תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם כן אני אשמח לשם/לינק.תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מסדי נתונים של SQL Server ממחשב אחד לאחר. איך אני עושה את זה? בעזרת backup ו- restore? לא צריך כלי שנקרא DTS Wizard? בבקשה תעשו לי סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב , אז ככה אני מוריד סרט .. ( לא חשוב איזה ) , בפורמט MPG , ועוד לפני שהוא הוריד לי אותו עד הסוף , אני מנסה להפעיל אותו ... בהתחלה הוא בכלל לא רצה להפעיל אותו ... אחרי זה הורדתי לו איזה 5 קודקים שונים כמו .... Xvid Dvix Nimo , אז הוא התחיל להשמע את קולות הסרט , אבל אין תמונה ... יעני קול בלי תמונה ... ואני משתגע אני חייב לראות את אני מוריד את הדבר הנכון ...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום , הוינדוס שלי רושם לי שניגמר לי הרשיון עוד 10 יום , הוינדוס עובד לי כבר שנה ללא פירמוט . מישהוא יודע איך לסדר את זה ? http://img380.imageshack.us/img380/9561/42489227pt4.jpg
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה משמעותו של קובץ הSWAP איך מוצאים אותו ואיך מעבירים אותו ממקום למקום אם צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/964109 הינה המידע... נשמע לא רע בכלל..מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? הכי מעודכן שיש בבקשה תסבירו לי גם איך אני מוצא אותו באתר כי אני לא הכי מבין בזה... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רואה את כל הדף וגם את המשבצות הקטנות של הסרטונים בצד אבל את הסרטון לא רואה. התקנתי פלאש מחדש+ אקספלורר מחדש+ מדיה פלאייר. סרטונים באתרים אחרים כמו 'פליקס' אני מצליח לראות. אודה לכם על תשומת הלב.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה קובץ שאני מנסה להוריד מאתר מסויים (קובץ SWF) יש לי את הקישור הישיר לקובץ , ושאני מנסה להוריד את הקובץ עם כל מיני תוספים של ה-FF (כגון: videodownloader , unplag , video download ) זה לא עוזר, זה מוריד רק את ה-SWF ואני שאני פותח עם adobe flash זה מציג לבן ולא מנגן כלום. למשהו יש עוד רעיון איך להוריד את ה-SWF? הקובץ SWF זה לא מאתרים של וידיאו- streaming
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה עכשיו היא הייתה מכווצת עכשיו פתחתי את הכיווץ ויצאו ממנו משהו כמו 10 קבצי .VMD מצאתי הוראות פתיחה והיה רשום שצריך לעשות לקבצים FIX עם WINRAR או משהו כזה... עכשיו אני לא כ"כ מבין מה זה הFIX הזה. ניסיתי לשנות ידנית את הפורמט לRAR וZIP וACE בRAR זה רשם שיכול להיות שהפורמט לא ידוע, או שהקובץ פגום בZIP אותו דבר בACE זה פתח את הקובץ, אך לא ראו כלום בתוכו... כל קובץ בערך שוקל 15 מגה.. בהשערה שהקבצים אינם פגומים, מה אני יכול לעשות כדי לפתוח טוב את הקבצים?
-
מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איזה תוכנה של הורדות הכי טובה? [Download Accelerator Plus[dap או FlashGet עם יש תוכנה יותר טובה אז תגידו
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך פותרים את הבעיה הזאת? http://img99.imageshack.us/my.php?image=89999999999zn2.jpg
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי NERO 7 וצורב ASUS 1814BLT ורציתי לצרוב דיסקים של מוסיקה. אבל כאשני מנסה לנגן את הדיסקים על חלק מהמערכות בבית/ברכב יש קפיצות בטראקים הראשונים לאחר מכן זה מסתדר. אז חשבתי אולי זה קשור באיכות הצריבה, אז איך אני משפר את איכות הצריבה בNERO 7? או שיש אולי תוכנת צריבה אחרת שעליה הייתם ממליצים יותר? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הוא עשה לי את זה עוד פעם! רק שהפעם אני יודע איך זה קרה, אני רק צריך עזרה ב- איך לתקן את זה תמיד כשלחצתי על להוריד קובץ zip(יענו לינק לקובץ zip) האקפלורר שאל אם אני רוצה לעשות לזה Save או Open, והייתה גם אפשרות לסמן שם ב"וי"("v") שהוא לא ישאל יותר. עכשיו, בטעות סימנתי את זה ולחצתי Save :-[ ועכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ zip הוא ישר עושה לו Open בלי לשאול אפילו באיזו תקיה אני רוצה ! על קבצי exe הוא עדיין שואל... זה משגע אותי ניסיתי גם לשחזר את כל הגדרות האינטרנט... אך ללא הואיל :'( Help meh please :-\
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות גדלים של תמונות להקטין במיוחד תודה לעוזרים :please:
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי היום התקנתי את בדימון לאחר החלפת דיסק קשיח לSAMSONG HD502HJלאחר שהתוכנה ביקשה איתחול מחשב ,נישמע בהפעלה של המחשב ציפצוף ארוך מהרגיל ולא היתה כל תגובה מהמסך, פשוט המחשב לא המשיך לווינדוס, נאלצתי לחבות את המחשב והדליק שוב , בהדלקה הזו המחשב המשיך רגיל וגם התוכנה פועלת רגיל,זה לא קרה לי לעולם, מדוע זה קרה? קוני
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום... הורדתי קובץ rar מהאינטרנט.. כשפתחתי אותי גיליתי שלושה קבצים: אחד sub. אחד cdd. ואחד img. עד כמה שאני יודע אני צריך לצרוב את קובץ ה-img אבל אני לא יודע איך עושים זאת... ד"א אני משתמש ב-nero... ץודה לכל מי שיענה :-\
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-