עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם, אני מעוניין להעביר/לשתף קבצים בין המחשב המערכת המארחת - win 7 pro x64 למערכת OS x שמותקנת על vmware worksation. סימנתי קבצים משותפים בהגדרות של המכונה הוירטואלית אבל אני לא יודע איך למצוא את הקבצים האלו בתוך ה-OS x . אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by ofste,

בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by nika,

הי, התקנתי את הנורטון 2002 ועכדיו אני ככבר לא מצליחה להתקשר לאינטרנט וגם לא להסיר את התוכנה . הוא אומר לי שאני אמורה להיות עם חשבון של supervisor - ואני ממש לא יודעת מה הוא רוצה ממני כי אני נכנסת למחשב כ-ADMINISTRATOR ולא זכור לי שבשלב כלשהו בהתקנת הנורטון הוא ביקש ממני ליצור חשבון. תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by zoman,

שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני משתמש ב vlc בכדי לצפות בסרטים שהם HDTV אשר הם בפורמט mkv ורציתי לדעת איזה עוד נגנים תומכים בפורמט הנל. תודה ולילה טוב

6. שלום. הורדתי את התבנית של האתר הזה: http://www.freewebsitetemplates.com/preview/charitytrust/ לינק להורדה http://www.freewebsitetemplates.com/download.php?template=charitytrust זה מגיע עמוד HTML ותיקית תמונות, וקובץ PSD לשינויים. משום שזה אנגלי ואי אפשר להעביר הכל משמאל לימין כדי לעברת את זה, שיניתי הכל דרך הPSD. יש אפשרות לשמור את זה שוב בתור עמוד HTML ותיקית תמונות?, אבל שלא הכל יהיו תמונות (שהוא עושה קובץ HTML ותיקית תמונות, אבל הכל מחולק לתמונות), אלא כמו האתר דוגמא. כי אחרי הכל אני מניח שהם עיצבו בפוטושופ ואז שמרו לפורמט אתר לא? תודה!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Xilver,

אהלן חברייה =] בעל החברה ביקש ממני לעצב להם עיצוב חדש, והסכמתי אז הנה התוצאה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1156793941.gif אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by at,

מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. שם התוכנה : Purchase x3Player מערכת הפעלה : win 7 64 bit תאור : נגן סרטים או מקודד ( לא יודע ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום לכולם ! הורדתי ת'סרט Robin Hood 2010 [Eng.] Telesync Ac3 XviD-MAXSPEED מותקן לי במחשב מקודדים וכול מה שטוב ל WIN 7 וכשלוחצים להפעיל ת'סרט הוא מראה תקציר כזה מהסרט ואומר שאתה צריך לראות ת'סרט בתוכנה x3Player אפשר בבקשה תתוכנה הזאת כי מכול החיטוטים הגעתי לאתר התוכנה וזה עולה כסף :s05:

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. קיימת תוכנה כזאת? שתיהיה מובנת על החיפוש הרגיל של הווינדוס, ותיצור אינדקס ותעדכן את עצמה כל פעם למצוא דברים באופן מיידי? (כמו בווינדוס 7.. עוד לפני שמשלימים משפט זה מוצא את הקובץ אפילו אם הוא בכונן שלישי או רביעי.. מה שבד''כ בXP חיפוש רגיל לוקח 5 דק' למצוא היות ואין אינדקס מסודר) תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שמקליטה את הוידאו שמשודר ב- WEBCAM שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  12. לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואני שם לב שכשהוא מתאמץ לפעמים הוא נתקע - ולא מגיב עד שעושים ריסטרט ואז הוא מסתדר. זה קורה בעיקר בהתקנת משחקים, שם הדיסק קשיח דיי מתאמץ, וגם לפעמים במשחקים עצמם.. עכשיו אני רוצה תוכנה שתאמץ את הדיסק שלי כמה שעות, לראות אם המחשב שוב נתקע, ואז אני ידע שזאת הבעיה בדיסק ואממש אחריות. תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by bugosdckh,

כאשר אני עושה דגימה של סרט בפרמייר 1.5 אז מתקבלת הדגימה . הבעיה היא שאת הדגימה אני יכול לראות רק בפרמייר ולא דרך הווינדוס. הוא אומר שחסר לו פלאג. והורדתי כל מה שאפשר אבל זה עדיין לא מראה. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה: אני מפעיל אותה ולא קורה כלום, אני ניכנס ל START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center--Wizard וזה נותן לי ארור: אז אני הולך ל: START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center-->Advanced-->Restart Runtime וזה לא עושה כלום... התקנתי תדרייברים החדשים של ATI 5.9 אבל זה היה בכול הקודמים [5.8 ,5.7]. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by אמנון,

אך אני מכניס את GOOLE.CO.IL עברית לחפוש בINTERNET EXPLORER ? ניסתי בחיפוש ספקים נוספים, שם יש רק את GOOGLE אנגלית

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by orior,

יש לי בעיה חמורה, אני לא מצליח לעשות כלום עם הפונטים העבריים בפוטושופ 6 בWINXP PRO כדי שהאותיות בכלל ייצאו, אני חייב לבחור בMS SERIF (אחרת פשוט לא רואים את האותיות בעברית) לכתוב מה שאני רוצה ואז לשנות את סוג הפונט. ואז נוצרת בעיה נוספת, כאשר אני מגדיל או מקטין את הפונט, הפוטושופ במקום להגדיל או להקטין בהתאמה, פשוט מקטין או מגדיל את רוחב הטקסט, מה שגורם לאותיות שבטקסט לעלות אחת על השנייה. בקיצור, אין אפשרות לעבוד. התחלתי אפילו לחשוש שאולי הAMD אשם... בכל מקרה, האם מישהו נתקל בתופעה בעייתית זו ומצא לה פתרון?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win xp בעברית , ומותקנת עלייה אנוי וירוס ששמו: avg free 8.0 גירסה הכי חדשה קיום. אני משתמש בתוכנת emule לא חשוב כרגע איזה אימיול , כי הרוב יש לי בעיות איתם. הבעייה היא: שאני מתקין תוכנת emule במחשב , לאחר ההתקנה אוו באמצע ההתקנה , קובץ לי חלון של ה- avg ורושם לי שכאילו ה- emule יש לו וירוס , ולא נותון לי להמשיך את ההתקנה בכלל. ואם אני מצליח בסופו של דבר להתקין את ה- emule , אז כשאני פותח אותו הוא נותן לי אותה הודעת שגיאה של ה- avg. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה עושים במצב כזה?מבלי למחוק את האנטי וירוס ? אוולי יש אפשרות בתוכנה של ה- avg , לאשר לו את זה אני יודע. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by ziko,

שלום לכולם, יש לי כונן USB-WD Passport 1T מעוניין בתוכנת מחשב (ווינדוס 10) לגיבוי 1- שתגבה את המחשב בצורה אטוטומטית לכונן החיצוני שאחבר לו. 2-שתזהה כפילויות של קבצים הן במחשב עצמו והן בכונן החיצוני. אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by briza,

היי הפעלתי היום את המחשב החדש שהותקנה בו תוכנת ויסטה התקשרתי לספק האינטרנט כדי להתקין את החייגן והוא ביקש שאכנס למחיצה של לוח הבקרה אני מקליק על לוח הבקרה הסמן מתחיל ל " הסתובב " אבל לאחר מכן מפסיק ולא מגיע למסך של לוח הבקרה??? באג של ויסטה???יש למישהו רעיון מה הבעייה??? שבת שלום בריזה

20. Started by shloosh,

במקום ווינאמפ וFOOTBAR המכוער מצאתי תוכנה חדשה רוסית מחליפה לווינאמפ... אתם יכוליםפ להוריד ולהתרשם... אני אישית מעדיף אותה AIMP2 http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by dark_zero,

לא הייתי פה המון זמן הנה::: אני יפרסם עוד בהמשך

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by edoson,

יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. מישהו פה מכיר אקסס? טוב, די תיארתי בגדול את הבעיה בכותרת - לקחתי קובץ קיים בפורמט של אקסס 2000 או XP משהו בסגנון, המרתי אותו באקסס 2007 לפורמט של 2007, וכעת אני לא מצליח למצוא איך אני עורך את הטופס הראשי. אני לא יודע אם הבעיה קשורה בכלל לזה שהקובץ מומר, כי גם ככה אני פשוט לא מצליח למצוא איפה אני עורך את הטופס. גם, נניח אם אני מקטין את הטופס (מינימייז רגיל), אני "מאבד" אותו ורק מצליח לפגוש אותו שוב אם אני סוגר ופותח את הקובץ. אני יודע שאני יכול למצוא טוטוריאלז באינטרנט ולהתחיל ללמוד אקסס מאפס ובסוף אני אמצא את זה אבל אני רק רוצה לשנות איזו תמונה בטופס הראשי, זה הכל. אולי מישהו פה מכיר ויכול לתת תשובה ספציפית? רוב תודות

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by satlan1,

נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. לפני מספר שעות שחררה מיקרוסופט גרסת Preview למפתחים של דפדפן אינטרנט אקספלורר 9. על פי תוצאות המבחנים השונים, נראה שמדובר בדפדפן שיוביל את מיקרוסופט לתחרות צמודה עם הדפדפנים האחרים. http://www.newsgeek.co.il/first-ie9-platform-preview-available/

• 4 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים