תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמעט כל גלישה לפורום הזה גורמת להודעת שגיאה בדפדפן , מה שגורם לסגירת הדפדפן. יצויין שאני נכנס כל יום לעשרות אתרים ולא ניתקלתי בתופעה דומה באף אתר. במקרה של הודעת שגיאה אני מבצע ניקוי של כל קבצי הגלישה (Cookies וכדומה ) ואז אני מצליח להכנס לאתר. האם מישהו ניתקל או שמע על תופעה דומה או יש לו רעיון לפתרון התופעה ?. אני גולש עם תוכנת הפעלה WIN2000SP1. תודה מראש על התגובה. lopp
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://zautner.deviantart.com/art/Technology-ismy-drug-of-choice-69589552
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אזהרה ! אין להזכיר שום דבר לא חוקי אחרת הדיון ינעל ויחולקו אזהרות !! אני בעיקר משתמש להורדת מוזיקה חינמית הסיבה העיקרית לכך שאני לא מקבל הזמנה לאתר טורנט מכובד נשמח לשמוע את דעתכם על האימיול
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Hi, I need a laptop for school because I have serious organization problems, and I need to know something about Word 2007: How do I add a page in the middle of 2 pages? For example, if I have a History binder (klaser) and I need to add a page in the middle of 2 already full pages, how do I do it? *Soon this post will be translated to Hebrew, I just don't have Hebrew installed onto this PC at the moment.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
זה ממש מציק הפופ שמסומן בתמונה המצורפת וגם הגרפים פה באתר לא נראים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה/מערכת הפעלה שהמחשב יעלה מתוך DOK שכל מטרתה להיות vnc cliient או rdp client . המטרה שיהיה לי מחשב טיפש ללא דיסק קשיח שיתחבר למחשב הראשי בבית. זה אפשרי ? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
-
היי, האמת היא שגם הגרסה הקודמת, התחילה לקרוס לפני כשבוע, למרות ששידרגתי לנוכחית, הקריסות ממשיכות, באתרים מסויימים ( גלובס למשל ) הגלישה בעייתית, גלגול הדפים לא חלק, והכל איטי, מה שלא קרה עד לפני כשבוע. דבר נוסף שאני לא יודע אם קשור, אבל התבצע במהלך מסגרת הזמן שבה החלו הקריסות- התקנתי גם כרום לניסיון, אבל הקריסות מתרחשות שכרום בכלל לא מופעל אצלי- יש מצב להתנגשות? או איזה תרגיל מלוכלך של גוגל? ;D ודבר אחרון- בהנחה שלא יימצא פיתרון- מה התהליך המדוייק להסרת השועל, והתקנתו מחדש? חשוב לי שכל המידע ( ססמאות, קוקיז וכדומה ) יישמרו, ואני מעדיף שגם כל התוספים, בקיצור- את מה צריך לשמור, איפה זה נמצא, והאם זה לא ישפיע לרעה על ההתקנה מחדש,קרי, היא לא באמת תהיה חדשה? תודה מראש לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
נראה לי ששלחו לי פאץ' לסאב סבן או לנטבס ! אני צריך את עזרתכם יש תוכנה שיכולה לאתר את המזיקים ולהיפטר :AR15: מהם??
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מצרף תמונה- בתמונה את רואים TASK MANNAGER- רואים שיש 3 INTERNET EXPLORER - ורואים גם ששניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת בצורה חזקה, את רואים גם את הדסקטופ- שאקספלורר בכלל לא פתוח אצלי. אם אני עושה END TASK אז הוא פשוט מחדש את שלושתם- עכשיו בדרך כלל זה לא היה מפריע לי (עוד תוכנה קטנה ברקע) אבל במקרה הזה- שניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת ואני לא מצליח להעיף אותם- מי שהו יכול לעזור לי?? (אגב 3 האקספלוררים האלה תמיד מופיעים לי- כל פעם שאני מפעיל מחשב וכל פעם מחדש, ושוב גם אם אני עושה להם END PROCESS הם פשוט מתחדשים אחרי שניה) וזה ממש מעצבן כי זה נראה לי מאיט את המחשב) מה עושים ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד בחברה קטנה , נתקלתי בבעיה בOUTLOOK כאשר מיילים בצורה רנדומלית מתאריכים שונים ריקים מתוכן טענתי את הפרופיל אצלי במחשב אך עם אותה תופעה.(המחשב שלי ללא אנטי ווירוס) כאשר מעלים את התיבה דרך OUTLOOK WEB ACCESS ניתן לראות את המיילים שהיה חסר בהם התוכן. מישהו מכיר את הבעיה או שיכול להציע פתרון לנושא??? אודה לתשובה. המשך יום נעים.\
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
היום פרצו לי לMSN ואני יודע שפרצו לי כי אחד אמר לי Wait i give to my friend your ip and your msn your fucked up אז קיצר נראה לי שאו שמחקו לי אותו או ששינו את הסיסמה יש דרך כלשהי להציל את המצב ? אגב הכתובת של המייל של זה googlf2@walla.com שזה גם הMSN PLEASE HELP !
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי windows live mail שבו אני משתמש בשביל האימייל של הספק לי שבו אני תמיד משתמש.. בנוסף לאימייל הזה אני משתמש בעוד 2 אימיילים רגילים אחד של נענע ועוד אחד של mail.ru איך אני יכול להוסיף לתוכנה הזאת שזה יבדוק לי גם את שני האימיילים השניים?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה) יש לי פוטושופ 7.0 ואני רוצה לכתוב שם בעברית והתוכנה לא תומכת... יש אולי משהו שאפשר להוסיף לתוכנה כדי שתתמוך בעברית? יש אולי תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה? תודות..
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. נכנסתי לאתר השוואות הביצועים הזה: http://www.futuremark.com/hardware/cpu שהבנתי שאמור להיות אמין ברמה גבוהה. אני רואה מעבדי מובייל מסדרת U של אינטל עם יותר נקודות מאשר מעבדי HQ. יש הגיון או שאלו שטויות?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה... אני חייב לינק לגירסא של ה 30 יום לתוכנה FREEHAND 10 כמה שיותר מהר... תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי ב-DAEMON Tools Pro אפשרות ליצור Virtual IDE Drive ו-Virtual SCSI Drive. יצרתי Virtual IDE Drive ורציתי לשאול מה ההבדלים ביניהם (יתרונות/חסרונות).
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לראות מפות אני עף מהאתר זה לא קורה אצל חברים שלי מה הסיבה MAPA.CO.IL
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-