עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי אופיס 2007 באנגלית, הבעיה היא למשל שה-"A" וה-"1" ממוקמים משמאל ולא מימין... אני רוצה שזה יהיה ממוקם כמו בעברית משמאל לימין, איך אני עושה זאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by DeadByDawn,

אני מחפש יורש לDAP....מישהו מכיר מנהל הורדות טוב יותר???? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by Aviv,

שלום אם יש מישהו שמכיר את התכונה multisim בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין pro\power pro

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by Michelle,

היי...יש לי בעיה עם קבצי AVI, אני לא יכולה לראות אותם, רק לשמוע. זה קורה גם ב- windows media player וגם ב- real one player, ניסיתי להמיר את הקבצים ל- mpeg בכמה תוכנות אבל הסתבכתי... ??? יש פתרון לבעיה מבלי להמיר את הקבצים? ואם לא איך ממירים ? תודה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by Ben N,

טוב אז ככה.. לחברה שלי פעם התקלקל המחשב, קיצר פה ושם, לקחתי את ההארד דיסק שלה, חיברתי למחשב שלי, גיביתי, פירמטתי והתקנתי עליו מחדש ווינדוס. אבל מה קרה? 1) כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב שלה הוא לא קיבל את הווינדוס והייתי צריך להתקין מחדש אותו במחשב שלה (כן, אני מכיר תבעיה הזאת ושכחתי ממנה.. אבל זה כבר סודר ממזמן) 2) עכשיו כשהמחשב שלי עולה (נגיד אחרי ריסטרט או כיבוי) הוא שואל אותי איזה ווינדוס להפעיל, את הווינדוס שלי (XP Pro) או את הווינדוס שהתקנתי בהארד דיסק שלה (XP Home). עכשיו הבנתי מאח שלי שבסה"כ זה דורש שינוי קטן באיזה קובץ ווינדוס שהסיומת שלו זה .ini או משו אחר לאדע.. מישהו יודע אפשר להוריד את האופציה השנייה של הבחירה שגם ככה לא עובדת כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס שלי ו…

6. Started by killer007,

למישהו יש הזמנה לטורנט ליץ תהזמנה יש לשלוח ל-hadar.avr@gmail.com בתמורה אם אתם רוצים אתם יכולים לקבל 5 אתרי HTTP שמתעדכנים כל הזמן ומורידים על המקסימום תמונה לדוגמא:

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by red4ever,

עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מאז, כל פעם שאני נכנס לספידטסט אין לי את המסך הזה שמתחיל את הבדיקה. לצורך העניין, באינטרנט אקספלורר אני כן יכול לבצע את הבדיקה. מה קרה בכרום? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by sharon123,

שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  9. יש לי איזה קליפ שהוא לא קיים בצורה של שיר ואני רוצה להפוך אותו לשיר כדיי לשים אותו בנגן שלי (שלא תומך בוידאו) ולכן עליי להמיר אותו לאחד מהפורמטים של המוזיקה (לא משנה אם זה OGG או כול דבר אחר....) האם יש תוכנה כזות? ואם כן איזה? (ומאיפה אפשר להוריד?) תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. Started by ofer1928,

כאשר אני מייבא קובץ מוכן אז בערך כל דקה שוקלת 20MB. יש דרך להקטין את הגודל של הקובץ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  11. Started by omnius,

שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by מאור247,

מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל usb 2.0

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by naoriko,

שלום יש לי גוגל כרום ולא יודע למה אחריי כמה זמן שאני משתמש בו פתאום השפה הופכת לי רק לאנגלית ולא משנה מה שאני עושה בשביל שתיהיה לי עברית אני צריך לצאת לגמריי ולהיכנס שוב אליו ואז העברית חוזרת ואחריי כמה זמן שוב רק אנגלית.. ואם אני במחשב עצמו או בכל דפדפן אחר אין לי את הבעיה הזאת וראיתי שיש את זה לעוד כמה מה עושים אם זהה?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by ychig,

כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by hagai-,

???

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

שלום עד לפני 4-5 חודשים נכנס לי האקר ואין לי שמץ איך להפטר ממנו כבר נאכל לי ההארדיסק לגמרי אני כבר לא יכול לעשות כלום,כונן C:\ ב0 מגה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. מישהו מכיר תוכנה שפותחת הרבה קבצי ZIP ביחד? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by danielzy,

שיחקתי Red Alert 3 ופתאום היתה איזו בעיה וכל הצבעים במסך התערבבו והמחשב קרס למסך כחול עם הודעת שגיאה שלati2dvag עשיתי ריסטרט, ברגע שהדרייברים של הכרטיס מסך עלו - השגיאה עלתה גם, נכנסתי ב Safe Mode ומחקתי את הדרייברים, חזרתי התקנתי מחדש, ריסטרט, אין שינוי, השגיאה חוזרת. חזרתי ל Safe mode מחקתי שוב את כל הדרייברים, נכנסתי לווינדווס ןמחקתי כל קובץ שהתחיל עם ati התקנתי את הדרייברים שוב, היה בסדר, נכנסתי לאינטרנט קפצה הודעת שגיאה של ווינדווס [ לא מסך כחול] והרזו' ירדה ל 640x480 עם בעיה בקובץ ati2dvag, עשיתי ריסטרט וההודעה המקורית חזרה. עזרה בבקשה אני צעד אחד מפירמוט..

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by elyaz,

יש לי את הגירסת ניסוי של WIN7 על המחשב, צרבתי אותה על דיסק עם תוכנת burnawarefree, ובחרתי באפשרות create boot DVD אבל כשהכנסתי את הדיסק והתחלתי מחדש, ה windows התחיל כרגיל מההרד דיסק, למרות שהגדרתי את ה boot sequence לעדיפות לcd איפה טעיתי?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  21. עדיפות לתוכנה חינמית, כמובן. יש משהו כזה? ראיתי בשרשור ההמלצות את CutePDF Writer, אבל עד כמה שהצלחתי להבין, היא לא יודעת לייצר PDFים ישירות מהסורק, אלא רק מקבצי תמונה שנסרקו כבר. (ואז יש לי בעיה להשתמש בפידר) נועד כדי לסרוק כמות גדולה של דפים, שאני לא מעוניין לסרוק אחד-אחד.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by IRIT1254125,

אני לומדת אסמבלי ... התוכנה הזאת תומכת ב32 ביט והמחשב הנייד שלי ב64 ובגלל זה אני לא מצליחה להתקין אותה במחשב הנייד ... רציתי לדעת אולי יש איזו תוכנה דומה שתומכת ב64 שאני יכולה להוריד או משו כזה ...

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  23. Started by MisterL,

אני מעוניין לשים חתימה שלי שעשיתי בפוטושופ בפלאש ולשים שיר עם זה ביחד שכשהעכבר שלי יהיה על התמונה השיר ינגן ושאני יוציא את העכבר מהתמונה השיר יפסיק... רציתי לשאול אם יש מדריך כזה (עברית\אנגלית לא משנה) ועוד שאלה אם מישהו יודע את הקוד לזה בפלאש...(השמעה\עצירה) תודה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  24. מחשב נייד מסוג MSI איתי כבר כשנה וחצי בלי בעיות, עברתי לוינדואס חדש ( 7 ) הורדתי דרייבר מאתר של NVIDIA וכלום לא מצליח להתקין כל דרייבר זה מקפיץ לי שגיאה זאת ! http://img121.imageshack.us/img121/7622/225n.jpg עזרה מה לעשות?!?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Gnome,

יש לי אי-מייל בוואלה וריציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באוטלוק אקספרס כדי לבדוק את הדואר שלי בוואלה או לשלוח אי-מייל וכל מה שעושים עם אוטלוק?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים