תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי radeon x800 ati תודה למי שמביא לי לינק ישיר להורדה למה אני לא מוצא אני מוצא אבל נכון במולטיפלייר אז אני רואה כזה צבעים אני לא רואה טוב אז למי שיש דריורים טובים שיביא לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Firefox (גרסה אחרונה). במחשב הקודם שלי, יכולתי להפעיל Firefox כמה מופעים בלי בעיות (כל אחד עם ה TAB-ים שלו). במחשב החדש, הפעלת Firefox פעם נוספת מחזירה אותי חזרה ולא פותחת מופע חדש... לא מצאתי שום דבר מתאים בהגדרות Firefox, מישהו יודע מה צריך להגדיר ??
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה על הקצאת רוחב פס ברשת של 2 מחשבים , לויסטה X64 (מלבד NETLIMITER)
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי במארז כניסה ל E-SATA ואני לא יודע למה הוא משמש ואיך משתמשים בו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שעובדת עם קבצי ZIP. עכשיו אם התוכנה מזהה קובץ תמונה עם שם זהה לזה של הקובץ ZIP היא מציגה את התמונה כאשר לוחצים על הקובץ ZIP. הבעיה היא שיש לי בסביבות 2000 תמונות שמתוכן יש 300 עם שם זהה ל300 קבצי ZIP. מה שאני מנסה לעשות זה למחוק את התמונות המיותרות, שאין קובץ ZIP עם אותו שם, בלי לעבור קובץ קובץ. תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי... http://www.deviantart.com/deviation/43424954/
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי נגיד דיסק שלם בגודל 130 מגה, מישהו יודע על תוכנה מסוימת שאפשר לפצל אותה לשירים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אזהרה ! אין להזכיר שום דבר לא חוקי אחרת הדיון ינעל ויחולקו אזהרות !! אני בעיקר משתמש להורדת מוזיקה חינמית הסיבה העיקרית לכך שאני לא מקבל הזמנה לאתר טורנט מכובד נשמח לשמוע את דעתכם על האימיול
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להפעיל איזה שהוא משחק והשתמשתי באיזשהי תוכנה(לא זוכר את שמה) וזה לא עבדת לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הדימון טולס אומר לי שהוא לא יכון ליצור כונן מדומה ניסיתי גם את ה אלכוהול וגם הוא לא עבד... אותה שגיאה.... מי שהוא יודע איך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עד היום הייתה לי את התוכנה REALTEK שלא ממש הבנתי מה היא עושה, עד היום = ]. היום עשיתי ניקוי למחשב (מחקתי תוכנות לא רצויות), וראיתי את הREALTEK, חשבתי שזאת תוכנה שלא עוזרת ושהתקנתי בטעות, אז מחקתי אותה. רציתי לשמוע שירים, אבל פתאום הם לא עלו לי, היה רשום משו חסר דרייבר או משו והבנתי שזה קשור לרילטק, עדיין יש לי את התיקיה של הREALTEK אבל היא ריקה, השם שלה היה "REALTEK GbE & FE Ethernet PCI-E NIC Driver", כשחיפשתי אותה באתר לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי מה לעשות ואיך להחזיר את התוכנה בגירסא המתאימה למחשב שלי?...
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמתי לב שהדפדפן של גוגל מהיר מאוד ואני מתכנן להפוך אותו לדפדפן הראשי במחשב. השאלה- איך הדפדפן בקשר לאבטחה (וירוסים אתרים מסוכנים וכו')?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני עכשיו אחרי פירמוט ויש כמה דברים (לא נזכיר בפורום הזה ) שאני רוצה להוריד מתוכנת שיתוף טובה חבר שלי המליץ לי על שראזה איזה הכי טוב? נ.ב הקרטיריונים שלי הם: מהירות, כמה שפחות ווירוסים (ובלי קבצים שקריים), בלי ספיוור ושאשפר יהיה למצוא קבצים בעיברית
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט, ויש לוגו של הערוץ בצידו הימני של הסרט. כיצב בעזרת sony vegas 9 או כל תוכנה אחרת, אני יכול להדביק על אותו הלוגו, לוגו שלי שיש לי, סתם תמונה שאני ישים והיא תופיע שם לאורך כל הסרט. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום ! יש לי במחשב כמה תוכנות ריגול שיוצרות לי בעיות מאוד מעצבנות ואני מחפש לינק לתוכנה שתסיר אותם כי הם ממש מעצבנים ! למי שיש לינק לתוכנה טובה שתסיר לי את תוכנות הריגול מהמחשב שיתן לי אותה בבקשה! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד בחברה קטנה , נתקלתי בבעיה בOUTLOOK כאשר מיילים בצורה רנדומלית מתאריכים שונים ריקים מתוכן טענתי את הפרופיל אצלי במחשב אך עם אותה תופעה.(המחשב שלי ללא אנטי ווירוס) כאשר מעלים את התיבה דרך OUTLOOK WEB ACCESS ניתן לראות את המיילים שהיה חסר בהם התוכן. מישהו מכיר את הבעיה או שיכול להציע פתרון לנושא??? אודה לתשובה. המשך יום נעים.\
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש איזשהו R שנמצא ליד מהירות ההורדה ,ואני בטוח שהוא מסמן לי משהו על הגבלה במהירות ההורדה. בעיקרון אני לא מצליח לעלות על 30 קב"ש בהורדה,אין לי מושג למה,ולא הרבלתי את המהירויות העלאה\הורדה ,יש למישהו מושג איך מטפלים בזה,או לפחות מה הבעיה? יש תמונה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY.... תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-