עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by Boomer,

מאז שהתקנתי את ה-Norton Internet Security 2003 יש לי קובץ שרץ ברקע שנקרא ccApp.exe והוא לוקח 15 מ"ב זיכרון פנימי! זה הכתובת שלו: C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared התיאור שלו זה Common Client CC App. מישהו יודע מה הוא עושה ולמה אני צריך אותו ברקע??? עריכה: אין לי מוסג איך הת'רד התחיל בפורום של החדשות...

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  3. Started by dvvon,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לנעילת תיקיות במחשב אם יש אז תשימו בבקשה קישור

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. אני רוצה לקודד סרט עם סאוונד AC3 והשאלה היא אם בוירטואל דאב מוד כשלא נוגעים בסאונד אלא רק במקודד התמונה (כשדוחסים את התמונה) אז הסאונד נשאר כמו שהוא , או שצריך להוציא את הסאונד מהסרט ולשמור על קובץ בנפרד ואז לסרט המקודד לבחור את אותו קובץ ששמרנו ? מקווה שתבינו אותי.... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  5. אז ככה, לא מצליח לראות בטלויזיה סרטים שאני רואה על המחשב. השולחן עבודה כולל הפלייר (zoom player או bsplayer) מופיע על הטלויזיה אבל ללא התוכן... (מוזר מאד). התעלומה היא, שעל המחשב אני מצליח לראות את הסרט בעזרת נגנים שונים כגון zoom player או bsplayer ובעבר ראיתי גם בטלויזיה אבל משהו השתבש. קצת מפרט : win XP עם כרטיס מסך mx440 Geforce4 התקנתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, הורדתי קודקים (xvid ac3 וכו') ועדיין לא מצליח. משהו נתקל בבעיה דומה או פתרון לבעיה זו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  6. לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואני שם לב שכשהוא מתאמץ לפעמים הוא נתקע - ולא מגיב עד שעושים ריסטרט ואז הוא מסתדר. זה קורה בעיקר בהתקנת משחקים, שם הדיסק קשיח דיי מתאמץ, וגם לפעמים במשחקים עצמם.. עכשיו אני רוצה תוכנה שתאמץ את הדיסק שלי כמה שעות, לראות אם המחשב שוב נתקע, ואז אני ידע שזאת הבעיה בדיסק ואממש אחריות. תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by OutRaGe,

היי חבר ביקש ממני עזרה בלהעתיק קטע טקסט מ-PDF הבעיה שזה מוגן..(כלומר שאני מנסה להעתיק עם Foxit הוא לא נותן בכלל את הכלי העתקה) איך אפשר לעקוף את ההגנה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. Started by xxdragonxx,

יש לי DVD אבל לא קורא AVI אלה רק VCD והבעיה ש ה VCD יוצא באיכות מעפנה ואני רוצה לראות באיכות טובה יותר על פלאזמה.. אז מה עדיף לקנות DVD שתומך בפורמטים כמו AVI שיהיה אפשר לראות בלי להמיר את הסרט ל VCD/SVCD ? או לרכוש צורב DVD שאז יהיה אפשר לצרוב סרט באיכות גבוהה ולראות אותו באיכות DVD? ועוד שאלה, מה הפורמט של סרט באיכות DVD מלאה? תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מסמך נייר - לשרטוט או מסמך עריכה. יש לי מספר שרטוטים פשוטים כמו טבלות אקסל אבל במקום להשקיע מלא זמן ולהכניס אותם ידנית הבנתי שיש תוכנה שיודעת לזהות את זה ופשוט אני צריך לסרוק והתוכנה עורכת לי באופן אוטמטתי את המסך לקריאה וכתיבה. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאב

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Jenia24,

זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  11. נריד הורדתי משחק ויש לו קווץ שנקרא BIN והשני CUE איך לצרוב את שניהם?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

ביום אחד התוכנה הזאת החליטה לא לעבוד יותר. ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עוזר. התוכנה פשוט לא עולה. משהו ניתקל בבעיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by Dvich,

לחבר שלי כבר יש ניסיון דיי גדול בפוטושופ והוא רוצה להרחיב את הידע הזה עוד בעזרת מדריכים, הבעיה היא שהוא חרש על המון אתרי מדריכים לפוטושופ ולא מצא מה שהוא ביקש - מדריכים שמלמדים טכניקות ציור ולא אפקטים וכו'. מישהו מכיר מדריכים ספציפיים כאלה ברמה גבוה ויכול להפנות אותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by Javier{7}Saviola,

שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  15. יש קישורים שלed2kלאימיול, כמו באתר lionetworkשלוחצים וזה ישר זורק להורדה את הקובץ באימיול, אז זה עבד אצלי ופיתאום זה נותן על כל קישור ולא משנה מאיזה אתר הודעת שגיאה של האקספלור . מה עושים ? איך מסדרים את זה ? ואני חוזר ואומר שוב,זה עבד אצלי ,באימיול אני חושב שזה מוגדר נכון. אשמח לעזרה בתודה, עמית

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  16. הכתובת של הבלוג שלי: http://www.captioned-pics.blogspot.com/ אשמח לקבל ביקורת גם על העיצוב בכולל של הבלוג תודה [attachment deleted by admin]

17. תשמעו יש לי בעיה באי מיול יש לי כבר highID אבל זה לא מספיק .. עדיין ההורדות שלי איטיות מאוד..! למישהו יש רעיון איך אני יוכל להעיץ את האימיול??? נ.ב אם יש לכם זמן אתם יכולים בקשה לדבר איתי באי סי קיו ולהסביר לי?? 270840777

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  18. צילמתי משהו בWEBCAM שלי ובאמצע המחשב נכבה... עכשיו זה שמר קובץ ששוקל 140 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו.. ניסיתי הרבה תוכנות כמו divfix וכל אלה.. אבל הם לא קוראות את זה.. כתוב לי תמיד שזה לא קובץ AVI... איך אני יכול לתקן את זה?... או לפחות לחלץ חלק מהמידע שבקובץ?... כי הקובץ הזה חשוב לי...

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by metison,

היי, התקנתי מחשב חדש לאחרונה ומסתבר שבכל פעם שמריצים סרטון STREAMING מהאינטרנט מספורט5 ועד לSOPCAST, הסרטון עובד רק במצב של מסך קטן וכאשר מגדילים למסך מלא רואים שחור... מדובר בלוח : Asus M2N-8VMX nForce405 VGA 6100 Socket AM2 Motherboard תודה!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  20. Started by FresH-MeaT,

יש לי windows live mail שבו אני משתמש בשביל האימייל של הספק לי שבו אני תמיד משתמש.. בנוסף לאימייל הזה אני משתמש בעוד 2 אימיילים רגילים אחד של נענע ועוד אחד של mail.ru איך אני יכול להוסיף לתוכנה הזאת שזה יבדוק לי גם את שני האימיילים השניים?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by oev israel,

שלום ותודה למשיבים יש לי מחשב 2.4 הפעלה: 98 SE באנגלית madia player 9 הבעיה: רואה את הסרטים בקפיצות בקול ובמראה שלהם. לפעמים, במיוחד כשאני רואה סרטים מהאינטרנט, המחשב נופל למסך כחול ובו הודעת שגיאה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  22. שלום. נכנסתי לאתר השוואות הביצועים הזה: http://www.futuremark.com/hardware/cpu שהבנתי שאמור להיות אמין ברמה גבוהה. אני רואה מעבדי מובייל מסדרת U של אינטל עם יותר נקודות מאשר מעבדי HQ. יש הגיון או שאלו שטויות?

23. Started by M.G.,

מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?

24. Started by AmitT,

היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים