עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לחבר שלי אי סי קיו חדש, וכל פעם שהוא לוחץ כפתור ימני על איזהשהו אייקון, נפתח לו התפריט ויש שם אפשרות שנותנת לשלוח משהו דרך האיסיקיו, השאלה היא, איך מעיפים את האפשרות הזאת?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה מוזרה ביותר ב- Internet Explorer שהחלה שלשום. כשאני מנסה להכנס לאתר אחד ספציפי, הוא רושם למטה done אבל לא נכנס לאתר. עד שלשום הייתי נכנס לאתר לעיתים תכופות ללא בעיה. כשמנסים להכנס ממחשב אחר בבית לאותו אתר אין בעיה. ניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים של הדפדפן ואת ה- cookies, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by lader,

מישהוא יודע איך ניתן לגבות את הרשימה ב ICQלמשל במקרה של פריצה שהרשימה לא תלך לעזאזל?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  5. השאלה בכותרת... אם אני פותח את התוכנה ביוזר חדש, חלון ההורדות ריק, ואם פשוט מוסיפים את הטורנטים ההורדות מתחילות מחדש. איך מעבירים הורדות חצי גמורות בין יוזר ליוזר?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  6. עד לפני כשבוע שיתפתי והורדתי קבצים באופן שוטף וחלק אבל מה שקורה בשבוע האחרון בכלל לא ברור , התוכנה של שיתוף הקבצים וזה קורה רק עם TORRENT אחרי כמה שניות הוא נסגר על דעת עצמו בלי שגיאה בלי כלום פשוט נעלם מהסטארטאפ עזרה !!!! אני משתגע כבר !!! יש לי מחשב חדש , מערכת הפעלה XP SP2 הכי מעודכן מאתר מיקרוסופט (ואולי זו הבעיה כל העידכונים של מיקרוסופט) תודה לכולם .....

7. Started by dima_ga,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנת שומר מסך של מפל מים שרואים איך המים זזים בו. התוכנה צריכה להיות חינמית ורצוי ללא פרסומות. לא אכפת לי שתהיה רק תמונה אחת אבל שתהיה יפה. יש את התמונות שאלה שאתה מחבר לחשמל ורואים את המים כאילו זזים כזה וזה ממש יפה, אז בקיצור אני רוצה שיהיה לי כזה על המסך כשומר מסך. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by דנדן,

שלום לכם אני משתמש בEMULE PLUS וגולש דרך בזק בינלאומי... כשאני מפעיל ת'EMULE הוא מנסה להתחבר לכל מיני סרברים, ובחלק מהסרברים, הוא אומר No answer from your XXXXX port. Please review your network config. והוא נותן לי LOW ID ולחלק מהשרתים הוא מתחבר בצורה רגילה עם HIGH ID ות'אמת רואים הבדל בביצועים, כי בHIGH ID הוא מגיע לי ל250KB בכיף, אבל בLOW ID הוא בדר"כ 1-70KB וזה משגע :\ יש למישהו רעיון מה יכול להיות? ניסיתי לפתוח גם PORT אחר דרך הראוטר האלחוטי, דרך הFIREWALL של הWINDOWS ודרך הFIREWALL של האנטי וירוס... וזה נשאר אותו הדבר

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  9. הבעיה אצלי הייתה שלוקח לסטים הרבה זמן לעלות ואחרי זה עוד המון זמן להתחבר ושלא נדבר על הורדת עדכונים אחרי חיפוש קטן באתר שלהם מצאתי את העמוד הבא: http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=11 שהוא מציע פיתרונון לבעיות האלה שנובאות מהפיירוואל, נתב וכו.. ד"א גם אצלכם התוכנה קורסת ולא יציבה?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש דרייבר לסורק הדי ישן שלי אך עושה עבודתו נאמנה זהו סורק 1200CU PLUS של מוסטק לא מוצא לו דרייברים לויסטה כולל להוריד דרייבר ל XP עם קומפטביליטי בויסטה ל XP SP2 יש למישהו סורק דומה שהצליח להתגבר על הבעיה??? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by Dman86,

שלום רב, אני רוצה להעתיק קובץ ISO מהדיסק שלי, דיסק DVD למחשב. פעולה שכבר עשיתי בעבר. הקובץ שוקל 4GB וזה לוקח המון המון המון זמן.. המחשב מאוד חזק ובסופו של דבר, זו ההודעה שאני מקבל... מה עושים, מה הבעיה? חג שמח, דימה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by oorlevi,

קניתי צורב חדש ASUS DRW-2014L1 X20 DVD פצצה של צורב שקט ומהיר.. תדה לכול מי שעזר. עכשיו אני רוצה ליצורב על דיסק DVD שני חלקים של סרט בפורמט AVI. ואני רוצה שמכשיר ה DVD הבייתי יקרא את זה. השאלה שלי היא אם אני יצרוב את הסרט בנירו ב DVD Video זה ימיר אוטומטית את הקובץ ואז אני יוכל לצפות בו במכשיר ה DVD? ואם כן לאיזה פורמט זה ממיר? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by אנדרי07,

אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. Started by Hava,

הי, אשמח מאוד לקבל עזרה. כאשר שולחים לי במייל קישור לאתר, אני עומדת עם העכבר על הקישור ואני לא מצליחה לפתוח. אפילו להעתיק לא ניתן. כאילו שזה "שטוח". האם יש דרך לשנות הגדרות כדי שכן אוכל להיכנס לאותם קישורים במייל?? תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. איך אני יכול לזהות וירוסים דרך המייל? הכוונה לפני שאני פותח את המייל.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by hadarK,

סליחה אם אני לא רושם את זה במקום הנכון, אבל השתמשתי בתוכנה ccleaner וזה מחק לי קבצי cookies וביניהם גם של הפייסבוק. בזמנו הפעלתי בפייסבוק ככה שאני יקבל SMS עם קוד כל פעם שמנסים להתחבר. ניסיתי להתחבר כרגיל אבל כהם שישלחו לי SMS אני לא מקבל אותו בטלפון (כדי לוודא שהטלפון לא השתנה התחברתי עם מס' טלפון וסיסמא במקום אימייל וסיסמא) וככה נוצר שאני לא יכול להתחבר לפייסבוק יותר חוץ המאייפוד שלי ששם זה עדיין מחובר. רציתי לדעת אם יש לכם דרך לעזור לי. בתודה מראש הדר.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by liad_digi,

שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.

18. ברגע שמסירים אותך בסקייפ יש סימן שאלה ליד איש הקשר אבל במסנגר אין שום חיווי כזה. איך אפשר לדעת שהסירו אותך במסנגר ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. למי שלא מכיר את המושג, "dead man's switch", הוא לקוח מתחום ההנדסה וקיים במכונות ומכשירים מסוכנים, שעשויים לפעול גם ללא כל השגחה, בשביל להבטיח את עירנותו או מיקומו הפיזי של המפעיל. בהבדל ממנגנוני בטיחות אחרים, כאן הטריגר אינו מעשה אלא מחדל, כלומר העדר המעשה הנדרש מצד המפעיל. למשל, ברוב הקטרים מותקנת דוושה, אף שהמהירות והבלימה נשלטות באופן אחר, שחייבת להיות לחוצה כל משך הנסיעה ולא המנוע נכבה והבלמים מופעלים, וזאת כדי להבטיח נוכחות (ועירות) מצד הנהג. השאלה שלי היא, האם קיימת תוכנה שמתפקדת באופן דומה, שניתן להגדירה לדרוש ססמה או פעולה אחרת כלשהי בכל הפעלה או "התעוררות" של המחשב, ובאם הפעולה\ססמה לא התקבלו תוך הזמן שהוגדר, תיקיות מסויימות שהוגדרו יימחקו לצמיתות. אני שואל כי מד…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  20. שינוי מימדים של תמונה (ממרובעת לרחבה)ללא פגיע באיכות או איזה תוכנה יכולה לעזור

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. האם יש אפשרות "לפתוח" את הקובץ ולחלק אותו למספר תמנות? (למשל אם יש בקבוץ 200 דפים, אפשר להפוך אותם ל200 תמונות של JPG?)

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. שאני רואה סרטים אז את הדיבורים אני שומע חלש ואת הפיצוצים ואת המוזיקת רקע אני שומע רגיל (זה קורה לי רק בAC3) ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האקולייזר וזה לא עזר וניסיתי גם את ההגדרות של הכרטיס קול וגם לא עזר אני הולך להשתגע כבר, יש למישהו רעיון?? יש לי במחשב כרטיס קול SOUND BLASTER חיצוני שמחובר למגבר של ימאהה דרך כבל אופטי, והמגבר מפצל את הסאונד ל5 רמקולים בסראונד.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. יש מעבד QUAD 4GB זכרון האם עדיף ויסטה 64 או XP 64 תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. כרגע יש לי את HDDLife אבל משום מה היא מראה זמן שימוש בדיסק וטמפרטורה רק לדיסק הראשון, לשאר הדיסקים היא מראה רק אחוזי ביצועים ותקינות. מישהו מכיר אלטרנטיבה לתוכנה הזאת? נ.ב. יש לי גרסה מלאה של התוכנה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים