עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בין עם זה מאתרים או מחיפוש ברגע שאני מתחיל להוריד משהוא, זהוא! כל המחשב מקבל עומס של 100%! ולא ניתן לעשות כלום, הכל מקרטע, העכבר בקושי זז, ולא ה EMULE לא נסגר, יש לציין שזו גרסה 4.2 שך LH ואני לא יודע למה פתאום זה קורה. יש הסבר לתופעה?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  2. שלום. נכנסתי לאתר השוואות הביצועים הזה: http://www.futuremark.com/hardware/cpu שהבנתי שאמור להיות אמין ברמה גבוהה. אני רואה מעבדי מובייל מסדרת U של אינטל עם יותר נקודות מאשר מעבדי HQ. יש הגיון או שאלו שטויות?

3. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by ofir667,

אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by mic,

תודה

6. Started by Component,

שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום לכולם! סאפ, ביצ'ז? לאחר ששמתי לב שאפשרי להשתמש בתוכנת outlook עם שרתי הדואר של גוגל ע"י הזנת פרטיהם אל התוכנה, תהיתי אם אפשר לעשות אותו הדבר עם שרתי הדואר של וואלה. אם כן, מהם שמות השרתים השונים (פופ3 ו-סמתפ) תודה!111

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Rammler1983,

היי, הורדתי את הדפדפן החדש של גוגל "גירסת הביטא" ולפי ההתרשמות הראשונית שלי, יש לו ממשק ממש נקי והכל עובד פיקס. אשמח לשמוע את תגובותיכם והתרשמותכם! עריכה: למה מופיע לי שאני משתמשת בספארי?? :-)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. היי אנשים באתרים רבים כדי לשלוח דואר למישהו לוחצים על קישורית ואז אוטומטית נפתח האאוטלוק עם מכתב חדש. 1. האם ניתן להגדיר את השרת כשרת חיצוני (נניח של יאהו) כך שבלחיצה על הקישורית הוא זה שיפתח? ואם, אפשר לעשות זאת באופן ישיר וללא תוכנה צד שלישי? 2. ניסיתי למצוא פתרון להורדת מיילים מחשבון ביאהו לאווטלוק. האם הדבר אפשרי ללא תוכנת צד שלישי (הבנתי שלפחות עד תקופה מסוימת זה היה הפתרון השכיח)? תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Croopy,

אני מחפש מפת צרטים אם זהו שמה הנכון אני צריך ממפה שלדוגמא הסימן ? -191 ´ - 180 וכל אלו אשמח אם תוכלו להביא לי אחת כזאת שתראה את הסימנים והמספר שלהם

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. מדובר בדגם הזה: http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/light-speed-racer-p-962.html Hais Light Speed Racer אני פשוט מחפש בכל מקום ולא מוצא! מישהו בבקשה יכול להתאמץ קצת ולמצוא את זה? אני בטוח שאתם יודעים יותר ממני! תודה מראש ד"א אני חדש פה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. Started by idofr,

היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by intel suck,

במחשב השני שלי יש בלי סוף בעיות בהתחלה נפתחו לי בלי סוף חלונות של אקספלורר או פיירפוקס הם היו ריקים בגלל שהיה לי אנטי וירוס של נורטון עכשיו התקנתי INTERNET SECURITY של קספרסקי מצא לי 200 רוגלות וירוסים וסוסים טרוייאנים מחקתי עכשיו האינטרנט לא עובד כאילו רק דף הבית עובד וזהו אם אני כותב כתובת או מנסה לעבור אתר זה טוען שעה ואז כותב שהדף לא נמצא חוץ מזה שלווינדוס לוקח המון זמן להידלק והמון זמן להיכבות כמה לפעמים כמה שעות במחשב בן חצי שנה חייב עזרה דחוף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  16. מישהו פעם המליץ לי תוכנה שמשפצת המון אופציות במסנג'ר המציק הזה אפשר להעיף פרסומות, צלילים, לשנות מיקום תפריטים וכן הלאה יש למישהו מושג על מה אני מדבר מצאתי את התוכנה http://apatch.org/downloads.php קרדיט לkonst88 שהכיר לי אותה הדבר הזה ממש משפצר כמעט כל תכונה שיש במסנ מומלצת לכולם

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by redead,

אתם משתמשים בהורדה רגילה של הדפדפן אינטרנט או במנהל הורדות ? ואם במנהל מה הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי מספר תכנים בפורמט TS שמהם אני מעוניין לחתוך קטעים מסוימים. בנעוץ של הפורום, יש אזכור לתוכנה Easy Video Splitter , אלא שאינני בטוח אם יש בה גם תמיכה לקבצים בפורמטים ה"כבדים" יותר, כגון M2TS כמו כן, למיטב ידיעתי התוכנה הזו לא מתאימה עבור חלונות 7 לכן אשמח לדעת על תוכנות אחרות (רצוי חינמיות) שיודעות לעשות את אותה עבודה, וגם מתאימות לחלונות 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Mizardon,

100 אחוז בפוטו חוץ מהתמונה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by nicirnTAL,

דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by BURTON,

הורדתי את התוכנה הזאת(בתמונה) שנקראת Sage 2.0 והיא הייתה יכולה להיות מצויינת מבחינת נוחות, פשטות, וויזואליות רק ש היא לא מוכנה לקבל כרטיס VIVO בתור כרטיס שממנו היא תיקח את הוידאו היא רוצה לקבל רק כרטיס טלויזה(מה שאין לי) כיום אני רואה טלויזיה בעזרת התוכנה intervideo אבל הבעיה איתה שהיא רק תוכנת צפייה והקלטה(וגם בזה היא לא משהו) ואני רוצה תוכנה שתרכז את הכל ותיתן לי גם את האפשרויות של TiVo כמו לעצור טלויזיה חייה ולחזור אחורה. Sage עושה את זה אבל שוב אין לי אפשרות להריץ אותה האם יש תוכנה דומה ל TiVo שעושה את כל הדברים הנ"ל? בעניין אחר שמעתי שTiVo שחררו את קוד המקור שלהם וניתן להוריד מהאתר הזה. חשבתי להתקין את התוכנה TiVo המקורית שזה כמובן יהיה עדיף על כל חיקויי.. מישהו ניסה…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  25. Started by YohaiM,

שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.