תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי בו עכשיו ונראה לי שהוא ניקה כמה עשרות MB... הבעיה שאי אפשר לראות מה הוא מוחק בדיוק וכמה (אה רגע, הוא כתב בסוף שהוא שיחרר 600 ומשהו MB מה-H.D :s05:). התוכנה הזו עצמאית מדי ואי אפשר לעקוב אחריה . השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב ממנה?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את DIRECTX 9 מהאתר של מיקרוסופט ואני הגעתי לאתר הזה http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/drx90.asp ואני לא יודע מה לעשות מפה.. חחח מישהו יכול לעזור? לחצתי DOWNLOADS למעלה ואז זה הכניס אותי לדף הבא http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/default.asp לחצתי שם על הכל וזה לא מוריד לי!! אתם יכולים לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (פנטיום 2 לייתר דיוק) והתקנתי עליו את תוכנת נורטון אנטי וירוס 2003. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב ובזמן העלאת ה- WINDOWS98 האנטי וירוס גילה לי וירוס בקובץ הקרא LOADPE.COM שיושב איפושהו ב- SYSTEM של ה- WINDOWS. מתברר שקובץ זה משפיע על כל יישום שאני רוצה להטעין וכעת חוץ מהנט אני דיי מושבת.למרות חיפושים קדחתניים גם בדיסק ההפעלה וגם בנט באתר של MICROSOFT לא מצאתי את הקובץ הזה. מבקש את עזרתכם הדחופה.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למי שמכיר ישנו מעין רכיב חומרה שנקרא MAGIC CARD שהוא נכנס לאחד מכונני ה IDE ואז מונע שמירת שינויים במחשב לאחר כיבוי או RESTART, לרוב הוא בתוך בתי ספר וכדומה למנוע נזקים, השאלה שלי האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות את אותו הדבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם נניח ויש לי מסמך וורד, אשר מוגן בסיסמא. יש לי אפשרות לדעת נניח כמה פעמים נפתח, אם בכלל, באמצעות הסיסמא (או רק ניסו להיכנס) בתקופה האחרונה? תודה מראש לכל העוזרים. *ווינדוס 7 *וורד 2003
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בוחנים את המחשב כדי לבדוק האם הביצועים שלו טובים או לא ,אני מבולבל מרוב האפשרויות בתוכנה .
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים המחשב נייד HP Pavilion dv6413EJ חדש http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=he&cc=il&dlc=he&os=228&product=3545135〈=he& פירמטתי את ויסטה ועכשיו אני בה להתקין XP מערכת ההתקנה של XP טוענת שהדיסק קשיח אינו נמצא משמע היא זקוקה לדרייבר לבקר SATA כדי לזהות אותו אז אני עושה F6 בתחילת ההתקנה של XP אבל אין פלופי במחשב נייד כדי לתת או לפחות לנסות לתת לו דרייבר של ציפסט 945 של הנייד נראה לי שאני מפספס פה משהו ואני אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר ניסיון עם הדגם הזה בנוסף אין לי תדיסק התקנה ודרייברים של HP זה קצת דחוף אשמח מאוד אם תעזרו לי כמה שאפשר טוב בסוף זה היה הגדרה של ה SATA היה צריך לבטל NATIVE MODE בביוס המעפן הזה משום מה במבט …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה/מערכת הפעלה שהמחשב יעלה מתוך DOK שכל מטרתה להיות vnc cliient או rdp client . המטרה שיהיה לי מחשב טיפש ללא דיסק קשיח שיתחבר למחשב הראשי בבית. זה אפשרי ? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
מה שני הדברים האלה? ואיך אנני עושה שאני לא יצטרך לעשות dcc allow בכלל? אפילו שאני יקבל הכל מכולם , כלומר, אם למישהו מתחשק לו לשלוח לי וירוס, שיישלח , כלומר שאני ייקבל הכל אוטומטית
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בכל מחשב שבדקתי את זה קורה אותו דבר אם פותחים הרבה טאבים בפיירפוקס, הניצול זיכרון קופץ לשמיים (אפילו מעל 100 מגה), בשלב מסויים הוא פשוט נתקע וחייבים לסגור את התוכנה. גם אם סוגרים את כל הטאבים הניצול זיכרון נשאר גבוה ושוב צריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.. יש משהו נגד הדבר הזה שלא יתקע ואיך אני "מאפס" אותו בזמן שנגיד יש רק 10 טאבים פתוחים שיחזור לניצול זיכרון נורמלי בלי לסגור אותו? רב תודות.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, *למרות שהפורום הוא לחומרה בלבד, לא מצאתי שום פורום מתאים אחר כדי לפתוח בו את השאלה שלי ואני מקווה שתבינו אותי ותנסו לעזור.. לפני מספר ימים התקנתי תוכנה בשם MATLAB שאני צריך ללימודים שלי.. לאחר אותה התקנה שמתי לב שהמחשב שלי מתנהג לא במיטבו ולוקח לו שנים לעשות כל פעולה, במיוחד כאשר הווינדוס עולה - המחשב נעול (ממש נעול) למספר דקות עד שהוא יוצא מהשוק שלו ואפשר להמשיך לעבוד איתו.. בנעול הכוונה שלי שאי אפשר לעשות כלום. פשוט כלום. לא משנה מה עושים ועל מה לוחצים או מנסים להפעיל - זה פשוט לא קורה. להכנס להוספה או הסרה של תוכנית לקח לו משהו כמו 6 דקות ואני לא מגזים. באמת 6 דקות.. שמתי לב שה MATLAB מעלה את עצמה בכל פעם שאני מעלה את המחשב ואז מתחילה לשאוב זכרון .. מתחילה …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, האמת היא שגם הגרסה הקודמת, התחילה לקרוס לפני כשבוע, למרות ששידרגתי לנוכחית, הקריסות ממשיכות, באתרים מסויימים ( גלובס למשל ) הגלישה בעייתית, גלגול הדפים לא חלק, והכל איטי, מה שלא קרה עד לפני כשבוע. דבר נוסף שאני לא יודע אם קשור, אבל התבצע במהלך מסגרת הזמן שבה החלו הקריסות- התקנתי גם כרום לניסיון, אבל הקריסות מתרחשות שכרום בכלל לא מופעל אצלי- יש מצב להתנגשות? או איזה תרגיל מלוכלך של גוגל? ;D ודבר אחרון- בהנחה שלא יימצא פיתרון- מה התהליך המדוייק להסרת השועל, והתקנתו מחדש? חשוב לי שכל המידע ( ססמאות, קוקיז וכדומה ) יישמרו, ואני מעדיף שגם כל התוספים, בקיצור- את מה צריך לשמור, איפה זה נמצא, והאם זה לא ישפיע לרעה על ההתקנה מחדש,קרי, היא לא באמת תהיה חדשה? תודה מראש לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני משתמש באימיול של MorphTX ומוריד דברים די נדירים משם (וממש לא מצפה שהם ירדו תוך כמה דקות או כמה שעות)... השאלה אם הפעלת ה WEBCACHE תתן משהו ואולי תעזור לשפר קצת מהירות, או שאם מדובר בדברים נדירים זה לא יעזור כל כך ?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
במקום ווינאמפ וFOOTBAR המכוער מצאתי תוכנה חדשה רוסית מחליפה לווינאמפ... אתם יכוליםפ להוריד ולהתרשם... אני אישית מעדיף אותה AIMP2 http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי windows 7 x64 למחשב חדש ויש לי בעיה כשאר אני מחבר אוזניות ליציאה השמע הקדמית אני שומע רעש מעצבן ברקע שנהיה רועש יותר אפילו כאשר אני מזיז את העכבר, גולש וכו'. הלוח אם הוא GIGABYTE P55-UD3R והתקנתי דרייברים עדכניים. למישהו יש אולי רעיון איך לפתור את זה? תודה רבה. עריכה: עכשיו שאני מסתכל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום windows . אם כן, מצטער ואם אפשר להעביר בבקשה לשם.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני מתקין את Avast! AntiVirus Home Edition אז הוא מבקש KEY,למרות שזה גירסא חינמית,מה לעשות? (או ללחוץ על Demo???)
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-