עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DanielHatuka,

יש לי הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין NET Framework v.2. ואחרי ההודעה שאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה ויוצא. הנה ההודעה: תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Xilver,

הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by asilbob,

בקשה תעזרו לי בקשר לווירוס הזה virus.win32.satlity.r אני מפעיל תאיסיקיו פיתאום אני רואה האייסיקיו לא פועל לי!!! אני מפעיל תוכנות לא פועלות לי אמרתי למה זה... אמרתי אולי יש לי ווירס בדקתי תאנטי ווירוס פיתאום אני עושה חיפוש אני מוצא מלאא ווירוסים זה מוחק לי את כול התוכנות המשחקים והכול אמרתי יאלה נמחוק ונתקין מחקתי וזה חוזר לא נגמרר פעם מיזמן מיזמן הייה לי תווירוס הזה לא זוכר איך מחקתי אותו............. משהו יוכל לעזור לי בבקשה :'( סתקלו שזה מוחק לי את כול התוכנות detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b URL: http://www.tapuz.co.il/irc/main/launcher.cab/launcher.ocx not found: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b File: C:\DOCUME~1\2C8F~1.222\LOCA…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by bennyye1,

כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. אם אפשר קישור לכמה תוכנות או הסבר אודה מאוד תודה

6. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לפרימייר. אם אני שם נגיד 3 תמונות ואני רוצה ששלושתם יהיו בדיוק 2 שניות אז איך אני חותך אותם בדיוק על 2 שניות? יש איזה כלי או משהו שעושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by אישי555,

ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sam1441,

איך פותרים את זה למען השם? עשיתי מסע קניות ארוך באתר newegg.com, ובשלב הקריטי של לחיצה על CHECKOUT, האתר לא מגיב ובמקום להמשיך לדף הבא נרשם לי איזה קשקוש מכוער של אייקונים חייכניים בג`אווה בתחתית הדפדפן. זה קורה לי באין ספור הזדמנויות ואתרים, אבל הפעם החלטתי לטפל בב"z .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  10. שלום יש לחבר שלי לוח אם של MSI 865PE והורדתי לו DRIVER מהאתר של MSI אבל אני לא מצליח להתקין אותו אין שם קובץ התקנה ואני לא יודע מה לעשות... חיפשתי באינטרנט הורדה אחרת ולא מצאתי משהו יכול לעזור לי אך להתקין את הכרטיס רשת הזה. תודה מראש

11. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

13. Started by talisman,

היי.. מאיזה אתר אפשר להוריד את התוכנה? (והאם היא בחינם).

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  14. Started by eladbu,

יש לי מצלמה של לוגיטק מדגם QUICKCAM ראיתי אצלם באתר את כל האפקטים של הוידאו שיש לי את רובם חוץ מהבובות הזזות כמו הכריש וכו וזה חא מופיע אצלי בתוכנה למרותשהיא מעודכנת ולמרות שרשום שהמצלמה שלי תומכת בעניין יש למישהו מושג??? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/video_software_services/video_effects/&cl=us,en?WT.ac=ps|3294

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  16. א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש). ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד. ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות. * המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב". * הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים. תודה רבה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. או אם אפשר בכלל להעיף את האופציה של הדפדפן המובנה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by soldier,

אני צריך המלצה על אנטי וירוס חינמי וטוב שלא מעמיס על המערכת שמתאים לויסתה 64-BIT

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר... הוא נתן לי קובץ וורד רווי סגנונות ומספורים. כמובן שכלום לא עובד כמו שצריך כמו שקורה בדר"כ. עד עכשיו לא עבדתי עם styles ואני מבין שרק משם תבוא הישועה. למישהו יש קישור לאיזה מסמך טוב שיסביר לי לאט לאט מה עלי לעשות? אני לא מבין אם אני צריך לייצר template חדש ולהעתיק את תוכן הקובץ לשם או שמא עלי לנסות לתקן את הסגנונות הקיימים? איך עובדים עם העניין הזה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by Believer69,

היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום, איזה מהגרסאות הרבות של BSPLAYER מומלצת כך שתהיה: - מותאמת לכל סוגי הסרטים, וגם לפורמטים של HD. - שלא תהיה ממש כבדה על המחשב - ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by BlackBird71,

כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by RX7,

אני לא מצליח לעלות קבצים לאתר www.fileflyer.com אני בוחר את הקובץ מאשר את ההסכם בא ללחוץ על SEND וזה פשוט לא מגיב.. לא נותן לי ללחוץ עליו ניסיתי גם להתקין את הדפדפן מחדש וגם פקד ACTIVEX למישו יש שמץ של מושג בזה ??

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים