תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מותקן אצלי adobe acrobat, ומע' הפעלה WIN2K כשאני מנסה לפתוח קבצים עם שמות בעברית, או קבצים הנמצאים בספריות עם שמות בעברית, הACROBAT פולט הודעה שבה הוא אומר שיש תוים שהוא לא מסוגל לקרוא בשם הקובץ. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה קטנה פה... פירמטטתי ת'מחשב, התקנתי והכל אחלה - חוץ מדבר אחד - הסאונד. המחשב לא מזהה את הרמקולים שלי, ליד השעון אין שום סמל של סאונד ובלוח הבקרה (בהתקני סאונד), בתיקיית Volume רשום No Audio Device. הרמקולים מחוברים נכון למחשב, ואין לי מושג למה הוא לא מזהה אותו. מה אני עושה?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי איזה MP3 שאני רוצה להגביר ת'עוצמה של הווליום שלו העברתי אותו לפלא שלי והוא חלש מידיי למישהו יש הצעה+הסבר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
היי יש לי סרטון באורך של 4 שניות ואני רוצה לעשות ממנו קובץ gif , איך אני עושה את זה , באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נראה לכם שיהיה אפשר להשתמש בווינדוס וויסטה פיראטי? שאפשר להתקין אותו כשהו יצא
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שבת שלום ונבורך ראתי פה בפורום שחברי הצוות ממליצים על התוכנה לבדיקה pi. כיצד משתמשים עם התוכנה הרצתי בדיקה (ראה צילום). נ.ב!יש לי בעיה עם המחשב שקופא - תודה מראש -מקווה שזה המקום הנכון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להצגה של קבצים בפורמט XVID ניסיתי DIVX הכי חדש הMMC 7 של ATI WINAMO מדיה פלייר 9 ועוד כל מיני תוכנות אחרות.. ותוכנה שתומכת בצריבת XVID כVCD הנרו הכי מעודכנת לא צורבת את הפורמט הזה תודה
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אין כמו תמונה מקורית תוצרת הבית [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב כבן 10 חודשים מחברת Lenovo ושמו N100 דגם 3000. בחיים פירמטתי הרבה מחשבים נייחים. עליי לדעת האם הפירמוט במשחב נייד מתבצע באותה צורה: הגדרת הבוט לקלוט קודם את הכונן, להכניס דיסק XP ולהתחיל להתקין. במחשב אצלי יש תוכנות שהגיעו עם המחשב (שהגיע עם מערכת XP) כגון תוכנת האנטי וירוס שקיבלתי במתנה בקנייה וכמו כן התוכנה של קורא טביעות האצבע של המחשב. וגם תוכנה שנקראת Lenovo Care. מחכה לתשובה בתודה הוספה: אם אני אקנה ויסטה, ואבחר בשדרוג מ XP לויסטה במקום התקנה חדשה, כל התוכנות והקבצים יישארו?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שבת שלום מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome. תודה
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מישהו מכיר תוסף כזה ל-Chrome? התרגלתי כבר שב-Firefox ה-Bookmarks מוצגים לי בצד וזה מאוד נוח לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם (intel 865pe) לאחר התקנת הוינדוס XP עם SP3 לא הצלחתי להתקין את הכרטיס קול במלאו (לא דרך הדיסק ולא דרך הורדה מאתר היצרן) יש לי במנהל ההתקנים בלוח הבקרה סימן שאלה צהוב על בקר קול של מולטימדיה ולכן איני שומע סאונד במחשב. יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה כמו ששמים בד"כ במחשבים באינטרנט קפה. כל הפעלה של המחשב התוכנה משחזרת את המחשב למצב 0. כמו GHOST אבל זה עובד אוטומטי כל הפעלה של המחשב ולא לוקח חצי שעה עד שמשחזר. יש הצעות? תודה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי דיסק פגום/שרוט ואני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר קבצים ומידע ואני לא רוצה שהוא יתעכב לי על קבצים שלא ניתן להעביר/לשחזר אותן. אני מחפש תוכנה או פתרון להעביר קבצים מדיסק פגום למחשב מבלי להתעכב על קבצים פגומים, זאת אומרת שהוא יקרא קובץ ויראה שהוא בלתי ניתן להעברה וימשיך עם שאר הקבצים, ולא כמו בווינדוס שאני מעביר קבצים והוא פתאום מוצא קובץ לא תקין ועוצר את כל תהליך ההעברה. אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני כבר הרמתי ידיים במציאת פתרון!!!!! נ.ב אל תביאו לי תוכנות שמתעכבות על קבצים פגומים ומנסות בכל זאת להעביר אותם כי זה בלתי אפשרי וסתם בזבוז זמן, יש לי מלא דיסקים להעביר ואני לא רוצה להתעכב הרבה זמן על דיסק כי אז ככה אני אסיים בעוד שנה להעביר את כל המידע מהדיסקים למחשב.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-