עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nokobik,

ואם אפשר להעלות לרפידשייר או אתר בסגנון תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by ZXY1,

היה לי מערכת WIN7 והתקנתי בדיסק קשיח אחר את המערכת הפעלה אבנטו 11 ניתקתי מהמחשב את הדיסק של אבנטו ופרמטתי את מערכת הפעלה WIN 7 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע לי אפשרות בחירה של WIN 7 למעלה ואבנטו למטה (למרות שהדיסק קשיח בכלל מנותק) איך אני מנטרל את האפשרות של בחירה מערכת הפעלה (ב WINDOWS 7) (פעם היה ניתן לערוך את זה ידנית אבל הפעם אין אופציה כזאת ( ב - מחשב - מאפיינים - הגדרות מערכת מתקדמות - הפעלה ושחזור - הגדרות - אתחול המערכת ) תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by benor,

יש לי כבר 2 תוכנות מצויינות: Ad-aware ו Spybot - Search & Destroy אתם יכולים לתת לי רשימה של עוד תוכנות איכותיות כאלה שמבצעות את העבודה כהלכה?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by yotamoo,

בעיה קצת מוזרה... היה לי צורב DVD ישן של LG שעשה המון בעיות. באיזשהו שלב הוא פשוט נעלם מהתצוגה ב"מחשב שלי" ולא הגיב כשהכנסתי דיסקים. יש לציין שתוכנות כמו EVEREST וכן הביוס זיהו אותו בלי בעיה. החלטתי שבכל מקרה הגיע הזמן להחליף צורב, קניתי חדש ו.... אותה בעיה יש לציין שהצורב מחובר ב-IDE רגיל לבד (MASTER). מלבדו אין עוד חיבור IDE, כך שיכול להיות שהחיבור דפוק (החלפתי כבל) אבל אם כך מדוע המחשב מזהה את הצורב? אשמח לתשובות, אני די חסר אונים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by xxx1313,

אני צריך עזרה אתמול עשיתי ניקוי לכונן שלי ועכשיו אני לא מצליח לראות באתר את הסירטונים מה אני עושה?

8. Started by whodosntlikeomri,

מישהו יודע איך אני יכול לכתוב ב freehand בעיברית? יש איזה כלי? או אפשר להוריד גירסה מיוחדת או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by artyom,

מצאתי בגוגל רק תוכנה עם השם הזה אבל היא לא עובד (יצאה ב2000) ככה שאני צריך משהו פשוט ועדכני שעובד על ויסטה. תודה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Amit BL,

אני צריך תוכנה שלדוגמא אני אוכל לסמן קהוצה מסוימת של שירים ולשנות לה artist או album, בבאת אחת ככה. כמובן שלווינדוס (: תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  11. אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  12. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by Bug2000,

אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by vid170,

באמצע עבודה על פרמייר CS3 הוא התרסק וחלקים שלמים חסרים ויש עליהם קווים אלכסוניים, יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  15. ככה זה המחשב שלי QuadCore Q6600 (ללא OC) 2GB Ram מעל 750GB דיסק קשיח HD4870 ספק חדש לוח אם P5K SE אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות.. אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר... כמה נקודות לציון: כל הדרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס XP מקורי אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60) ספק Enermax Pro+ 525w ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת די…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by amilo,

האם יש כזו חיה? אני חושב שראיתי פעם אני לא זוכר איפה. אם אתם מכירים ויכולים להביא לינק אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by aviram20,

היי חברים. אני עובד כרגע על פרוייקט יחסית חדש. ואני מעוניין ליצור באופיס , או אקסל (אני לא יודע מי מהם מתאים) טבלאה שכזאת שהיא בעצם תשמש כתבנית ובכל פעם אוכל לרשום נתונים שונים בתבלאה הזאת מבלי ליצור אותה מחדש. התבלה (או יותר נכון התבלאות) הן בדיוק כפי שמסומן בקוים הקטנים שעל כל גבי הדף. האם מישהו יכול לעשות קובץ וורד או אקסל שבפנים יש את הטבלאה וכל מה שאני צריך לעשות זה רק למאל את הנתונים עלייה . מערכת ההפעלה היא וינדוס ויסטה SP2 והאופיס הוא משנת 2003 . האם מישהו יכול לעזור ביצירת הטבלאה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  18. אני רוצה לדעת מה את אומרים על avg החינמי? ואם זה מספיק מאבטח לי את המחשב מוירוסים +ad aware +sp 2 האם אני צריך עוד מהו או שזה מספיק ואם זה טוב ביחד או שזה מתנגש? תודה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by yoss,

בהתאם להמלצות ששמעתי פה מאנשים בפורום, התקנתי את הבילד האחרון של מוזילה. אין ספק, תוכנה הרבה יותר מתוחכמת מאקספלורר, טוענת עמודים יותר מהר (גם בלי pipelining) ועם הרבה פחות קריסות (אצלי אם אני מנסה ללחוץ ctrl+f בשעה שהעמוד לא גמר להיטען -אקספלורר קורס). הבעיות שלי הם כאלה - מהירות תגובה בטעינה, ופה אני משער שאין מה לעשות אלא לחכות לבילדים יותר חדשים. רכיבי עמוד שמוכפלים (טקסט,תמונות) - מצאתי את הגורם- חלון overlay ברקע. שימושיות וקיצורי דרך-חסרה לי אופצית ה ctrl+enter בשורת הכתובת; shift+click כדי לפתוח בחלון חדש (קליד ימני ובחירה מהתפריט פשוט מסורבל מדי) טיפים וטריקים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Master-Chipsets,

קצת שעמם לי אז: נעשה בפוטושופ

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  23. חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על יד מקש ימני בעכבר וכפתור פתח אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  24. אם אני שם על הכונן פה איזה דיסק מקורי של מוזיקה או DVD מקורי של איזה הופעה אז אי אפשר סתם להיכנס למדיה פלייר או ווינאמפ או BS פלייר ולעשות משם פתיחה למה שיש לי בכונן מה לעשות? דווקא כשעשיתי עותק לאחד האלבומים המקוריים אז זה כן קרא את זה במחשב זתומרת יכולתי ממש לעשות דאבל קליק על איזה שיר ולפתוח אבל כשזה מקורי - שומדבר, מה אני צריך להתקין בשביל שהכל יעבוד עלה מחשב נורמלי? תודה

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by ybe,

אני משתמש בwin xp pro , לאחרונה צצה לה בעיה חדשה, מיד שאני מעלה את המחשב מופיע בתחתית המסך אייקון של תוכנה בשם vgaprobe שהיא אחת התוכנות שניתן לצפות בנו באמצעות processes -windows task manager .לא ברור מה התוכנה עושה, בכל אופן שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעה שvgaprobe אינה מגיבה ולכן אני מאלץ לסגור אותה ידנית. יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים