תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפטופ Lenovo N100 עם ויסטה פרימיום הtouchpad משגע אותי, כאשר החץ נמצא בנקודה כלשהי ואני מנסה להזיז אותו לפעמים הוא חושב שביצעתי לחיצה ומבצע לחיצה. איך אפשר להוריד מהרגישות של הclicks על הpad או איך מבטלים לחלוטין של ביצוע לחיצה על ה pad?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שבת שלום מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome. תודה
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בס"ד אני ניסיתי לחפש מלא זמן ולא מצאתי גם לא באתר של החברה xerox אני ממש צריך את הדרייבר למדפסת המדפסת מחוברת ב usb למחשב לא דרך רשת במערכת הפעלה win xp 32bit sp3 תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הי, חיברתי את יציאת ה-HDMI אל מסך הטלויזיה, אני רואה תמונה אבל אין שמע. ניסתי להתקין דרייברים חדשים (gigabyte וגם ATI), וגם להחליף את הכבל אבל זה לא עזר. תחת לוח בקרה -> סאונד מופיע יציאת HDMI אולם מתחתיה רשום: HDMI not plugged in שמתי לב שזו בעיה נפוצה אולם לא מצאתי פיתרון בשום מקום. המערכת שלי: ווינדוס 7 32 ביט. טלויזיה של סמסונג. לוח האם במחשב - gigabyte MA78GM-US2H המחשב והטלויזיה תומכים בשמע, אני מניח שזו בעיית דרייברים אבל העדכון שלהם לא עזר. הטלויזיה משמיעה סאונד ב-HDMI מהאקס בוקס. תודה מראש לעוזרים יניב
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם!! האם יש תוכנה שמאיצה ת מהירות הורדת הקבצים באיימש? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם קיימות תוכנות חיפוש באינטרנט פרט לחיפוש של גוגל ושל שאר המנועים? אילו מנועי חיפוש טובים/מקצועיים אחרים יש פרט לגוגל ולמוכרים ,yahoo altavista וכו'? גם מנועי חיפוש בתשלום יהיו טובים לי. מישהו מכיר אתר שמלמד חיפוש מקצועי באינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות סריקה במחשב עם ה-AD AWARE? כי כל פעם שאני עושה התוכנה מוצאת איזה 80-100 "NEW OBJECTS"
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם התוכנה איריס היא לא מנתחת לי את הקבצים שסרקתי אלא רק פותחת לי דף ריק בוורד מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי מתישהו ויודע לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים מראש נ"ב יש לי מדפסת HP PSC 1513 ALL-IN-ONE
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האתר הבא מחלק מידי יום רשיונות בחינם לתוכנות בתשלום. http://www.giveawayoftheday.com מומלץ להשתמש ב- RSS feeds של האתר כדי להיות מעודכנים כל יום לגבי התוכנה היומית שניתנת חינם. עד היום הורדתי עשרות תוכנות רציניות, פופולריות ושימושיות. אלו תנאי האתר - Terms and conditions Please note that the software you download and install during the Giveaway period comes with the following important limitations: 1. No free technical support 2. No free upgrades to future versions 3. Strictly personal usage THIS SOFTWARE PRODUCT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT ANY WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED. WITHOUT LIMITATION, TO THE FULLEST EXTENT ALLOWABLE BY LAW, END USER ASS…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
העבודה ללא צבע , אני עדיין לומד את העניין (מדריכים לצביעה , PAINT FX וכד' יתקבלו בברכה ) לקח לי בערך 5 שעות לכל העניין תגובות , הערות ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה שבכותרת (הסרט והתרגום על המחשב- התירגום הוא כמובן קובץ נפרד). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר ימים רכשתי את המכשיר הזה אחרי התלבטות רבה והבנתי שיש אפשרות להתקין עליו אייסיי ויש לי כמה שאלות. 1.מאיהפ ניתן להשיג את האייסיי לטלפון? 2.האם זה עולה כסף? 3.האם השימוש בו כרוך בתשלום מסויים למישהו? 4.האם יש עוד תוכנות נחמדות או אתרים שיש בהם תוכנות/רקעים/צלילים שמותאמים ל 6600 ? בתודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש תוכנה שעולה דרך הבוט ודרכה אני יכול לבדוק חומרה כגון כונן קשיח , זכרונות... אודה מקרב לב לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי פרק של וויג'ר בקובץ עם סיומת AVI , הDIVX לא רוצה לפתוח אותו וה WMP פותח אותו ומנגן אותו במהירות גבוהה כך שלא ניתן לראות אותו , משהו נתקל בזה פעם או יותר חשוב יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש ערכת קודאקים שתעבוד טוב עם SPDIF ו AC3 פילטר, עד היום השתמשתי ב K-Lite Codec Pack אבל משום מה היא התחילה לעשות לי בעיות שונות... תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי windows 7 x64 למחשב חדש ויש לי בעיה כשאר אני מחבר אוזניות ליציאה השמע הקדמית אני שומע רעש מעצבן ברקע שנהיה רועש יותר אפילו כאשר אני מזיז את העכבר, גולש וכו'. הלוח אם הוא GIGABYTE P55-UD3R והתקנתי דרייברים עדכניים. למישהו יש אולי רעיון איך לפתור את זה? תודה רבה. עריכה: עכשיו שאני מסתכל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום windows . אם כן, מצטער ואם אפשר להעביר בבקשה לשם.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סטרימינג, כי אין לי כוח לקנות הרד דיסק והרטיו שלי בTL בתחת. הבעיה התחילה לפני כמה ימים, שום דבר לא השתנה, שום חומרה ותוכנה חדשה, לא עדכונים של הווינדוס, לא עדכונים לא האנטי וירוס אפילו. הבעיה היא שכשאני מעביר למסך מלא בסטרימינג, לא משנה אם זה יוטיוב, מגה וידאו או כל אחד ממגוון האתרים הדומים הסאונד עדיין מנגן אבל המסך קופא לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי חמש שניות. הבעיה "נפרטרת" כשאני מוריד למסך קטן ומחזיר למסך מלא וחלילה. למישהו יש מושג מה קורה פה?! ???
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
לאט לאט מיקרוסופט משחררת את IE9 http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/TechNet9/art2.html
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שנים של לימוד עצמי ואילתור בעריכת תמונות ע"י משחק חובבני וחיפוש מדריך לאפקטון ספציפי אני רוצה לעלות קצת רמה. מה לפי דעתכם הצורה הכי יעילה ללמוד פוטושופ מתקדם (מעבר להכנת חתימות אבל בגבול החודשים ולא שנים) ללא שיקולים כלכליים: קורס, ספר, מדריכי אינטרנט, דיסקים של הדגמות?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG. בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר. אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום ל…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
משום מה אופציית בדיקת השגיאות באנגלית בעת כתיבה בדפדפן לא עובדת אצלי. יש לי FF מעודכן, שמתי V באופציה הנכונה בהגדרות הדפדפן ואפילו ניסיתי לאתחל את זה ישירות מהגדרות הפנימיות של הדפדפן כך: http://www.simplehelp.net/2007/09/13/how-to-enable-spell-check-in-firefox-text-forms/ אך למרות הכל האופציה לא מתפקדת. יש למשיהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה ואני רוצה שתשמש כמעין מצלמה נסתרת אני שם אותה אצלי בחדר באמצעות איזו תוכנה אני יכול לתת לה פקודה שתקליט במשך כמה שעות ובלי שתראה סימן כלשהו כלומר שלא תהיה ב task bar או ב tray ושלתא תתפוס 400 מגה על 25 דקות הקלטה. תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב DVD. 1. הבנתי שאם אצור סרטון HD ב-After Effects דיסק DVD רגיל לא יתמוך ב-HD ולכן אין טעם. אני צודק? 2. הבנתי שדיסק AVCHD תומך ברזולוציות HD ואפשר לצרוב אותו על דיסק DVD ולנגן בנגן bluray ביתי, אבל איזה סוג קובץ צריך ליצור ב-After Effects ב-render queue? אפשר פשוט ליצור קובץ AVI לא דחוס ברזולוציית 720 או 1080 ולאחר מכן להמיר אותו ל-AVCHD עם Nero Vision? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-