עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shloosh,

לא רק שפתאום מהירות ההורדה נהיית די גרועה, כמעט כל ההורדות שלי נעצרות מספר אחוזים קטן לפני סופם. המהירות יורדת בצורה דרסטית לאיזה חצי Kb בשניה, וההורדה פשוט לא מסתיימת!! אני מרגיש שאני משתגע, יש לי איזה 7 הורדות שפשוט מסרבות להסתיים למרות שהמחשב ממשיך להוריד אותם אל איזה 500 בייטים לשניה.(זה אמור לקחת כמה שעות אבל זה כבר כמה ימים פתוח ולא מסתיים!) מישהו נתקל במשהו כזה?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by below_z,

אני מחפש תוכנה, שתוכל להקריא את הטקסט המסומן\מוכנס. התוכנה עבור אדם כבד ראיה, לכן יש עדיפות לתוכנה כמה שיותר פשוטה.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  5. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  6. שלום, כבר שנים תהיתי מה שמו של התוסף שזכרתי לטובה ומאז שעשו עדכונים לא יכלתי להשתמש בו. התוסף מאפשר צפיה ביוטיוב מחלון קטן בדפדפן כשהוא מופיע על גביי הדף שאתה גולש בו עם אפשרות של להזיז אותו מצד לצד כפי רצונך וכו'. אתה יכול לתרגם איתו בבילון וגם לקרוא בויקיפדיה וכו'. אני לא זוכר רק אם הוא היה קשור איכשהו ל-greasemonkey. מישהו זוכר \ יודע על מה אני מדבר? תודה רבה לעוזרים, זה תוסף חובה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by askys,

שלום, ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP sp2 חוקי . שדרגתי ל - WMP 11 . כאשר נסיתי לצרוב דיסק שירים התוכנה ביצעה את כל תהליך ההמרות וההכנות לגבי כל השירים. לאחר מכן החל לבצע כתיבה לדיסק לשיר הראשון. מיד לאחר מכן ביצע "finalizing disk" על השיר הראשון. לאחר מכן .....ממתין עד 100% צריבה ו- "complete" מופיע על השיר הראשון בלבד. ראה תמונה מצורפת. בעצם הדיסק נהרס ולא מוקלט עליו שום שיר. ביצעתי את כל האמור בהודעת שגיאה: אף הורדתי את מהירות הצריבה ל"slow" המערכות במחשב לדעתי תקינות בגלל שאני מצליח לצרוב עם Nero 7. תודה על הסיוע. אריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by IlanF,

בוורד ופיירפוקס יש מן מילון כזה שבודק איות. אבל אצלי זה רק באנגלית... יש דרך להוסיף אפשרות כזאת בעברית? OFFICE 2007 ENTERPRISE FIREFOX... מה שרשום בצד <<<=====

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Znavo,

שלום לכולם, לא מזמן החלטתי להכנס לתחום בנייה ועיצוב של אתרי אינטרנט. בקורסים שעניינו אותי שולבו מספר תחומים כגון: פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור. אני מתלבט בין מספר מכללות, למי שמכיר או יודע ברצוני לשמוע את חוות דעתו על אחת המכללות הללו: 1. תילתן-חיפה. 2. ESP-חיפה. 3. מנטור-חיפה. אם אתם מכירים מוסדות לימוד אחרים ממולצים אתם מוזמנים להעלות אותם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MATOK,

כל פעם שאני מפעיל את winamp אני מקבל את ההודעה הזו: http://pics.sendit.co.il/upservh/ecab08ae68.bmp איך אני מתפטר מהדבר הזה? ניסיתי לסמן וי ושלא יודיע לי עוד הפעם אבל לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. סיומת bin

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tgen,

יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by urich,

כשאני פותח את כונן c:\ (אין עוד מחיצות הכונן נפתח עם acdsee בניגוד לרצוני הדבר קורה רק כאשר אני פותח את כונן c וכשאני משוטט בין תקיות הדבר לא קורה ניסתי הכל והדבר מרגיז מאוד. כמעט שחכתי הacdsee הוא בגירסה 5

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  16. היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כמו ה-image toolbar ל-FF או ב-IE6 יש משהו כזה ל-IE7 ?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  18. האם תוכנה Asureus פועלת על קובץ קרדיט? האם ככל שאני מוריד יותר קבצים הקבצים הבאים ירדו יותר מהר? איך המבחינה הזאת התוכנה פועלת?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by Trol,

האם יש דרך לבדוק את מצבו של הדיסק הקשיח? הדיסק הקשיח שלי נמצא אצלי די הרבה זמן, ומופיעות אצלי בעיות רבות במחשב, חלק המליצו לי להחליפו אבל אני לא יודע אם זה באמת הסיבה. בכל מקרה, אני רוצה לדעת מה מצבו, כי אני יודע שיכול להיות שבדיסק הקשיח יש סקטורים פגומים שנוצרים כתוצאה מלחות ואבק, אבל אין לי מושג איך לבדוק... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by haimcoen,

אני צריך תוכנה שהופכת תומונה למילים הקטע שאני רוצה שאלו יהיו מילים שאני יבחר שהתוכנה תשתמש בהם ואני לא מוצא כזאת מצאתי תוכנות שהופכות תמונה לפונטים או סימנים אבל אי אפשר לשנות למילים שאני צריך אז מי שיודע אני ישמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מחפש תוכנה לאוברקלוק שלא יזיק במילימטר לכרטיס שלי,ושתהייה מאוד פשוטה לאוברקלוק מתחיל. תודה- כרטיס ATI

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לכך אבל הוא הכי קרוב לבעיה שלי אני חושב. אם לא תעבירו, תודה. יש לי דיסק DVD (מקורי) שבו יש כל מיני קבצי וידאו/די וי די בתוך תיקיית VIDEO_TS לחוסר מזלי כרגיל, אחד הקבצים פגום כנראה. האחרון שבהם. שם הקובץ הוא VTS_01_5.VOB כשאני מנסה להעתיק אותו מהדיסק למחשב הוא מעתיק את כל הקבצים פרט לקובץ הנ"ל וכשמגיע לקובץ הזה הוא מעלה את ההודעה הזו : האם יש לי פתרון ? לקנות דיסק חדש או "להשיג" את הקובץ הזה זה על סף הבלתי אפשרי כי אני חייב את זה עד מחר בערב ואין לאף אחד את הדיסק הזה. חייב עזרה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לא משנה חינמית או לא , שתיהיה פשוטה מדויקת ולא תצרוך יותר מדי משאבים

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by shahar07,

אני מקבל הודעה על עדכון Realtek Semiconductor Corp. - Networking - Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter לאחר הניסיון לעדכן אני מקבל את ההודעה הבאה: update were not installed code: 80070436

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by wow,

Sygate או ZoneAlarm ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.