עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מוזר כי לא מזמן דווקא כן הצלחתי. עכשיו משום מה זה לא מאפשר לי להגדיל את C או לאחד אותו עם מחיצה אחרת שיצרתי במיוחד בשבילו. אפילו שיניתי את האותיות של המחיצה החדשה ל-D כי חשבתי שהוא מאחד רק מחיצות עם אותיות עוקבות אבל גם זה לא עזר. יודעים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  2. שלום, הבעיה היא ככה: מלפני כמה זמן שהתחברתי במחשב של דודה שלי למסנגר הוא כל הזמן מתחבר לי אוטומטית אצלה, כשניסיתי להסיר אותו אז עשיתי את ה-MSCONFIG ןביטלתי אותו שם והוא חזר ואני לא מצליח למחוק אותו או לפחות להגדיר אותו שלא יתחבר לחשבון שלי מה עושים, עדיפות ראשונה ללמחוק את החרא הזה. תודה, רן. הווינדווס הוא XP

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש דרייבר לסורק הדי ישן שלי אך עושה עבודתו נאמנה זהו סורק 1200CU PLUS של מוסטק לא מוצא לו דרייברים לויסטה כולל להוריד דרייבר ל XP עם קומפטביליטי בויסטה ל XP SP2 יש למישהו סורק דומה שהצליח להתגבר על הבעיה??? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Skyline GT-R34,

אז כך ברשותי לוח אם של היצרן ABIT הדגם הוא AT8 32X ואני לא מוצא לו את כל הדרייברים או IMAGE של דיסק ההתקנה שלו, אני יודע שכולם יפנו אותי ישירות לאתר של ABIT אך חיפשתי באתר ואין את כל הדרייברים חיפשתי גם באתרים אחרים אפילו שיועודם לדרייברים כגול DRIVERGUIDE.COM ולא נמצאה האבדה, אמשח מאד עם תוכלו להפנות אותו למקום שנמצאים בו הדרייברים או הIMAGE של דיסק ההתקנה אפילו לחנות שיש ברשותה דדיסק ההתקנה ומוכנה למכור עותק שלו. בתודה מראש נאור

5. יש תוכנה או אתר כזה ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. -Silver / Black A4Tech PowerSaver R7 Wireless Multimedia Desktop Set - Keyboard and Mouse Combo, Model: RK-770D זה מה שיש לי כרגע,משום מה לא קבלתי את הדיסק של הדרייברים .... ואני לא מוצא באתר... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שלום לכולם קיבלתי מהלימודים תוכנת גרפיקה אך היא הגיעה למחשב שלי כקובץ uif איך פותחים את זה?? כשאני אומר לו לפתוח לי את זה כ-rar אז הוא עושה חילוץ כלשהוא ובתוך הראר יש קובץ אחד שגם אי אפשר לפתוח אותו מה עושים עם הקובץ הזה?? לעשות rename ולרשום במקום UIF לרשום EXE? לא נראה לי שזה יעזור ואני חושש שזה יהרוס את הקובץ היה לי את התוכנה ULTRAISO אבל לא אהבתי אותה ומחקתי אשמח לעזרה תודה

8. Started by 3pac,

גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!! יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ? או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'( מי שעוזר אני שולח לו cake .

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by mimoni9,

נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום

10. Started by Alex89,

למשהוא יש הגדרות הכי טובות ל KASPERSKT INTERNET SECURITY, משהוא שיעבוד טוב עם האינט' ולא יאט אותו?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by Vaz,

איך אני הופך תמונה לגוון כזה ? אין לי פוטושופ או כל תוכנת עיצוב כלשהי חוץ מהצייר , האם יש כלי פשוט שהופך בצורה אוטומטית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש איזו שיטה בפוטושופ לקחת קווים מתמונות אמיתיות כדי להשאיר רק את הקווים החשובים כדי לחרוט אותם על בפרספקס?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בצעתי עכשיו שילוב של SP1 עם ההתקנה של האופיס 2007 . רציתי לדעת כיצד ניתן לשלב גם את מס' הרישיון שלי יחד עם ההתקנה,כך כשארצה להתקין את האופיס אני לא יצטרך להכניס את הרישיון וההתקנה תחל מיידית.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. כמו ה-image toolbar ל-FF וכמו שיש ב-IE6 יש ב-IE7 ?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  15. כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש

16. מצרף לינק. http://www.dr-hardware.com/

17. Started by rank,

אני מנסה כמה זמן כבר למצוא את הדרך לחלק קובץ מסויים לכמה חלקים כדי להעביר אותו בכמה דיסקים או משהו אחר ... מישהו יודע איך ??.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי!!! אני טכנאי מחשבים , ונתקלתי בהרבה מחשבים בלי הדריבר של הכרטיס קול. הייתי רוצה להוריד דרייברים של כרטיסי קול. השאלה שלי היא כזאת: תוכלו לתת לי רשימה של הכרטיסי קול on-board הנפוצים שיש קיום במחשבים ? בתודה מראש בר לוי!!!

19. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

20. Started by IlanF,

תירשמו ב- http://www.lynda.com/podcast/92 לחשבון טריאל ליום אחד. כל המדריכים/סרטונים פתוחים ליום שלם! *אהם*למישישפיירפוקסאפשרלהורידאתהסרטוניםעםתוסףמתאים*אהם*

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by creek,

מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה זה אפשרי מבחינה מעשית אני רוצה לחבר את הפקס באופן ישיר למחשב ולקבל את הפקסים למחשב ולראות אותם לפני שאני מדפיס את הפקסים תגידו לי אם אני טועה אני צריך כולה כרטיס מודם PCI וזהו נכון ???? אהה ועוד משהו אם מישהו מכיר איזשהי תוכנה כזו שעושה את זה אני שמעתי על WINFAX היא טובה או שיש תוכנה יותר טובה ממנה ???? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by johnwoo,

יש לי בעיה מעצבנת : 1) רכשתי את המשחק THE WITCHER, וגיליתי שיש קובץ MINI IMAGE, אשר בעזרת DAEMON TOOLS 4.10, אמור להריץ את המשחק ללא צורך בדיסק. אני לא אוהב להשתמש בדיסק המקורי מחשש שיהרס ולא יהיה ניתן להשתמש בו. ניסיתי וזה באמת עזר, אבל אחרי שעשיתי אתחול למחשב, והפעלתי את המשחק, הוא נתן לי הודעה שצריך להכניס את הדיסק. ובכונן הוירטואלי בו הגדרתי את הקובץ, הוא נתן לי הודעה שהכונן ריק. ביררתי בהמון פורומים ואמרו שהבעיה תיפתר עם DT גירסה 4.11. שדרגתי לגרסה 4.11, ועוד פעם אותה בעיה. בפעם הראשונה התוכנה יודעת לזהות את הקובץ MINI IMAGE, והמשחק עובד יופי בלי דיסק. אחרי אתחול של המחשב, חוזרת אותה בעיה. למישהו יש פתרון, למה DT פעם מזהה את הקובץ, ופעם לא? קבצים אחרים ה-DT מזהה בל…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. אני משתמש גם ב AVANT וגם ב FIREFOX ולעיתים האתר מרענן את עצמו אוטומאתי וזה קורה בזמן שאני קורא כתבה וזה מעצבן, איך מבטלים את זה מישהו יודע? ועוד שאלה קטנה, כשאני רואה סרטים כמו טריילרים בSTREAMING אז המסך של המחשב נכבה אחרי 5 דקות כי הגדרתי אותו ככה ב POWESAVE ואז אני תמיד צריך להזיז את העבר בשביל שהמסך ידלק וזה מעצבן, יש דרך להגדיר שבזמן שרואים סרט זה לא יקרה? תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by kobipk,

רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים