תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
(ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מאימיול והאמת חשדתי בו אז סרקתי אותו עם אנטיוירוס שנמצא במחשב אחר (כי לי אין) והוא לא מצא כלום (AVG חרא אנטיוירוס מסתבר) אחרי שהאנטיוירוס לא מצא כלום הפעלתי את הקובץ ועכשיו אני מזהה מלא וירוסים על המחשב. הבעייה היא שאני לא מצליח למחוק אותם, לא ידנית ולא עם תוכנת אנטיוירוס. הוירוס הזה לא נותן לתוכנות אנטיוירוס לעלות ולכן אני לא יכול להשתמש בהן לצורך מחיקה, הוירוס גורם להודעת שגיאה ... not valid win32 app משו כזה.... ובמצב בטוח אני מקבל מסך כחול אני צריך עזרה דחוף!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי כולם! רציתי להעזר בכם בבעיה שמטרידה אותי... בניתי בבית אולפן הקלטות חדש, והמחשב לא ממש רץ לי טוב עם הקיובייס... ברגע שאני מכניס מעל מספר מסוים של פלאגים (לא משהו גדול... 4-5...) הוא כבר מקרטע והסאונד לא נשמע טוב... ניסיתי לשנות את ה"לייטנסי..." של כרטיס הקול כך שידרוש פחות משאבים מהמעבד על חשבון הלייטנסי, אבל זה לא ממש עוזר... המחשב שלי הוא AMD DUAL 4000+ , יש בו 2GB זיכרון, כרטיס קול של LINE 6 TONEPORT UX2 השקעתי במארז איכותי וספק חזק של 500W REAL .... השאלה האם זה בעיה של מעבד חלש מידי? כי לא נראה לי הגיוני שלפני שנתיים שהיה את אותה תוכנה של קיובייס , ולא היה מעבד כזה חזק, הוא עבד בלי בעיות... אשמח לכל עזרה או כיוון לפתרון! תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הפעם סטים נתקע בעדכון על אחוז אחד... למישהו יש עצה מה לעשות? איך לגרום לסטים להתעדכן בצורה נורמלית? עריכה.. איכשהו התחיל לעבוד אחרי שהצלחתי להתחבר לSUPPORT של סטים...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! אתמול התחילה לי בעיה שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קיו, אז זה אומר לי הודעה כזאת: MICROSOGE VISUAL C++ RANTIME LIBERY. ולפעמים זה מגיע לשלב שכתוב "מפעיל" וזהו לא קורה כלום. פשוט זה נתקע. ובאיקון למטה לא רואים שום פרח צהוב או ירוק, רואים את הסמל של הICQ לפני שאתה מתחבר. התקנתי שוב את הICQ והורדתי ICQ6 ועדיין לא עובד. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? ויש לי גם בעיה אם הGOOGLE TOOLBAR שאני פותח את האינטרנט אז זה אומר הודעה על הTOOLBAR ואז אני עושה OK. ואז האינטרנט לא עולה, זה עושה כאילו הוא נסגר מעצמו לשואל אם לדווח על הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש אריאל
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום התקנתי את תוכנת CUBASE LE ושמתי לב שאפשר לייבא קובץ וידאו... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול אולי להקליט קובץ וידאו עם מצלמת האינטרנט שלי... ובאותו זמן להקליט גם של אודיו... עכשיו חיפםשתי כבר כמה זמן קורא בהוראות ואני לא מוצא את האפשרות הזאת... אז למקרה שאי אפשר... אני מחפש תוכנה שמאפשרת הקלטה באצמעות מצלמת האינטרנט שלי וחיבור של מגבר למחשב. חשוב שהקלטת האודיו תהיה באיכות טובה, בקשר לוידאו... זאת מצלמת אינטרנט אז אין מה לעשות אבל זה מספיק טוב. בקיצור אני צריך תוכנה שאני אוכל להקליט איתה קליפ וידאו עם אודיו באיכות טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך כותבים את המעריך של החזקה בדף וורד עד עכשיו כתבתי ככה: לדוגמא: 3^2 2^4 אז רציתי לדעת איך כותבים את המספר הקטן מעל מספר הבסיס תודה
-
- 6 תגובות
- 61.9k צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, ראיתי עכשיו שיש את הגירסה הרגילה של נוד (האנטיוירוס) ובנוסף ראיתי גם גירסה שנקראת Smart Security מה בדיוק ההבדלים בין הגירסאות ?! הסמרט סקיוריטי כוללת את האנטי וירוס הרגיל ?! כמו שיש קספרסקי אנטי וירוס וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי שכוללת את האנטי וירוס ומוסיפה עליו ?! אשמח אם תתנו הסבר להבדלים תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשב מחשב נייד....
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הגעתי פתאום למצב פה פתאום יש לי מקומות באתרים שונים שמופיעים בחום ולא כחול ראו קובץ מצורף יש למישהו מושג למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף. היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט... כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם... מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים.. כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום... כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן.…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב שמעו אני גיימר ממש ממש כבד .. ועד היום הייתי משחק בעכברים של מיקרוסופט .. היום החלטתי להתקדם ולקנות MX518 עכשיו העכבר הזה ניראה פצצה .. אבל קשה לי להתרגל אליו ( זה כולה היום הראשון שלי איתו אז ייקח לי זמן .. זה עם כל עכבר אחר לא ?) קיצור יש לו תוכנה שקשה לי להבין אותה .. הקטע של הDPI .. אני לוחץ על ה+ וה- ולא קורה שום דבר .. לא מהירות עכבר לא כלום .. וגם בתוכנה ניסיתי לא קורה כלום .. את שאר הלחצנים ביטלתי כי אני לא צריך אותם .. בקיצור אני מקווה שהעכבר הזה תותח ... אבל אם אפשר קצת עזרה בקשר לתוכנה הזאת ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אולי למישהו יש המלצה על תוכנה שמוחקת קבצים אבודים בדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-