עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Burned,

כשאני מנגן את הMKV בMPC אז הוא עובד מעולה חוץ מזה שאני לא מצליח לשים כתוביות. כשאני מנגן בBSPLAYER אז אפשר לשים כתוביות אבל משום מה אין סאונד. הקודקים היחידים שיש לי הם CoreAVC DIVX מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  2. אז ככה קניתי קבל שאני מחבר לטלוויזיה שלי ואז למחשב אבל שאני מחבר יש לי רק 3 רזולוציות והם יחסית קטנות כי אני מחבר ל פלזמה 41 אינץ אז השאלה היא זאת אני צריך איזה תוכנה או דריבר שמסדר את זה? אם כן מה? או שהקבל הוא לא טוב ואני צריך להחליף? אם כן אז למה? יש לי XP 32 ביט והכרטיס מסך 8800GTX של MSI NVIDIA תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by alon7,

יש איזו תוכנה שפותחת את הקובץ הזה? אם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by עומרי מסיקה,

שלום לכולם! קניתי מחשב נייד של דלXPS1530 שהגיע עם מערכת ויסטה מותקנת. בהתחלה דאמון טולז עבדה ללא בעיות, אחרי כמה ימים היא נתקעה, ומאז לא משנה כמה פעמי ניסיתי להסיר ולהתקין חדש (גם גרסאות שונות),זה תמיד מאתחל את המחשב בשלב התקנת ה-SPTD וחוזר לאותו שלב לאחר האתחלה. כמה פתרונות קודמים שקראתי בפורומים אחרים לא צלחו. מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

6. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצאו ת'תוכנה הזאת recoveryv1.5 שמשחזרת סיסמאות של ההאייסיקיו הפחתי ת'עולם ולא מצאתי מקום שאפשר להוריד אותו תודה מראש לעזורים...! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by sigma,

כאשר מסירים תוכנות , האם יש משמעות אם המחשב מחובר לאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  8. היי, לא מזמן עברתי לפיירפוקס ובזמן הזה הוספתי למועדפים שלו דיי הרבה אתרים.. עכשיו אני רוצה לחזור ל-IE ולהעביר את כל המועדפים שיש לי בפיירפוקס למועדפים ב-IE.. איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג מוטורולה v3m ורציתי לשאול שאלה האם יש איזה שהוא תוכנה שאני יכול למחוק את המוזיקה,תמונות,וידאו ששמור על הפלאפון שאי אפשר למחוק דרך הפלאפון שזה בא אם הפלאפון (שקונים ת'פלאפון)...?? ואם יש תוכלו לעלות תוכנה בבקשה ? תודה מראש לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by Alex89,

האלבום שלי *יש לפעמים כמה גירסאות לאותה תמונה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  12. למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by rjjb7,

שלום! היום האימיול סיים להוריד לי את הסרט (הישן והטוב) שכ"כ רציתי שיישמר לי בהראדיסק... "The Faculty" - "סיוט בחדר המורים". הבעייה היא....שהוא מדובב לספרדית!!! אני רוצה איכשהו לגרום לו להפוך לאנגלית. הפתרון שחשבתי עליו: Virtual Dub. הפתרון הוא כזה: אם יש מישהו שכבר יש לו את הסרט במחשב, שיחתוך באמצעות הוירטואל דאב את האודיו של הסרט בלבד (שתופס כמובן הרבה פחות מהוידאו...משהו כמו 50 מגה במקום 700) וישלח אליי rjjb7_2@nana.co.il ואז אני אדביק את האודיו שלו על הסרט והכל נפתר! למי שיש את הסרט ומוכן לעשות את הפעולה הקטנה הזו - אודה לו מאוד! (מי שיש לו את הסרט (באנגלית) ולא יודע איך חותכים אודיו עם ויר.דאב - שיישלח הודעה בתראד הזה אני אסביר). כמוב…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. התקנתי את האימיול על הווינדוס החדש שלי ויסטה 64 עברתי מxp האימול באקס פי היה פועל מהר מאוד פה הוא פועל איטי לא משנה כמה מקורות ואיזה קובץ אני מוריד זה מוריד איטי מאוד הפורטים פתוחים הכול בסדר אני לא יודע למה זה מוריד איטי משהו יכול לעזור אני משתמש בגירסא 0.48a

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

אז ככה אני רוצה לעשות איחוי לכוננים האם זה שווה המאמץ? ואם כן באיזו תוכנה להשתמש? קראתי המלצה מ ynet על ה Defraggler אבל יש בחיסרון שהיא לא מטפלת בקבצי מערכת האם זה קריטי? ובבקשה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כלשהי

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. מותקן אצלי במחשב AVG והתקנתי במקביל את COMODO FIREWALL PRO גרסה 3. שמתי לב ש-COMODO עושה בדיקת ל-MALWARE לאחר ההתקנה. בבדיקה באתר של COMODO הם מגדירים MALWARE בתור וירוסים ורוגלות. האם מדובר בתוכנת אנטיוירוס? כדאי להוריד את ה-AVG?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by davidz85,

חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי דרייבר למצלמת רשת של חברת GPT הדגם הוא DC-4120, לווינדוס ויסטה 64-ביט, פשוט קראתי גם כאן וגם בפורומים אחרים שהמון משתמשים מחפשים דרייבר למצלמה הזאת אז אולי מישהו נתקל ויכול להפנות אותי ללינק עם הדרייבר?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  18. יש לי מקאפי אנטי-וירוס סיקיוריטי 2007, אני לא יודע איך משנים זמני שעות לסריקה או לבטל סריקה אוטמטית של זמני שעות. מישהו יודע איפה זה נמצא במקאפי, איך משנים כיוון זמני שעות סריקה אוטמטי או לבטל סריקה? במקרה אם לבטל הייתי רוצה לעשות ידני סריקה וירוסים במחשב שלי. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. ראיתי שיצא Internet Explorer 8 בטא איך אני לא שמעתי על זה עדין? http://filehippo.com/download_internet_explorer/

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תונה להסרה והוספה מהתפריט הימני של העבר ??? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. בכל פעם שאני מנסה להריץ(אני מצליח לראות את הסרט במלואו) את הסרט לאיזו שהיא נק' קדימה הסרט חוזר לאותה נק' (זה לא קיים בכל הקבצים אלא רק במס' קטן של קבצים מסוג WMV).לעומת זאת ב-VLC כן ניתן לבצע פעולה זו על אותם קבצים בעייתיים. האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?

22. Started by oba3k,

אני כותב את ההודעה הזאת על IE8. בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון. הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(. דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution. בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sigma,

חברת matousec ביצעה אנליזה ודירוג תוכנות Firewall : http://www.matousec.com

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mikko,

http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/Install.htm

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by Nosh,

יצא פיירפוקס 3 בטא 4 RC1 להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/firefox-3.0b4.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים