עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי ראיתי שיש עוד גירסאות של winrar חוץ מהרגילה , extreme וכאלה רציתי לדעת איזה גירסה של winrar דוחסת להכי קצת MB .... חבר שלי דחס 4GB ל 300MB ואין לו מושג מה הוא עשה ואיזה גירסה יש לו.אני מניח שיש לו גירסה לא רגילה כי אני ניסיתי והוא בושי דוחס לי גם כשאני עושה על best אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  3. התקנתי תתוכנה ולפני ההתקנה הוא אמר לי שאני חייב וינדוס מדיה פלייר לפחות בגירסה 9+ או משהו כזה התקנתי בכול זאת ועכשיו שאני מפעיל אותה הוא נותן לי את ההודעה הזאת in order to run properly,pcmark04 riquires windows media encoder 9 or newer to be installed on your computer יש מושג למישהו? נפתרה הבעיה עכשיו השאלה שלי לגבי התוצאות של התוכנה (המפרט בחתימה)? עריכה: התוצאות שלי הם PCMARK SCORE-4075 CPU SCORE-3627 MEMORY SCORE-3397 GRAPHICS SCORE-1608 HDD SCORE-3899

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  5. *אני כותב את ההודעה בשם חבר שלי שדיי הסתבך מעבר ליכולתי לעזור לו.* שלום לכולם! רציתי לשאול בנוגע לתוכנות המבצעות חילוק וגיבוש כוננים. ידוע לי על PARTITION MAGIC, ביצעתי בה פעולה זו, ולבסוף התגלה שכונן שלא היה צריך להימחק נעלם וגם הכונן שאמור להתגבש עם הכונן השני נעלם גם הוא וגודל האחסון בכונן לא השתנה - משמה נעלמו לי כוננים ויחד איתם החומרים. שמעתי שניתן לעשות UNDELETE ב- PARTITION MAGIC אך התוכנה כרגע אינה פועלת לי מופיעה לי השגיאה הבאה: Init failed: Error 11117 אם למישהו פיתרון כדי שהתוכנה תעבוד? והאם ישנה תוכנה חלופית ל- PARTITION MAGIC? תודה רבה למשיבים ולעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  6. שבת שלום לכולם! יש לי כבר דיי הרבה זמן קפיצות בקול במשחקים ,משהו דיי מוזר ,אני כמעט בטוח שזה משהו עם הכרטיס קול. אבל מצד שני כשניסתי להתקין דרייבר אחר לכרטיס מסך ריצודי הקול נעלמו אבל רמת הביצועים (FPS) ירדה בצורה ניכרת. מזה יכול להיות? מפרט מחשב.. P4 3.4 2GB DDR 500 SEAGATE 7600GT SOUND CARD - ESI WAVETERMINAL 192M תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by eyal,

??? ???

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  8. הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  10. שלום, עד לפני שלושה ימים הייתי משתמש הדוק של האנטיוירוס של Norton, הייתי מעדכן אותו בקביעות נגד וירוסים חדשים ומשדרג את הגרסה כל פעם שיצאה גרסה חדשה. לפני שלושה ימים פירמטתי את המחשב לאחר שנה שלמה שלא פירמטתי, כעת, אני רוצה כמה שפחות תוכנות כבדות שיפעלו לי ברקע, וכידוע לכולם, האנטיוירוס של נורטון כבד נורא יחסית למה שהוא מציע ואני בטוח שישנם פתרונות חלופיים. כנ"ל לגבי FireWall, הייתי משתמש קבוע של ZoneAlarm אך אני מחפש כעת פתרון אחר, תוכנה קלה יותר שגם תעשה את העבודה כמו שצריך. בינתיים יצא לי לנסות את האנטיוירוס של McAfee שכולל בתוכו גם FireWall מובנה, אך לא התרשמתי לטובה ממנו. ניסיתי גם את האנטיוירוס של Panda, התקנתי את הגרסה האחרונה (7.02.00 Platinium) הכוללת בתוכה FireW…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by totah,

תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by rk666,

המאמר המקורי המאמר המתורגם

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by alex.turovsky,

CASE STUDY הורדתי את ה-windows live photo gallery החדש ואני רואה גוון צהוב בכל תמונה שאני פותח בו, כולל הרקע מסביב לתמונה עצמה, הרקע של ה-windows live photo gallery עצמו. אלו השלבים לפתרון הבעייה: http://www.mydigitallife.info/2007/07/11/windows-vista-photo-gallery-yellow-tint-background-problem

14. Started by GUNZ,

אילו תוכנות אני צריך ואיפה יש מדריכים? עיברית רוסית אנגלית תודה מראש

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  15. כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  16. היי, הורדתי איזה שהוא קובץ שהוא GIF, אני מעוניין לעשות אותו בסיומת JPEG או כל דבר אחר שאפשר למשל להעלות כ SPRAY במשחקים או סתם שטויות כאלו... למשל ב CS:S אני רוצה לשים ספריי שירוץ כששמים אותו ולא יתקע על תמונה מקובעת כבדרך כלל... ראיתי כמה שעשו את זה ואין לי מושג איך אפשר עזרה בנושא?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by dragon-tank,

אני מורידה את הסרטים אבל יש הודעה על מקודד שלא נמצא ובקאזה יש מסך שחור שמפעילים את הסרט אבל שומעים. בקיצר , אני צריכה עזרה כי אני לא יודעת מאיפה להוריד את המקודד. אצפה לתגובות בהקדם , תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by Shbd,

נראה לי שזה שייך לכאן... הפוטושופ שלי לוקח לי את כל הזכרון וגם מהזכרון הוירטואלי אני צריך איזה 2 ג'יגה ספייס נוספים כדי שהפוטו יעבוד איכשהו. הוא כבד בטירוף, כל 2 דקות של עבודה עם רזולוציות גדולות הוא נתקע וגם בעיצוב פונטים (וחוזר לעצמו לאחר איזה דקה ובעיצובים ברזולוציות גדולות אחרי איזה 5-6 דקות) בהתחלה הפוטו עבד ממש חלק, לדעתי מאז שהתחלתי לשים הרבה פונטים הוא התחיל להתקע...... מה אני עושה? יש לי איזה 3000 פונטים ואין לי עצבים לסדר אותם רק מה שאני צריך. יש איזה אפשרות להפעיל רק חלק מהפונטים או יש תיקייה מיוחדת שהיא רק של פונטים של פוטו? זה פשוט מעצבן לעבוד ככה.... תודה על כל עזרה שתבוא...

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  19. הפונקציה שמשולבת ב-windows explorer ושמציגה תמונה של קובץ הוידיאו (thumbnails ) נדפקה לי והיא כל הזמן נתקעת . איך אפשר לתקנה או לחילופין לקבל המלצה לסייר חילופי חינם שעושה זאת , כלומר מציג תמונות מוקטנות מתוך קטעי וידיאו ,כך שניתן למיין בקלות את כל קטעי הוידיאו בתיקייה מסוימת

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by za-david,

מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by intel suck,

לא מצאתי דרייבר למצלמת אינטרנט LOGITECH QUICKCAM EXPRESS מישהו יכול להביא לי תודה

22. שלום לכולם בימים האחרונים שמתי לב שבכל הפעלה מחדש של המחשב אני צריך להתחיל להזין סיסמאות מחדש לכל האתרים .. הסקתי מזה שה"עוגיות" נמחקות , מבלי שאני מחקתי אותן. בדקתי אם זה קורה בסגירת הדפדפן (AVANT) או רק בהפעלה מחדש, ומסתבר שבאמת זה קורה רק בהפעלה מחדש - יש לציין שהאופציה למחוק את העוגיות לא מסומנת בהגדרות של הדפדפן. עשיתי סריקה לוירוסים (קספקסקי) וגם לספיוור (אד-אוור) ולא עזר כלום (נמצאו דברים, כנראה לא קשורים לזה כי הבעיה נמשכת). נגמרו לי הרעיונות של איך לפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות? עריכה : ישנן גם מן ודעות פופ-אפ שמופיעות לסירוגין..אולי זה קשור לכך. יום טוב

23. Started by ItachiSan,

היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by byn007,

שלום, יש לי קובץ MPEG של 700 מגה ואני רוצה לצרוב אותו בתור VCD הוא נותן לי הודעה שזה גדול מידי. אני צריך לדעת או : 1. איך נאי בכל זאת צורב? 2. איך אני מחלק את הקובץ ל 2? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  25. כמו בכותרת, איך ניתן לעשות שהמחשב לא ייכנס למצב של Hibernate בזמן ש-Vuze (לשעבר Azureus) פתוח?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים