עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תינוק22,

שלום, תוכנת ריגול בשם SweetIM התקינה עצמה במחשב שלי ואינני מצליח למחוק אותה , למרות שהשתמשתי ב ספייבוט וגם ב תוכנת ההוספה והסרה של וינדוס התוכנה מסרבת להימחק ואני מקבל כל מיני הודאות שגיאה ללא שום היגיון . אנא מכם , תודה

2. התקנתי את הקודק FFDSHOW שמומלץ בכל מקום. כשאני מריץ קובץ AVI\MPEG\MP4 עם כתוביות לידו, הכתוביות לא עובדות, גם לא נפתח האייקון הכחול והאדום למטה בבר. מישהו נתקל ויכול לסייע????

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by edoson,

יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by coorva,

בזמן צריבת דיסק אודיו, התוכנה ממירה אוטומטית mp3 ל- wav. האם היא ממירה גם קבצי aac ל- wav?

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by Darkone,

איזה דרייבר הכי טוב שיש עבור כרטיס GEFORCE4 TI4400?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. פעם קראתי מדריך ליצירת סרט לDVD ואמרו שאני צריך לעשות את הפעולות הבאות - אחרי שאני פותח את הסרט, עלי ללכת Video ולשנות שם לDirect Stream Copy משם לפנות לAudio ולשנות למלטה לFull Processing Mode. אחרי זה ללכת ל Audio -> Conversion ולבחור את האיכות שאני רוצה. אחרי שאני עושה את כל זה אני אמור לשמור את זה כAVI. הוא מתחיל להריף לי את השמירה עד שקובץ לי המסך הבא - מה אני אמור לעשות? יש למשהו פיתרון? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf ואני לא יודע איך לפתור אותה

8. מה הגרסא הכי חדשה של הפוושופ ? CS2 ? מה הגרסא הכי "טובה" של פוטושופ ? (נו אתם יודעים, גרסא שכולם משתמשים בה)

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by GUNZ,

אילו תוכנות אני צריך ואיפה יש מדריכים? עיברית רוסית אנגלית תודה מראש

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  10. אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי. ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009 אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה. אשמח לפתרונות. עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  11. שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

התקנתי WIN 2000 על המחשב ונתקלתי במשהו דיי מוזר והזוי קיבלתי הודעה MESSENGER ושם היה רשום שגיאה חמורה קבצים הושחטו ותוספת של Registry הרצתי 4 תוכנות תיקון של REG התוכנה מצאה 40 שגיאות רשמה תיקון ולא הצליחה להעלים את ההודעה . מה שגרם למחשב להיות לא יציב ולקרוס. אני חייב לציין שהמערכת הפעלה הייתה אחרי פירמוט נקי ! . וירוס זה גם לא יכול להיות כי ההודעה הופיעה גם אחרי התקנה של 5 אנטי וירוסים . אחרי עבודה מסיבית עם ADAWARE ו SPYBOT ו 10 תוכנות REG ההודעה נעלמה אבל המערכת הפעלה פשוט קרסה אחרי דקה של גלישה בקיצור אני חושד שהבעיה במערכת הפעלה עצמה.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  13. הי אני ממש חדש בכל הקטע של FLASH ויש לי את התוכנה FLASH MX 2004 ואני ממש לא מבין כלום ,אני לא יודע מה זה פריימים ואת כל הפקודות ובכלל עם יש לכם מדריכים למתחילים מאוד אני אשמח לקבל אותם, ואני הכי מעוניין להכין עבודות כמו נגיד STICKMAN ( נדמה לי ככה קוראים לזה חחח) הסרטוני מכות המגניבים האלה...אז עם אפשר מדריך לזה גם...תודה ;D

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by neo690,

אני חייב את נורטון גוסט בשביל לפתוח/לצרוב אותם? אם כן, אז יש ברשת גירסה נסיונית? לא מצאתי.. תןדה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  15. Started by 1_Nike_1,

איך צורבים לעזאזל? צריך להמיר קודם לSVCD או מה? יש צורב DVD יש דיסק 4.7 של DVD יש מלא קליפים איך צורבים GODAAMNIT?!? בתודה מראש כמובן:]

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  16. האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by overload,

יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה. והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת איך אני מגן על תא מפני מחיקה שאני מסמן הגן על תא והגנת חוברת עבודה עדיין אפשר למחוק תאים

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. Started by SHAY951,

מה זאת התוכנה הזאת, מה היא עושה ובמה היא עוזרת?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Aviv,

שלום אם יש מישהו שמכיר את התכונה multisim בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין pro\power pro

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. הם הורסים רכיבי ליבה במערכת ההפעלה. ונירו היא לזמן שאול. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by גיימרית,

סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by BURTON,

הורדתי את התוכנה הזאת(בתמונה) שנקראת Sage 2.0 והיא הייתה יכולה להיות מצויינת מבחינת נוחות, פשטות, וויזואליות רק ש היא לא מוכנה לקבל כרטיס VIVO בתור כרטיס שממנו היא תיקח את הוידאו היא רוצה לקבל רק כרטיס טלויזה(מה שאין לי) כיום אני רואה טלויזיה בעזרת התוכנה intervideo אבל הבעיה איתה שהיא רק תוכנת צפייה והקלטה(וגם בזה היא לא משהו) ואני רוצה תוכנה שתרכז את הכל ותיתן לי גם את האפשרויות של TiVo כמו לעצור טלויזיה חייה ולחזור אחורה. Sage עושה את זה אבל שוב אין לי אפשרות להריץ אותה האם יש תוכנה דומה ל TiVo שעושה את כל הדברים הנ"ל? בעניין אחר שמעתי שTiVo שחררו את קוד המקור שלהם וניתן להוריד מהאתר הזה. חשבתי להתקין את התוכנה TiVo המקורית שזה כמובן יהיה עדיף על כל חיקויי.. מישהו ניסה…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by the_D,

הבעיה היא כזו כל קובץ AVI שאני מנסה למחוק או לשנות את שמו מתקבלת הודעה שאין אפשרות כי הקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה כל שהיא חשוב לציין כי שום תוכנה שרצה ברקע לפחות לא כזאת שאני יודע עליה וזה קורה גם ב- SAFE MODE אני משתמש windows xp אנא עיזרו לי

25. אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה. כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה. ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיי…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים