תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי חבר ביקש ממני עזרה בלהעתיק קטע טקסט מ-PDF הבעיה שזה מוגן..(כלומר שאני מנסה להעתיק עם Foxit הוא לא נותן בכלל את הכלי העתקה) איך אפשר לעקוף את ההגנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני עובד עם אנטי וירוס מקהפיי סקיוריטי סנטר אבל השאלה איזו תוכנה כדאי שתפעל ברקע ע"מ למנוע זוהמה שמגיעה מהאינטרנט... ההלבטויות שלי בין defender ל redsident הדי כבד על הזכרון של SpyBot או שיש עוד תוכנות יעילות מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אז לפני איזה חודש עשיתי בטעות פרמוט לדיסק קשיח שהיה לי עליו את ה-My Documents, עכשיו הדיסק ריק כמובן ואני לא בדיוק יודע איך אני משחזר ממנו את הקבצים (היו לי במסמכים איזה ג'יגה או שתיים אם אני זוכר נכון). יש תוכנות מסוימות אני יודע אבל לא בדיוק יודע איזה ואיך להשתמש, מישהו יכול להדריך אותי בבקשה, הקבצים שנמחקו ממש חשובים לי.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האנימציה תהיה מורכבת מקווים ומלבנים שצריכים לזוז - שום דבר מעבר לכך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה שלי בקצרה: איך אפשר להגדיר לActive Desktop, שכשאני לוחץ על לינק שמופיע בחלון שלו על שולחן העבודה שלי, הוא לא יפתח אותו בחלון אקספלורר חדש, אלא על אותו חלון דסקטופ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום , כל פעם שאני מנסה לערוך בפלאש כמה שכבות באת ובעונה המחשב שלי נתקע * לא כל המחשב רק CS5 ואז אני צריך לסגור את הכל ולהתחיל את הפרוייקט מחדש השאלה שלי האם ידוע על באג כזה או האם יש פתרון ; אני חיפשתי ולא מצאתי תשובה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב בעייה מעצבנת עם כרום כל פעם שאני מוריד טורנט הוא משאיר לי את הקובץ המקורי במחשב אין איזה תוסף שאפשר להוסיף אוטומטית את הטורנט (ללא צורך בלהוריד את הקובץ .torrent ) מקווה שזה ברור אם לא אנסה להסביר את עצמי מחדש.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עדיפות לתוכנה חינמית, כמובן. יש משהו כזה? ראיתי בשרשור ההמלצות את CutePDF Writer, אבל עד כמה שהצלחתי להבין, היא לא יודעת לייצר PDFים ישירות מהסורק, אלא רק מקבצי תמונה שנסרקו כבר. (ואז יש לי בעיה להשתמש בפידר) נועד כדי לסרוק כמות גדולה של דפים, שאני לא מעוניין לסרוק אחד-אחד.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים חתימה שלי שעשיתי בפוטושופ בפלאש ולשים שיר עם זה ביחד שכשהעכבר שלי יהיה על התמונה השיר ינגן ושאני יוציא את העכבר מהתמונה השיר יפסיק... רציתי לשאול אם יש מדריך כזה (עברית\אנגלית לא משנה) ועוד שאלה אם מישהו יודע את הקוד לזה בפלאש...(השמעה\עצירה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאט לאט מיקרוסופט משחררת את IE9 http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/TechNet9/art2.html
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי חדשה של הפוושופ ? CS2 ? מה הגרסא הכי "טובה" של פוטושופ ? (נו אתם יודעים, גרסא שכולם משתמשים בה)
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות כאלו ברשת שמצאתי אך אני מחפש תוכנה "תמימה" שמוסיפה אך ורק סרגל רדיו ללא שום פרסום או חיפוש או כל דבר אחר. תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התקנתי WIN 2000 על המחשב ונתקלתי במשהו דיי מוזר והזוי קיבלתי הודעה MESSENGER ושם היה רשום שגיאה חמורה קבצים הושחטו ותוספת של Registry הרצתי 4 תוכנות תיקון של REG התוכנה מצאה 40 שגיאות רשמה תיקון ולא הצליחה להעלים את ההודעה . מה שגרם למחשב להיות לא יציב ולקרוס. אני חייב לציין שהמערכת הפעלה הייתה אחרי פירמוט נקי ! . וירוס זה גם לא יכול להיות כי ההודעה הופיעה גם אחרי התקנה של 5 אנטי וירוסים . אחרי עבודה מסיבית עם ADAWARE ו SPYBOT ו 10 תוכנות REG ההודעה נעלמה אבל המערכת הפעלה פשוט קרסה אחרי דקה של גלישה בקיצור אני חושד שהבעיה במערכת הפעלה עצמה.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בעיקר שאלתי לגבי Word - האם יש הבדל בין הגרסאות השונות של Office 07 (למשל - גירסת סטודנט-לא מסחרי, ויש גרסאות יקרות יותר, ועם מפרט אחר...). כלומר - האם זה אותו Word בכל הגירסאות, או שיש הבדל מסוים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה memtest 86 והרצתי אותה בווינדווס וזה בסדר אחר כך שמתי אותו על דיסקט בשביל להעלות בדיקה אחרי הבוט והוא רושם לי להוציא את הדיסקט בשביל להמשיך או לעשות ריסטארט אז חשבתי שהבעיה היא בגלל שהורדתי את הגרסה של הדיסקים ושמתי על דיסקט אז הורדתי את התוכנה בשביל הדיסקט ושמתי מה שצריך בדיסקט ועשיתי ריסטארט ועוד פעם אותה בעיה הוא רושם לי או להוציא את הדיסקט או לעשות ריסטארט תודה מראש ! אבב ויש לציין שאין שום בעיה אם הזיכרון רק אני עושה את זה לעצמי סתם בשביל לבדוק אם הזיכרונות באמת עובדים טוב כי הם מחברה לא מוכרת!
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מאז לפני שבוע בערך יש לי בעיה עם גוגל כרום אם אני מחפש בגוגל שאני מגיע לדף תוצאות ומנסה לפתוח תוצאה מסוימת הוא נתקע (פותח דף שהכתובת שלו היא google.com/blabla וכו' ואפילו לא מגיע לשלב של הקישור לדף עצמו) מישהו נתקבל בתופעה? יש לציין שב FIREFOX זה לא קורה ד"א זה קורה גם ב chrome beta תודה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לבעיה שקיימת בעסק שלי (שירותי שרטוט ממוחשב) הבעיה היא שכאשר פותחים קובץ שרטוט קיים ומשנים אותו - אין דרך לגשת לשרטוטים הישנים או לראות מה השינוי שנעשה. האם קיים תוכנה לפתרון הבעיה, ע"י יצירת עותקים זמניים בלוז קבוע? בחברה אחרת שעבדתי בה היה משהו דומה שיצר אימג' של ספריית העבודה כל שעה תודה לכל מי שיכול לעזור, נועם
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן! יש איזושהי דרך להגדיר שכאשר מפעילים את המסנג'ר הוא לא יופיע על הטאסקבאר אלא בקווילאנצ'?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לצרוב Data cd בנרו כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם הוא נעצר ב8% ואז רושם Burn process failed. ניסיתי גם דיסקים של DVD, ניסיתי מהירויות צריבה שונות וזה לא עוזר. רשום לי בחלון של התוכנה משהו כזה: could not perform sixation מה ההודעה הזאת אומרת? איך פותרים את הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-