תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמה פעמים כתבתם בטעות כתובת אתר בעברית והתעצבנתם לכתוב אותה מחדש? כמה פעמים כתבתם הודעה באיסיקיו ואחרי ששלחתם גיליתם שבעצם כתבתם הכל באנגלית? אז התוכנה שבניתי מגלה אוטומטית שהכנסתם כתבות אתר בעברית ומשנה אותו לבד לאנגלית, וכמו כן גם בהודעת איסיקיו. אם יש לכם הערות, הצעות או כל רעיון אחר אתם מוזמנים להגיב מקווה שתהנו גיא האתר: http://MakeItHeb.wip.co.il
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, זה נכנס למסך שטוען את הווינדוס, ופשוט טוען וטוען וטוען בלי הפסקה ): ניקיתי את המאווררים טוב, ניסיתי גם להפעיל מצב בטוח, ולחפש משהו חשוד בביוס ושום דבר לא עוזר, זה ממשיך ככה שעות... S: תצילו אותי
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר סרטונים שנמצאים על DVD לפורמט FLV. ראיתי תוכנות שממירות AVI ל-FLV אבל לא משהו שיעביר ישירות מ-DVD ל-FLV. יש למישהו רעיון ? איזה תוכנה מומלצת להמרת DVD ל-AVI ? ובמה להשתמש כדי להמיר ל-FLV ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/light-speed-racer-p-962.html Hais Light Speed Racer אני פשוט מחפש בכל מקום ולא מוצא! מישהו בבקשה יכול להתאמץ קצת ולמצוא את זה? אני בטוח שאתם יודעים יותר ממני! תודה מראש ד"א אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פתאום לחבר שלי נכנס וירוס אין לא אנטי וירוס יש לו ADWARE הקובץ הוא wans.exe בSYSTEM32 איך מסירים אותו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו של 800 מגה ואני רוצה לחלק אותו ל700+100.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה של שיחות אוודיו בין 2 מחשבים עדיף שיהיה רק סאונד כי החיבור בין המחשבים יהיה איטי.. אני הולך לחבר אותם במודמים של חיוג רגיל (56K) מישהו מכיר תוכנה תואמת לבקשות שלי? ואם 56K לא מספיק להעברת אוודיו בצורה נקיה איזה מהירות עדיף לי להשתמש? מחכה לתגובות תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במחשב מותקנות תוכנות-avira, super antispyware, spyboot אף אחת לא מזהה את הtracking cookie הנ"ל האם מסוכן? כיצד ניתן להסיר? תודה רבה לעונים מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אשמח עם תפנו אותי למקום הנכות.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Version 1.1 build 49 - 1.10.11 Fixed isnumeric function. Added + option to calculate more than one input in the "Enter currency" window. Added turn off \ turn on button (program wont listen to clipboard). Added prefix recognition for dollars - USD. Added stats and feedback window. כמו כן הוספתי תוכנית התקנה, והפעם לא תצטרכו להסתבך עם קיצורי דרך http://www.ezdlc.net/files/Install_1_1_49.exe
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
העבודה ללא צבע , אני עדיין לומד את העניין (מדריכים לצביעה , PAINT FX וכד' יתקבלו בברכה ) לקח לי בערך 5 שעות לכל העניין תגובות , הערות ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום חברה =] מה שלומכם?! הכל טוב יופי... טוב ניגש לעניין 1. PHOTOSHOP תמיד עבדתי אם גרסא 7 ועכשיו אני רוצה לשאול מה יותר טוב גרסא 7 או גרסאת ה CS (מטרת העבודה יצירת Materiall בשביל 3DS MAX, חתימות ועיצוב אתרים) 2. 3ds max תמיד עבדתי אם גרסא 5 מה יותר טוב גרסא 5 או גרסא 7 תגידו גם למה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי שני קבצים MDF וMDS / רציתי לפתוח את הקובץ MDS עם SEAMON TOOLS וקיבלתי את ההודעה INVALID IMAGE FILE ניסיתי עם התוכנה אלכוהול וקיבלתי תוצאה זהה. עכשיוהשאלה הראשונה שלי האם יש דרכים לפתור את הבעיה?? וגם האם יש תוכנה כלשהי לייצור קבצי MDS בהתאם לקובץ MDF שקיים ברשותי? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי עם המחשב את התוכנה power dvd אבל אני רוצה משהו אחר איזה תוכנה טובה יש בחינם או דמו טוב תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש איזה מדריך איך לכוון את ההגדרות של הNOD32.... תנו לי תקישור וד"א עשיתי חיפוש אבל יש איזה 10 עמודים
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
האתר הבא מחלק מידי יום רשיונות בחינם לתוכנות בתשלום. http://www.giveawayoftheday.com מומלץ להשתמש ב- RSS feeds של האתר כדי להיות מעודכנים כל יום לגבי התוכנה היומית שניתנת חינם. עד היום הורדתי עשרות תוכנות רציניות, פופולריות ושימושיות. אלו תנאי האתר - Terms and conditions Please note that the software you download and install during the Giveaway period comes with the following important limitations: 1. No free technical support 2. No free upgrades to future versions 3. Strictly personal usage THIS SOFTWARE PRODUCT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT ANY WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED. WITHOUT LIMITATION, TO THE FULLEST EXTENT ALLOWABLE BY LAW, END USER ASS…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני פותח מסמך PDF וכשאני בא להדפיס אותו הוא רושם לי A required resource could not be loaded עשיתי נראה לי כל דבר אפשרי מחקתי את הACROBAT התקנתי את הגרסא ההכי חדשה? מישהו ייכול לעזור לי?? תודה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובד על פרוייקט שבו אני בונה משחק עם גרפיקה תלת מיימדית (לומד עכשיו איך לעשות את זה). אני צריך מודל של מכונית שמתאים לשימוש בXNA. אני יודע שיש הרבה מודלים כאלה ברשת אבל חיפשתי המון ומצאתי רק קבצים מסוג MAX, שלא מתאימים לתכנה, אני צריך קובץ מסוג fbx אני צריך שהמכונית תיהיה בלי גלגלים, כמו מכונית מתנגשת כזאת, זה לא חייב להיראות כמו מכונית רגילה. בנוסף, אני צריך מודל של זירת קרב בתלת מיימד, רק משטח של הזירה בלי דברים מסביב (עדיף) בלי כלום מסביב. אז אם למישהו יש אולי מודל כזה מוכן, או יכול לבנות לי אחד כזה אני אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 והוא מגיע עם WMP חדש,צריך להתקין קודקים והכל.. התקנתי חלק ומסתבר שחלק לא בכל אופן, חלק מהשירים עובדים וחלק נשמעים מוזר(לא מופיעה שום שיאה,הם פשוט נשמעים לא כמו שאמורים להשמע) יש כמה סרטים שעובדים לי ויש חלק שמופיעה לי השגיאה הבאה: Windows Media Player C00D11B1 Windows Media Player can't play the file. אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור,אני אשמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-