עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by ysherer,

שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. Started by paulyoung,

היי, שתי שאלות: 1. האם יש תוכנה שבודקת תקינות וביצועי ספק 2. אם אני משאיר את המחשב פועל באופן קבוע 24 שעות האם הספק נחלש יותר מהר? תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by A1eX,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. בס"ד אני מחפש תוכנה או דרך ליצור מולטיבוט ממחיצה על דיסק קשיח חיצוני עד עכשיו אני השתמשתי ב xboot התוכנה נותנת אפשרות לבחור בין syslinux ו grub4dos ועושה את הכונן החיצוני bootable כשעשיתי את זה על דיסק קשיח חיצוני שמחולק למחיצות זה לא עבד

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי. ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009 אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה. אשמח לפתרונות. עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  8. שלום לכולם להורים שךח יש משרד והם רוצים להחליף מס מחשבים למחשבים חדשים. הבעיה שהמערכות שלהם מלאות תוכנות חיצוניות שדורשות התקנה של חברה חיצונית והגדרות רשת מסובכות ולהביא עמדה עם מערכת הפעלה מ0 זה סרט סרט. שמעתי פעם שיש תוכנה ששופכת נתונים של דיסק מלואו כלל מערכת הפעלה במלואה מדיסק ישן לחדש ואז רק מעדכנים דרייברים של המחשב החדש והמערכת עוברת במלואה כולל על התכונות והקבצים. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך מבצעים?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לחתוך קטעי הקלטה של דיבורים שהקלטתי. כלומר הקלטתי מספר אנשים מדברים, ואני העברתי את זה למחשב. ואני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לעשות שכל בן אדם יהיה בקובץ בפני עצמו. איזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש שהיא הכי קלה לעבודה. ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות טראנסים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by kingpin,

אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by :Creative:,

יש לי בעיה... התקנתי windowx xp pro sp2 והוא מבקש ממני את הדבר של ה-30 ימים... איך אני יכול להעיף את זה? תודה רבה על ההעזרה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שמקליטה אודיו ומוסיקה ממשחקים (מוסיקה ואודיו בלבד! ללא תמונה) יש כזאת?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Mood Logic, תוכנה הסורקת את רשימת השירים שלכם ולאחר Activate מהאינטרנט בודקת שיר שיר ולאחר מיון כל השירים (במקרה של הדמו אפשר רק 26 ) מאפשרת לכם לבחור בסוג מוסיקה, לא לפי מה שרשום ב-ID TAG, אלא לפי השיר עצמו, כן כן, היא עוברת על התופים ועל הצלילים של השיר וע"י זה מתאימה את סגנוני המוסיקה לפי מה שתבחרו!!! פשוט המצאה גאונית, רק חבל שהדמו מוגבל ל-26 שירים... לא מספק אותי במיוחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה דומה שלא מוגבלת כל כך, ולקבל תגובות מה דעתכם על תוכנה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. לפני שכולם ירביצו לי ויגידו שהנושא נטחן ובלה בלה בלה... עברתי בחיפוש עד אשר יצא לי עשן מהאוזניים (איזה שקרן אני ;D )... ומה לעשות שאין סטיקי על תוכנת וירוס ופיירוואל ממולצים ולדעתי זה אחד הדברים החשובים במחשב אם לא הכי חשובים.. זה היה מונע מדפוקים כמוני לשגע אתכם בשכל... בכל מקרה החלטתי לעשות ממש סדר עצבני גם חיצוני וגם פנימי ונמאס!! ממש נמאס מנורטון הדפוקים האלו ואני רוצה להחליף.. למה? ולא אכפת לי שלא יהיו חינמיות אני מכיר את כל הדרכים "לקנות".... מחכה להמלצות ומקווה שלא תתנו לי אתם אנשים טובים, מוזרים...... אבל טובים. ;D

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by kozimus,

שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by itzikcore,

שלום לכם.התקנתי את המשחק CALL OF DUTY 4 עשיתי הכל,קראק וכל זה.ולא עולה לי,רשום לי. הנה תמונה.קריסיס עולה לי כמו גדול.אז מה הבעיה עם המשחק הזה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  17. זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. Started by yosibbb,

שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by Boomer,

מאז שהתקנתי את ה-Norton Internet Security 2003 יש לי קובץ שרץ ברקע שנקרא ccApp.exe והוא לוקח 15 מ"ב זיכרון פנימי! זה הכתובת שלו: C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared התיאור שלו זה Common Client CC App. מישהו יודע מה הוא עושה ולמה אני צריך אותו ברקע??? עריכה: אין לי מוסג איך הת'רד התחיל בפורום של החדשות...

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  20. Started by ilaysk,

תיתנו לי את האימיול הכי טוב ומהיר שאתם מכירים תוודה מראש!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by האיש הירוק,

אני רוצה תוכנה שיתוף קבצים טובה אבל {לא אימיול לא קזה} בעברית ובלי כונן ווירטאלי דחוף ????

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by yonit,

אני מנסה להגדיל את כונן D על חשבון כונן C והוא לא נותן לי לעשות זאת. לעומת זאת להגדיל את כונן C על חשבון כונן D הוא כן נותן לי - מישהו יודע היכן הבעיה?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. הבעיה אצלי הייתה שלוקח לסטים הרבה זמן לעלות ואחרי זה עוד המון זמן להתחבר ושלא נדבר על הורדת עדכונים אחרי חיפוש קטן באתר שלהם מצאתי את העמוד הבא: http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=11 שהוא מציע פיתרונון לבעיות האלה שנובאות מהפיירוואל, נתב וכו.. ד"א גם אצלכם התוכנה קורסת ולא יציבה?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. אני רוצה לקודד סרט עם סאוונד AC3 והשאלה היא אם בוירטואל דאב מוד כשלא נוגעים בסאונד אלא רק במקודד התמונה (כשדוחסים את התמונה) אז הסאונד נשאר כמו שהוא , או שצריך להוציא את הסאונד מהסרט ולשמור על קובץ בנפרד ואז לסרט המקודד לבחור את אותו קובץ ששמרנו ? מקווה שתבינו אותי.... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  25. בכל מחשב שבדקתי את זה קורה אותו דבר אם פותחים הרבה טאבים בפיירפוקס, הניצול זיכרון קופץ לשמיים (אפילו מעל 100 מגה), בשלב מסויים הוא פשוט נתקע וחייבים לסגור את התוכנה. גם אם סוגרים את כל הטאבים הניצול זיכרון נשאר גבוה ושוב צריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.. יש משהו נגד הדבר הזה שלא יתקע ואיך אני "מאפס" אותו בזמן שנגיד יש רק 10 טאבים פתוחים שיחזור לניצול זיכרון נורמלי בלי לסגור אותו? רב תודות.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.