תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
היי כבר הרבה זמן אני סובל מאיטיות...זה בקושי מוריד לי על 10...... לעיתים זה מוריד גם על 20...אבל רק ברגע שיש הרבה מאוד קבצים...ולוקח לו די רבה זמן להתחיל להוריד... אין שום בעיות פיירוול וכדומה... לכל הקבצים יש מקורות.... הבעיה נמצאת רק בתוכנות\משחקים\RARים.....אבל בשירים בודדים זה מוריד לי יש על משהו בסביובת ה5...(שאצלי זה ניחשב להרבה...) יש לי חיבור 2mb של בזק.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו... (אל תגידו לי לעבור ל BT משום שאין לי איך להשיג טורנטים..) איך אני פותר את בעיית האיטיות הזאת?!?! תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו ראה\שמע על האתר? לאחר שנכנסים לאתר הוא מנסה לגרום לך להוריד קובץ SETUP, נראה לי שזהו וירוס בטעות עשו את זה על המחשב שלי ואני מנסה להבין איך להוריד אותו. מישהו יודע משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי אדיו בפורמט FLAC שאני רוצה להמיר לMP3@320KBS מהי התוכנה האיכותית ביותר לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה רצח !!! לאחר שפירמטתי את המחשב (וחילקתי אותו למחיצות) נכנסתי למחיצה D. ברור כי הכונן הזה היה אמור להיות ריק לגמרי. בתוך הכונן אני מוצא ארבעה תיקיות ממוספרות בצורה הזו http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlzn1qjcrm4.jpg וכשפתחתי את התיקיות האלה בכולם היו קבצים מהסוג הזה http://www.siz.co.il/my.php?i=yjwtznjgmmfo.jpg מה זה התיקיות האלה? מאיפה הם צצו? האם למחוק אותם?האם זה וירוסים?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את האופיס החדש ולצערי, אני לא מצליח לראות לוח שנה עם הימים בעברית (ראשון שני שלישי וכו'..) עד היום באופיס הישנים לא הייתה עם זה בעיה אבל עם הגרסה של 2007 אני לא מצליח ואשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אם למישהו יש פתרון ויכול להדריך אותי או להראות לפחות תצלום מסך שזה קיים, אודה לו מאוד! תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להתנסות עם שרתים, exchange, AD וכו' יש למישהו המלצה על גירסה מסויימת? אם זה חשוב אני עובד עם WIN7 HOME PRE 64BIT מעבד Q6600 זכרון 4GB תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, יש לי וירוס במסנג'ר שכל פעם שאני מדליק את המסנג'ר המשתמש "a18763@013.net.il" שולח לי אוטומטית "hey cutie ;)" או למשל "hey baby you there??".. מצד אחד זה מאוד מחמיא לי שיש תוכניתן שנמשך אליי אבל מצד שני זה מטריד ואני רוצה למחוק את זה. בעקבות ההגעה של הוירוס קצת לפני פירמוט אז לא דאגתי יותר מדיי ופשוט פירמטתי וידעתי שזה יעלם. זה לא נעלם. כשהתקנתי את המסנג'ר לאחר הפירמוט התחלתי לקבל שוב את ההודעות הנחמדות. NOD32 לא פתר את זה וגם לא נורטון 2011. מה מומלץ עוד להריץ על המחשב כדי למצוא את הקרציה? תודה מראש, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ilanf.deviantart.com/art/Gameboy-Advance-79081780 זה הנסיון הראשון, אז זה לא משהו... אבל בשביל נסיון ראשון זה סביר. אני כבר רואה כמה טעויות קטנות שאני צריך לתקן, אבל סה"כ נראה לי די טוב... אין לי אילוסטרטור, אז נאלצתי לעשות את זה בפוטושופ. הנסיון הבא שלי יהיה כבר באילוסטרטור עם כלים קצת יותר טובים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני כעיקרון השתמשתי עד עכשיו בתוכנה Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 שזה גם אנטי ווירוס + אנטי ספאם +סינון דואר זבל... הבעיה שהתוכנה הזאת מציקה מדיי וגם מאוד כבדה אבל מה שכן בסינון דואר זבל היא שפיצית ביותר אבל מבחינה של כל השאר היא בכלל לא בשיא בכל מקרה.... אני צריך המלצה של תוכנה של סינון דואר זבל... שלא תהיה מסובכת מדיי.... אז מי שמכיר... אני ישמח לשמוע... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בדקתי = וזה עובד! תהנו http://www.dagorret.net/2009/03/25/a-handful-of-firefox-tweaks-that-will-double-your-browser-speed/
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האתר לא עולה לי בפיירפוקס פשוט לא רוצה, ניסיתי להתקין מחדש וחיפשתי בפורום לא מצאתי כלום, בבקשה עזרו
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש חיה כזו? בדיוק חזרתי הביתה וחשבתי איזה מגניב זה יהיה אם הייתי מוחא כף והוינאמפ היה מתחיל לנגן, יש תוכנה לזה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כל השמות בCONTACT LIST שלי בTRILLIAN בעברית מוצגים כריבועים. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כול קובץ שאני פותח ויש שם תווים לא סטנדרטים למשל מוכל ב וכו נראים אצלי ממש מוזר. איך אני יכול לסדר את זה? מצרף קובץ עם דוגמא איך זה פותח לי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להוסיף תרגום לסרט אבל שלא תוריד את האיכות תוכנה כמו BSPlayer רק שתדביק אותו לתמיד
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה החדשה ביותר של LOGMEIN (הם עדכנו לא מזמן את האתר ואת הגירסה של התוכנה) באפשרויות של התוכנה יש תמיכה בWakeOnLan אבל כשאני נכנס דרך האתר לMY COMPUTERS אני רואה את המחשב באופליין ולא רואה אפשרות כלשהי להעיר אותו בעזרת הרשת. האם זה פיצ'ר רק לגירסת PRO? או שזה אפשרי ופשוט פספסתי? :s05:
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול להוריד את VISIO ואיפה אני יכול להוריד את תוכנה תודה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר ללוח אם intel ולא כתוב על הלוח את הדגם שלו. במנהל ההתקנים כתוב: 945 G/GZ/P/PL Intel® 82801G (ICH7 Family) איזה עוד פרטים אני צריך כדי לדעת את הדגם? כי באתר של אינטל יש הרבה אפשרויות.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-