עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by metison,

היי, התקנתי מחשב חדש לאחרונה ומסתבר שבכל פעם שמריצים סרטון STREAMING מהאינטרנט מספורט5 ועד לSOPCAST, הסרטון עובד רק במצב של מסך קטן וכאשר מגדילים למסך מלא רואים שחור... מדובר בלוח : Asus M2N-8VMX nForce405 VGA 6100 Socket AM2 Motherboard תודה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  2. Started by orior,

יש לי בעיה חמורה, אני לא מצליח לעשות כלום עם הפונטים העבריים בפוטושופ 6 בWINXP PRO כדי שהאותיות בכלל ייצאו, אני חייב לבחור בMS SERIF (אחרת פשוט לא רואים את האותיות בעברית) לכתוב מה שאני רוצה ואז לשנות את סוג הפונט. ואז נוצרת בעיה נוספת, כאשר אני מגדיל או מקטין את הפונט, הפוטושופ במקום להגדיל או להקטין בהתאמה, פשוט מקטין או מגדיל את רוחב הטקסט, מה שגורם לאותיות שבטקסט לעלות אחת על השנייה. בקיצור, אין אפשרות לעבוד. התחלתי אפילו לחשוש שאולי הAMD אשם... בכל מקרה, האם מישהו נתקל בתופעה בעייתית זו ומצא לה פתרון?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by AmitT,

היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

הAVANT לא מחק את עצמו . עשיתי הסרה מלאה . נמאס לי מזה איך אני מסיר את זה:

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by benib,

יש לי כרגע xp pro באנגלית על המחשב (לא מקורי) קניתי דיסק מקורי xp pro בעברית אני רוצה להתקין אותו על המחשב אבל שכל החומר שקיים על המחשב ישאר איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by eladdb,

לחברי הפורום היקרים שלום! לאחרונה (לפני שלושה ימים) נתקלתי בבעייה מרגיזה , החלו להופיע לי מסכים כחולים באופן רנדומלי (לפחות כך אני חושב) , ביצעתי סריקת וירוסים מקיפה במחשב (NOD32) , וניסיתי מספר אפשרויות בדיקה שונות שהמליצו עליהם בכל הפורומים (הישראלים ולא הישראלים) שדובר בהם על הנושא להלן הפעולות שניסיתי: -צריבת הביוס (כיוון שהבנתי שרוב המסכים הכחולים הללו נגרמים עקב בעיות אי תאימות זיכרון, לאחרונה החלפתי לוח אם [ASUS P5G41T-M LX] הלוח תומך זיכרונות עד תדר של 1333 MH/s לוחות הזיכרון שלי הם 1666 MH/s ושיארתי שצריבת הביוס תביא לפתרון הבעייה- כידוע התבדתי. - קראתי בפורום מסויים בחול שהבעייה עלולה להיווצר בגלל דרייברים דפוקים הרצתי בדיקה ב Everest המחשב נמצא תקין. -בדקתי את …

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by Moo^Moo,

מקווה שזה לא ווארז... כי ראיתי את הסרט בקולנוע... אז תשחררו קצת לחץ אחראים.... הורדתי 8 מייל בקאזה, 700 מגה, ולא עובד : הורדתי את המקודד DIVX אחרון ועדיין אני לא רואה כלום, מישהו יודע מה לעשות ??? סיומת AVI דרך-אגב...

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. את כל המכתבים שאני כותב, את השירים ואת הברכות אני כותב בתוך התוכנה וורד של אופיס 2003. לאחרונה ניסיתי להעלות את כל הקבצים ששמרתי בספריה פרטית אך אנני מצליח להעלות אף קובץ ובמקום זה הוא מעלה לי כתב ג`יבריש בוורד במקום את המסמך והוא מבקש ממני לנסות לשנות את הקידוד למשהו תקין. אני עובד עיצות וכל מה שניסיתי לא עזר. המכתבים שכתבתי שם הם גם בין היתר על חברים שנהרגו ואין להם תחליף. אני מצרף בזאת קובץ אחד של וורד עם מכתב. הודה לכם מקרב ליבי אם תוכלו לעזור לי בנושא. בתודה מראש אופיר .מ. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  9. שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by POD,

השתמשתי בו עכשיו ונראה לי שהוא ניקה כמה עשרות MB... הבעיה שאי אפשר לראות מה הוא מוחק בדיוק וכמה (אה רגע, הוא כתב בסוף שהוא שיחרר 600 ומשהו MB מה-H.D :s05:). התוכנה הזו עצמאית מדי ואי אפשר לעקוב אחריה . השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב ממנה?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by Menuval,

שלום לכולם, אני משתמש בסוני ווגאס, בכל אופן, מישהו מכיר דרך או קישור למקום שממנו ניתן להוריד אפקט פתיחה לסרט ? כמו האריה השואג הזה של פעם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by desert,

צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by LeftRight,

אני חייב את זה דחוף דחוף אם מישהו יודע בבקשה ישר להגיד לי! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by SHAY951,

מה זאת התוכנה הזאת, מה היא עושה ובמה היא עוזרת?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  15. שלום אני מחפש דרייבר של מצלמת אינטרנט GPT אני לא יודע דגם אני לא מוצא שום דרייברים שלהם בכללל עזרה? תודה מראש

16. שלום! אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה כדי לעצב לוגו מקצועי. אולי משהו בסגנון של XARA רק לא תלוי בתבניות.. תודה BISLY

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by Boomer,

מאז שהתקנתי את ה-Norton Internet Security 2003 יש לי קובץ שרץ ברקע שנקרא ccApp.exe והוא לוקח 15 מ"ב זיכרון פנימי! זה הכתובת שלו: C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared התיאור שלו זה Common Client CC App. מישהו יודע מה הוא עושה ולמה אני צריך אותו ברקע??? עריכה: אין לי מוסג איך הת'רד התחיל בפורום של החדשות...

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  18. Started by oded6188,

ניסיתי בעזרת AVG וגם בעזרת NOD32.... אבל אני לא מצליח להיפטר מהוירוס הזה כל הזמן ה NOD מקפיץ לי התראות על הוירוס הזה (כל פעם ממיקום אחר בדיס הקשיח) אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by gshhar,

איך ה-EMULE? שמעתי שזו תוכנה ממש טובה אבל ממש מסובכת,איך המבחר?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  20. הבעיה אצלי הייתה שלוקח לסטים הרבה זמן לעלות ואחרי זה עוד המון זמן להתחבר ושלא נדבר על הורדת עדכונים אחרי חיפוש קטן באתר שלהם מצאתי את העמוד הבא: http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=11 שהוא מציע פיתרונון לבעיות האלה שנובאות מהפיירוואל, נתב וכו.. ד"א גם אצלכם התוכנה קורסת ולא יציבה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  21. לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואני שם לב שכשהוא מתאמץ לפעמים הוא נתקע - ולא מגיב עד שעושים ריסטרט ואז הוא מסתדר. זה קורה בעיקר בהתקנת משחקים, שם הדיסק קשיח דיי מתאמץ, וגם לפעמים במשחקים עצמם.. עכשיו אני רוצה תוכנה שתאמץ את הדיסק שלי כמה שעות, לראות אם המחשב שוב נתקע, ואז אני ידע שזאת הבעיה בדיסק ואממש אחריות. תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by kobi_af,

קבלו כאן http://rapidshare.de/files/995480/idan-t.rar.html זה קובץ ראר שניתן להורדה רק ב4.40 מב ובתוכו יש קובץ avi ששוקל 700 מב איך בדיוק עושים דחיסה כזאת חזקה(ראיתי קבצים גם יותר גדולים מזה בפשוט מגה בייטים בודדים בהורדה לראר)

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

כאשר אני עושה דגימה של סרט בפרמייר 1.5 אז מתקבלת הדגימה . הבעיה היא שאת הדגימה אני יכול לראות רק בפרמייר ולא דרך הווינדוס. הוא אומר שחסר לו פלאג. והורדתי כל מה שאפשר אבל זה עדיין לא מראה. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  24. שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  25. כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה

• 5 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.