תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש דרייבר לסורק הדי ישן שלי אך עושה עבודתו נאמנה זהו סורק 1200CU PLUS של מוסטק לא מוצא לו דרייברים לויסטה כולל להוריד דרייבר ל XP עם קומפטביליטי בויסטה ל XP SP2 יש למישהו סורק דומה שהצליח להתגבר על הבעיה??? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כל קובץ AVI שאני מנסה למחוק או לשנות את שמו מתקבלת הודעה שאין אפשרות כי הקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה כל שהיא חשוב לציין כי שום תוכנה שרצה ברקע לפחות לא כזאת שאני יודע עליה וזה קורה גם ב- SAFE MODE אני משתמש windows xp אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל היא תוסף לדפדפנים. כתוצאה מהתקנת התוכנה נוצרה בעייה בכתיבה בעברית, במקום לקבל את האות המבוקשת, מתקבלת אות אחרת או אפילו ריבוע ג'יבריש. זה קרה לי באקספלורר ובפיירפוקס, ונפתר ברגע שנטרלתי את התוסף. כמובן מדובר בWINDOWS 7. לא מצאתי אזכור לתופעה ברשת
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
אני מנסה לשלוח תמונות לחבר שלי שגר בחול, יש תמונות שהוא מצליח לשלוח ויש תמונות שלא, למה ככה? יש מגבלה לסקייפ בשליחת תמונות? הגודל של התמונות שהוא כן מצליח והגודל של התמונות שהוא לא מצליח, אותן גודל. אפילו אלה שהוא מצליח גדולות יותר. מה שכן שמתי לב, אלה שהוא לא מצליח לשלוח זה תמונה לאורך ומה שהוא כן שולח אלו תמונות לרוחב תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכנה שמרכזת בתוכה את כל החברות (פלאפון, סלקום ..) וניתן היה לשלוח SMSים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ???
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
Hi, I need a laptop for school because I have serious organization problems, and I need to know something about Word 2007: How do I add a page in the middle of 2 pages? For example, if I have a History binder (klaser) and I need to add a page in the middle of 2 already full pages, how do I do it? *Soon this post will be translated to Hebrew, I just don't have Hebrew installed onto this PC at the moment.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
זה ממש מציק הפופ שמסומן בתמונה המצורפת וגם הגרפים פה באתר לא נראים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש אנטי וירוסים חינמיים ברמה? כמו שיש פאיירוואלים איכותיים למשתמשים ביתיים שהם בחינם (כמו הסיגייט שאני משתמש בו)? avast נחשב אנטי וירוס טוב?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע איזשהן פעולות ראשיות של שילוב מקשים על מנת להשתמש ב- WINAMP בלי לעמוד על החלון עצמו ? נניח בזמן עבודה ב- WORD להחליץ שיר ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אוכל להוריד יותר משני קבצים בו זמנית מהאינטרנט אקספלורר?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, השתמשתי ב NETLIMITER 1.3 במשך כשנתיים עד שלפני כמה ימים החלטתי לעבור ל NL 2 כיוון שלאחר התקנת ZONEALARAM NL התחיל להתקע מדי פעם.. הכל טוב ויפה עד כאן... הסרתי את NL והתקנתי את גרסא 2.05 וזה נראה רץ... אולם אז הגיעו המסכים הכחולים בעקבות התוכנה... נתתי לה יומיים ואחרי 3 מסכים כחולים שנבעו עקב NLTDI.SYS החלטתי לחזור אחורה.... הסרתי את NL 2.05 והתקנתי מחדש את 1.3 אולם הבעיה היא שלאחר התקנה מחדש של 1.3 אי אפשר לגלוש יותר שום דבר לא עולה. לכאורה התקשורת בסדר כל הכתובות נותרו בעינן. יש לי פינג לנתב אולם לגשת אליו דרך WEB אני לא יכול (דרך כתובת IP) שום תוכנה לא מצליחה לצאת החוצה גם לא NL..... גם לכבות את התוכנה לא ממש עוזר. ברגע שהסרתי את NL 1.3 שוב אפשר לגלוש.... אחרי ההס…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כי כל פעם שאני מחליף למסך טלוויזיה אני לוחץ על SCREEN RESULTION ומשנה יש איזה תוכנה שתעשה שישר אני ילחץ במקלדת ותשנה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
דרך הוספה והסרה של תוכניות זה מסיר אותו רק חלקית ולא את ההגדרות בריגסטרי והחשבונות וכו'.. אני רוצה למחוק אותו לגמרי כאילו לא היה מותקן.. מי יודע איך
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בפוטושופ ולאחרונה הורדתי פלאג שנקר EyeCandy. האם מישה יכול להנחות אותי למדריך טוב בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. יש לי Mirc ובשבוע האחרון הוא עושה לי בעיות התחברות. הוא עבד אצלי הרבה זמן בלי בעיות ועכשיו הוא לא מתחברת לשרתים וכתוב את הסיבה הבא Unable to connect to server (Software caused connection abort) הקטע שלפעמים הוא כן מתחבר. אבל רוב הזמן הוא כותב לי את זה. וכאשר הוא מתחבר אני לא משנה כלום בהגדרות. יש להם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת רשת וירטואלית, תוכנה שמדמה רשת LAN כשמקור למעשה WAN כך אפשר לשחק משחקים רשת בלי לעבור רישומים התקנות וכו... השתמשתי בתוכנת Hamachi אך משום מה היא לא עובדת כראוי יש המלצות לתוכנות טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ב-system doctor הןא מראה לי שהמעבד עסוק למה ואיך אפשר לשנות את זה????????
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
במקום ווינאמפ וFOOTBAR המכוער מצאתי תוכנה חדשה רוסית מחליפה לווינאמפ... אתם יכוליםפ להוריד ולהתרשם... אני אישית מעדיף אותה AIMP2 http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אם עוד חלון אחד קופץ לי מול העניים אני משתגע. אני חייב POPUP KILLER שפשוט יסגור לי כל כל חלון שעומד לקפוץ. פעם הייתה לי תוכנה כזאת טובה אבל שכחתי את השם שלה. יש המלצות ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
התקנתי את התוספות הבאות לכרום: Aniweather Facebook for google chrome הבעיה היא שכשאני לוחץ על האייקונים של התוספות משמאל לשורת הכתובת החלון שנפתח יוצא מהמסך. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-