעריך את זה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית סמסונג LA32D550 המשמשת כמסך מחשב (DVI-HDMI). ברוב תכני הHD שאני מנגן אני שם לב למין אפקט גוסטינג במסך, בד"כ בסצנות עם תנועה. *אני יודע שזו לא בעייה בכרטיס הגרפי משום שזה קורה עם שני כרטיסי מסך שונים. האם יכול להיות שזו בעיית מקודדים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים שלום! לאחרונה (לפני שלושה ימים) נתקלתי בבעייה מרגיזה , החלו להופיע לי מסכים כחולים באופן רנדומלי (לפחות כך אני חושב) , ביצעתי סריקת וירוסים מקיפה במחשב (NOD32) , וניסיתי מספר אפשרויות בדיקה שונות שהמליצו עליהם בכל הפורומים (הישראלים ולא הישראלים) שדובר בהם על הנושא להלן הפעולות שניסיתי: -צריבת הביוס (כיוון שהבנתי שרוב המסכים הכחולים הללו נגרמים עקב בעיות אי תאימות זיכרון, לאחרונה החלפתי לוח אם [ASUS P5G41T-M LX] הלוח תומך זיכרונות עד תדר של 1333 MH/s לוחות הזיכרון שלי הם 1666 MH/s ושיארתי שצריבת הביוס תביא לפתרון הבעייה- כידוע התבדתי. - קראתי בפורום מסויים בחול שהבעייה עלולה להיווצר בגלל דרייברים דפוקים הרצתי בדיקה ב Everest המחשב נמצא תקין. -בדקתי את …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח כמה טאבים במקביל או נותן לו להעלות כמה אתרים ביחד הוא פשוט קורס! דבר נוסף לציין, פעם לא היו לי בעיות בכלל ,שום כלום. איזה יום מנוע חיפוש של DAP השתלט לי על המחשב ומישהו בפורום נתן לי שורת סקריפט להוסיף אותה -> הוא סידר לי את הבעיה אבל מאז הוא קורס. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש לא עזר.. בבקשה עזרה, אי אפשר לגלוש ככה!!!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה הבעיה שלי היא שאני נכנס לחלון שיחות עם מישהו אחד בלבד (חשוב לציין שעם השאר זה בסדר) המסנגר פשוט נתקע ולא מגיב. זה נראה לי התחיל בזה שהוא השאיר לי הודעה והמחשב נתקע תמיד שהתחברתי (עד שנכנסתי ממחשב אחר והצלחתי לקרוא את זה) ואז פשוט רק איתו החלון נתקע. ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, לנקות להתקין מחדש את המסנגר ולנסות למחוק את האיש ולהחזיר אותו אבל גם זה לא עזר (חשוב גם לציין שאם אני מוחק ומחזיר אז אני יכול לשלוח לו הודעה אבל אם אני יוצא אחר כך מהחלון זה ממשיך להיתקע) מישהו אולי יש מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום שלום, סרטון קצרצר שהורד בפיירפוקס והופסק באמצע נמצא על שולחן העבודה ומסרב להמחק, בנוסף עכשיו הפיירפוקס נתקע בכל הפעלה. הסרתי פיירפוקס וניסיתי למחוק, לא נמחק. אבל התקלה של הקריסה של השועל הסתדרה לאחר התקנה מחדש. כניסה במצב בטוח למערכת הפעלה לא עוזרת, הקובץ מסרב להמחק. ניסיתי באמצעות TUNE UP UTILITIES, יש שם SREDDER שאמור למחוק קבצים בעייתיים, לא עזר. מה הלאה? פרטים: מערכת הפעלה VISTA 32, ULTIMATE. שועלאש 3.03. גודל בקובץ בדיסק: 0. תודה מראש אנשים.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לתכנת את הכפתורים של העכבר הנ"ל ולכן מחפש את הדריברים שלו. * INELLIPOINT 6.2 לא מזהה אותו. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אשמח לעזרה .
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהרבה זמן לא הייתי פה.! אני צריך תוכנה לחתוך שירים יענו לעסות צילצולים לפלאפון.!! תודה לעוזרים.!
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
על איזה מנהל הורודות אתם ממליצים? חינמי כמובן והכי מסודר וטוב. תודה !
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש ברשותי וינדוס ויסטה התקנתי כמה פעמים את התקנה של הכרטיס המסך מי האתר בכול זאת אין לי איקון של הכריס מסך למטה ליעד השעון הוא היה כמה שניות ואחרה זה נעלם מה לעשות יש מצב שזה בעיה חומרה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מעלה ווליום זה כותב לי את זה בצד שמאל למעלה: חיפשתי ב- OPTIONS ולא מצאתי איך אפשר לבטל את זה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-