תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משהו עם איכות ואם יש אז חינם
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מקלדת של Microsoft מולטמדיה. יש במקלדת כמה כפתורים שאומרים לעבוד עם WMP (כגון Play, Next, Volume). האם יש אפשרות לכוון את המקלדת שתעבוד גם על Winamp?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי בעיה, נכנס לי וירוס למחשב ועשה שבכל הכוננים תהיה הפעלה אוטומטית אליו. וכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים הקשיחים שלי לא נפתח כלום וקופצת לי הודעה של norton שהוא חסם וירוס שנקרא backdoor.trojan. ע"פ הnorton הווירוס נמצא במיקום: c:/windows/system32/winxp.exe חיפשתי את הקובץ הזה ולא מצאתי אותו (גם כשעשיתי שיראו קבצי מערכת וקבצים נסתרים). מה אני יכול לעשות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
למי שלא הבין , אז זה כמו האווטר שלי , תמונה בלי רקע ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות: 1. האם יש תוכנה שבודקת תקינות וביצועי ספק 2. אם אני משאיר את המחשב פועל באופן קבוע 24 שעות האם הספק נחלש יותר מהר? תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מדוע האנטי ווירוס מתריע עליו כווירוס? הקובץ הנ"ל נצמד לכל קבצי ה-MP3 ? האם זה בעיה? וכיצד ניתן להפתר מזה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ולכל אחד מהמחשבים יש כתובת פנימית ומה-XP אני כן מצליח לשלוט על הויסטה אבל להיפך לא. זו ההודעה שאני מקבל : לא נראה לי שאי אפשר בגלל שזה ויסטה כמו שרשום בהודעה ב-1,בטוח יש איזשהי דרך לא ?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי דואר ב יאהו האם ניתן להגדיר באווטלוק אקספרס את הדואר כידי שאוכל לראות אותו בעזרת האווטלוק אקספרס ? אם כן כיצד להגדיר ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק את היסטורית הגלישה, כשאני פותח עם החץ את היסטוריית הגלישה אני מקבל רשימה של אתרים מהמועדפים שלי. האם ישנה דרך לבטל זאת ושלא יופיע כלום בהיסטוריית הגלישה??
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם.התקנתי את המשחק CALL OF DUTY 4 עשיתי הכל,קראק וכל זה.ולא עולה לי,רשום לי. הנה תמונה.קריסיס עולה לי כמו גדול.אז מה הבעיה עם המשחק הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קודם כל שאלתי הראשונה היא האם כדאי להתקין MEDIA PLAYER 9 או שעדיף להישאר עם הגרסה שמגיעה עם XP שהיא 8 אם אני לא טועה?? יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 וכאשר אני בא לעשות LIVE UPDATE דרך התוכנה האופציה של עידכון טבלאות וירוסים היא מסומנת ב-X ולא מתאפשר לעדכן אותה, אלא אם אני נכנס לאתר של SYMANTEC ומוריד עידכון ומתקין. מדוע אני לא יכול לעדכן דרך LIVE UPDATE?? שאלה אחרונה, עשיתי פורמט ויש לי במנהל ההתקנים דבר אחד שנשאר כסימן שאלה צהוב כזה שצריך להגדיר, והוא: UNIVERSAL SERIAL BUS (USB)CONTROLLER איך אני מגדיר את זה?? תודה רבה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי סרט ב AVI , שהוא לפי GSPOT מקודד ב DIVX\XVID לא זוכר בדיוק כשאני מריץ את הקובץ ב MEDIAPLAYER הוא משום מה מפעיל קודאק של נרו ולא רואים טוב בנגן אחר משתמש במקודד הנכון . איך אי מגדיר את המדיה פלייר להשתמש בקודאק הנכון , או מעיף את הקודאק של נרו אני לא מצליח תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש תוכנה שתדע לתקשר עם הנוקיה 6230 המאפן שלי, ולהעתיק ממנו ואליו קבצים, וזה הכל, לא צריך שום פיטצ'ר אחר. (באמצעות כבל נתונים USB, על הבלוטות' ויתרתי, הבלוטות' שקניתי לפני שנתיים עושה יותר מדי בעיות) לא רוצה להתקין את ה pc suite של נוקיה ולא מעוניין בתוכנות כמו oxygen אם הן בתשלום, אני מעדיף משהו חינמי, שייראה מצידי הכי לא מקצועי, עם ממשק דוס בלבד אפילו רק שיעבוד... מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
מציאים באתר catchit.co.il את תוכנת McAfee Internet Security 2010 בגרסת רישיון ל-3 משתמשים במחיר של 50 שח (ועוד 30 משלוח). המחיר הכי זול שראיתי למשהו דומה הוא פי 2 - http://www.antivirus.co.il/mcafee/mcafee-internet-security-2010-3users.html מישהו יודע אם כדאי לקנות את זה? ואיך הביצועים שלך McAfee? (אני משתמש היום בגרסה חינמית של avira)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את תוכנה האבטחה והאנטי-וירוס ESET 5 אבל חוץ מעיצוב חדש לא נראה משהו מיוחד. שימו לב לתמונה. מישהו יודע מה פשר הדבר? בברכת חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
כאמור, תוכנה שיכולה להפוך את ה ID3 TAGS של שירים, ואולי גם אם אפשר את שמות הקובץ. והכי חשוב שלא יהיה איזה EXE ממקור לא יודע.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ישנה בעיה עם הנגן ADOBE FLASH PLAYER מציקה מאוד והיא באה וחוזרת כל הזמן כל פעם הוא קורס ושום התקנות מחדש וכל מיני גרסאות ופלאגינים לא עוזרים. חוששני שיש משהו בהגדרות של המחשב שאינני יודע.. מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! לא הייתי בטוח שכאן זה המקום לשאול את השאלה, אך לאחר שהסתכלתי במגוון הפורומים לא מצאתי מקום מתאים יותר... בעיה מרגיזה שיש לי כבר תקופה ארוכה ועד עכשיו נמנעתי מלרשום אותה פה כי פשוט לא נראה היה לי שזה משהו ברמה של עכברי מחשב רגילים: בערך בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, מקסימום חצי שנה, כל פעם שאני רואה משחק כדורגל דרך הסופקאסט (תכנת שידורי ספורט בסטרימינג, למי שלא מכיר) יש לי קטע שהראוטר מסיבה לא מובנת מאתחל את עצמו בצורה רנדומלית. בהתחלה זה קרה אחת למשחק בממוצע, עכשיו זה קורה בערך אחת למחצית. אני כבר לא מתעצבן מזה כי אני יודע שזה יקרה בשלב כזה או אחר של המשחק, אבל עצם העובדה שהתרגלתי לזה זה זוועה. פתאום אני רואה שהשידור נתקע, ואם הוא לא ממשיך לנגן תוך 2-3 שניות …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לפתוח חדר חדש במירק אבל אני לא יודע איך ?? איך לעשות שהוא תמיד יישאר?? איך לעשות שכל פעם שאני נכנס אני אקבל אופ?? איך מפעילים את ה-CHANSERV.?? ועוד כל מיני שרותים בבקשה עזרתכם דרושה בדחיפות.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-