תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי קורא לי לפעמים שבזמן פתיחת קובץ (ISO) דרך תוכנת דיימון טולס , שהמחשב קופא לגמריי , רק ריסטט משחרר זאת , זה קורא באופן נדיר, אבל קורא, מדוע זה?, יש בעיה בחומרת המחש? רוני
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שאלה: את הפורמט AVI הופכים רק לSVCD? אפשר להפוך אותו?! וכמה זמן בערך זה לוקח?! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 והוא מגיע עם WMP חדש,צריך להתקין קודקים והכל.. התקנתי חלק ומסתבר שחלק לא בכל אופן, חלק מהשירים עובדים וחלק נשמעים מוזר(לא מופיעה שום שיאה,הם פשוט נשמעים לא כמו שאמורים להשמע) יש כמה סרטים שעובדים לי ויש חלק שמופיעה לי השגיאה הבאה: Windows Media Player C00D11B1 Windows Media Player can't play the file. אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור,אני אשמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר שאפשר לראות בTHUMBNAILS גם PSD מישהו יודע איך זה נקרא ואיך אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שיש מסמכים שאני מצליח להדפיס וכאלו שלא, ניסיתי כל מיני פתרונות קונבנציונליים אך לשווא. באחת הבדיקות שלי שמתי לב שמסמכים עם שם קובץ באנגלית, למשל abc.docx מדפיסים כרגיל וללא תקלות, אבל מסמכים עם שם קובץ בעברית, כמו אבג.docx תוקעים את המדפסת ודורשים איתחול של ה-SPOOLER רק כדי שאוכל להסיר אותם מרשימת ההדפסה. ניסיתי לחפש קצת באינטרנט על התופעה ולא מצאתי שום דבר מועיל. האם מישהו אי פעם נתקל בתופעה? יודע מה לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני נתקל הרבה בכל מיני תוכנות שמציעות ניהול טוב יותר של ה RAM (לדוגמה איחוי של הRAM או פינוי שלו) השאלה שלי היא אם באמת יש תועלת בתוכניות האלו ואם כן איזה מהן מומלצת. כי עד עכשיו כל פעם שהשתמשתי באופציה של איחוי הRAM של אחת מהתוכניות קיבלתי רק את ההרגשה שהמחשב נהיה איטי יותר.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
C-Media Inc AC97 Audio Device זה הדריבר לקול שאני צריך אבל אני לא יודע איזה סוג השתמשתי בתדר שפה למעלה אבל אני לא יודע איזה סוג של c media יש לי ולא רשום... איפה אני יכול למצוא עוד פרטים על הדגם כדי שאוכל להתקין דרברים לסאונד.. אם יש גם דריברים כללים שיפעלו בטוח את הסאונד אם אפשר לקבל תודה יעקב =)
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הגירסאות למעט העובדה של-OEM אין קופסא ואולי גם מדריך? ה OEM נמכר ברשת במחיר זול משמעותית מה RETAIL. תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכוולם, מעניין אותי איך עושים את כל המיקסוסים וטראנסים וכו'.. אז אשמח לקבל המלצות לתוכנות שעושות דברים כאלה תודה . כשאמרתי מיקסוסים דיברתי על דברים כאלה... http://www.youtube.com/watch?v=MdPDCs0_bsU כמובן שאני יעשה דברים יותר פשוטים בהתחלה אבל אני מקווה שהבנתם למה התקוונתי..
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אם כן - מה צריך לסמן בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי לפי תכנת סנדרה הבנתי שיש לי לוח אם של חברה בשם jetway פירמטתי את המחשב והייתי צריך להתקין כרטיס קול חיפשתי באינטרנט אתר של החברה הזו ולא מצאתי. כרטיס הקול שלי הוא מובנה. מה עושים? בנוסף יש לי שאלה נוספת אני רואה לפעמים שם שם כרטיס קול בשם רילטק זה מה שנראה לי השם של הכרטיס שלי.. מצד שני שמעתי שאם הכרטיס שלי הוא מובנה על לוח האם אז אני אמור להוריד דריברים אליו מהחברה של הלוח אם ולא מחברת רילטק. מה עושים? בנוסף יש לי בקשה קצת פחות קשורה לכותרת.. מישהו אולי מכיר או יודע איך אני יכול לארגן לעצמי מאגר של המון המון דריברים לכל מחשב כמעט והחומרה שלו? הורדתי דיסק עם 2500 דריברים אבל אני לא יודע איך משתשים בזה כי הכל שם נראה מבולגן ואני לא יודע איזה דריבר שייך למה.. תוד…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס טלויזיה הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1907 עם דיסק ההתקנה מגיע PowerCinema של CyberLink. הבעיה- לא רואים כלום. מה עשיתי? 1. חיברתי למחשב. 2. התקנתי דרייברים מהדיסק. 3. עדכנתי דרייברים מהאתר של Gigabyte. 4. חיברתי בשלוש תצורות- 4.1. שלוש בננות מהממיר של יס ישירות למתאם הComposite שמופיע בתמונה (בפינה השמאלית למטה). 4.2. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), וכבל בננה-SVIDEO, לכניסת הSVIDEO שעל המתאם. 4.3. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), ובננה אחת מהממיר לכניסת ישירות על הכרטיס (הכניסה האמצעית שרואים בתמונה). אני לא מקבל תמונה באף אחד מהמצבים. הממיר 100% דלוק ועובד- כשניסיתי לחבר מהאודיו ישירות לLine In של כרטיס הקול שמעתי הכל.…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום ברשותי המדפסת HP LASER JET 4 PLUS ניסיתי לחפש דרייבר באתר של HP והוא נותן לי דגם HP LASER JET 4 PLUS\M שזה צבעוני אני צריך בלי M רק שחור לבן תודה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי זמן מה המקלדת מחליטה שהיא איננה מעוניינת להעביר מעברית לאנגלית כאשר לוחצים על SHIFT+ALT. אני נאלץ לכתוב באותיות גדולות כל פעם ע"י הפעלת הקאפס-לוק. בעיה קלאסית אך לא זכור לי איך אני לפתור אותה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-