תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להוסיף פתרון תרגיל מספרי לתוך קובץ וורד. אני חושב שהכי נוח להכניס תמונה של הפתרון שנכתב בכתב יד. האם JPG הכי קל או שיש משהו אחר עדיף יותר? אני רוצה להכין קובץ PDF אבל שבהתחלה יהיה תוכן עניינים לחיץ. הקובץ (וורד) מוכן וגם אין בעיה להפוך אותו ל-PDF. אבל אני רוצה שיהיו קישורים לחיצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, עם word 2007 שברשותי אני עובד 13 שנים ונוהג לסמן ולהוסיף לאינדקס מילות מפתח כדלקמן: 1. מסמן מילה 2. reference-> mark entry 3. בחלון Mark Index Entry לוחץ על לחצן mark. כאמור, פעולה זו עבדה במשך 13 שנה ללא הרף, כיום לא ! אחר שאני לוחץ mark הכל נתקע וב file manager שורת microsoft word רשומה באדום: not responding. הסרתי את ה word, הרצתי 2 אנטיוירוסים: 1. adwcleaner_8.0.7 2. hitmanpro_x64 התקנתי מחדש את office אך הוא בסורו: לא מקבל מילים לאינדקס ! ביליתי יום בחיפוש בגוגל והאפשרויות המותעות ע"י גוגל: הקובץ גדול מידי לא נכונות. במשך 13 השנים עם word 2007 עבדתי עם קבצים פי אלף יותר גדולים מהקבצים עימם הסתבכתי השבוע. אפשר יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי את הגרסא החדשה של avg בחינם ...וכשאני מתקין זה רושם : ocal machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה ? וזה לא בעיה בקובץ כי גם לדוד שלי הוריד את זה בשבילו ונתן גם לי ואצלו זה עובד מעולה... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום התקנתי על מחשב לא חדש WIN XP עם SP3 והרמקולים לא עובדים זה לא רמקולים של חברה מפורסמת ואני לא גיביתי את הדריברים של הכרטיס קול כרגע יש לי קול רק מהלוח אם . מה לעשות כדי שהקול יחזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היא מותקנת ואני יודע להפעיל אותה, לא ראיתי שום שינוי בגלשן, ואני לא מבין בדיוק מה טיבה. אשמח לקבל עזרה. בקיצור: א- מה זה עושה? ב- איך מפעילים את זה?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Image לדיסק אבל אחרי שאני בוחר בקובץ ועושה next אני מקבל מסך שבו אני מתבקש לשמור את הקובץ כי ה nero לא מזהה את ה DVD. הסרתי את ה Nero והתקנתי מחדש וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך זה שעוד לא עשו לנו DVD עם BSPLAYER בפנים כי בתאוריה זה נשמע הכי פשוט לא צריך לעשות שום ריפ או המרה לא צריך לשבת כמה שעות טובות שזה יכניס תרגום לא תהיה ירידה משמעותית באיכות של הסרט נעלה את הסרט וישר נדביק תרגום מקובץ שהצמדנו לדיסק הכי פשוט הכי קל! למה אני מעלה את זה? כי פשוט קראתי עשרות מדריכים איך לעשות את זה! ותאמינו לי מייגיע ברמות שאי אפשר לתאר!וגם לא תמיד בסוף זה יוצא צריך איזה 2 3 4 תוכנות לקידוד ועוד כמה פנינים!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח כמה טאבים במקביל או נותן לו להעלות כמה אתרים ביחד הוא פשוט קורס! דבר נוסף לציין, פעם לא היו לי בעיות בכלל ,שום כלום. איזה יום מנוע חיפוש של DAP השתלט לי על המחשב ומישהו בפורום נתן לי שורת סקריפט להוסיף אותה -> הוא סידר לי את הבעיה אבל מאז הוא קורס. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש לא עזר.. בבקשה עזרה, אי אפשר לגלוש ככה!!!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיית SPYWARE אני צריך להתקין FIREWALL, הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר. יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ? ן
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של אייסר- 5670. המחשב חזר עכשיו מתיקון (של מאוורר וכונן DVD) אך הוא חזר עם בעיה מוזרה. המקלדת בקושי עובדת- לפעמים מקלידה ולפעמים לא (פעם ב 10 לחיצות בממוצע יוצאת אות). דבר מוזר עוד יותר הוא שאני מסתכל ב TASK MANAGER אני רואה שאחת הליבות של המעבד נמצאת על 100% באופן קבוע וה CPU USAGE בכללי נמצא על איזור ה 50%-65% למרות שאני מנסה לחפש את הפרוססים שגורמים לזה ואני רואה שה SYSTEM IDLE PROCESS נמצא מעל 90%... דבר מוזר עוד יותר הוא כשאני מסתכל דרך ה CPU-Z אני רואה שהמכפלה של המעבד כל הזמן משתנה... (כל שניה למשהו אחר) כשאני נכנס לביוס למשל המקלדת עובדת בסדר אך הבעיה אינה קשורה למערכת ההפעלה כיוון שניסיתי להתקין אותה מחדש אך זה לא עזר. תודה וסליחה על החפירה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
צריך להשאיר את זה או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מדפסת מתוצרת XEROX דגם PHASER 3100MFP. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמתותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 7 בגירסת 64 BIT. בתחילה התקנתי את הדרייבר המקורי של המדפסת שתומך בגירסת 32 BIT אך לצערי התקנה זו לא תומכת במערכת ההפעלה שלי. כשניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין למערכת דרייבר מתאים נתקלתי בבעיה הראשונה, המחשב סירב להסיר את ההתקנה. את בעיה הזו פתרתי באמצעות תוכנה בשם Uninstall Expert והתוכנה הוסרה. בשלב זה נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר התואם לגירסת 64 BIT של התוכנה אני מקבל הודעה שלפיה ישנה גירסה שכבר מותקנת על המחשב ולכן ההתקנה בטולה. שאלתי היא: מדוע ההתקנה נכשלת? הרי התוכנה הוסרה מהמחשב ואף הגדלתי לעשות ונעזרתי בתוכנה אחרת שבאמצעותה הסרתי את …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
פרסמתי בעבר את התוכנה בפורום. בעזרת התוכנה ניתן בקלות להמיר כסף משקלים לשערים אחרים. איך זה עובד? 1. לחיצה על CTRL C (או לחיצה על כפתור ימני של העכבר -> העתק) תגרום לתוכנה לחשב בצורה אוטומטית את המטבע (אירו, לישט או דולר) או אם סומן רק מספר, יופיע חלון עם בחירת כל המטבעות. לאחר החישוב, התוצאה תופיע בTask Bar או ליד סימן העכבר, לפי בחירת המשתמש. 2. בלחיצה על SHIFT + A + C יופיע חלון, שבו אפשר לחשב יותר ממטבע אחד. מה חדש בגרסאות האחרונות? * Currency calculator - כעת ניתן לחשב יותר מפעם אחת ברציפות (אם ברצונכם לקנות יותר מפריט אחד). * אם אינכם מחוברים לרשת, התוכנה תטען את קובץ הנתונים שנשמר הכי אחרון. * ניתן לדפדף בשערי מטח שנשמרו עד כה. * אם יש עדכון, התוכנה תודיע על כך,…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש עצות? זה קרה אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי הוא היה נתקע..
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כל פעם שאני טוען עמוד מחדש, כמעט על כל עמוד באתר קופצת לי ההודעה שיש בתמונה, איך אני נפתר מזה, זה מתחיל לעצבן אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. לאחי יש בעיה במחשב, כאשר הוא מחבר את המיקרופון שלי( שבדקתי והוא פועל) הוא לא מצליח להקליט או בכלל לדבר בשני המקרים חיברתי את המקרפון לתוך החיבור הורוד שלו במארז ובדקתי שזה לא על השתק ועדיין אין אי אפשר להקליט..(אגב הוא כבר השתמש במיקרופון והכול פעל אני חושב שזה קשור להגדרות ולא משהו נהרס פיזית בחומרה.. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי גיבוי של כל כונן C בקובץ GHO של GHOSTPE, וכבר שחזרתי בעזרתו כמה פעמים. לפני כמה ימים התחלתי לשחזר את המחשב בעזרת אותו קובץ גיבוי (במחשב אחר) והשיחזור נעצר באמצע עם איזושהי תקלה (error), אשר אני לא זוכר את התוכן שלה. בכל אופן, לאחר שעשיתי איתחול המחשב לא זיהה את הדיסק הקשיח, גם כאשר הכנסתי דיסקט הפעלה וניסיתי לעבור לכונן C או שאר הכוננים הלוגיים. כלום! אף כונן! נכנסתי עם FDISK לראות אם המחשב מזהה בכלל דיסקשיח, ואכן הוא מזהה אותו אך הסטטוס שלו הוא non-dos ולא fat32, אשר כך אמור להיות אם אני זוכר נכון. מה לעשות חברים?!?! כל המידע שלי בכוננים הלוגיים (D,E) והם לא ניתנים לקריאה כרגע. דרך אגב, התרלה הזאת קרתה לי בעבר אך לא הייתי זקוק למידע שבכוננים הלוגיים, ולכן…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-