תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בגירסה 3 אני לא מצליח.. אני מוריד את הסקין..שם אותו בתיקיה של skins בתוך התיקיה של ווינאמפ..ושאני מנסה לבחור סקין אין לי כלום...... ??? הורדתי עכשיו את ה5.0 החדשה בגירסת הלייט ואתו סיפור פשוט אין סקינים... מה עושים..? אולי אני לא יודע לשים סקין טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בגירסאות קודמות של פיירפוקס לא היו לי בעיות. בגירסה האחרונה שיצאה (3.6) לא נפתחת לי הגלילה עם הלחיצה על החץ בשורת הכתובות ובנוסף הגירסה הזו ניראית לי איטית לעומת הגירסאות הקודמות. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי גירסה 3.6 ביחס לגירסאות הקודמות של פיירפוקס.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
זה BUNNY פשוט כתבתי מהחשבון של אח שלי .. לא התנתקתי לפני שני ניסיונות שלי ליצור את הטבעת משר הטבעות , שני רידנורים שונים לגמרי נעשה ב lightwave 3d
-
-
-
שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי אופיס 2007 באנגלית, הבעיה היא למשל שה-"A" וה-"1" ממוקמים משמאל ולא מימין... אני רוצה שזה יהיה ממוקם כמו בעברית משמאל לימין, איך אני עושה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגן על תא מפני מחיקה שאני מסמן הגן על תא והגנת חוברת עבודה עדיין אפשר למחוק תאים
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כל קובץ AVI שאני מנסה למחוק או לשנות את שמו מתקבלת הודעה שאין אפשרות כי הקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה כל שהיא חשוב לציין כי שום תוכנה שרצה ברקע לפחות לא כזאת שאני יודע עליה וזה קורה גם ב- SAFE MODE אני משתמש windows xp אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
סליחה אם אני לא רושם את זה במקום הנכון, אבל השתמשתי בתוכנה ccleaner וזה מחק לי קבצי cookies וביניהם גם של הפייסבוק. בזמנו הפעלתי בפייסבוק ככה שאני יקבל SMS עם קוד כל פעם שמנסים להתחבר. ניסיתי להתחבר כרגיל אבל כהם שישלחו לי SMS אני לא מקבל אותו בטלפון (כדי לוודא שהטלפון לא השתנה התחברתי עם מס' טלפון וסיסמא במקום אימייל וסיסמא) וככה נוצר שאני לא יכול להתחבר לפייסבוק יותר חוץ המאייפוד שלי ששם זה עדיין מחובר. רציתי לדעת אם יש לכם דרך לעזור לי. בתודה מראש הדר.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למי שמכיר ישנו מעין רכיב חומרה שנקרא MAGIC CARD שהוא נכנס לאחד מכונני ה IDE ואז מונע שמירת שינויים במחשב לאחר כיבוי או RESTART, לרוב הוא בתוך בתי ספר וכדומה למנוע נזקים, השאלה שלי האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות את אותו הדבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם נניח ויש לי מסמך וורד, אשר מוגן בסיסמא. יש לי אפשרות לדעת נניח כמה פעמים נפתח, אם בכלל, באמצעות הסיסמא (או רק ניסו להיכנס) בתקופה האחרונה? תודה מראש לכל העוזרים. *ווינדוס 7 *וורד 2003
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעביר/לשתף קבצים בין המחשב המערכת המארחת - win 7 pro x64 למערכת OS x שמותקנת על vmware worksation. סימנתי קבצים משותפים בהגדרות של המכונה הוירטואלית אבל אני לא יודע איך למצוא את הקבצים האלו בתוך ה-OS x . אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי Internet explorer 6.0, כאשר אני נכנס לאתר www.one.co.il (זו רק דוגמא לאתר, הבעיה קיימת בעוד אתרים) כל סרט שאני רואה באתר מופיע בצבעים מוזרים, נראה כמו Infra RED. מה עושים על מנת להפטר מהבעיה??? ניסיתי כבר: הסרתי את כל הקודקים שהיו מותקנים - לא עזר! התקנתי את Internet Explorer 7.0 - לא עזר! מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תיתנו לי את האימיול הכי טוב ומהיר שאתם מכירים תוודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אחים שלי כל פעם שאני פותח תאיסיקיו אז זה לא נכנס לי וזה מתנתק וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי ... אני חייב לעשות שמהו זה כל זמן מסויים קורה ואין לי מה לעשות ..למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשבון אימייל POP3 של ספקית אינטרנט. יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית ואני רוצה שכולם יוכלו להוריד אימייל מאותו החשבון. חשבתי להשאיר עותק על השרת אבל זה לא עוזר לי. כיצד ניתן לעשות זאת? (מה צריך בשביל כזה דבר, ואיזו גרסה של אאוטלוק ממולצת - אני יכל להיות גמיש). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, *למרות שהפורום הוא לחומרה בלבד, לא מצאתי שום פורום מתאים אחר כדי לפתוח בו את השאלה שלי ואני מקווה שתבינו אותי ותנסו לעזור.. לפני מספר ימים התקנתי תוכנה בשם MATLAB שאני צריך ללימודים שלי.. לאחר אותה התקנה שמתי לב שהמחשב שלי מתנהג לא במיטבו ולוקח לו שנים לעשות כל פעולה, במיוחד כאשר הווינדוס עולה - המחשב נעול (ממש נעול) למספר דקות עד שהוא יוצא מהשוק שלו ואפשר להמשיך לעבוד איתו.. בנעול הכוונה שלי שאי אפשר לעשות כלום. פשוט כלום. לא משנה מה עושים ועל מה לוחצים או מנסים להפעיל - זה פשוט לא קורה. להכנס להוספה או הסרה של תוכנית לקח לו משהו כמו 6 דקות ואני לא מגזים. באמת 6 דקות.. שמתי לב שה MATLAB מעלה את עצמה בכל פעם שאני מעלה את המחשב ואז מתחילה לשאוב זכרון .. מתחילה …
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן חברים; אני משתמש בדפדפן פיירפוקס, וכאשר אני נכנס לקישורים של חברים (ישראבלוג) האתר לא מציג תמונות; גם אם אני מנסה להחליף דפדפן לאקספלורר עדיין התמונות לא מוצגות. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-