עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוחנה שמראה את כל התוחנות הרצות וכמה בדיוק רוחב פס כל תוחנה לוקחת מהחיבור שלי. עים יש תוחנה כזו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by n9555,

אין לי מושג איך עושים את זה.....יש לי נרו 6 ואני רוצה לצרוב עונה של scrubs (תוכנית טלוויזיה) יש לי רק כונן 1 שהוא צורב DVD (שלא תגידו שלא אמרתי). מישהו יכול לעזור לי???. נכנסתי ל COPY AND BACKUP ועשיתי COPY CD (ד"א הדיסקים מתיאילנד והם עובדים בצורה חלקה ב DVD) וזה לא מזהה את הדיסק- בקיצור אני צריך שלב שלב שתסבירו לי איך צורבים את זה..... תודה לעוזרים

4. Started by JohnnyBravo,

יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. זה התחיל מאתמול, כל תוכנה שאני מוריד מהאינטרנט ומנסה להפעיל את ההתקנה שלה, אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה. מה גורם לזה? מקבל הודעה שכל קובץ פגום! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום אני מחפש תוכנה שלמעשה מדגימה EQ, היא מעלימה או מגבירה צילים מסויימים ואני צריך למצוא אותם והשתיק או להגביר אותם, אני חייב עזרה בלמצוא אותה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by itzik_tab,

שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי יש לי סרטון באורך של 4 שניות ואני רוצה לעשות ממנו קובץ gif , איך אני עושה את זה , באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. האם יש תוכנה שיכולה לעקוב אחריי פעילות המחשב ולדווח מתי שיש reset אוטומטית שקורה לפעמים אחריי עידכונים למשל של ווינדוס ? ויכולה להגיד מה עשו במחשב ?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by eladh16,

אוקי היה לי קצת משעמם אז ציירתי את ה psp slim בצייר של חלונות. לא העתקתי כלום, ובגלל זה יצא לי הסמלים מעפן. עבודה של שעה וחצי. איך יצא?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה להצגה של קבצים בפורמט XVID ניסיתי DIVX הכי חדש הMMC 7 של ATI WINAMO מדיה פלייר 9 ועוד כל מיני תוכנות אחרות.. ותוכנה שתומכת בצריבת XVID כVCD הנרו הכי מעודכנת לא צורבת את הפורמט הזה תודה

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by LRa,

שלום, יש לי תוכנה שעובדת עם קבצי ZIP. עכשיו אם התוכנה מזהה קובץ תמונה עם שם זהה לזה של הקובץ ZIP היא מציגה את התמונה כאשר לוחצים על הקובץ ZIP. הבעיה היא שיש לי בסביבות 2000 תמונות שמתוכן יש 300 עם שם זהה ל300 קבצי ZIP. מה שאני מנסה לעשות זה למחוק את התמונות המיותרות, שאין קובץ ZIP עם אותו שם, בלי לעבור קובץ קובץ. תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by taimor,

תהנו אחים שלי... http://www.deviantart.com/deviation/43424954/

14. Started by sharon123,

שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שבת שלום מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome. תודה

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by blanco,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טוב לניקוי וסידור הרגי'סטרי ! תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by avi-noams,

התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות‏ DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך‏ Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים‏ Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים‏ LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Coolin…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  18. Started by Mamimo,

שלום לכולם, לפני זמן מה רכשתי ALL IN ONE של HP, יחד עמה קיבלתי את תוכנת READ IRIS 8, כאשר על גב עטיפת הדיסק מצויין התוכנה זו תאפשר OCR בעברית, אך בסוך רשום שהמילון העברי לא מותקן בהתקנה הראשונית בדיסק הזה. ניסיתי בכל זאת להמיר משהו בהעברית קיבלתי הודעת שגיאה, חיפשתי על הדיסק ואין שום מילון עברי. משהו יודע כיצד ניתן להשיג את המילון העברי ל IRIS, ובכלל מה הטעם למכור את סהסורקים בארץ עם תוכנה שלא מפרשת עברית?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  19. היי שלום אני מקבל הודעת שגיאה the operation timed out לאחר כדקה שתיים שאני מוריד קובץ. מדובר על אקספלורר 8 כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by bugosdckh,

האם מישהו יודע האם יש קובץ או ספר בעברית שמסבירים על התוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. Started by matan100,

שלום ברצוני לקבל התקנה לסורק umax astra 2000p ככה הוא ניראה - http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Y9VHGVP8L._SL500_AA280_.gif

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by רונאלדו,

יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוסים אני יקח כדוגמא את נורטון (למרות שאני משתמש בקפרסקי) יש גירסת 2005 ואם אתה קונה אותה עכשיו אז היא תקפה לשנה עם עידכונים.. אבל עכשיו יצא גירסת 2006,אז השאלה היא למה לקנות 2006 אם 2005 יותר זול בהרבה ומתעדכן לך עם הוירוסים החדשים שכבר ב 06? לא מובן לי הקטע הזה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by whodosntlikeomri,

מישהו יודע איך אני יכול לכתוב ב freehand בעיברית? יש איזה כלי? או אפשר להוריד גירסה מיוחדת או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.