תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) עכשיו עשיתי לו פירמוט ואני לא מוצא שום דיבר עוד לו שום דבר , ועם אני מוצא זה בכסף. אני חפש דריבריWIRLEESSום של כרטיס קול רשת כרטיס מסך תודה לכולם מראש !
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעצם שני קבצים חשודים שלפני כמה זמן לא היו הם נמצאים בתיקייה C:\WINDOWS זה - jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn וזה - _MSRSTRT ביצעתי סריקה ב NOD32 וב Malwarebytes' Anti-Malware והם אכן מצעו וירוסים ומחקתי אותם אבל לא היה להם קשר לקבצים האלו מישהו יודע מה הקבצים האלו. עוד משהו מצאתי אתר שמוזכר בו הקובץ jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn הבעיה היא שהוא בצרפתית http://lyonnais92.aceboard.fr/246694-11200-9813-0-google-infecte.htm
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם אחד הכוננים אצלי שאני לא יכול למחוק בו כמה תקיות כי "אין לי הרשאה" בתכלס פשוט הן נוצרו במחשב שלי אבל פירמטתי את הכונן השני מאז ועכשיו כביכול אין למשתמש שלי הרשאות על התיקיות האלה הצלחתי להוציא מהן את כל מה שרציתי הבעיה זה שאני לא יכול למחוק את התיקיות עצמן ויש אחת שאפילו מקריסה את המחשב כל פעם שמנסים למחוק אותה אז חשבתי אולי כדאי לי לפרמט את הכונן הזה גם ככה אין עליו כבר כלום שימושי חוץ מכמה תיקיות שאני לא יודע מה התפקיד שלהם ובגלל זה אני בא להתייעץ אז ככה: יש תיקייה בשם IDE שבתוכה יש תיקיהCommon7 ובפנים יש עוד תיקיה בשם IDE ושם יש קבצים של ויז'ואל סטודיו משום מה...(שמתי בתמונה עם חצים תיאור של כל הקבצים) יש עוד תיקיה עם שם מוזר לגמרי f0cf9d9d29faac…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג איפה (לא בטוח איך להסביר את זה) נשמרים התמונות\פרצופים שאני שומר מהשיחה במסנג'ר (Add)? יאיר.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב, יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים/אנגלית והוא ביקש שאמצא לו תוכנה שתשלב תרגום (מקובץ חיצוני) לתוך הסרט כך שהוא "יוטבע" על הפריימים של הסרט. אני לא מתעסק בדברים כאלה אבל אני בטוח שיש פה אנשים שיודעים להמליץ על משהו טוב ונוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי KASPERSKY 5.0.376 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב האנטי וירוס הזה עושה בדיקה לכל הקבצים של ה STARUP, קבצים בזכרון ועוד כל מיני כאלה איך אני מבטל את זה תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב בהתקני קול שנוצרת אחרי רוב ההפעלות של המחשב.. אני מפעיל את המחשב ואז הוא מגיע לשולחן העבודה, והטעינה של כל האייקונים לוקחת משהו כמו 30-40 שניות..ואחרי שכל האייקונים נטענים המחשב נתקע לכמה שניות ומשנה את התצוגה של הסרגל כלים של הווינדוס לזאת שבתמונה 1. אחרי שזה קורה ,המחשב מפסיק לזהות גם את הדרייברים של הכרטיס קול וכשאני מנסה להפעיל שיר אני מקבל את ההודעה שבתמונה 2. ואז אני מתקין את הדרייברים וזה פועל שוב. חשוב לציין שזה קורה לי ברוב הפעמים התהליך שרשמתי למעלה..אבל יש פעמים שהמחשב עולה כרגיל ויש לי סאונד והכל טוב. סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוורים עם כמה תוכנות.. אם זה יכול לעזור..אז התוכניות שעולות לי עם המחשב(מה שמסומן בסטרטאפ) זה: NvCpl egu…
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת? שתיהיה מובנת על החיפוש הרגיל של הווינדוס, ותיצור אינדקס ותעדכן את עצמה כל פעם למצוא דברים באופן מיידי? (כמו בווינדוס 7.. עוד לפני שמשלימים משפט זה מוצא את הקובץ אפילו אם הוא בכונן שלישי או רביעי.. מה שבד''כ בXP חיפוש רגיל לוקח 5 דק' למצוא היות ואין אינדקס מסודר) תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שבת שלום אני מנסה לשמור קבצים ב word אך מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
נתחיל, קניתי מחשב חדש, אני משתמש ב XP+SP2 במחשב הקודם היה לי 98 וקאזה עבדה מצוין בנוכחי היא פשוט לא מתחברת...תקועה על connecting ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר בדקתי 3 גירסאות של קאזה לייט..למישהו יש רעיון? השאלה השניה שלי: בווינדוס 98 נהגתי לנעול את המחשב עם השומר מסך + סיסמא איך אני עושה משהו דומה כאן?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חברה מה קורה? תמליצו בבקשה על אנטי וירוס טוב שאפשר להוריד מאינטרנט ועושה עבודה טובה ? חשבתי על AVG Anti-virus 7.289
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ואני לא רוצה לנתק את קו הטלפון מהמודם כי אני משתמש בו לקבלת פקסים. האם זה משנה איזה חיבור יש לי לאינטרנט המהיר? (כבלים או בזק)
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך להתקין כמה סקריפטים לתוך מאיה ואני לא יודע איך לעשות את זה... שמות של הסקריפטים הם: 1) CryExportUserInterface.mel 2) applyCrysisShader.mel תודה זה ממש חשוב, אני כבר מת למדל דברים ולשים בארגז החול של CRYTECK
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה להציג בפניכם את SysTrayRSS, תוכנה בעלת שם מסובך אבל רעיון פשוט. מדובר בקורא RSS קטן ש"מתחבא" ב-System Tray. הקורא תומך בעברית מיושרת לימין. אני אישית משתמש בו יומיומית בעבודה ונהנה מכל רגע. בכל זמן נתון יש לי עדכוני חדשות ובלוגים שאני יכול לראות בקליק אחד. יתרון נוסף הוא שהתוכנה משתמשת בתפריט פשוט ולא מושכת תשומת לב מיותרת (חשוב למי שעובד במשרד פתוח כאשר הרבה אנשים מסתובבים באזור). קישור להורדה, צילומי מסך והסברים אשמח לשמוע תגובות.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
עדיפות לתוכנה חינמית, כמובן. יש משהו כזה? ראיתי בשרשור ההמלצות את CutePDF Writer, אבל עד כמה שהצלחתי להבין, היא לא יודעת לייצר PDFים ישירות מהסורק, אלא רק מקבצי תמונה שנסרקו כבר. (ואז יש לי בעיה להשתמש בפידר) נועד כדי לסרוק כמות גדולה של דפים, שאני לא מעוניין לסרוק אחד-אחד.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-