תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רק שרת אחד באימיול! www,usenext.to איך אני מעדכן את רשימת השרתים???
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
לעומת פיירוול אחרים ה-sygate הזה תופס די הרבה מהפעילות של המעבד!!! הוא תותח ויותר טוב מאחרים לפי דעתי. אבל הוא תופס מלא מהכוח של המחשב.... לא הרבה זיכרון מה שלא כ"כ חשוב אצלי כשיש 512 ראם,אבל מהמעבד הוא כן תופס לי !! אני מסתכל ב- procceses ,ו-sygate לוקח פעם 13 פעם 2 פעם 8 פעם 10 פעם 18 פעם 5 פעם6 מהמעבד!! זה המון לפי דעתי כפול מאשר חלון האינטרנט אקספלורר. ואם אני ירצה לשחק במשהו רצחני כמו האלף לייף 2 אני אצטרך את כל המעבד לרשותי. זה כמו שאני מפעיל איזה משחק קטן ואז מפעיל עוד משחק. פיירוול אחרים זה ממש לא ככה,הם תופסים הרבה זיכרון אבל לפחות לא מהמעבד,מה לעשות?? אפשר לשנות את זה?? אני רוצה אותו כי הוא תותח וכל הבעיות נפתרו איתו
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתם משתמשים בהורדה רגילה של הדפדפן אינטרנט או במנהל הורדות ? ואם במנהל מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת להסיר תוכנה שהותקנה באופן מושלם, כולל DLL, OCX וכד' ובמיוחד במיוחד את כל המפתחות המיותרים שנשתלו להם ב-Registry. ניסיתי את ה-Norton Clean Sweep לא ממש להיט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388115.30;topicseen ובגלל שהFF חמוד, אני בכל זאת ימשיך לנסות למרות שאני בטוח שללא לכל השאלות יש תשובות. אז מה הבעיה שלי... אני רוצה כל מיני דברים מהFF שאני רגיל אליהם בMAXTHON ושעושים את הגלישה בו למהנה ויעילה. אני אשמח כמובן אם מישהו יהיה מסוגל לפתור לי אותם. ואלה הם הדברים: 1) SPLIT VIEW שכולל TABS נפרדים לכל אחד מהSPLIT WINDOWS והופף לSPLIT ובחזרה בלחיצת כפתור אחת על ICON. (זה כל מה שאני רוצה מזה) 2) הזזת ואיחוד TOOLBARS, כמו למשל השורה הבזבזנית עם ה FILE/VIEW וכו... זהו בנתיים, יש עוד דברים, אני הוסיף אותם בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי WIN XP לפני כשבוע התחילה בעיה שהמחשב לא רוצה להחליף בין השפות שמותקנות בו שהם עברית ואנגלית על ידי הכפתורים ALT+ SHIFT וכדי להחליף את השפות אני צריך הוא ללחוץ על CAPS LOCK שזה מה שאני עושה עכשיו אבל הבעיה מתעוררת שזה הפוך מאנגלית לעברית וזה סיפור ארוך עד שזה קורה . האם יש אפשרות להסיר את ההתקנה של השפות ולהתקין מחדש {כדי להתקין אמרו לי להוסיף וי בריבוע בתפריט אז חשבתי שאם אני יסיר את ה וי זה יסיר את זה קיצור זה לא עובד } או האם יש פיתרון אחר. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך לזהות את הפונט ב"עופר ומירי מתחתנים" מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים .. עד עכשיו היה לי את morpheus וגם יש לי את emule, את אימיול אני לא ממש אוהב כי הוא איטי רצח, בקשר לmorpheus עד עכשיו היה אחלה תוכנה אבל בגרסה החדשה הם הפכו פתאום לתוכנה שצריכה את האישורים של היצרנים - ועכשיו קיצר חרא של תוכנה, השתמשתי ב limewire פעם , היא טובה ומהירה אבל הבעיה שלה היא שהיא לוקחת המון משאבים, יענו מאיטה את המחשב.. רציתי להוריד את ares אבל היא כבר לא חינמית .. ואני גם לא ממש מסתדר עם ה תוכנות של ה bittorent - הם תמיד עושים בעיות .. קיצר במה אתם ממליצים לי להשתמש? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לנו כרטיס חיצוני של פלקסטור (PX M402U). בעבר השתמשנו בWINDVD על מנת ללכוד דרכו סרטי וידאו או DVD או ישירות מהטלויזיה. היות והתוכנה אבדה הורדנו שוב אך ברגע שלוחצים על הקלטה התצוגה המקדימה במסך התוכנה מוחשכת והתוכנה לא מבצעת את העבודה. נשמח לטיפ איך לטפל בכך או לחלופין: מחפשים תוכנה חינמית (או זולה לפחות) ללכידת וידאו בלבד- לא עריכה. המטרה היא לכידת קלטות וידאו קיימות באיכות כמה שיותר טובה כדי להעתיק אותן לDVD או ישירות לUSB לצפייה בטלויזיה. נשמח גם אם יש איזשהו מדריך לתוכנה כזו - כי לא נדע לבחור בעצמנו את האיפיונים המתאימים להקלטה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך דחוף דריברים לכרטיס טלויזיה שיתאימו לווינדוס 7 הוא לא מזהה אותו בהתקנה האוטמטית של הדריברים אז צריך להתקין אותו ידני למצוא ולהתקין תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כמו מציג התמונות והפקסים של XP. תוכנה קלה שמציגה תמונות אוטומטית. יש דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מציאים באתר catchit.co.il את תוכנת McAfee Internet Security 2010 בגרסת רישיון ל-3 משתמשים במחיר של 50 שח (ועוד 30 משלוח). המחיר הכי זול שראיתי למשהו דומה הוא פי 2 - http://www.antivirus.co.il/mcafee/mcafee-internet-security-2010-3users.html מישהו יודע אם כדאי לקנות את זה? ואיך הביצועים שלך McAfee? (אני משתמש היום בגרסה חינמית של avira)
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש אנטי וירוסים חינמיים ברמה? כמו שיש פאיירוואלים איכותיים למשתמשים ביתיים שהם בחינם (כמו הסיגייט שאני משתמש בו)? avast נחשב אנטי וירוס טוב?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין אקספלורר 8 על win 7?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לפתוח חדר חדש במירק אבל אני לא יודע איך ?? איך לעשות שהוא תמיד יישאר?? איך לעשות שכל פעם שאני נכנס אני אקבל אופ?? איך מפעילים את ה-CHANSERV.?? ועוד כל מיני שרותים בבקשה עזרתכם דרושה בדחיפות.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך ליצור תיקייה שתהיה משותפת לשני מחשבים או יותר בתוך הרשת הביתית שלי. ככה שהמידע באותה תיקייה יהיה בכל אחד מהמחשבים (למקרה שאחד מהם יקרוס) ובנוסף שיהיה כל הזמן סמכרון בינהם (מבלי שאני יצטרך לעשות את זה ידני) יש למישהו המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזו תוכנה תוכנה אתם ממליצים בשביל לעשות Recovery למחיצה של הארד דיסק ?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אני על אוברקלוק מאוד גבוה יחסית למעבד שלי (3.77GHz) ואני צריך לצלם כמה תמונות ל OCDB, אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. תמיד אני עושה print screen, נכנס ל paint ועושה ctrl+v, אבל עכשיו אני לא יודע איך משנים את זה מ 1680X1080 ל 510X410.. אני מנסה לעשות את זה, ואז זה כאילו חותך את כל התמונה ומשאיר רק את הפינה השמאלית (ולא רואים כלום, רק חלק מה desktop)... מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-