תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מכירים פורום תמיכה למוצרי OFFICE השונים???? שלום, מחפש פורום תמיכה בעברית לנזקקים בבעיות OFFICE ומוצריו השונים... מכירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להגיש חיבור ובהוראות של העבודה גודל החיבור צריך להיות: רוחב 12 ס"מ, אורך 17 ס"מ. הייתי מוציא את החיבור על דף ומודד עם סרגל, אבל יש לי תחושה שזו הדרך הטיפשית לעשות את זה. האם מישהו יודע איך אני בודק אורך/רוחב בתוכנה עצמה? תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את החבילת מקודדים / קודקים הכי טובה והכי חדשה שיש שיפעלו טוב גם ב MP10 וגם ב BSPlayer 2 ... הורדתי איזה משהו של XP Codec Pack 2.0.7.1 ואני לא מרוצה כל כך ... מה הכי הכי טוב שכדאי וגם לינק יעזור.. בתודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל פעם שאני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל הודעה שגיעה "הכניסה נכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת" כאשר אני לוחץ על "קבל מידע נוסף אני מקבל הצעה להוריד את הגירסא החדשה (שכמובן לא סידרה תבעיה) מישהו מכיר את הבעיה ? יודע איך לטפל בה ?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם להורים שךח יש משרד והם רוצים להחליף מס מחשבים למחשבים חדשים. הבעיה שהמערכות שלהם מלאות תוכנות חיצוניות שדורשות התקנה של חברה חיצונית והגדרות רשת מסובכות ולהביא עמדה עם מערכת הפעלה מ0 זה סרט סרט. שמעתי פעם שיש תוכנה ששופכת נתונים של דיסק מלואו כלל מערכת הפעלה במלואה מדיסק ישן לחדש ואז רק מעדכנים דרייברים של המחשב החדש והמערכת עוברת במלואה כולל על התכונות והקבצים. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך מבצעים?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כבר כמה שנים אנחנו משתמשים בתוכנת ווינפקס לשליחת פקסים לבודדים ולקבוצות שיצרנו. לפתע...התוכנה לא מגיבה. כרטיס המודם נבדק והוא תקין. שמרנו את כל המספרים והתקנו מחדש את התוכנה דרך האינטרנט. עכשיו ואנחנו לא מצליחים לייבא אותם חזרה לתוכנה, ובנוסף הפקסים ברובם עדיין לא נשלחים. לא מצאנו תמיכה בארץ. יש רעיונות? הצעות לתוכנה אחרת? תודה רבה :-[ ???
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה אני רוצה להתקדם מתחום של עריכת וידאו קיצר שאני מנסה לעשות משהו זה מראה לי יענו סתם לפני שבועיים הורדתי את פרמייר וסוני ועוד שאלה התוכנה הזאת שיש לי בעיה איתה היא תוכנה שעושה\עושים איתה אפקטים לוידאו? ועוד שאלה שלא קשור איך אני מעביר משהו שעשיתי מהפוטושופ לפרמייר כמו שאני מעביר דברים מהפוטושופ לאימג' רדי? תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול לערוך סרט לוהסיף לו קטעים,לחתוך קטעים, סלו מושן, אילוך לאחור ? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש תוכנת text 2 speech (או בקיצור, TTS) שתישמע אנושית ככל היותר. http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_synthesis כל התוכנות שניסיתי לא נשמעו אמינות מספיק.. אם יש למישהו ניסיון עם תוכנה כלשהיא שנשמעת טוב, אני אשמח לשמוע עליה. חינמית או בתשלום, הכל הולך. תודה
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הכנסתי תקליטור צרוב עם סרט למחשב והפעלתי את הסרט מהתקליטור את הסרט הורדתי לפני הרבה זמן מהאימיול יש מצב שבסרט היה וירוס והוא נכנס לי למחשב למרות שלא הורדתי אותו למחשב אלא הפעלתי אותו ישירות מהתקליטור ? ובאופן כללי אם החומר נשאר בתקליטור ואני צופה בחומר מהתקליטור עדיין הוירוס יכול להיכנס למחשב ? תודה ? ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אך אני עושה encoding לDIVX הורדתי את התוכנה (5.0.2)אבל את מה אני מפעיל בשביל לעשות את הencoding
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש תוכנה שתדע לתקשר עם הנוקיה 6230 המאפן שלי, ולהעתיק ממנו ואליו קבצים, וזה הכל, לא צריך שום פיטצ'ר אחר. (באמצעות כבל נתונים USB, על הבלוטות' ויתרתי, הבלוטות' שקניתי לפני שנתיים עושה יותר מדי בעיות) לא רוצה להתקין את ה pc suite של נוקיה ולא מעוניין בתוכנות כמו oxygen אם הן בתשלום, אני מעדיף משהו חינמי, שייראה מצידי הכי לא מקצועי, עם ממשק דוס בלבד אפילו רק שיעבוד... מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי תוכנה נהדרת של חברת acdsee ,אולם נגמר לה תוקף השימוש ואני לא מוצא קראק לתוכנה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ,אך זה לא עוזר , היא לא נותנת לי לעבוד. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה חדשה שעושה את אותן הפעולות , או להעביר לי לינק לקראק זמין , AcdSee למערכות ניידות תודה וצום קל
-
אני יודע שבלינוקס יש אופציה כזאת אבל משום מה בפיירפוקס לוינדווז אני לא מוצא אותה איפה נמצאת האופציה או לחילופין האם יש פלאג לפיירפוקס שעושה את אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
Hi, I need a laptop for school because I have serious organization problems, and I need to know something about Word 2007: How do I add a page in the middle of 2 pages? For example, if I have a History binder (klaser) and I need to add a page in the middle of 2 already full pages, how do I do it? *Soon this post will be translated to Hebrew, I just don't have Hebrew installed onto this PC at the moment.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם ... רציתי להפעיל את הסרט פלאנט טרור ב-mv2 player וזה רשם לי הודעת שגיאה -out of memory ...זה רושם את ההודעה הזאת רק עם הסרט הזה ...הסרט הוא טוב כי הוא עובד ב-winamp ובמדיה פלייר אבל למה זה עושה בעיה ב-mv2 ? התקנתי מחדש את ה-mv2 וזה עדיין עושה את הבעיה ... מה הבעיה ? ואיך אני מתקן אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל את כונן D על חשבון כונן C והוא לא נותן לי לעשות זאת. לעומת זאת להגדיל את כונן C על חשבון כונן D הוא כן נותן לי - מישהו יודע היכן הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי מסמך שצילמתי עם מצלמה דיגיטלית ואני רוצה לשנות חלק מהטקסט אבל אני לא רוצה שירגישו ששינתי משהו אני צריך שזה יהיה אותו פונט ואותו גודל. רציתי לדעת אם קיימת אשרות כזאת ואם כן איך אני עושה אותה? זה ממש דחוף צריך להיות מוכן עד היום בלילה...
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ישנה בעיה עם הנגן ADOBE FLASH PLAYER מציקה מאוד והיא באה וחוזרת כל הזמן כל פעם הוא קורס ושום התקנות מחדש וכל מיני גרסאות ופלאגינים לא עוזרים. חוששני שיש משהו בהגדרות של המחשב שאינני יודע.. מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף ולמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-