עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עכשיו יש את הוינדוס החדש ויסטא כאשר אני יתקין אותו לכל המערכות מחשב שאני מוכר רציתי לדעת עם איזה תוכנות לשלב אותו...עשיתי רשימה ורציתי לדעת אם מישו יכול לעזור ולהשלים לי מה שמומלץ אחזקת המחשב- AdAware 6 pro Registry Mechanic spybotsd Spy Sweeper CCleaner אבטחת המחשב Kaspersky Anti-Virus 6.0 פיירול של הראוטר מובנה.. מוזיקה מולטמדיה winamp BSPLAYER xvid divx ac3 תוכנות שיתוף ABC EMULE התחברות לשרתים FlashFXP.v3.15.Build.1054.Beta.SCENE.EDITION מסרים icq msn miranda כייוץ צריבה Nero Burning ROM וינראר דמון טולס Alcohol 120% מה עוד צריך...???..

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

ואם אפשר שתהיה טובה יותר מזאת של נורתון!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by Gnome,

כל הזמן אני רואה ICQ גרסה ביתה או ICQ גרסה אלפא. אף פעם לא ראיתי גרסה סופית. אז רציתי לדעת אם יש כזה דבר!!

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

אל תורידו את הקזה החדש יש בו מלא מרגלים !!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by yair_gobani,

לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by Falcon4g3,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט מה-WebCam שלי סרטון וידאו של כשעה. ניסיתי את WinDVR והקלטתי וידאו באורך של 45 דקות, כאשר לאחר 30 דקות בערך, ההקלטה דפוקה (כנראה בגלל הקידוד שמתבצע יחד עם ההקלטה או משהו :-\ ) אשמח לשמוע על תוכנות יעודיות לביצוע פעולה זו. תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. מישהו יכול לארגן לי את התכונה Soulseek על לינק תודה לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by robertok,

ברור לי שרובכם יגחכו, אבל כל התוכנות אצלי חוקיות וקנויות, וכך גם האנטיוירוס. לאחרונה החלטתי לעבור מהנורטון הכבד והבלתי נסבל לקספרסקי (המדהים יש לציין). התקנתי גרסאת נסיון ואין מה להשוות! השאלה באיזה גירסא יש לבחור (ההבדל הו 40$ בפרסונל מול 60$ בפרו). שתיהן עובדות טוב, השאלה אם יש הבדל מהותי באופן הסריקה או רק קצת יותר אופציות ב Setting. תודה מראש, רוברטו

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Dante_9,

הרבה פעמים אני מוריד מ- deviantART אייקונים ואז אני נוכח לדעת שהם בפורמט PNG. לא מצאתי אף תוכנה שיודעת לעבוד עם הקבצים האלו. BTW שמתי לב שבדרך כלל האייקונים שבקבצי ה- PNG יותר יפים ואיכותיים.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by asdfg,

אני ורצה להעתיק תיקייה מסויימת מכונן אחד לכונן שני ע"י copy אבל התיקייה היא בעברית והיא רשומה בדוס בגבריש כזה איך אני רושם בשפה הזאת??????

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by kingpin,

אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by lopp,

שלום לכולם, כמעט כל גלישה לפורום הזה גורמת להודעת שגיאה בדפדפן , מה שגורם לסגירת הדפדפן. יצויין שאני נכנס כל יום לעשרות אתרים ולא ניתקלתי בתופעה דומה באף אתר. במקרה של הודעת שגיאה אני מבצע ניקוי של כל קבצי הגלישה (Cookies וכדומה ) ואז אני מצליח להכנס לאתר. האם מישהו ניתקל או שמע על תופעה דומה או יש לו רעיון לפתרון התופעה ?. אני גולש עם תוכנת הפעלה WIN2000SP1. תודה מראש על התגובה. lopp

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. Started by orior,

יש לי בעיה חמורה, אני לא מצליח לעשות כלום עם הפונטים העבריים בפוטושופ 6 בWINXP PRO כדי שהאותיות בכלל ייצאו, אני חייב לבחור בMS SERIF (אחרת פשוט לא רואים את האותיות בעברית) לכתוב מה שאני רוצה ואז לשנות את סוג הפונט. ואז נוצרת בעיה נוספת, כאשר אני מגדיל או מקטין את הפונט, הפוטושופ במקום להגדיל או להקטין בהתאמה, פשוט מקטין או מגדיל את רוחב הטקסט, מה שגורם לאותיות שבטקסט לעלות אחת על השנייה. בקיצור, אין אפשרות לעבוד. התחלתי אפילו לחשוש שאולי הAMD אשם... בכל מקרה, האם מישהו נתקל בתופעה בעייתית זו ומצא לה פתרון?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by sh2006,

אני מחפש תוכנת רשת וירטואלית, תוכנה שמדמה רשת LAN כשמקור למעשה WAN כך אפשר לשחק משחקים רשת בלי לעבור רישומים התקנות וכו... השתמשתי בתוכנת Hamachi אך משום מה היא לא עובדת כראוי יש המלצות לתוכנות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. מה זה ? זה מופיע לי כל הזמן ... ומסך כחול פעם ב ... אבל מופיע ... אני משתגע !!!!!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  16. כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. היי קורא לי לפעמים שבזמן פתיחת קובץ (ISO) דרך תוכנת דיימון טולס , שהמחשב קופא לגמריי , רק ריסטט משחרר זאת , זה קורא באופן נדיר, אבל קורא, מדוע זה?, יש בעיה בחומרת המחש? רוני

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, מישו יודע היכן ניתן למצוא RADMIN פרוץ.. יש לי את התוכנה אבל ברשת אין סריאל..! תודה!

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. Started by kozimus,

שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  20. כאמור, תוכנה שיכולה להפוך את ה ID3 TAGS של שירים, ואולי גם אם אפשר את שמות הקובץ. והכי חשוב שלא יהיה איזה EXE ממקור לא יודע.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  21. טוב זאת עדיין לא תוצאה סופית כן אבל זה המראה הכללי... זהו אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהוא למכירה.. נעשו כמה שינויים זאת לא הגירסה הסופית סלחו לי אבל לא היה לי כח להעלות.. זהו תגובות?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by tulz,

שמעתי שסימנטק הוציאה כלי להסרת התוכנה,חיפשתי באתר שלהם את הכלי ולא מצאתי,מישהו יכול להביא לי הורדה? נ.ב:האם הכלי יסיר את נורטון ב-100% כולל את העידכונים והקבצים הנותרים מכונן C?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by POD,

השתמשתי בו עכשיו ונראה לי שהוא ניקה כמה עשרות MB... הבעיה שאי אפשר לראות מה הוא מוחק בדיוק וכמה (אה רגע, הוא כתב בסוף שהוא שיחרר 600 ומשהו MB מה-H.D :s05:). התוכנה הזו עצמאית מדי ואי אפשר לעקוב אחריה . השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב ממנה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by ___michael___,

Trojan Remover מצא לי ככל הנראה קובץ שלא ניתן לסריקה ,הוא נותן לי 4 אפשרויות,איזה מהם לבחור ? תמונה :

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by IRIT1254125,

אני לומדת אסמבלי ... התוכנה הזאת תומכת ב32 ביט והמחשב הנייד שלי ב64 ובגלל זה אני לא מצליחה להתקין אותה במחשב הנייד ... רציתי לדעת אולי יש איזו תוכנה דומה שתומכת ב64 שאני יכולה להוריד או משו כזה ...

• 1 תגובה
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים