תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה שבועות אני סובל מריסטים בפיירפוקס, מדי כמה דקות / שעות. היום זה הפך בלתי נסבל, ספציפית באתר הייטק-זון, שכל טעינה של עמוד שם מעיפה את הפיירפוקס. לעיתים התופעה מלווה בסימנים מקדימים של החשכת לשוניות, ממש רקע שחור. כל הAdd Ons עדכניים, פרט ל Google earth שבניגוד לפיירפוקס, גוגל טוענים שהוא עדכני. בכרום הכל עובד מצויין, ובכל זאת פיירפוקס הוא הדפדפן העיקרי שלי. מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
after a long time with triillian i've decided to give icq another chance. problem is, for some reason it keeps changing all my contact nicknames to their uin numbers. manually changing it will only last till the next startup. it happened in 2003b and still happens now in icq 5. anything i can do to stop it ?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איזו תוכנה תוכנה אתם ממליצים בשביל לעשות Recovery למחיצה של הארד דיסק ?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שכאשר אני לוחץ על קישור מסויים, היא בזמן אמת מוחקת ממנו כתובות מוגדרות מראש, למשל אם ניקח את הלינק הזה: http://www.blabla.com/asd.cgi?p=55&url=http://www.hotmail.com/index.asp?buffet&link=hof אז שבזמן שאני לוחץ על הקישור, היא תפתח לי דף חדש עם הכתובת http://www.hotmail.com/index.asp שכפי שאתם רואים נמצאת במרכז הדף, ותמחק את כל מה שמסביב, גם הטקסט שלפני הלינק וגם הטקסט שלאחריו, וע"י כך תישאר רק הכתובת הרצויה. רציתי לדעת אם בכלל קיימת כזו תוכנה, והאם קשה לבנות אחת כזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח וידיאו אבל OPEN PROJECT וזה כותב לי את זה http://img261.imageshack.us/my.php?image=untitledjr5.png כתוב NO SUCH AVI COMPRESSOR מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנה לXP שתתן כמה שיותר אינפורמציה על סקטורים ( במיוחד פגומים אם היא מוצאת ) וזה קצת דחוף - יש לי HD חשוד !!!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו היה לי את המסינגר החדש 2011 , עכשיו הסרתי אותו ואני רוצה להתקין את הישן אבל הוא אומר לי שיש לי גרסה יותר חדשה איך זה ?? תודה ****** הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן USB-WD Passport 1T מעוניין בתוכנת מחשב (ווינדוס 10) לגיבוי 1- שתגבה את המחשב בצורה אטוטומטית לכונן החיצוני שאחבר לו. 2-שתזהה כפילויות של קבצים הן במחשב עצמו והן בכונן החיצוני. אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היי אני משתמש באימיול של MorphTX ומוריד דברים די נדירים משם (וממש לא מצפה שהם ירדו תוך כמה דקות או כמה שעות)... השאלה אם הפעלת ה WEBCACHE תתן משהו ואולי תעזור לשפר קצת מהירות, או שאם מדובר בדברים נדירים זה לא יעזור כל כך ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקיה בשיפט+דליט יעני שאין אותה בסל מיחזור יש מצב לשחזר את זה??? :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשב ועל השימרה שלו מפני שטויות ברשת ואני צריך סידי קי לתוכנה ZoneAlarm וכן לגרסא : 5.1.011 בתודה אלדר
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס אתם ממליצים לי להתקין מה שהכי טוב היום בשוק..?....
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה ובאמצע יש לי שגיאה כמו בתמונה. את התוכנה הורדתי מהאתר של סוני [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-