עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלוםפ יש לי אייפוד מיני 4GB אייטונס הכי מעודכן שיש, אני בתוכנה יוצא בצד playlist, וקורא לה בשם שאני רוצה, אך איני מצליח להוסיף ל"תיקייה" הזאתי שירים. עזרה בבקשה... תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. מחקתי בטעות תיקיה בשיפט+דליט יעני שאין אותה בסל מיחזור יש מצב לשחזר את זה??? :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by mic,

תודה

4. Started by ElEmEnt,

אני התקנתי יותר נכון ניסיי להתקין לינוקס אחרי זה שהתקני אני מנסה לפתוח את הפרטישן מגיק וזה נותן לי את השגיאה הזו.. אחרי ניסיונות ללחוץ yes no כל מיני אפשריות כלום לא עזר.. אז מה השעשיתי זה התקנתי אותה מחדש.. ואז זה נתן לי את שגיאה הזו...

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. משהו בסגנון של IDM מוריד בצורה מהירה ותומך בהרבה אתרים

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום חברים יש לי בעיה קשה ומעצבנת עם אינטרנט אקספלורר כמעט כל קובץ שאני מוריד , אחרי כמה אחוזים פשוט נעצר ולא ממשיך לרדת יותר. החלון של האקספלורר נשאר תקוע על כמה אחוזים , הדף המעצבן הזה ממשיך לעבור מול העיניים וההורדה לא זזה. וזה מעצבןןןןן שזה קורה במיוחד עם RapidShare. ! לפעמים החלון של ההורדה נסגר סתם ככה לבד באמצע כאילו לא היה.. אני עם Windows XP SP3 Pro , ו-IE6. (אני אפילו לא יודע איך לנסח את זה בחיפוש בגוגל .... ) מישהו מכיר את הבעיה? פיתרון ?? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  7. הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  8. יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by ניר.,

אני צריך עזרה במציאת שדרוג לעברית לתוכנת הפוטושופ כך שיהיה גם ניתן לכתוב בעברית בקבצים שאני עורך ומעצב.. מאיפה משיגים את השדרוג הנ"ל? כיצד מתקינים את השדרוג לתוכנה שכבר מותקנת? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה...

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מפעיל את הפיירפוקס הוא מגיעה למינימום 163MB של זיכרון...ושאני משחק בחווה בפייסבוק הוא כבר ממש נתקע ומגיע ל512MB ול50% מעבד.... למה זה ככה?....

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום, יש לי מצלמה ואני רוצה שתשמש כמעין מצלמה נסתרת אני שם אותה אצלי בחדר באמצעות איזו תוכנה אני יכול לתת לה פקודה שתקליט במשך כמה שעות ובלי שתראה סימן כלשהו כלומר שלא תהיה ב task bar או ב tray ושלתא תתפוס 400 מגה על 25 דקות הקלטה. תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  12. ...אם זה אפשרי. אני זוכר שעשיתי את זה בword 97...

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by gkman,

אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by גדי א,

התקנתי נורטון 2003 ונראה היה שהכול תקין, הסמל של הנורטון מופיע בפינה כך שנראה שהאוטו-פרוטקט עובד, אבל כשאני מנסה לפתוח אותו בשביל סריקה מלאה, עדכון או כל דבר אחר הוא נסגר אוטומטית אחרי שניה היה לי את הוירוס W32.HLLW.gaobot.AA והצלחתי להיפטר ממנו ככל הידוע לי (גיליתי אותו רק דרך הסריקה דרך האינטרנט באתר של נורטון ומחקתי אותו ידנית) מישהו יודע מה הבעיה? נ.ב. דרך ה-SAFE-MODE הנורטון עובד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by Mizardon,

100 אחוז בפוטו חוץ מהתמונה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לחפש תוכנת אנטי-ווירוס חינמית, טובה ויעילה כמו נורטון למשל שאוכל להשתמש בה ללא בעיה, והיא תפיק לי את אותם ביצועים כמו התוכנה הנוכחית. חוץ מAVG , שיש שם תשלום , יש תוכנות טובות מומלצות?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by X1000P,

יש תוכנה שמפרשת מי אנגלית לעברית אבל לא מילה מילה את כול המשפט וגם מי עברית לאנגלית יש תוכנה /אתר כזות? ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good ומה רשום כאן ואיך רושמים באנגלית איזה קבוצה יותר טובה ? בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by sharmeiri,

הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם

19. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה שאנירוצה להיכנס לאחד הכוננים שלי C. D. E. זה מראה לי את זה : http://img545.imageshack.us/i/93969431.jpg/ בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול להסביר לי איך למשל אני מעתיק חלק בתמונה ומעביר אותו למקום אחר בתמונה או בתמונה חדשה ??? אני מתכוון לעשות שיפוץ לתמונה מישהו יכול להסביר או לתת איזשהו מדריך ....תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by nadav1379,

אני רוצה תוכנה לערוך איתה סרטים שאני עושה אני רוצה שיהיה אפשר לחתוך קטעים , להוסיף מוסיקה קרע, לעשות כניסות יפות ועוד הרבה דברים יפים השמח לקבל תוכנה שיכולה לעשות דברים כאלה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Moty_p,

למחוק

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  23. Started by ___michael___,

Trojan Remover מצא לי ככל הנראה קובץ שלא ניתן לסריקה ,הוא נותן לי 4 אפשרויות,איזה מהם לבחור ? תמונה :

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by נטלי123,

שלום, התקנתי מדפסת לקסמרק X2550 ובסיום ההתקנה כשרציתי להדפיס עלתה לי השגיאה הבאה: אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה!

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני משתמש בWINAMP בתור הנגן שלי במחשב, עכשיו כאשר אני מנסה להיכנס לקובץ מוזיקה יש לו את האיקון של מדיה פלייר וגם הוא לא נכנס לי לא למדיה ולא לווינאמפ הוא שואל אותי לאיזה תוכנית אני בוחר לפתוח את זה אני מסמן את הווינאמפ וגם אז זה לא נפתח איך אני עושה שזה יכנס לווינאמפ עוד מההתחלה ויהיה לו את האיקון של הווינאמפ ולי לעבור אחד אחד לשנות לו את האיקון אלא שכולם יהיו פורמט שיעבוד בווינאמפ

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים