תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כמה וירוסים מציקים במחשב אחד מהם גם מכבה לי את המחשב כל 10-20 דקות (זה שסופר לאחור). הבעיה היא שהNOD32 עושה לי בעיות אז מחקתי אותו. ועכשיו אני צריך להתקין משהו ניסיתי להתקין את הAVG אבל זה נותן לי כל הזמן ERORR בסוף ואומר שההתקנה נכשלה. איזה אנטי וירוס חינם אתה ממליצים לי להוריד?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתאפשר להוריד את הפס קול מסרט מסויים כאילו יש לי כמה סרטים שאני צריך רק את הפס קול שלהם.. בקבצי מוסיקה ... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך מוחקים הסטוריה כאילו לאתרים שנכנסתי ואני רוצה שלא יראו שניכנסתי לאתר הזה נגיד אז איך אני מוחק את זה?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם! סאפ, ביצ'ז? לאחר ששמתי לב שאפשרי להשתמש בתוכנת outlook עם שרתי הדואר של גוגל ע"י הזנת פרטיהם אל התוכנה, תהיתי אם אפשר לעשות אותו הדבר עם שרתי הדואר של וואלה. אם כן, מהם שמות השרתים השונים (פופ3 ו-סמתפ) תודה!111
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עכשיו יש את הוינדוס החדש ויסטא כאשר אני יתקין אותו לכל המערכות מחשב שאני מוכר רציתי לדעת עם איזה תוכנות לשלב אותו...עשיתי רשימה ורציתי לדעת אם מישו יכול לעזור ולהשלים לי מה שמומלץ אחזקת המחשב- AdAware 6 pro Registry Mechanic spybotsd Spy Sweeper CCleaner אבטחת המחשב Kaspersky Anti-Virus 6.0 פיירול של הראוטר מובנה.. מוזיקה מולטמדיה winamp BSPLAYER xvid divx ac3 תוכנות שיתוף ABC EMULE התחברות לשרתים FlashFXP.v3.15.Build.1054.Beta.SCENE.EDITION מסרים icq msn miranda כייוץ צריבה Nero Burning ROM וינראר דמון טולס Alcohol 120% מה עוד צריך...???..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש דרך להטביע תמונה בתוך מסמך של Word. התמונה היא בעצם סמל קטן שאני פשוט רוצה שישב "ברקע" ולא יהיה תלוי בכלום. מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אם אני רוצה להסיר גרסא של kaspersky internet security 6 , ולהתקין גרסא חדשה יותר (יוצא באתר שלהם כל כמה זמן נגיד 6.0.0.300 ואז ... 6.0.0.303 ) כיצד אני מסיר את הגרסא הנוכחית ומתקין החדשה תוך כדי שמירת כל ההגדרות ? נ.ב : אני זוכר שבהסרה ישנה אפשרות להסרה מלאה,או הסרה חלקית... ואם בוחרים הסרה חלקית יש כל מיני V שצריך לסמן\לבטל... מה משם צריך לבטל ומה משם צריך לסמן ? כי....כשלוחצים על הסרה חלקית אז ה'ברירת מחדל' נקרא לזה... לא כל הV מסומנים. או... שזה בעצם בSETTING ואז save setting manager ? מה זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי סרט ב AVI , שהוא לפי GSPOT מקודד ב DIVX\XVID לא זוכר בדיוק כשאני מריץ את הקובץ ב MEDIAPLAYER הוא משום מה מפעיל קודאק של נרו ולא רואים טוב בנגן אחר משתמש במקודד הנכון . איך אי מגדיר את המדיה פלייר להשתמש בקודאק הנכון , או מעיף את הקודאק של נרו אני לא מצליח תודה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר אקסס? טוב, די תיארתי בגדול את הבעיה בכותרת - לקחתי קובץ קיים בפורמט של אקסס 2000 או XP משהו בסגנון, המרתי אותו באקסס 2007 לפורמט של 2007, וכעת אני לא מצליח למצוא איך אני עורך את הטופס הראשי. אני לא יודע אם הבעיה קשורה בכלל לזה שהקובץ מומר, כי גם ככה אני פשוט לא מצליח למצוא איפה אני עורך את הטופס. גם, נניח אם אני מקטין את הטופס (מינימייז רגיל), אני "מאבד" אותו ורק מצליח לפגוש אותו שוב אם אני סוגר ופותח את הקובץ. אני יודע שאני יכול למצוא טוטוריאלז באינטרנט ולהתחיל ללמוד אקסס מאפס ובסוף אני אמצא את זה אבל אני רק רוצה לשנות איזו תמונה בטופס הראשי, זה הכל. אולי מישהו פה מכיר ויכול לתת תשובה ספציפית? רוב תודות
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נגן ה-VLC מציג וידאו בתאורה/בהירות מעט חשוכה וכל פעם אני צריך להכנס אל :כלים - אפקטים ומסננים - אפקטים של וידאו BASIC - IMAGE ADJUST . ולכוון את עוצמת האור מחדש, האם יש דרך לשמור על ההגדרות? או דרך אחרת של כיוונון שישמר?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי. ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009 אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה. אשמח לפתרונות. עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, תוכנת ריגול בשם SweetIM התקינה עצמה במחשב שלי ואינני מצליח למחוק אותה , למרות שהשתמשתי ב ספייבוט וגם ב תוכנת ההוספה והסרה של וינדוס התוכנה מסרבת להימחק ואני מקבל כל מיני הודאות שגיאה ללא שום היגיון . אנא מכם , תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי קורא לי לפעמים שבזמן פתיחת קובץ (ISO) דרך תוכנת דיימון טולס , שהמחשב קופא לגמריי , רק ריסטט משחרר זאת , זה קורא באופן נדיר, אבל קורא, מדוע זה?, יש בעיה בחומרת המחש? רוני
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חברים שלום וחג אורים שמח :lamer: אני יודע שהנושא הועלה רבות אבל אנ לא מצליח להוריד חומרים מyoutube האם יש באיזה מקום למישהו מדריך או שוב לעדכן איך מורידים בצורה קלה עם כל דפדפן ושמירה כקובץ בברכה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום ידידיי השבוע ניסיתי לפתוח קובץ BIN באמצעות קובץ CUE שניהם נושאים את אותו השם בדיוק אך שאני מנסה לפתוח את קובץ הBIN מופיעה השגיאה UNABLE TO MOUNT IMAGE. CUE SHEET:LINE1 - FILE NOT ACCESSABLE WHAT TO DO ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בפוטושופ ולאחרונה הורדתי פלאג שנקר EyeCandy. האם מישה יכול להנחות אותי למדריך טוב בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה באי מיול יש לי כבר highID אבל זה לא מספיק .. עדיין ההורדות שלי איטיות מאוד..! למישהו יש רעיון איך אני יוכל להעיץ את האימיול??? נ.ב אם יש לכם זמן אתם יכולים בקשה לדבר איתי באי סי קיו ולהסביר לי?? 270840777
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן חברים, כן אני יודע שיש עוד כמה הודעות כאלה וקראתי את רובן הורדתי PANDA וזה על הפנים.. וזה לא ממש חינם זה ל30 יום וזה מעצבן הורדתי גם את ה K (משו ארוך) וזה לא התקין אותו אפילו.. אז רציתי לדעת אם יש אנטיוירוס פשוט, חינם, אמין, שמגן טוב על המחשב ! בתודה תום.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
יש תוכנה שמפרשת מי אנגלית לעברית אבל לא מילה מילה את כול המשפט וגם מי עברית לאנגלית יש תוכנה /אתר כזות? ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good ומה רשום כאן ואיך רושמים באנגלית איזה קבוצה יותר טובה ? בבקשה תעזרו
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-