תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום..... מישהו יכול לארגן לי מדריך להאצת האימול בבקשה......................
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להטביע תמונה בתוך מסמך של Word. התמונה היא בעצם סמל קטן שאני פשוט רוצה שישב "ברקע" ולא יהיה תלוי בכלום. מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
חשבתי לפרמט את הנייד שלי ולנסות את הWIN7.. איך אני יכול לדעת אם כל הדרייברים של הנייד יפעלו, והאם אני צריך עוד דרייברים או קודקים לאחר שיש לי את הווינדוס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה NORTON ANTI SPAM 2004 ואני עובד עם OUTLOOKEXPRESS ,לאחר שהסרתי את הנורטון אנטיספאם אני כבר לא יכול לקבל הודעות ל אימייל. ההודעה שאני מקבל היא: Task 'pop.012.net.il - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' צריך עזרא דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
אני מדליק את המחשב, זה נכנס למסך שטוען את הווינדוס, ופשוט טוען וטוען וטוען בלי הפסקה ): ניקיתי את המאווררים טוב, ניסיתי גם להפעיל מצב בטוח, ולחפש משהו חשוד בביוס ושום דבר לא עוזר, זה ממשיך ככה שעות... S: תצילו אותי
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ןלצורך גיבוי המידע הנחוץ לי העברתי אותו להרד דיסק שהיה על המחשב הקודם, משום מה במהלך העברה ההרד דיסק הצפין את הקבצים ההלו אבל במחשב השני לא היה בעיה לפתוח אותם שהעברתי את ההרד דיסק עולה ההודעה שהקבצים מוצפנים ואין הרשאה לפתוח אותם מה עושיםפ?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של טרויאני שפשוט מסרב להמחק ,הדסקטופ מופיע ככחול ובתוכו יש קוביה צהובה שרשום בה: warning!spyware detected on you computer שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא aaw לא spy sweeper ולא spy hunter אז לפני הפירמוט באתי להתייעץ אולי יש עוד פיתרונות לבעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת ב-BSPLAYER. הגדרתי את גודל הפונט של הכתוביות ל63, אך כמעט כל פעם שאני נכנס מחדש לנגן הגודל משתנה. לפעמים הוא עולה, לפעמים יורד ולעיתים ממש רחוקות נשאר ללא שינוי. זה קורה לי בכמה גירסאות שונות כך שזה לא בעיה בגירסה ספציפית. זה קורה לעוד מישהו? ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום הורדתי את האנטי וירוס avira וסרקתי איתו אבל אחרי שהוא איתר את הוירוס לא ראיתי שיש אפשרות לבחור שהוא ינקה את הוירוס,מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה (מדובר בסריקה על דיסק און קיי ) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האתר הבא מחלק מידי יום רשיונות בחינם לתוכנות בתשלום. http://www.giveawayoftheday.com מומלץ להשתמש ב- RSS feeds של האתר כדי להיות מעודכנים כל יום לגבי התוכנה היומית שניתנת חינם. עד היום הורדתי עשרות תוכנות רציניות, פופולריות ושימושיות. אלו תנאי האתר - Terms and conditions Please note that the software you download and install during the Giveaway period comes with the following important limitations: 1. No free technical support 2. No free upgrades to future versions 3. Strictly personal usage THIS SOFTWARE PRODUCT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT ANY WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED. WITHOUT LIMITATION, TO THE FULLEST EXTENT ALLOWABLE BY LAW, END USER ASS…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של Ulead DVD MovieFactory :ULEAD 4 אבל היא לא מקבלת את הדיסקים שלי וכותבת כאילו אין דיסק בכונן, יש לי דיסקים רק DVD-R ונראה לי שהתוכנה דורשת או DVD-RW או DVD-ROM, בקיצור אני לא יודע איך לצרוב את הסרט לדיסק DVD ואני גם רוצה לעשות לו תפריט פשוט, מישהו יכול אולי לעזור? להביא לינק למדריך או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש,אני לא יודע בדיוק איזה תוכנות שפותחות כל מיני קבצים בעיקר של קריאה להתקין בו. אתם מכירים את זה שאתם באים לפתוח קובץ ואז המחשב אומר לכם שחסר איזה תוכנה? אז לי זה קורה הרבה ויש לי (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) אקרדור 5 או משהו. אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה תוכנות יש שפותחות כל מיני סוגי קבצים? וגם אם מישהו יהיה לו את הזמן והסבלנות להסביר לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שעולהן CD Boot שנראה כמו חלונות...ובתוך חלון אני יכול לעשות עתקה קבצים ושינויי קבצים לימחוק קבצים...לפרמט דיסק קשיח...להפוך FAT32 ל- NTFS וגם ההפך FAT32....לחלק מחיצות נפרדות ובלי ליפגוע בקבצים בלי מחיקה. התוכנה הזאת היא כלי חזק מאוד...איך קוראים לתוכנה הזאת? ובאיזה האתר נימצא התוכנה? מיכאל
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY.... תודה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום האם ניתן ליצור מעברי שקופיות בpowerpoint בגירסה כלשהי כמו המעברים שיש בphotostory? תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
יש לי אופיס 2007 אבל אחרי כמה שימושים הוא פשוט ננעל לי לשימוש כי הוא מבקש קוד ... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-