עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מכירים פורום תמיכה למוצרי OFFICE השונים???? שלום, מחפש פורום תמיכה בעברית לנזקקים בבעיות OFFICE ומוצריו השונים... מכירים? תודה.

2. יש לי כמה שירים שיש בהם קטע מעצבן שחוזר על עצמו.. ורציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה לחתוך את הקובץ (mp3) ואם כן מה שמה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by YAIR,

כל פעם שאני רוצה לראות מפות אני עף מהאתר זה לא קורה אצל חברים שלי מה הסיבה MAPA.CO.IL

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. כמו חיפושים שעשיתי בעבר בגוגל ודברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

יש לחבר שלי מחשב בעבודה שננעל לו והבעיה שהחשבון שננעל הוא אדמינסטרטור אבל הוא יכול להכנס דרך חשבון רגיל... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לגלות לי את הסיסמא של האדמיניסטרטור...אשמח לעזרה...תודה...

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by zolder,

הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  7. משהו בדומה ל-NORTON SYSTEM WORKS (היה לי אותו אבל עכשיו ירדתי מהנורטון לטובת מקפי) משהו שמנקה גם את הרג'סטרי. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. Started by HardGore,

היי, ברשותי מסנג'ר לייב 8.1 ההכי חדש. זמן רב הוא עבד לי עד יום אחד שהוא נתקע ואז "סיימתי משימה" ומאז הכל התפקשש.. כשאני לוחץ על האייקון על מנת להפעילו , הוא מופיע רק בtask manager, ואיני רואה דבר חוץ משמה.. ניסיתי להפעיל את גרסת 8 גם..הוא עולה אחרי כמה שניות, נתקע ואז חייב לסיים את המשימה..(לפעמים 8 הוא עבד לי איזה פעם פעמיים..) כנל עם 7.5 גם שניסיתי ניסיתי הסרות והתקנות מחדש.. נעזרתי גם בadaware,spybot,סריקה כללית של וירוסים וכו, system mechanic , אך לשוא.. האם מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל עזרה תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by wooper,

הי הרצתי בדיקה של ANTI MALWAREBYTE והתגלו 10 רוגלות במחשב עוד מעט אני יריץ SPYBOT האם שמריצים את התוכנות סריקה צריך לסגור את הדפדפן? האם יש המלצות לעוד תוכנות נגד רוגלות\מזיקים?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by Ash Binary,

אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  11. היי, הבקשה בכותרת. מחפש תוכנה ידידותית למשתמש. תודה!

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by approx,

איך אני שומר את הסיסמאות שלי בFF3?

13. Started by gif,

היי יש לי בעיה קטנה : יש לי windows vista (על מחשב נייד) וכשאני מנסה לסגור את המחשב הוא פשוט לא נסגר...הוא כותב לי שהוא "מבצע כיבוי" אבל הוא נשאר על אותו מסך שעות! אשמח לפתרון. תודה וערב טוב.

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  14. מישהו מכיר תוכנה שתכתוב לי את התקיות שיש לי בקובץ טקסט ? תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by nivezrati,

אחים שלי מצטער שזה כאן פשוט לא ידעתי לאן לדחוף את השאלה הורדתי את הקובץ-Microsoft Windows Xp Professional Sp1.iso ופתחתי אותו כי אני רוצה להתקין אותו במחשב השני. השאלה היא האם זה רק העידכון (SP1) של ווינדוס XP או שזה העידכון עם ההתקנה?? בתודה ניב

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  16. http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1875367 כיצד אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  17. נראה לכם שיהיה אפשר להשתמש בווינדוס וויסטה פיראטי? שאפשר להתקין אותו כשהו יצא

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  18. תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by Stranger,

קודם כל שאלתי הראשונה היא האם כדאי להתקין MEDIA PLAYER 9 או שעדיף להישאר עם הגרסה שמגיעה עם XP שהיא 8 אם אני לא טועה?? יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 וכאשר אני בא לעשות LIVE UPDATE דרך התוכנה האופציה של עידכון טבלאות וירוסים היא מסומנת ב-X ולא מתאפשר לעדכן אותה, אלא אם אני נכנס לאתר של SYMANTEC ומוריד עידכון ומתקין. מדוע אני לא יכול לעדכן דרך LIVE UPDATE?? שאלה אחרונה, עשיתי פורמט ויש לי במנהל ההתקנים דבר אחד שנשאר כסימן שאלה צהוב כזה שצריך להגדיר, והוא: UNIVERSAL SERIAL BUS (USB)CONTROLLER איך אני מגדיר את זה?? תודה רבה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  20. שלום! אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה כדי לעצב לוגו מקצועי. אולי משהו בסגנון של XARA רק לא תלוי בתבניות.. תודה BISLY

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by daves,

שלום. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4S-800MX. ה - XP לא מזהה את הדרייבר, ואני מנסה להוריד דרייבר מתאים. פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס הוא של FoxConn. מישהו מכיר את החברה ויודע מאיפה אני יכול להשיג דרייבר?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  23. Started by YohaiM,

שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  24. אתמול המחשב שלי התחיל להשתגע ולא נתן לי לפתוח קבצי EXE אחרי שעות רבות של חשיבה וכעס חשבתי שזה אוליי בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה... וניזכרתי שלפני 4 ימים התקנתי נורטון אז מחקתי אותו והבעיה הסתדרה... ובנוסף לזה צרבתי את הנורטון לחבר... אז התקשרתי אליו ושאלתי אותו עם יש לו בעיה. הוא אמר שהמחשב לא העלה תוכנות והוא אצל טכנאי... אז תיזהרו מעותקים לא חוקיים של נורטון ולפני שתתקפו אותי אני מסביר למה הורדתי נורטון לא חוקי: כלפני שנה קניתי אנטי-וירוס 2005 ולפני כמה ימים זה אמר לי שצריך לעשות אקטיויישן... והוא רוצה שאני יקנה CDKEY חדש... מזה החוצפה הזאת !?!? קניתי תוכנה מגיע לי להשתמש בא גם בעוד 100 שנה

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  25. אני צריך להוריד תמונות מאתר מסוים, אז נכון שאפשר להציץ בSOURCE ואפשר גם לפעמים לגרור את התמונה לADDRESS אבל יש איזה אתר שהשיטה השנייה לא פועלת עליו והראשונה לא יעילה כי אני צריך להוריד ממנו יותר ממאה תמונות וזה סרט לעשות את זה מהSOURCE... אז רציתי לדעת אם יש איזה Java script שאפשר להתקין או איזה דפדפן או מה שזה לא יהיה שפשוט נותן RIGHT CLICK בכל מצב... תודה

• 10 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים