עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hedva,

האם יהיה שיפור בביצועים בעקבות התקנת התוכנה, ואיך השיפור אמור לבוא ליידי ביטוי?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf ואני לא יודע איך לפתור אותה

3. Started by GaLmgnT,

שלום! פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי Windows 7, נתקלתי בבעיה בהתקנה של התוכנה QuickSFV. הנה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין: --------------------------- Installation failed --------------------------- QuickSFV was not installed. Error: Could not copy files. One of the files may be in use. Exit all QuickSFV and Explorer windows, wait a few minutes, then try again. ניסיתי לסגור את כל החלונות של Windows Explorer, ובכלל את כל החלונות במחשב, ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. מה שכן, שמתי לב שבמהלך ההתקנה ה-UAC לא הופיע בכלל, לא דרש אישור. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by A1eX,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

ההררררררררבההההההה זמןןן (לשמחתי הרבה) לא השתמשתי באיסיקיו. אבל אני זוכר שפעם שהיו עושים Uninstall לתוכנה, הוא היה שולח לדף web שנותן להסיר את החשבון (הכוונה שהמספר עצמו לא יהיה קיים בחיפוש ופשוט ימחוק את החשבון לגמרי). מישהו יודע איך עושים את זה היום? ניסיתי סתם לקטע לעשות Uninstall לאיסיקיו5, והוא כבר לא מקפיץ את ההודעה הזאת...

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by ptyahoo,

החודש קיבלתי הודעה מגוגל שאני צריך לעדכן את תוכנת הדרייב שאיתה אני משתמש. יש לי 3 חשבונות שאני משתמש בהם במקביל ומגבה דרכם. (לימודים, עבודה ואישי) לא מצאתי איך להוסיף חשבון נוסף שיגובה בו זמנית עם חשבונות נוספים. (התוכנה דורשת התנתקות מחשבון קיים על מנת להוסיף חדש) האם מישהו מצא פתרון לעניין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. Started by hellfire03,

מאז לפני שבוע בערך יש לי בעיה עם גוגל כרום אם אני מחפש בגוגל שאני מגיע לדף תוצאות ומנסה לפתוח תוצאה מסוימת הוא נתקע (פותח דף שהכתובת שלו היא google.com/blabla וכו' ואפילו לא מגיע לשלב של הקישור לדף עצמו) מישהו נתקבל בתופעה? יש לציין שב FIREFOX זה לא קורה ד"א זה קורה גם ב chrome beta תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. האם יש אפשרות לערוך קבצי EBOOK כך שיתאימו למסך מסויים (מכשיר סלולרי), לשנות גודל פונט, רזולוציות, וכו' ? אם כן, איזה תוכנה הכי טובה לכך ?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  9. Started by n_aviv1,

מבקש ממני משהו (כנראה סריאל) בהתקנה מאיפה אני משיג את הסריאל הזה או מה שהוא רוצה?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  10. יש לי ראוטר ולכל אחד מהמחשבים יש כתובת פנימית ומה-XP אני כן מצליח לשלוט על הויסטה אבל להיפך לא. זו ההודעה שאני מקבל : לא נראה לי שאי אפשר בגלל שזה ויסטה כמו שרשום בהודעה ב-1,בטוח יש איזשהי דרך לא ?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Chen_K,

האם מישהו מכיר ויכול להמליצ בבקשה על תכנה שמקליטה את פלט הline out של כרטיס הקול?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי דואר ב יאהו האם ניתן להגדיר באווטלוק אקספרס את הדואר כידי שאוכל לראות אותו בעזרת האווטלוק אקספרס ? אם כן כיצד להגדיר ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by GGTM,

מכיוון ש MX 2004 די דומה ל- 8 אז ציינתי את שתיהן... מישהו מכיר אתרים טובים שמדריכים איך להשתמש בתכונות המתקדמות של התוכנה הזו (באחת הגרסאות), חוץ ממה שיש באתר של מקרומדיה. עדיף בעברית אבל גם אם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  14. היי אני מחפש תוכנת text 2 speech (או בקיצור, TTS) שתישמע אנושית ככל היותר. http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_synthesis כל התוכנות שניסיתי לא נשמעו אמינות מספיק.. אם יש למישהו ניסיון עם תוכנה כלשהיא שנשמעת טוב, אני אשמח לשמוע עליה. חינמית או בתשלום, הכל הולך. תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה לצרוב קובץ BIN (יש לי את ה-CUE) בעזרת ה- NERO והוא מקפיץ לי את השגיאה הזו. הקטע הוא שבדקתי כבר את ה-IMAGE בעזרת מין VIRTUAL CD כזה והוא עובד!! גם הצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת . מישהו יודע את הסיבה לכך? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  17. לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. איך עושים קובץ שמבטל את זה שהמחשב יכבה אחרי 30 שניות?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by matizami,

ראיתי את המדריך בפורום וקודם אציין כי הקישור הוא לגירסה ישנה. שנית, האם ניתן להפעיל את התוכנה דרך USB או שחייבים לצרוב?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by lee.,

אולי אתם יודעים אם קיימת איזושהי תכונה שמאפשרת להשתמש בתכונה הזו עם XP? readyboost מדובר על אפשרות להגדיל את הזכרון הפנימי עם זיכרון USB דוגמת disc on key

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by -AKEL-,

שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי והבעיה היא כזאת: אין לי מושג איך... או למה זה עושה את זה... הוא פיתאום לא רוצה לפתוח שום תיקיה או... שנגיד אני לוחץ על Start הוא פותח לי משם רק שלוש דברים והדברים מגיבים אחרי שנגיד אני סוגר איזה תיקיה אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב עד לזה שאני עושה ריסט וכרגיל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב... וזה לא רק זה... יש עוד כל מני תופעות מוזרות כמו שתיארתי... * עשיתי סריקת ווירוסים עם האנטי ווירוס Symantec Norton Antivirus Corporate v10.1.0.238 וזה לא זיהה כלום... * זה לא נראה לי הגירסא של הווינדווס מסיבה שתמיד הייתי משתמש בה ופיתאום זה הופיעה.. בבקשה משהו יכול להגיד לי מה זה התופע הזאתי??? אולי זה חוסר בזיכרון??? (למרות שיש 1GB) או שזה יכול להיות Internet…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  22. צריך דרייבר למיקלדת בדגם Compaq SK - 2800C, המיקלדת ישנה, אני צריך דרייברים ל-XP 32Bit. בבקשה עזרה, פשוט חלק מהמקשים של המולטילמדיה שלה לא עובדים וזו בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן. בתודה, המפציץ..

23. Started by darkman,

אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by Spawn123,

הלן מה נשמע? מי יודע איזו תוכנה מבטלת את החלונות הקופצים? (Pop ups) ? :itschy:

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים