תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
דף הבית משום מה לא נפתח ובמקומו יש איזשהו דף של:http://www.securitysafeguards.net/ אז הוא נותן הודעה שיש לי spyware. מה לעשות???? איך אפשר להיפתר מהדבר הזה?!?!?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
יש לי windows 7 ואני רוצה לפרמט את הכונן שלי שהוא NTFS איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כותררת. האם יש תוכנה פשוטה שמסוגלת לתרגם טקסט עברית לטקסט עברית אנגלית? תודה..
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מאסתי בNERO. אני צריך תוכנת צריבה פשוטה יחסית וקלה אבל הכי הכי חשוב לא כבדה! אני לא רוצה משו שמכביד על המחשב כשהוא פועל... לא כמו נרו.. אם יש הצעות אני אשמח..
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הכרטיס עובד,אבל לפעמים יש תקיעות כלליות בסרטוני וידאו ואפילו בכתיבת תוכן. אשמח לשמוע המלצות!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להחליש או להגביר את מהירות המאווררים שלי(אני צריך שהיא תהיה קלה) פשוט הם מפריעים לי בלילה ואני לא צריך שהם יעבדו על 100% אני חושב ש50% יספיקו. אני מקווה שזה מתאים לפה ולא לפרום OC וקירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את google toolbar כל פעם שנפתח לי חלון של אקספלורר הוא מלווה בהודעה קולית מעצבנת מאוד שמתחילה ב: ...........to clean your cash using fire fox...... to clean your cash using internet explorer ........... בקיצור זאת הודעה שמסבירה איך לנקות את ה cash ואת ה cookies מהדפדפן כאילו אף אחד לא יודע בכל אופן, אם מישהו מכיר שמע על זה, יודע איך אני נפטר מזה, בלי להסיר את הכלי של גוגל (למרות שלא ניסיתי לבדוק אם זה באמת מזה) אני רק זוכר שזה התחיל אחרי שהתקנתי את זה. תןדה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור image של תחנה עם 80 גיגה מידע אבל הכונן החיצוני שלי לא מזוהה. איך אני יכול לגרום לghost לזהות אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש בEMULE PLUS וגולש דרך בזק בינלאומי... כשאני מפעיל ת'EMULE הוא מנסה להתחבר לכל מיני סרברים, ובחלק מהסרברים, הוא אומר No answer from your XXXXX port. Please review your network config. והוא נותן לי LOW ID ולחלק מהשרתים הוא מתחבר בצורה רגילה עם HIGH ID ות'אמת רואים הבדל בביצועים, כי בHIGH ID הוא מגיע לי ל250KB בכיף, אבל בLOW ID הוא בדר"כ 1-70KB וזה משגע :\ יש למישהו רעיון מה יכול להיות? ניסיתי לפתוח גם PORT אחר דרך הראוטר האלחוטי, דרך הFIREWALL של הWINDOWS ודרך הFIREWALL של האנטי וירוס... וזה נשאר אותו הדבר
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר שאפשר לראות בTHUMBNAILS גם PSD מישהו יודע איך זה נקרא ואיך אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) לגרום לIE לפתוח תמונות בגודלן המקורי (מבלי ללחוץ על ההמבורגר (או מה שזה לא יהיה) עם החיצים)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מהי תוכנת המסרים הפופולארית יותר כיום? האם עדיין משתמשים בתוכנות מסרים, או שהפייסבוק כבר השתלט על התחום? אני די חלוד בכל מה שקשור לאינטרנט וטכנולוגיה, לכן נרשמתי לפורום, די להתעדכן וללמוד דברים חדשים.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי לפי תכנת סנדרה הבנתי שיש לי לוח אם של חברה בשם jetway פירמטתי את המחשב והייתי צריך להתקין כרטיס קול חיפשתי באינטרנט אתר של החברה הזו ולא מצאתי. כרטיס הקול שלי הוא מובנה. מה עושים? בנוסף יש לי שאלה נוספת אני רואה לפעמים שם שם כרטיס קול בשם רילטק זה מה שנראה לי השם של הכרטיס שלי.. מצד שני שמעתי שאם הכרטיס שלי הוא מובנה על לוח האם אז אני אמור להוריד דריברים אליו מהחברה של הלוח אם ולא מחברת רילטק. מה עושים? בנוסף יש לי בקשה קצת פחות קשורה לכותרת.. מישהו אולי מכיר או יודע איך אני יכול לארגן לעצמי מאגר של המון המון דריברים לכל מחשב כמעט והחומרה שלו? הורדתי דיסק עם 2500 דריברים אבל אני לא יודע איך משתשים בזה כי הכל שם נראה מבולגן ואני לא יודע איזה דריבר שייך למה.. תוד…
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום איך אני מעתיק טקסט למסמך באופן שהטקסט יהיה בגודל 16 קבוע? אני מוצא את עצמי מבזבז זמן על הגדלת טקסט ל 16 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברה =] מה שלומכם?! הכל טוב יופי... טוב ניגש לעניין 1. PHOTOSHOP תמיד עבדתי אם גרסא 7 ועכשיו אני רוצה לשאול מה יותר טוב גרסא 7 או גרסאת ה CS (מטרת העבודה יצירת Materiall בשביל 3DS MAX, חתימות ועיצוב אתרים) 2. 3ds max תמיד עבדתי אם גרסא 5 מה יותר טוב גרסא 5 או גרסא 7 תגידו גם למה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפורום שלום, לידידה שלי יש ICQ 5 והיא טוענת שכאשר מנסים לשלוח לה קבצים היא מקבלת את ההודעה הבאה: peer to peer connection with the user cannot be established please check firewall settings או משהו כזה.. היא טוענת שאין לה שום פיירוול מלבד זה של הWINDOWS XP וגם בו היא הגדירה שמותר לICQ לגשת לרשת. כמו כן,הייתה לה רשת ביתית וכאשר היא הייתה מחוברת לרשת היא יכלה לקבל קבצים וברגע שהיא התנתקה מהרשת והמודם חובר ישירות למחשב שלה הבעיה החלה להופיע. אם כן,מה עושים? אנא עיזרו לי.. המשך יום נעים
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי הבעיה בנושא....... אני לא רוצה לסגור את הIR כי זה עם 25 פריימים!! ואין לי כוח להכין את זה מחדש... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את התוכנה שמגנה עלי(אתם יודעים מה RIAA הזה) בזמן שאני מוריד בביטורנט? או לפחות את השם שלה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני פעיל בעיקר בפורום צילום וזאת ההודעה הראשונה שלי פה אז קודם כל נעים מאוד. כעיקרון התבקשתי לאחרונה ליצור מעין קטע וידאו שיוקרן על מסך שמורכב מתמונות שצילמתי בslide show ובינהן ירוץ קטע שכרגע נמצא בפלאש. בסופו של דבר את הסרט (שיהיה באיזור ה20 דקות ) אני אצטרך לצרוב על DVD. ראשית רציתי לשאול עם איזו תוכנה יהיה לי הכי קל לבצע את זה? אני צריך תוכנה שתתאים למשתמש המתחיל (זה קטע שחדש לי מאוד) מבחינת הממשק שלה וצורת העבודה שלה אך שתיתן לי מספיק כלים ואפקטים שאוכל להשתמש בהם. ושאלה נוספת היא שאלת הייתכנות, האם זה אפשרי לשלב את קטע הפלאש בתוך המצגת הזאת או שאני צריך את הקטע הזה בפורמט אחר? תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-