עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מבצע ניסויי תאימות עם LibreOffice. ובתוכנת ה-Writer אני לא מוצא אופציה המקבילה ל-Wordart של Word באופיס. האם יש אופציה כזו ב-Writer? עוד משהו: LibreOffice לא קורא כהלכה Wordarts בקבצים שנוצרו ע"י אופיס (הוא מציג אותם, רק ללא תבנית המילוי אלא בצבע סטטי).

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by liordavid,

זה ממש מציק הפופ שמסומן בתמונה המצורפת וגם הגרפים פה באתר לא נראים כמו שצריך. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by rambo,

אני משתמש בתוכנה BsPlayer כדי להריץ את הסרטים והכתוביות, אך כאשר אני מפעיל את הסרטים, זה כותב לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר... מישהו יכול לתת לי תוכנות אחרות להרצת סרטים עם כתוביות, ואם אפשר אז גם לינקים? תודה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

תחזיקו אותי או שאני מפרמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שוב קרה!!!!!!!!!!!!!! פרמטתי רק בגלל זה בפעם האחרונה וזה שוב חוזר ולא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לכאן ונסו להוריד את הקובץ הראשון. למה אני מבקש שתעשו את זה? פשוט מאוד!!! בהרבה הורדות, כשלוחצים על הלחצן השמאלי קופץ חלון כזה... של OPEN SAVE CANCEL (חלון של "מה עושים עכשיו"). פתאום כשאני מנסה להוריד משם קבצים הוא לא קופץ והקובץ יורד ישר לספריית ה TEMP ואני מתחרפן!!!!! בבקשה תנסו בעצמכם ותגידו לי אם קופץ לכם החלון הזה או שישר מתחילה ההורדה אל תוך ספריית ה TEMP. תזכרו!!! לחצן שמאלי בלבד!!! נ.ב, יכול להיות שבפעם הראשונה או השניה שתנסו ללחוץ לחיצה שמאלית על הקובץ תופיעה הודעת שגיאה של עמוד לא קיים, תמשיכו …

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. אני מנסה להעתיק כמה לינקים מרפידשר ל JDOWNLOAD אבל לא מצליח CTRL+C לא מסמן את כל הלינקים זה נראה ככה חלק 1 חלק 2 חלק 3 וכן הלאה מה שאני מצליח זה להעתיק אחד אחד הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. Started by omri_ro,

להגדיר בIE שחלונות חדשים שנפתחים בעזרת קליל ימני על העכבר->OPEN IN NEW WINDOW לא יהפכו להיות החלונות הפעילים אלא רק יפתחו ברקע?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  7. משך זמן טעינת חלונות 7 שלי הוא ברגיל 4 דקות. כאשר אני מפעיל את msconfig במטרה למנוע מסקייפ להטען עם הפעלת המחשב שלי, משך הזמן של הטעינה מתקצר באופן משמעותי ל-2:30 דקות: קרוב מאוד למשך זמן הטעינה כאשר אף תוכנת Startup ושירות שאיננו של מיקרוסופט לא מוגדר ב-msconfig שזה בערך 2:00 דקות. לכן אני רוצה לשאול האם יש משתמשי סקייפ נוספים שחווים משך זמן טעינה ארוך של המערכת ההפעלה שלהם בגלל סקייפ? במידה ויש צורך, מפרט המחשב שלי ניתן לעיון בלשונית "מפרט מחשב" אשר נמצאת מתחת למונה ההודעות שלי (שימו לב שעקב בעייה בפורום, המפרט שלי מוצג משמאל לימין ובצורה לא מסודרת).

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שתעשה לי סריקה על קבצים ותגיד לי על כפילות מכל מיני סוגים יותר מידיי מוסיקה אני רוצה לסדר קצת (:

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. היי אני מתחיל לעשות את עבודת שורשים ומצאתי מלא תמונות אשר צבעם כבר לא משהו רציתי לדעת איך אפשר עם PHOTOSHOP CS לתקן אותם? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  10. איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by xxdragonxx,

יש לי DVD אבל לא קורא AVI אלה רק VCD והבעיה ש ה VCD יוצא באיכות מעפנה ואני רוצה לראות באיכות טובה יותר על פלאזמה.. אז מה עדיף לקנות DVD שתומך בפורמטים כמו AVI שיהיה אפשר לראות בלי להמיר את הסרט ל VCD/SVCD ? או לרכוש צורב DVD שאז יהיה אפשר לצרוב סרט באיכות גבוהה ולראות אותו באיכות DVD? ועוד שאלה, מה הפורמט של סרט באיכות DVD מלאה? תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מסמך נייר - לשרטוט או מסמך עריכה. יש לי מספר שרטוטים פשוטים כמו טבלות אקסל אבל במקום להשקיע מלא זמן ולהכניס אותם ידנית הבנתי שיש תוכנה שיודעת לזהות את זה ופשוט אני צריך לסרוק והתוכנה עורכת לי באופן אוטמטתי את המסך לקריאה וכתיבה. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאב

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by foxil821,

אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  15. אני צריך תוכנה שתמיר מקובץ אנימציה (למשל פורמט GIF) לפורמט eba מישהו מכיר ? אם אין אז גם תוכנה שממירה מGIF ל PHT תעזור לי במשהו אחר. אבל הכי חשוב החלק הראשון, המעבר (ההמרה) מ gif ל eba. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by tnt studios,

כמובן שאיך שרואים את הכותרת מבינים מה קורה כל הפורטים שאימיול משתמש בהם פתוחים. שיניתי אותם לכול מיני צירופים, לא עבד סגרתי כל מיני תוכנות שמשתמשות באינטרנט (Skype MSN...), לא עבד ביטלתי בכלל את הפיירוול, לא עבד מה לעשות חברה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. כי כל פעם שאני מחליף למסך טלוויזיה אני לוחץ על SCREEN RESULTION ומשנה יש איזה תוכנה שתעשה שישר אני ילחץ במקלדת ותשנה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. המליצו לי על Hdat שצרבתי כ-ISO ועשיתי מהדיסק BOOT אבל אין לי מושג איזו אופציה לבחור. בחרתי NTFS וזה ביקש ממני לרשום משהו ככה שאין לי מושג מה לעשות בהמשך. יש המלצות לתוכנות טובות אחרות אולי?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  19. אני מתכוון יש לי סרט DIVX ששוקל 700 מגה אני הפכתי אותו לסרט SVCD כלומר MPEG2 וקבעתי BITRATE של 1900 ואודיו על 128 רציתי לשאול אם יש דרך להפוך סרט ששוקל 700 מגה לסרט SVCD עם BITRATE של 2500? ואיזה הגדרות אתם קובעים בתוכנה TMPGENC על מנת לקבל סרט SVCD באיכות טובה שיכנס ב 2 דיסקים של 80 דקות.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. הכרטיס עובד,אבל לפעמים יש תקיעות כלליות בסרטוני וידאו ואפילו בכתיבת תוכן. אשמח לשמוע המלצות!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. מחפש תוכנה שיודעת להפוך מסמך באנגלית בפורמט תמונה, מהסורק למסמך טקסט קריא בוורד או PDF. תודה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by omri_ro,

לאחרונה התחילו להפתח לי טאבים חדשים בעת גלישה באתר טורק לאחר שלוחצים על אחד הלינקים. בכל האתרים האחרים בהם אני גולש לא קופצים פרסומות וניג'סים אחרים. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by sgsg,

יש לי בעייה של כרטיס קול עצלן, שבכל משחק אחרי שהוא עובד במשך פרק זמן הוא מפסיק לעבוד עד הפעלה מחדש של המחשב. הכרטיס הוא ONBOARD (לפי המפרט). ניסיתי כל דרייבר אפשרי ישן/חדש, NVIDIA/REALTEK. השיפור היחיד היה שעכשיו המשחק עצמו לא נתקע יותר, אלא רק נעלם הקול. בשימוש רגיל בווינדוס הכל עובד כמו שצריך. אבל... שמתי לב שאחרי שהכרטיס נתקע ונעלם הקול גם בווינדוס אין קול, אם לדוגמה אחרי שהוא נתקע אני מנסה לנגן שיר לא קורה כלום. מה זה יכול להיות? אני כבר אחרי פירמוט פעם אחת בגלל הבעיה.

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי וינדוס 7 במחשב אני נכנס למחשב שלי ולא מופיע לי כונן D ולא הצורב לא מופיע בכלל התמונה של שניהם אני מקווה שלא הלך לי החומר גם כשאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו כי לא מופיע לי הסמל של הצורב והכונן D במחשב שלי יש לי דיסק אחד של 500 גיגה ועוד אחד של 500 שמחולק לשלושה הדיסק של 500 גיגה השלם נעלם לי בבקשה אייך אני פותר תבעיה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  25. Started by guypld,

כמה פעמים כתבתם בטעות כתובת אתר בעברית והתעצבנתם לכתוב אותה מחדש? כמה פעמים כתבתם הודעה באיסיקיו ואחרי ששלחתם גיליתם שבעצם כתבתם הכל באנגלית? אז התוכנה שבניתי מגלה אוטומטית שהכנסתם כתבות אתר בעברית ומשנה אותו לבד לאנגלית, וכמו כן גם בהודעת איסיקיו. אם יש לכם הערות, הצעות או כל רעיון אחר אתם מוזמנים להגיב מקווה שתהנו גיא האתר: http://MakeItHeb.wip.co.il

• 11 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים