תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כאשר מייצאים מ-outlook קובץ נתונים, ומייבאים אותו ל-outlook אחר, נוצרים 2 לוחות שנה, 2 רשימות אנשי קשר וכו', ללא אפשרות נראית לעין למחוק את לוח השנה הראשי והריק. מעבר לאי הנוחות שבעניין, כשמנסים לסנכרן את ה-outlook עם הנייד, הנייד מבצע סנכרון רק עם לוח השנה הריק. בתוכנה של הנייד אין אפשרות לשנות זאת, לכן השאלה היא איך באאוטלוק אפשר למחוק את לוח השנה הראשי, או לייבא ישירות אליו את לוח השנה השני?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין אופיס 2010 ואני רואה שיש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט. האם זה אומר שאם אתקין את גירסת 32 ביט אז התוכנה לא תעבוד? שאלה נוספת - האם לכל תוכנה ( כולל תוכנות קטנות ופשוטות) יש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט? ומה קורה אם אין לאותה תוכנה גירסה של 64 ביט אלא רק של 32 ביט? האם זה אומר שאני לא אוכל להשתמש עם אותה תוכנה במערכת הפעלה של 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר יכולה לעזור לי לעשות אפקטים בסרטים (cS) ואני גם רוצה לשים מוזיקה בסרטים אני משתמש בהקלטת המשחקים בתוכנה Fraps אם מישהו מוכן להציע לי תוכנה טובה יותר אני אשמח מאד תודה רבה ושתדעו שאני צריך את זה דחוף תודה...
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
זקוק בדחיפות לתוכנה ליצירת גרפים כמו 4+ y=4x^2 משוואה במעלה שנייה בסביבת עבודה של ווינדוס XP. אני צריך שהתוכנה תראה גם את הגרף ברביע הראשון שלו תוך פירוט מקסימלי של הערכים (כמו נייר מילימטרי). אני לא יכול לצייר את הגרף על נייר ולכן אני זקוק לתוכנה. כמו כן אני צריך שיהיה אפשר ללכת על גרף לנקודות מסויימות ולראות את ערך X וערך Y של הנקודה. אני צריך להדפיס את הגרף(ליתר דיוק את הרביע הראשון שלו). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. החל מלפני כחודש וחצי החלה תופעה מוזרה אצלי בפיירפוקס בהצגת סרטונים (בינתיים חוויתי את זה רק בפייסבוק). הבעיה היא שכאשר אני מנגן סרטון אני צריך לעבור מספר שלבים לפני שאני מצליח לראות אותו על כל המסך תחילה אני לוחץ על כפתור מסך מלא (ראו חץ בתמונה ראשונה ) ומה שקורה זה שהוא פשוט פותח את הסרטון בצד המסך (ראו תמונה שנייה) עדיין בקטן ואז אני לוחץ שוב על מסך מלא (ראו חץ עדיין בתמונה שנייה) ואז זה פותח לי את זה בחצי גודל במרכז המסך (ראו תמונה שלישית) ורק אחרי ששם אני לוחץ שוב (!!) על מסך מלא (חץ, תמונה שלישית) אז הסרטון עובר למסך מלא. נ.ב לפעמים כשיש עוד טאב פתוח אז הסרטון ישר עובר למסך מלא. משהו מוזר , ולמקרה ששאלתם - אז כן , עדכנתי כרטיס מסך אם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מהFF לאינטרנט אקספלורר כדי לסנכרן עם איזה מכשיר, יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין תוכנת פטו שופ במחשב. אפשר לתת לי את הקובץ שמתאים למערכת ההפעלה Windows Xp תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG ויש במחשב כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON X300 ואני לא מוצא לכרטיס הזה דרייבר מתאים... ניסיתי כבר באתר של היצרן פה https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וגם פה... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 ושום דבר לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל אם לא מצטער לא ידעתי איפה לכתוב. בכל מקרה יש לי בעיה בלפטופ שבחלק מהסרטים הסאונד ממש ממש חלש. אני משתמש בK-LITE FULL הכי חדש שיש וניסיתי להכנס להגדרות הסאונד של FFDSHOW ולהגביר אבל מתברר שזה לא עוזר.. מה אפשר כן לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הי יש אפשרות להגדיר ל-Winrar לכווץ\לחלץ מהר יותר - אפילו על חשבון עומס על המערכת? כלומר לאפשר לוינראר לקחת את מירב הביצועים של המערכת לטובת פעולת כיווץ או חילוץ מהירה יותר?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני משתמש בוורד 2003 בעברית על חלונות XP באנגלית. הבעיה היא שהותכרת של וורד ב-TASKBAR היא: Microsoft word - name of documents, ולא ניתן לראות בקלות את שם המסמך עליו אני עובד כשיש כמה חלונות פתוחים, כך שבד"כ אני רואה רק Microsof... וכו'. יש אפשרות לשנות את הכותרת הזאת, כמו שמשנים את ה-TITLEBAR לדפדפן אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט MKV איך אני יכולה להניר אותו avi או vob ????
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך ניתן למנוע ממנו, להקפיץ חלון שמודיע לי על הגרסה החדשה? בהתחלה ניסיתי ללחוץ על "תן הודעה מאוחר יותר", בהמשך עברתי ל "אף פעם" אבל זה לא עוזר והוא שב ומציק בכל פתיחה חדשה של הדפדפן. מה לעשות (ובבקשה תחסכו ממני את ההמלצה לעבור לגרסה 3).
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שינוי גודל טקסט מתצוגה של internet explorer, אינו משפיע על גודל האותיות איך ניתן לטפל ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריברים ללוח אם מסוג asus A7N8X-X אני חיפשתי כמעט שעה ולא מצאתי אני צריך בעיקרון של . אינטרנט סאונד ועם יש של כל השאר אשמח לקבל :]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה ל video wall מחשב שתומך ב 9 מסכים אשמח לשמוע המלצות -הפניות
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
זהו, פשוטו כמשמעו. הם פשוט נראים לי אותו דפדפן עם שם שונה... :-\
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרטי FULL HD ו HD READY אני מרגיש הרבה פעמים שהמחשב טיפה מקרטע , אם זה כשאני מעביר טיפה קדימה או אחורה והסנכרון בין הסאונד לתמונה משתבש או אם זה בכלליות הרגשה שזה לא עובד כמו שצריך יש לי מחשב דיי חזק amd 2.8 x4 6 mb catch 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ati readon 4870 אני חושב שהחומרה דיי חזקה בשביל להריץ דברים כאלה ביתר קלות, כך שלדעתי זאת בעייה של תוכנות שלא מנצלות כמו שצריך או קודקים . מה הייתם ממליצים לי לעשות? באיזה תוכנות וקודקים להשתמש?.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, יש איזה תוכנה חינמית פשוטה שאני יכול לראות איתה סרט שלא הורד במלואו? תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-