עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום. המחשב שלי די ישן ולפעמים בסרטי פעולה בHD הוא מקרטע, ניסית בWMP ויש דיליי בכתוביות והוידיאו לפעמים, הBSPLAYER לא מעלה לי את כל הקבצים, והVLC גם נתקע לפעמים. יש עוד תוכנה מומלצת? תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום נוצר לי הכתובת הבאה בתור דף בית http://www%20huttwalla.co.il/, ולא ניתן לשנות אותה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. Started by Nosh,

גרסא RC1 של FIREFOX 3 BETA 5 זמינה להורדה מאתר FIREFOX. אני שמתי לב ישר לשינוי בעיצוב, ואני מניח שיש בעיקר תיקוני באגים וכו'. להורדה (אנגלית) ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc1/unsigned/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe משמח אותי מאוד, שעם כל גרסה וגרסא, פירפוקס עובד מהר יותר וצורך פחות משאבים, לומרות שנוספות המון אפשרויות, דברים חדשים ועיצוב נהדר! ח"ח למוזילה! עריכה יצאה RC2: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc2/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ex_,

היי אני משתמש בגירסה החינמית של MAIL WASHER שהיא כבר ישנה ולא מתעדכנת אני מחפש תוכנה דומה וטובה לסינון מיילים תודה

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

אחרי מעבר ממערכת הפעלה 32BIT ל 64BIT, ניסיתי להתקין את תוסף ה IE-TAB בפיירפוקס, אבל קיבלתי הודעת שגיאה. יש למישהו התקנה של תוסף ה IE-TAB עם תמיכה ל 64BIT? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.03.2008 בשעה 18:17:01 הקפצה...

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. הEXPLORER לא הזה של האינטרנט אלא הזה של התקיות עושה לי בעיה מוזרה מסיבה כלשהי,כשאני עושה MINIMIZE לחלון הוא לא נשאר בTASKBAR,הוא נעלם לו מהTASKBAR אבל נשאר לרוץ ברקע כאילו הכול ברגיל ואני יכול לחזור אליו עם ALT+TAB לא התקנתי תוכנות שמתעסקות במראה הוינדוס,והתוכנה האחרונה שהסרתי הייתה LUNCHY בגלל שהוא כל הזמן העסיק לי תמעבד למישהו יש מושג אם אפשר לפתור את זה איכשהו בלי התקנות מחדש?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  8. פתאום כשאני מפעיל את המחשב ולוחץ במסך על היוזר שלי במסך בחירת יוזרים הוא רושם לי windows cannot lode your profile because it may be corrupted. contact your administrator. לאחר מכן אני עושה אוקיי והוא רושם לי שוינדוס לא מוצא את הפרופיל שלי לכן הוא יפעיל פרופיל זמני וכל שינוי שאני יעשה יכול לא להשמר מה יכולה להיות התקלה ואיך ניתן לסדר אותה ? כמובן שאחרי שאני לוחץ אוקיי הוא מעלה לי יוזר נקי [br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 23:02:41 אני חייב לציין שמדובר על וינדוס אקספי ()אני כרגע כותב מהלפטופ

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by morx2,

כיצד ניתן לחתוך קטע מקובץ AVI או כל קובץ וידאו ?.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  10. אילו מהתוכנות (eMule, uTorrent וכו') ימנעו ממני להזיז, למחוק, לשנות קובץ - כאשר הן מעלות חלק מהקובץ למשתמש אחר ברשת. אני חושב ש-uTorrent נועלת קובץ כל זמן שמישהו מוריד את חלק מהקובץ ממני (ולא רק באופן רגעי). זה חבל שהתוכנה לא מעתיקה את החלק הרלוונטי מהקובץ למקום אחר, ומשחררת את הנעילה. זה די מעצבן שאי אפשר להזיז או למחוק את הקובץ לאחר מכן. אשמח לשמוע מנסיונכם.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by CRONE,

אני צריך דרייבר עבור WIN98 למדפסת HP940C אלא שבאתר הרשמי של HP לא ניתן יותר להשיג דרייבר זה, בטענה שמייקרוסופט לא נותנת יותר תמיכה עבור WIN98 :s05:

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. הרכבתי מחשב חדש מחלקים שקניתי.. אני חייב עזרה אני על סף ייאוששש התקנתי XP ואת כל הדרייברים שמתי אנטי וירוס (שגם תוקע את המחשב) ותוכנות מסנגר וכאלו.. הבעיה מתבטאת בזה שהמחשב לא פותח לי שום קובץ של RAR תמיד רושם לי CRC ERROR אף משחק הוא לא מפעיל לי כראוי .. יש לפעמים שאני לוחץ על האייקון של המשחק הוא כאילו מעלה אותו וזורק אותי ישר לשולחן העבודה ללא שום הודעת ERROR וכאלו ואם כבר המשחק עלה אז הוא נתקע ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב .. את רוב המשחקים הוא לא מעלה לי בכלל .. נסיתי כבר 10 פעמים לפרמט אותו וכלום לא עוזר תמיד אותן בעיות אם ה ווינראר והמשחקים .. לא לדבר על זה שהוא אם כבר העלה משחק כמו קרייסיס אז רואים שם צבעים משונים (סגול ירוק וכחול על כל מיני קירות מכוניות וכו') במ…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. מישהו יכול להמלית לי על תכונה טובה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי שתי עכברים ושתי מקלדות ושתי מסכים מחוברים למחשב. מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת את המחשב לשתי מחשבים ככה שבן אדם אחד יכול לכתוב משהו בוורד על מסך אחד ואדם שני לגלוש באינטרנט לדוגמה? כבר יש לי תוכנה של NVIDIA שמפצלת את המסכים לשתיים ואפשר להעביר חלונות בלי תלות אחד לשני אבל ברגע שאני לוחץ על משהו בצד אחד של המסך לצערי זה משפיע גם על הצד השני. :\ אז לא באמת שתי שולחנות עבודה בו זמנית זה סתם מסך פרוס שחצי מפוצל. תודה מראש אילן

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. איך אני מגדיר את האימיול בצורה שהוא יעמיס לי פחות על המחשב ועוד שאלה המחשב של הידידה שלי נהרס אני צריך לפרמט לה את המחשב יש לה מחשב מאוד ישן מעבד סלרון ו255 מגה זיכרון הדרייברים שלה הלכו כפות אין לי מושג איזה דרייברים צריך להתקין לה איך אני בודק בהגדרות של המחשב איזה כרטיס מסך יש לה וכרטיס קול ושאר הירקות (-:

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, סוף סוף לאחר שקיבלתי את הרישיון הנוסף ל-YOUR UNINSTALLER 2008 ,אני מתכוון להתחיל לעשות קצת סדר במחשב. אבל לפני זה רציתי לשאול- האם בכל הסרה של תוכנה/מקודד/פילטר ,חייבים לאתחל את המחשב, או שרק לגבי תוכנות מסוימות? איך אני בעצם אמור לדעת, מתי צריך ריסטרט, ומתי לא חייב? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. אני פונה לפורום הזה ולאנשים שגולשים אליו בבקשה די קטנה.. אני צריך לבנות אילן יוחסין,שהוא כולל: 4 סבא וסבתא רבא (זאת אומרת 8 מרובעים למיקום השמות שיהיו הכי גבוה..) 4 סבא וסבתא 2 הורים(שלי) 3 דודות/דודים והשאלה היא איך אני עושה את זה? אני התחלתי אבל הבעיה שאין מספיק מקום בצייר(כן כן..צייר,לא הצלחתי בתוכנות אחרות) ולכן לא כולם נכנסו,וגם יצא די עקום: http://img229.imageshack.us/img229/4875/14700049tr9.png אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבנית הדגם(בלי שמות),או לתת שרטוט של זה או קובץ PSD. תודה רבה לכולם. http://img229.imageshack.us/img229/4875/14700049tr9.png

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. Started by 10GaZ,

אני מפעיל את Nero 7, ושם בוחר ביצירת וידאו DVD. הנרו פותח את תוכנת Nero Vision 4 (האשף שבעזרתו יוצרים וידאו DVD). אני בוחר סרט, בוחר באפשרות שהדיסק יהיה ללא תפריט, לאחר מכן צופה בתצוגה מקדימה של הסרט (ורואים את הסרט), ואז בשלב האחרון, לאחר שאני לוחץ Burn הוא טוען את הסרט ונותן הודעת שגיאה: Unable to prepare data from recording: Prepare session failed: Transcoding of videos failed את הודעת השגיאה הזאת הוא נותן בכל סרט שאני מנסה לצרוב, לא חשוב באיזה קידוד הוא. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. ברור ש NOD יותר טובה אבל בכל זאת גם AVG היא תוכנת הגנה אז מה עושים במקרה כזה? שאני סורק עם NOD הכל בסדר שאני סורק עם AVG יש כמה וירוסים...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by ran.inc,

היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. Started by naoriko,

שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  24. Started by Shay17,

התהליך הזה מופיע לי במנהל המשימות http://img179.imageshack.us/img179/3946/drwtsn32sb4.jpg וכל פעם מקפיא לי את ה-Explorer רק לאחר שאני עושה סיים תהליך הכל מסתדר ואז חוזר אחרי כמה שעות איך אפשר למחוק אותו ? האנטי וירוס לא מצא כלום

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  25. יש לי על המחשב מספר קבצים (פרקים בסדרה) שאני מעוניין לצרוב על DVD כך שנגן ה-DVD הביתי שלי יוכל לנגן אותם ברצף. הקבצים הם AVI בקידוד וידאו Xvid ואודיו AC3 (דיבוב בשתי שפות). כשאני צורב אותם על data DVD ושם במכשיר ה-DVD הביתי אני מקבל סאונד (רק את השפה הראשית- אנגלית) אבל לא תמונה. אני מעוניין להמיר אותם לקידוד פשוט יותר (גם אם זה יבוא מעט על חשבון האיכות) כך שאוכל לצרוב אותם על DVD פשוט. איך עושים זאת? האם יש איזה תוכנת המרה פשוטה שלא תצריך ממני הפרדות של וידאו ואודיו וכך הלאה? [move]תודה מראש על העזרה..... [/move]

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים