תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב שלי פעם בחודש עושה אפדייט אוטומטי לג'אווה. האפדייט נעשה, וכנראה שיש עדכון אבל ג'אווה לא מצליח להתחיל את ההורדה שלו, זה מתחיל בכך שהוא שואל אותי אם אני רוצה לעדכן. הוא מחכה קצת זמן ואז מופיע הודעת שגיאה: error - java update the request has timed out ואז אישור. לאחר מכן יש שגיאה אחרת: error - java update Failed to download required installation files. ואז אישור. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש. עריכה: שכחתי לומר, זה דופק לי את כל הפעילות של המחשב... עריכה שניה: בכל הזמן הזה האפדייט עומד ה0%
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מותקן אצלי adobe acrobat, ומע' הפעלה WIN2K כשאני מנסה לפתוח קבצים עם שמות בעברית, או קבצים הנמצאים בספריות עם שמות בעברית, הACROBAT פולט הודעה שבה הוא אומר שיש תוים שהוא לא מסוגל לקרוא בשם הקובץ. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה שתכתוב לי את התקיות שיש לי בקובץ טקסט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שאתה רושם לה שאלה, אתה עושה נקודה(או כל סימן אחר) ואז רושם את התשובה, התשובה לא תופיע בשורה שבה כתבת את השאלה אלא תופיע רק אחרי שתלחץ לתוכנה לענות על השאלה שרשמת. יש לי את התוכנה בספרדית(היא נקראתPedro Responde) שמעתי שיש לתוכנה גם גירסא אנגלית ועברית, למישהו יש לינק?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הורדתי כל קודק אפשרי ועדיין אינני מצליח לנגן קובצי XOR, למרות שב BSPLAYER כן. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הורדתי את גרסה 8.05 אבל בקובץ INFO רשום KNOWN ISSUES - WINDOWS NT/2000/XP ONLY האם יש גרסה שמתאימה גם לויסטה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני בוחר כל פורט אקראי ואז כשאני לוחץ על: "בדוק הם הפורט מנותב היטב" אז תמיד אני מקבל הודעה: Error! Port 50042 does not appear to be open. (או כל מספר אחר של הפורט) איך פותחים? אני משתמש בפיירוול של XP והפורט נפתח אוטומטית על ידי הביטורנט, אך כאמור לא עוזר
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם נניח ויש לי מסמך וורד, אשר מוגן בסיסמא. יש לי אפשרות לדעת נניח כמה פעמים נפתח, אם בכלל, באמצעות הסיסמא (או רק ניסו להיכנס) בתקופה האחרונה? תודה מראש לכל העוזרים. *ווינדוס 7 *וורד 2003
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול להסביר לי איך למשל אני מעתיק חלק בתמונה ומעביר אותו למקום אחר בתמונה או בתמונה חדשה ??? אני מתכוון לעשות שיפוץ לתמונה מישהו יכול להסביר או לתת איזשהו מדריך ....תודה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בוחנים את המחשב כדי לבדוק האם הביצועים שלו טובים או לא ,אני מבולבל מרוב האפשרויות בתוכנה .
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני זקוק לתוכנה טובה שלא תיפגום לי באיכות של הקול ובעיקר חינמית
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה ארוכה ודיי עדכנית של תוכנות שנבדקו בוינדוס ויסטה: iexbeta's wiki: vista compatibility list כדאי להתעדכן דרכו לפני התקנת תוכנה חדשה שאינכם בטוחים לגביה. אם נתקלתם בתוכנה בעייתית או תיקון שעובד מעולה, זה המקום, רק חשוב לציין על איזה גרסאות מדובר והאם נבדקו ב-32 או 64 ביט. בהצלחה (:
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מדפסת לקסמרק X2550 ובסיום ההתקנה כשרציתי להדפיס עלתה לי השגיאה הבאה: אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה!
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
טוב אז זה עיצוב חדש שלי לאתר מדריכים הוסטול או משהו כזה אין לי כח לבדוק בעיצוב חח עצלן.. קיצר זה העיצוב סורי על הווטרמארק נסו לדמיין בלי חח.. וזהו העיצוב:
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אני לא יודע איך להסביר יותר מדיי אבל יש משהו די מציק בכרום. לדוגמא שאני רוצה להיכנס לאתר: www.asus.com ומצפה להיכנס לאתר העולמי הוא טוען לי אתר ישראלי. אני לא רוצה, אם הייתי רוצה ישראלי הייתי מחפש ונכנס עצמאית. זה לא רק באתר הזה אלא בעוד כמה. אני גולש דרך הגוגל כרום (ניסיתי גם דרך האקספלורר ואותה תקלה גם שם). איך אני מבטל את השיט הזה...? זה רק בשבועיים האחרונים השתנה לי וזה מעצבן. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי שלוש בעיות במחשב ושלוש הודעות הנה התמונה שלהם..אני יפרט הבעיה הראשונה אני פשוט לא שומע כלום מהמחשב.. הבעיה השניה שאני מפעיל את האנטי וירוס (NOD32 2.70) עולה ההודעה הבאה: הבעיה השלישית היא שהוינדוס עולה אז התוכנה MICROSOFT DEFENDER נותנת את ההודעה הבאה (הורדתי חדשה אתמול) וגם אני לא מצליח לאתחל את המחשב במצב בטוח הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל קובץ מסוים או לצאת וזהו..ובין אם אני עושה YES ובין אם NO זה לא עוזר..בשניהם אני לא מצליח להפעיל במצב בטוח זהו.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-