עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה ארוכה ודיי עדכנית של תוכנות שנבדקו בוינדוס ויסטה: iexbeta's wiki: vista compatibility list כדאי להתעדכן דרכו לפני התקנת תוכנה חדשה שאינכם בטוחים לגביה. אם נתקלתם בתוכנה בעייתית או תיקון שעובד מעולה, זה המקום, רק חשוב לציין על איזה גרסאות מדובר והאם נבדקו ב-32 או 64 ביט. בהצלחה (:

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by briza,

היי הפעלתי היום את המחשב החדש שהותקנה בו תוכנת ויסטה התקשרתי לספק האינטרנט כדי להתקין את החייגן והוא ביקש שאכנס למחיצה של לוח הבקרה אני מקליק על לוח הבקרה הסמן מתחיל ל " הסתובב " אבל לאחר מכן מפסיק ולא מגיע למסך של לוח הבקרה??? באג של ויסטה???יש למישהו רעיון מה הבעייה??? שבת שלום בריזה

3. איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  5. תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by berner,

חברים שלום וחג אורים שמח :lamer: אני יודע שהנושא הועלה רבות אבל אנ לא מצליח להוריד חומרים מyoutube האם יש באיזה מקום למישהו מדריך או שוב לעדכן איך מורידים בצורה קלה עם כל דפדפן ושמירה כקובץ בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by תינוק22,

שלום, תוכנת ריגול בשם SweetIM התקינה עצמה במחשב שלי ואינני מצליח למחוק אותה , למרות שהשתמשתי ב ספייבוט וגם ב תוכנת ההוספה והסרה של וינדוס התוכנה מסרבת להימחק ואני מקבל כל מיני הודאות שגיאה ללא שום היגיון . אנא מכם , תודה

8. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. מישהו פה מכיר אקסס? טוב, די תיארתי בגדול את הבעיה בכותרת - לקחתי קובץ קיים בפורמט של אקסס 2000 או XP משהו בסגנון, המרתי אותו באקסס 2007 לפורמט של 2007, וכעת אני לא מצליח למצוא איך אני עורך את הטופס הראשי. אני לא יודע אם הבעיה קשורה בכלל לזה שהקובץ מומר, כי גם ככה אני פשוט לא מצליח למצוא איפה אני עורך את הטופס. גם, נניח אם אני מקטין את הטופס (מינימייז רגיל), אני "מאבד" אותו ורק מצליח לפגוש אותו שוב אם אני סוגר ופותח את הקובץ. אני יודע שאני יכול למצוא טוטוריאלז באינטרנט ולהתחיל ללמוד אקסס מאפס ובסוף אני אמצא את זה אבל אני רק רוצה לשנות איזו תמונה בטופס הראשי, זה הכל. אולי מישהו פה מכיר ויכול לתת תשובה ספציפית? רוב תודות

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי. ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009 אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה. אשמח לפתרונות. עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שאני מנסה להתקין Windows על דיסק או קיי הוא מפצל לי אותו ל 2 מחיצות. מה שלא קרה לי אף פעם. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by its me,

נתקלתי לאחרונה משום מה בשם הזה, ועד עכשו לא הבנתי מה בדיוק הסיפור של הדבר הזה. הדפדפן מתיימר להיות מותאם במיוחד לווינדוס, יותר מאשר פיירפוקס, בפועל הפופולאריות שלו ברצפה, אז מה קורה כאןו? הוא באמת יותר טוב לווינדוס או שזה סתם קישקוש? הם צודקים עם העיקרון שפיירפוקס בעצם לא "בנוי" בשביל ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  13. מכירים פורום תמיכה למוצרי OFFICE השונים???? שלום, מחפש פורום תמיכה בעברית לנזקקים בבעיות OFFICE ומוצריו השונים... מכירים? תודה.

14. שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Started by liordavid,

זה ממש מציק הפופ שמסומן בתמונה המצורפת וגם הגרפים פה באתר לא נראים כמו שצריך. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום: אינני מסוגל לאחרונה לשלוח או לקבל תמונות וקבצים מאנשי הקשר שלי בחו"ל בעיקר. החשבון שלי ושל אנשי הקשר הוא MSN. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  17. אני צריך תוכנה שתמיר מקובץ אנימציה (למשל פורמט GIF) לפורמט eba מישהו מכיר ? אם אין אז גם תוכנה שממירה מGIF ל PHT תעזור לי במשהו אחר. אבל הכי חשוב החלק הראשון, המעבר (ההמרה) מ gif ל eba. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Shaharrr,

התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. התקנתי תתוכנה ולפני ההתקנה הוא אמר לי שאני חייב וינדוס מדיה פלייר לפחות בגירסה 9+ או משהו כזה התקנתי בכול זאת ועכשיו שאני מפעיל אותה הוא נותן לי את ההודעה הזאת in order to run properly,pcmark04 riquires windows media encoder 9 or newer to be installed on your computer יש מושג למישהו? נפתרה הבעיה עכשיו השאלה שלי לגבי התוצאות של התוכנה (המפרט בחתימה)? עריכה: התוצאות שלי הם PCMARK SCORE-4075 CPU SCORE-3627 MEMORY SCORE-3397 GRAPHICS SCORE-1608 HDD SCORE-3899

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by bugosdckh,

כאשר אני עושה דגימה של סרט בפרמייר 1.5 אז מתקבלת הדגימה . הבעיה היא שאת הדגימה אני יכול לראות רק בפרמייר ולא דרך הווינדוס. הוא אומר שחסר לו פלאג. והורדתי כל מה שאפשר אבל זה עדיין לא מראה. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by The_Matrix,

אני משתמש ב - 4 3D Studio MAX כבר הרבה זמן... ידוע לי שאפשר להעביר מודלים של 3Ds Max ל-Director אבל אני לא יודע בדיוק איך... אז עם מישהו יודע בבקשה שיעזור... :'( תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. אם עוד חלון אחד קופץ לי מול העניים אני משתגע. אני חייב POPUP KILLER שפשוט יסגור לי כל כל חלון שעומד לקפוץ. פעם הייתה לי תוכנה כזאת טובה אבל שכחתי את השם שלה. יש המלצות ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. בין עם זה מאתרים או מחיפוש ברגע שאני מתחיל להוריד משהוא, זהוא! כל המחשב מקבל עומס של 100%! ולא ניתן לעשות כלום, הכל מקרטע, העכבר בקושי זז, ולא ה EMULE לא נסגר, יש לציין שזו גרסה 4.2 שך LH ואני לא יודע למה פתאום זה קורה. יש הסבר לתופעה?

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  25. שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה

דיונים חדשים בפורומים