תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תקלה במסנגר. רץ ברקע אבל אי אפשר להשתמש בו... עזרה בבקשה. במנהל ישומים אני רואה אותו רץ ולפעמים אפילו ב TRAY אני רואה אותו. אבל דבל-קליק עליו וכו' לא עוזר כלום. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
על התוכנה לאפשר preview של תמונה, כלומר, ברגע שהעכבר נמצא מעל תמונה מסוימת נפתח אוטומטית חלון POPUP ובו הגדלה של התמונה (לא מסך מלא). ראיתי אופציה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק פלופי לפני התקנה הווינדוס בשביל לעדכן ביוס הלוח אם הוא ABIT IP35-E , ורק הביוס שלו שוקל 1 M יצרתי דיסק דוס דרך הווינדוס , ורק הדוס שוקל 800 K ככה שזה לא נכנס בדיסק 1.44 איך אני יוצר דוס שישקול 300 K ? [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 18:31:02 אה הבנתי ...אני אכין דיסק אחד דוס ודיסק שני יהיה לביוס
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שכל שורה שאני כותב בWORD 2007 תיגמר בדיוק בסוף? (כלומר זה יראה כאילו כמו טור בעיתון) אני משתמש בגרסא אנגלית ד"א... תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קובץ XML, שמתדעכן על בסיס יומי. לפעמים נעשים בו שינויים שאני לא מעוניין בהם ואני מחפש דרך לשחזר את המידע שהיה בו לפניכן. כרגע הגודל של הקובץ הוא בסביבות ה8 מגה, אך הוא גדל מיום ליום, אל לא בממדים עצומים. -אני מחפש תוכנה שתגבה אותו אוטומטית פעם ב24 שעות, אבל שתדע למיין לפי תאריכים - או אפילו יותר טוב, שתשלח כל פעם מחדש את הקובץ לאימייל כלשהו. קיימת חיה כזאת? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגו..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כלומר שתאפשר בנפרד לעשות SYNC לאודיו (אם הצליל לא מסונכרן עם התמונה) ולכתוביות (אם הכתוביות לא מסונכרנות עם האודיו). אני מכיר תוכנות שעושות את הראשון או השני, אבל לא תוכנה שיודעת לעשות גם וגם.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היא מותקנת ואני יודע להפעיל אותה, לא ראיתי שום שינוי בגלשן, ואני לא מבין בדיוק מה טיבה. אשמח לקבל עזרה. בקיצור: א- מה זה עושה? ב- איך מפעילים את זה?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס טלויזיה הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1907 עם דיסק ההתקנה מגיע PowerCinema של CyberLink. הבעיה- לא רואים כלום. מה עשיתי? 1. חיברתי למחשב. 2. התקנתי דרייברים מהדיסק. 3. עדכנתי דרייברים מהאתר של Gigabyte. 4. חיברתי בשלוש תצורות- 4.1. שלוש בננות מהממיר של יס ישירות למתאם הComposite שמופיע בתמונה (בפינה השמאלית למטה). 4.2. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), וכבל בננה-SVIDEO, לכניסת הSVIDEO שעל המתאם. 4.3. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), ובננה אחת מהממיר לכניסת ישירות על הכרטיס (הכניסה האמצעית שרואים בתמונה). אני לא מקבל תמונה באף אחד מהמצבים. הממיר 100% דלוק ועובד- כשניסיתי לחבר מהאודיו ישירות לLine In של כרטיס הקול שמעתי הכל.…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב אז קוראים לי טל אני בן 17 ואני מעצב בפוטושופ בסביבות השנתיים.. אני לא מקצוען אבל למדתי דרך האינטרנט קצת ברמה בסיסית.. http://artista67.deviantart.com/ מקווה שאהבתם.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מכניס סרט דיוידי לכונן ומפעיל אותו: הסרט מנגן, אבל אני שומע אך ורק את המוזיקת רקע (דיבורים וקולות רקע כמו מכוניות או פתיחת דלתות וכד' פשוט לא שומעים). זה כאילו ערוץ שלם של סאונד בסרט נמצא על mute. ניסיתי להוריד קודקים וזה לא עזר, ואני לא חושב שהבעיה היא בכונן בגלל שהוא קורא דיסקי DVD (שהם לא סרטים) בלי בעיה. אעריך את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה שאני לא בטוח שקיימת... האם יש אפשרות כלשהי על ידי תוכנה חיצונית או כל דרך, שברגע שמישהו מסויים מתחבר לאייסי זה שולח לי הודעה לפלאפון? יענו שהאייסי יעקוב אחריו וברגע שהוא מתחבר הוא שולח לי התראה לפלאפון (הודעת SMS או כל דבר אחר) תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך את החבילת מקודדים / קודקים הכי טובה והכי חדשה שיש שיפעלו טוב גם ב MP10 וגם ב BSPlayer 2 ... הורדתי איזה משהו של XP Codec Pack 2.0.7.1 ואני לא מרוצה כל כך ... מה הכי הכי טוב שכדאי וגם לינק יעזור.. בתודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנה לXP שתתן כמה שיותר אינפורמציה על סקטורים ( במיוחד פגומים אם היא מוצאת ) וזה קצת דחוף - יש לי HD חשוד !!!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
-
שלום. יש לי אימיול 0.45a client מקורי בלי שום פאצי'ם, ואני מוריד ממש ממש לאט. זה התחיל כשהיה לי את האימיול של lionetwork וזה הוריד לי יחסית בסדר ואחרי זה כשהורדתי את הגירסה החדשה שלהם אז זה הוריד לי ממש לאט, לא יודע למה. אז עכשיו אחרי שראיתי שסגרו אותם אז גם מחקתי את האימיול שלהם והורדתי תמקורי מהאתר הרשמי. גם שם הורדתי ממש לאט, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי לעשות רק UPLOAD כמה ימים. אז עשיתי איזה יום וחצי ועכשיו אני שיתפתי 1.20 ג'יגה והורדתי 840 מגה. ואז חשבתי שזה נפתר, ולא. אני עדיין מוריד על בייטים והכי הרבה זה היה 3 קילובייט אני מחובר לADSL 750, וגם מישהו אמר לי שזה אולי משהו שקשור לפורטים ולFire wall יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewal…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיעזור לי להבין את התוכנה הזאת???
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-