תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם תוסף מקומבן. התוסף היה זמין פעם בחנות ואז יצא מהחנות של הגוגל איזה מתכנת סידר שהוא יעבוד שוב עם כמה שינויים. מה שקורה זה שאינסטגרם מזהה את התוסף וחוסמת אותי מלגשת לאתר לגמרי אפילו להיכנס בלי יוזר לא ניתן, צריך להתנתק לגמרי מהאינטרנט ולמחוק את כל ההיסטוריה . הבנתי שגם בתוספים אחרים יש את הבעיה הזאת. העניין הוא שבפועל כל מה שאתה רואה בעיניים באינטרנט אם זה תמונה, סטורי, סרטון וכו' טכנית מוזרם למחשב שלך ולכן אתה סוג של מוריד אותו. מה שקורה בפועל זה שכל התוספים כולל אלו שבפיירפוקס גורמים לזה שאינסטגרם חוסמת לך את החשבון. בהתחלה עם אימותים לחשבן במייל. אח"כ בהודעות סמס לטלפון (שעולות כסף כי זה מחו"ל) ובסוף מבקשות ממך סרטון אימות באפליק…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי שני קבצים MDF וMDS / רציתי לפתוח את הקובץ MDS עם SEAMON TOOLS וקיבלתי את ההודעה INVALID IMAGE FILE ניסיתי עם התוכנה אלכוהול וקיבלתי תוצאה זהה. עכשיוהשאלה הראשונה שלי האם יש דרכים לפתור את הבעיה?? וגם האם יש תוכנה כלשהי לייצור קבצי MDS בהתאם לקובץ MDF שקיים ברשותי? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להפעיל איזה שהוא משחק והשתמשתי באיזשהי תוכנה(לא זוכר את שמה) וזה לא עבדת לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הדימון טולס אומר לי שהוא לא יכון ליצור כונן מדומה ניסיתי גם את ה אלכוהול וגם הוא לא עבד... אותה שגיאה.... מי שהוא יודע איך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה שני הדברים האלה? ואיך אנני עושה שאני לא יצטרך לעשות dcc allow בכלל? אפילו שאני יקבל הכל מכולם , כלומר, אם למישהו מתחשק לו לשלוח לי וירוס, שיישלח , כלומר שאני ייקבל הכל אוטומטית
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי בטעות מחקתי קבצים מאוד חיוניים שאני צריך (ולא לסל מחזור) אשמח לתוכנה טובה וידידותית אשר תוכל לעזור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כמובן שאיך שרואים את הכותרת מבינים מה קורה כל הפורטים שאימיול משתמש בהם פתוחים. שיניתי אותם לכול מיני צירופים, לא עבד סגרתי כל מיני תוכנות שמשתמשות באינטרנט (Skype MSN...), לא עבד ביטלתי בכלל את הפיירוול, לא עבד מה לעשות חברה?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY.... תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת אודיו (רדיו בפרט) מהרשת - האם יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת להפוך מסמך באנגלית בפורמט תמונה, מהסורק למסמך טקסט קריא בוורד או PDF. תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב. הדיסק הקשיח שלו מחולק לשתי מחיצות: C וD. מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לקבצים. יום בהיר אחד, מערכת ההפעלה פשוט לא מזהה את כונן D. הוא אמר לי שהביוס מזהה את מחיצה D (אין לי מושג למה הוא התכוון, ונראה לי שהוא גם לא ממש יודע). בקיצור, השאלה היא איזו תוכנה יכולה לשחזר את מחיצה D (ככל הנראה, רק הheader נפגע והקבצים עצמם לא נפגעו). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי נהייה איטי (מעבד E8400 4GB DDR2 ועוד כמה דברים לא יודע אם רלוונטים...) מערכת חזקה... הקטע הוא שאני שם לב שלוקח למערכת זמן רב מדי בשביל לעבד מידע ויש מין תחושה שמשהו פשוט לא בסדר שמתי לב לזה שבכניסה למערכת הפעלה (VISTA HOME) לוקח למחשב יותר מדי זמן להכנס מהLOGIN MENU לDESKTOP לאחר שאני מזין סיסמא ונכנס למשתמש יותר מדי זמן WELCOME אחרי זה כמה דקות את עד שכל התוכנות נטענות (ואין הרבה חוץ ממסנגר זון אלרם וסטים בלי לכלול אינטרנט אנטי וירוס ודרייברים למינהם) גם לפתוח את הדפדפן לוקח לו זמן... ואני רואה את המד שבGADGETS קופץ ל% גבוהים מדי... אז אחרי שבדקתי והסתכלי בEVEREST שמתי לב לדבר הזה... רציתי לדעת למה זה ככה והאם זה צריך להיות ככה אני…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPT…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כאמור יש לי adobe premiere, ואני מנסה לעשות Export לוידיאו שיצרתי. הוא מגיע בערך ל20% (לא תמיד, לפעמים יותר, לפעמים פחות, לפעמים על האחוז הראשון) ומביא לי שגיאה בלי תוכן, פשוט חלון שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם מישהו יוכל לרנדר לי את הוידיאו אצלו, אולי זה יעבוד (כל הקבצים שוקלים ביחד 7 מגה, לא רציני) תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך עושים דיאלי ומתאימים תרגום לא מסונכרן עם MPC HC? תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 12:08:06 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-