עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by n9555,

אין לי מושג איך עושים את זה.....יש לי נרו 6 ואני רוצה לצרוב עונה של scrubs (תוכנית טלוויזיה) יש לי רק כונן 1 שהוא צורב DVD (שלא תגידו שלא אמרתי). מישהו יכול לעזור לי???. נכנסתי ל COPY AND BACKUP ועשיתי COPY CD (ד"א הדיסקים מתיאילנד והם עובדים בצורה חלקה ב DVD) וזה לא מזהה את הדיסק- בקיצור אני צריך שלב שלב שתסבירו לי איך צורבים את זה..... תודה לעוזרים

2. שלום לכם, האם יש לכם פה תוכנה כלשהי להחלפת אייפי? או תוכנה יותר טובה כאשר נכנסת ללינק מסוים שאני רוצה כמה פעמים שאני רוצה? {כמובן באייפי אחר} אני צריך את זה בשביל להכנס ללינק מסוים כמה פעמים שאני רוצה יענו, מקווה שהבנתם אותי.. תודה מראש (: פורום סוס אגב.. אהבתי..

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Dmoney,

התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by yair_gobani,

איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by logos,

ואני חייב לסגור אותה דרך תהליכים במנהל המשימות :AR15: מזה הקובץ ה$^#^ הזה? ואיך למחוק אותו?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. Started by INFERNO,

לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה שממירה AVI ל MPEG . חיפשתי שנה לא מצאתי. תודה מראש! זה דיי דחוף.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by zolder,

הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by overload,

אני מחפש את התוכנה של ההתקנה שבאה עם הדיסק באריזה של של הצורב CRX175A2\C2 או CRX175E2, אם מישהו יכל להשיג לי אז בבקשה תודיעו לי ואני ידבר איתכם. [move] תודה[/move] :smoke:

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. פעם הייתי משתמש ב-ghost2k3 שהיה שוקל 1M, הייתי שם אותו על דיסקט, עושה BOOT ויוצר/משחזר את ה-IMAGE. מה קיים היום שתומך בחומרה העכשווית (SATA HD) עם אותו עיקרון פעולה? תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  12. מחפש תוכנה לקידוד סרט MKV 720P X264 לפורמט שיכנס בדיסק של 700 מ''ג ושאני יוכל להכניס בפנים תרגום. [br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:52:42 מישהו?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  13. שלום! אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתוכנות 2D (אני משתמש רגע ב cs3 ומתכוון לעבור ל cs5 כנראה) הוצע לי כבר כרטיס quadro fx580 אך לפי רוב הסקירות והדעות שקראתי הוא אינו נראה מתאים לעבודה עם תוכנות 2d.. יש איזה QUADRO CX שקראתי עליו אך הוא מאוד יקר http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26034&aff=bazman בכ"מ גם בנוגע ל fx580 ראיתי סקירות על יעילות ב premiere/AE ולא בתוכנות שאני עובד איתן (פוטושופ אינדיזיין בעיקר) השאלה היא אם יש סיבה דווקא לקנות אותו ולא כרטיס זול יותר מהסדרה הרגילה (9600GT למשל..ׂ) ואם כן איזה כרטיס לקנות אציין כי מחשב זה מיועד לצרכי עבודה בלבד ואין לי צורך להריץ עליו משחקים/ סרטים כלשהם. תודה רבה לכל העוזרים!

14. Started by NadavAfuta,

התקנתי את התוספות הבאות לכרום: Aniweather Facebook for google chrome הבעיה היא שכשאני לוחץ על האייקונים של התוספות משמאל לשורת הכתובת החלון שנפתח יוצא מהמסך. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  15. אהלן. הורדתי סרט והוא לא עובד לי. הוא מראה לי הודעת שגיאה (מצ"ב). יש לי את כל הקודקים האפשריים: DIVX K-LITE הכל.. ולא עובד.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by Odedb52,

אהלן חברים. רציתי לשתף אותכם בעבודה שסיימתי כרגע (לקח לי כ-4 שעות ). ה- htc TRIBAL החדש: http://up36.siz.co.il/up3/oyg4tbdmczz2.jpg במידה ויהיה שינויים/עדכונים/תיקונים, אשנה את הלינק. אשמח לקבל ביקורות ותגובות. עודד ב.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  18. כי כל פעם שאני מחליף למסך טלוויזיה אני לוחץ על SCREEN RESULTION ומשנה יש איזה תוכנה שתעשה שישר אני ילחץ במקלדת ותשנה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. שלום לכולם נניח ויש לי מסמך וורד, אשר מוגן בסיסמא. יש לי אפשרות לדעת נניח כמה פעמים נפתח, אם בכלל, באמצעות הסיסמא (או רק ניסו להיכנס) בתקופה האחרונה? תודה מראש לכל העוזרים. *ווינדוס 7 *וורד 2003

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by M.G.,

מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?

22. Started by dids22,

יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by at,

מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by M.G.,

יש לי סרט בפורמט avi. אני רוצה לצרוב אותו כ-VCD כדי שתהיה לי אפשרות לצפות בו ב-DVD. מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה צריך לעשות בשביל זה? מה זה כולל? האם זה כולל המרה של הקובץ לפורמט אחר? בקיצור, הכול... אשמח לכל עזרה בנושא...

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים