תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום בשבוע האחרון התחילה להופיע בעיה במחשב שלי. זה התחיל עם כך שפיירפוקס (גירסא 3.5.2) פשוט הפסיק לעבוד, לאחר מכן ניסיתי להתקין את כרום שגם הוא לא עלה ואותו הדבר גם עם ספארי. אופרה וIE שכבר היו מותקנים קודם במחשב עובדים כרגיל. ניסיתי שחזור מערכת וסריקת נוזקות ווירוסים. מה עליי לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי outlook express (וזה זה לא מה שמשנה) וכאשר אני לוחץ על send/recieve אז זה עושה לי את הודעת השגיאה הבאה: The connection to the server has failed. Account: 'Aquanet', Server: 'localhost', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E עשיתי חיפוש על ה error number במאגר של מיקרוסופט וגיליתי שזה אומר שהפורט של שליחת האימייל הוא או חסום או סגור. וממש לא הבנתי משם מה לעשות. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q191687 תנסו לעזור לי, זה ממש מעצבן, למזלי יש את האימייל הזה גם בממשק web ואני עוד יכול לגשת אליו אבל זה ממש לא נוח.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://internet.hadea.co.il/logosz.jpg זהו התוצר הסופי - גם מבחינת מיימדים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב חומרים שונים לאיחסון לטווח ארוך ולשם כך אני מחפש תוכנת כיווץ {מעבר לZIP} שתאפשר לי לאחסן מקסימום מידע בדיסק צרוב אחד. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? :-\
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כמה וירוסים מציקים במחשב אחד מהם גם מכבה לי את המחשב כל 10-20 דקות (זה שסופר לאחור). הבעיה היא שהNOD32 עושה לי בעיות אז מחקתי אותו. ועכשיו אני צריך להתקין משהו ניסיתי להתקין את הAVG אבל זה נותן לי כל הזמן ERORR בסוף ואומר שההתקנה נכשלה. איזה אנטי וירוס חינם אתה ממליצים לי להוריד?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן. הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם. החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים. מה זה נראה לכם? הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונ…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לא חסיד גדול של קאזה , מדי פעם אני מחפש שם דברים שאני לא מוצא בשום מקום אחר בכל מקרה , שאני עושה search התוכנה מתחילה לרצד , ומפסיקה רק שאני עושה stop search שאני מחדש את החיפוש זה נפסק שאני עושה חיפוש אחר , עוד הפעם אותו סיפור
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (פנטיום 2 לייתר דיוק) והתקנתי עליו את תוכנת נורטון אנטי וירוס 2003. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב ובזמן העלאת ה- WINDOWS98 האנטי וירוס גילה לי וירוס בקובץ הקרא LOADPE.COM שיושב איפושהו ב- SYSTEM של ה- WINDOWS. מתברר שקובץ זה משפיע על כל יישום שאני רוצה להטעין וכעת חוץ מהנט אני דיי מושבת.למרות חיפושים קדחתניים גם בדיסק ההפעלה וגם בנט באתר של MICROSOFT לא מצאתי את הקובץ הזה. מבקש את עזרתכם הדחופה.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאנירוצה להיכנס לאחד הכוננים שלי C. D. E. זה מראה לי את זה : http://img545.imageshack.us/i/93969431.jpg/ בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מזה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להטביע תמונה בתוך מסמך של Word. התמונה היא בעצם סמל קטן שאני פשוט רוצה שישב "ברקע" ולא יהיה תלוי בכלום. מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
TabSidebar היא הרחבת פיירפוקס שאיפשרה להציב את סרגל הטאבים כסרגל צד כשלכל טאב מוצג Preview. על ה-Preview הוצגו כפתורים לניווט בסיסי (קדימה/אחורה, עצור/טען). השילוב של ההרחבה עם AIOS היה מושלם והחיים היו טובים ונעימים כמו שמוצג בתמונה: עד ש........ :s05: עם פרוץ פיירפוקס 4.0 לחיינו הפסיקה ההרחבה לעבוד והמפתח שלה הודיע שאין לו כוונה להמשיך ולתחזק אותה. ניסיתי תחליפים כ-Tab Catalog, Tab Preview, Firefox showcase ו-FastDial ולא מצאתי תחליף ראוי. האם מישהו מכיר הרחבה המאפשרת להחזיר לי את הפונקציונאליות האבודה של TabSidebar גם ב-FF4.0 ?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
התוכנה צריכה לדעת לכתוב בעברית (כמובן שהתפריטים והתוכנה עצמה לא צריכים להיות בעברית) והרמת תחכום לא מסובכת, צריכים שהחובבן שבונה את האתר יוכל בדיי ידידותיות לצרף תמונות, לעשות איזה פריים או שניים לינקים, ומין חלון שאפשר להקליד בו, שכל מה שמוקלד נשלח באימייל לכתובת מסוימת קבועה מראש. תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנת text 2 speech (או בקיצור, TTS) שתישמע אנושית ככל היותר. http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_synthesis כל התוכנות שניסיתי לא נשמעו אמינות מספיק.. אם יש למישהו ניסיון עם תוכנה כלשהיא שנשמעת טוב, אני אשמח לשמוע עליה. חינמית או בתשלום, הכל הולך. תודה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך דחוף דריברים לכרטיס טלויזיה שיתאימו לווינדוס 7 הוא לא מזהה אותו בהתקנה האוטמטית של הדריברים אז צריך להתקין אותו ידני למצוא ולהתקין תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני חושב פרצו לי לאיסי,כי אני מדבר אם מישהו פיתאום הוא ניכבה ואומר:שמישתמשים באיסי הזה במחשב אחר!!! מה עושים?? עריכה:עכשיו זה אומר שהסיסמא והשם מישתמש לא נכונים! האם זה אומר שמחקו לי את המישתמש? איך אני מחזיר יש לי שם מלא אנשי קשר חשובים!!!
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום ותודה אני רוצה ללמוד פלאש כדי לתחיל לבנות אתר ואני קורא ומסתכל על מדריכי וודיו ואני לא יודעה ממה לתחיל ? שי כול כך הרבה דברים וכול כך הרבה נושאים ושיטות ודרכים מה שאני מנסה לשאול זה ממה להתחיל ? ועוד משהו אפשר מדריכים מומלצים לבניית אתר ועיצוב בפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איזו תוכנה, (לא בהכרח חינמית), נחשבת להכי יעילה ומקצועית להקלטת STRAMING AUDIO למחשב תוך כדי המרה לפורמטים שונים?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
כאשר אני מנגן מדיה במדיה פלייר הישן והטוב (גרסה 6.4) הוא לא מנגן אותם אוטומטית ואני נדרש ללחוץ תמיד על Play לאחר טעינת קובץ מדיה, לפני הפירמוט הכל היה בסדר ורק הייתי צריך להפעיל קובץ מדיה והוא היה מתנגן אוטומטית בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור ה-Play. האם יש דרך לסדר זאת כך שהנגן ינגן אוטומטית קבצי מדיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא הייתי בטוח שכאן זה המקום לשאול את השאלה, אך לאחר שהסתכלתי במגוון הפורומים לא מצאתי מקום מתאים יותר... בעיה מרגיזה שיש לי כבר תקופה ארוכה ועד עכשיו נמנעתי מלרשום אותה פה כי פשוט לא נראה היה לי שזה משהו ברמה של עכברי מחשב רגילים: בערך בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, מקסימום חצי שנה, כל פעם שאני רואה משחק כדורגל דרך הסופקאסט (תכנת שידורי ספורט בסטרימינג, למי שלא מכיר) יש לי קטע שהראוטר מסיבה לא מובנת מאתחל את עצמו בצורה רנדומלית. בהתחלה זה קרה אחת למשחק בממוצע, עכשיו זה קורה בערך אחת למחצית. אני כבר לא מתעצבן מזה כי אני יודע שזה יקרה בשלב כזה או אחר של המשחק, אבל עצם העובדה שהתרגלתי לזה זה זוועה. פתאום אני רואה שהשידור נתקע, ואם הוא לא ממשיך לנגן תוך 2-3 שניות …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לא מצליח להתחבר לשרת שלה ואני לא מבין למה ? - אני רוצה להוריד משחקים כמו דום3 האם במירק הסיכוי גבוה מהקאזה ?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-