תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכנסתי תקליטור צרוב עם סרט למחשב והפעלתי את הסרט מהתקליטור את הסרט הורדתי לפני הרבה זמן מהאימיול יש מצב שבסרט היה וירוס והוא נכנס לי למחשב למרות שלא הורדתי אותו למחשב אלא הפעלתי אותו ישירות מהתקליטור ? ובאופן כללי אם החומר נשאר בתקליטור ואני צופה בחומר מהתקליטור עדיין הוירוס יכול להיכנס למחשב ? תודה ? ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. יש לי לפטופ שאני מחבר לטלוויזיה בסלון, ואני רוצה לנגן סרטים מהמחשב הנייח. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר אלחוטי. משום מה לא ניתן להוסיף לרשימת הנגינה של VLC קבצים מהרשת המשותפת. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ואני רוצה לפרמט את הכונן שלי שהוא NTFS איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש בלי סוף בעיות בהתחלה נפתחו לי בלי סוף חלונות של אקספלורר או פיירפוקס הם היו ריקים בגלל שהיה לי אנטי וירוס של נורטון עכשיו התקנתי INTERNET SECURITY של קספרסקי מצא לי 200 רוגלות וירוסים וסוסים טרוייאנים מחקתי עכשיו האינטרנט לא עובד כאילו רק דף הבית עובד וזהו אם אני כותב כתובת או מנסה לעבור אתר זה טוען שעה ואז כותב שהדף לא נמצא חוץ מזה שלווינדוס לוקח המון זמן להידלק והמון זמן להיכבות כמה לפעמים כמה שעות במחשב בן חצי שנה חייב עזרה דחוף תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אתם משתמשים בהורדה רגילה של הדפדפן אינטרנט או במנהל הורדות ? ואם במנהל מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום,אני נמצא בבעיה מאוד מעצבנת,אני רוצה לחלץ קובץ מתיקיית RAR ששוקל 4GB לכונן C או D והוא לא נותן לי מפני שהוא אומר לי כל הזמן את השגיאה הבאה בתמונה.. מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה BsPlayer כדי להריץ את הסרטים והכתוביות, אך כאשר אני מפעיל את הסרטים, זה כותב לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר... מישהו יכול לתת לי תוכנות אחרות להרצת סרטים עם כתוביות, ואם אפשר אז גם לינקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנגן מדיה במדיה פלייר הישן והטוב (גרסה 6.4) הוא לא מנגן אותם אוטומטית ואני נדרש ללחוץ תמיד על Play לאחר טעינת קובץ מדיה, לפני הפירמוט הכל היה בסדר ורק הייתי צריך להפעיל קובץ מדיה והוא היה מתנגן אוטומטית בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור ה-Play. האם יש דרך לסדר זאת כך שהנגן ינגן אוטומטית קבצי מדיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש,אני לא יודע בדיוק איזה תוכנות שפותחות כל מיני קבצים בעיקר של קריאה להתקין בו. אתם מכירים את זה שאתם באים לפתוח קובץ ואז המחשב אומר לכם שחסר איזה תוכנה? אז לי זה קורה הרבה ויש לי (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) אקרדור 5 או משהו. אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה תוכנות יש שפותחות כל מיני סוגי קבצים? וגם אם מישהו יהיה לו את הזמן והסבלנות להסביר לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לסמן ארוע שבצעתי (ע"י checkbox/ סימון אחר). אני מוכנה לקבל הצעות כגון תוסף ל- firefox או תוכנה לניהול משימות שתרוץ על לוח שנה עם אפשרות הוספת ארועים חוזרים. אולי בכלל יש הרחבה של google לסימון ארועים?... ד"א, התיאשתי מהתוסף- remember the milk (ראו פוסט קודם שפרסמתי לגבי חוסר עדכון יומנים מ- gmail ל- remember thr milk).
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת trution TWC-3500 ואני לא מצליח למצוא לה דרייבר לויסטה בכלל ו64 בפרט.. האתר של החברה כבר לא רלוונטי ולמרות שזה מותג של סמסונג אני לא הצלחתי למצוא לאן לפנות.. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
איך עושים דיאלי ומתאימים תרגום לא מסונכרן עם MPC HC? תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 12:08:06 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום ותודה אני רוצה ללמוד פלאש כדי לתחיל לבנות אתר ואני קורא ומסתכל על מדריכי וודיו ואני לא יודעה ממה לתחיל ? שי כול כך הרבה דברים וכול כך הרבה נושאים ושיטות ודרכים מה שאני מנסה לשאול זה ממה להתחיל ? ועוד משהו אפשר מדריכים מומלצים לבניית אתר ועיצוב בפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-