עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by em28,

לאחר התקנה מחדש של FF3 ארעה בעייה מוזרה. לאחר מספר דקות של גלישה בשועל (לא משנה לאילו אתרים), פתאום הוא חוטף את הקריזה של החיים שלו. בתוך שניות הוא עולה משימוש בזיכרון של 40-50M לסדר גודל של 300-400M. ובסה"כ יש לי 512M זיכרון. הדבר קורה גם במצב בטוח ללא אף הרחבה. במצב זה לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא באמצעות סיים תהליך ב-Alt-Contrl-Delete. במשך ה-2-3 דקות הראשונות השועל עובד כהלכה. הדבר קורה גם כאשר אין לשוניות פתוחות על אתר כלשהוא. כלאמר פתוחה לשונית אחת על About:Blank. חשבתי שישתחרר לאחר זמן מה - נאדה. האקספלורר עובד תקין. ההתקנה המחודשת של השועל באה בעקבות שחזור של הקובץ SYSTEM של ה-XP. השחזור הוא לתאריך שבו היה מותקן FF2. האם יש קשר בין השניים ? האם למיש…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  2. Started by Crash5,

מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את הגבלת מספר התווים שניתן לכתוב ב Label בתוכנת הצריבה Nero Burning Rome? אני רוצה להכניס שמות ארוכים לדיסקים שאני צורב והתוכנה אינה מאפשרת לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

היי שלום הבעיה החלה לפני מספר ימים משום מה אני מקבל LOW ID באימיול הענייו הפרדוקסלי בכל הסיפור הזה הוא שכל היציאות (ports) שהתוכנה eMule משתמשת בהן פתוחות אצלי ב-Firewall דבר נוסף כאשר מתחברים מספר פעמים לתוכנה מדי פעם אני מקבל HIGH ID אבל רוב הפעמים אני מקבל low id . משהו יודע מה הבעיה? אני לא מאחורי רשת, לא מאחורי ראוטר ... אולי ישנה תוכנה שמתנגשת? אם כן איך אני בודק זאת? תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. יש לי קובץ וידאו של 800 מגה ואני רוצה לחלק אותו ל700+100.

5. אהלן, כבר זמן מה שיש מסמכים שאני מצליח להדפיס וכאלו שלא, ניסיתי כל מיני פתרונות קונבנציונליים אך לשווא. באחת הבדיקות שלי שמתי לב שמסמכים עם שם קובץ באנגלית, למשל abc.docx מדפיסים כרגיל וללא תקלות, אבל מסמכים עם שם קובץ בעברית, כמו אבג.docx תוקעים את המדפסת ודורשים איתחול של ה-SPOOLER רק כדי שאוכל להסיר אותם מרשימת ההדפסה. ניסיתי לחפש קצת באינטרנט על התופעה ולא מצאתי שום דבר מועיל. האם מישהו אי פעם נתקל בתופעה? יודע מה לעשות בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by jambo,

קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by GeForce,

איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by nehmia,

אני צריך בבקשה תוכנות טובות לשיתוף קבצים וגם אתרי קישור טובים

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by mp91,

מה עושים? הקספרסקי שלי לא עובד בגלל העדכונים האלה .. קיצר הלך לי הרישיון וכרגע מחשבי לא מוגן.... ובקשר לווריס הוא עושה לי לפעמים מסכים כחולים של ATI או משהו כזה.. או שאני מפעיל את המחשב ושהוא מגיע למסך ברוך הבא המסך מתכבה והמחשב ניתקע... קיצר מה עושים בוווירוס ? והאם יש תחלופה של כמה ימים לאנטי ווירוס טוב בלי רישיון ובלי כלום(חוקי). וזה עושה לי גם למטה בצד ימין: critical system erors בגלל הווירוס.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by eranisra,

שלום, יש לי רק שרת אחד באימיול! www,usenext.to איך אני מעדכן את רשימת השרתים???

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  12. בס"ד אני מחפש תוכנה או דרך ליצור מולטיבוט ממחיצה על דיסק קשיח חיצוני עד עכשיו אני השתמשתי ב xboot התוכנה נותנת אפשרות לבחור בין syslinux ו grub4dos ועושה את הכונן החיצוני bootable כשעשיתי את זה על דיסק קשיח חיצוני שמחולק למחיצות זה לא עבד

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by Nosh,

Firefox 3.1 Beta 3 - זמין להורדה, אחרי המון דחיות ועיכובים. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388115.30;topicseen ובגלל שהFF חמוד, אני בכל זאת ימשיך לנסות למרות שאני בטוח שללא לכל השאלות יש תשובות. אז מה הבעיה שלי... אני רוצה כל מיני דברים מהFF שאני רגיל אליהם בMAXTHON ושעושים את הגלישה בו למהנה ויעילה. אני אשמח כמובן אם מישהו יהיה מסוגל לפתור לי אותם. ואלה הם הדברים: 1) SPLIT VIEW שכולל TABS נפרדים לכל אחד מהSPLIT WINDOWS והופף לSPLIT ובחזרה בלחיצת כפתור אחת על ICON. (זה כל מה שאני רוצה מזה) 2) הזזת ואיחוד TOOLBARS, כמו למשל השורה הבזבזנית עם ה FILE/VIEW וכו... זהו בנתיים, יש עוד דברים, אני הוסיף אותם בהמשך.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by Kukishin,

הורדתי כל קודק אפשרי ועדיין אינני מצליח לנגן קובצי XOR, למרות שב BSPLAYER כן. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  16. האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by jfkk,

שבת שלום ונבורך ראתי פה בפורום שחברי הצוות ממליצים על התוכנה לבדיקה pi. כיצד משתמשים עם התוכנה הרצתי בדיקה (ראה צילום). נ.ב!יש לי בעיה עם המחשב שקופא - תודה מראש -מקווה שזה המקום הנכון [attachment deleted by admin]

18. Started by eladh16,

אוקי היה לי קצת משעמם אז ציירתי את ה psp slim בצייר של חלונות. לא העתקתי כלום, ובגלל זה יצא לי הסמלים מעפן. עבודה של שעה וחצי. איך יצא?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  19. כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …

20. היי אני מחפש אפליקציה לאייפון שדרכה ניתן לצפות דרך סטרימינג בשילוב עם כתוביות. כלומר - להעתיק לאפליקציה קישור מ-YOUTUBE ואז לנגן אותו בשילוב עם קובץ כתוביות נפרד. ניסיתי דרך VLC אבל לא הצלחתי לטעון קובץ כתוביות ולכן זה לא רלוונטי עבורי. **עם אנדרואיד יש אפליקציה בשם BSPLAYER שנותנת לי מענה אך באייפון לא מצאתי אפליקציה מקבילה. מכירים אפליקציה כזו ?

21. כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות הוא פשוט לא עולה וגם כשאני מנסה להיכנס לשני הכוננים הנוספי ולא הראשי C בשני קליקים זה לא נכנס אליהם אלה צריך לעשות קליק ימני ופתח חשוב לציין שכול זה היה ליפני שפירמטי פירמטי תמחשב וחשבתי שזה יעזור אבל זה עדיין אותה בעיה נמשכת איך אני יכול לפטור אותה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by Holy,

אני משתמש ב-str2sup בשביל להמיר את הכתוביות וב-IfoEdit בשביל לחבר את הכל יחד בסוף. הגדרתי את הצבע של הכתוביות ללבן והבעיה היא שהכתוביות יוצאות לי בירוק בפונט מאד מרובע (למרות בחדרתי ariel), זה נראה כאילו זה היה כתוב בקטן ומתחו את זה ככה שזה נראה ממש גרוע.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. ב"ה שלום חברים המחשב נייד HP Pavilion dv6413EJ חדש http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=he&cc=il&dlc=he&os=228&product=3545135〈=he& פירמטתי את ויסטה ועכשיו אני בה להתקין XP מערכת ההתקנה של XP טוענת שהדיסק קשיח אינו נמצא משמע היא זקוקה לדרייבר לבקר SATA כדי לזהות אותו אז אני עושה F6 בתחילת ההתקנה של XP אבל אין פלופי במחשב נייד כדי לתת או לפחות לנסות לתת לו דרייבר של ציפסט 945 של הנייד נראה לי שאני מפספס פה משהו ואני אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר ניסיון עם הדגם הזה בנוסף אין לי תדיסק התקנה ודרייברים של HP זה קצת דחוף אשמח מאוד אם תעזרו לי כמה שאפשר טוב בסוף זה היה הגדרה של ה SATA היה צריך לבטל NATIVE MODE בביוס המעפן הזה משום מה במבט …

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by yonit,

אני מנסה להגדיל את כונן D על חשבון כונן C והוא לא נותן לי לעשות זאת. לעומת זאת להגדיל את כונן C על חשבון כונן D הוא כן נותן לי - מישהו יודע היכן הבעיה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  25. Started by Shadowman,

והופכים אותו ל DIVX כזה של 700 מגה?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים