תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי כאן כמה סרטים , ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותם , הם פועלים ללא סאונד. בתוכנת Divx player החדשה זה כותב שהתוכנה לא יכולה להפעיל סרטים כאלו. ושאני מנסה להפעיל דרך Windows media player 9 & 8 זה כותב לי למטה connecting ואז הוא מנסה להוריד את ה codec והוא רושם שהוא לא הצליח , ואז הוא מפעיל את הסרט בלי סאונד. אחד הסרטים למשל , הוא בסיומת avi זה שם הקובץ : xpd-hysterical.blindness-ac3-divx.avi ניסיתי גם בתוכנת BSplayer אותו דבר... התקנתי גם את המקודד xvid למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר הפרמוט והתקנת דרייברים מהדיסק של המחשב נייד, אני לא מצליחה לקלוט את הנתב האלחוטי שפעם התחברתי אליו בקלות. חשבתי לעדכן דרייבר. זה המחשב שלי: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=208&catId=
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי אנשים , כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה לכיבוי המחשב בשעה מסויימת ... רצוי שהיא תהיה מאוד קלה ופשוטה , ותעבוד על Windows 98 . נ.ב. השתמשתי בחיפוש , ולא מצאתי כלום שיכול לעזור לי . :-\
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מישהו יכול לחשוב על סיבה? גם נגן ה-FLASH וגם הדפדפן מעודכנים.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, טוב אז אני משתמש במנהל ההורדת FlashGet, ומשום מה הוא כל כמה זמן קורס (לא הצלחתי למצוא דפוס) והוא משאיר אחריו הרבה קבצי flashget-21E19020.rpt שבהן: הException בכולם זהה.. ניסיתי להסיר לחלוטין ולהתקין אך ללא הצלחה, למישהו זה אומר משהו (גוגל לא עזר..)
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הביטורונט של אזוארוס דורש ג'אווה של סאן אבל בהתקנת הג'אווה של סאן (מילניום) אני מקבל הודעת שגיאה כל הזמן יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התבנית של האתר הזה: http://www.freewebsitetemplates.com/preview/charitytrust/ לינק להורדה http://www.freewebsitetemplates.com/download.php?template=charitytrust זה מגיע עמוד HTML ותיקית תמונות, וקובץ PSD לשינויים. משום שזה אנגלי ואי אפשר להעביר הכל משמאל לימין כדי לעברת את זה, שיניתי הכל דרך הPSD. יש אפשרות לשמור את זה שוב בתור עמוד HTML ותיקית תמונות?, אבל שלא הכל יהיו תמונות (שהוא עושה קובץ HTML ותיקית תמונות, אבל הכל מחולק לתמונות), אלא כמו האתר דוגמא. כי אחרי הכל אני מניח שהם עיצבו בפוטושופ ואז שמרו לפורמט אתר לא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפי הrelease notes שפורסם באתר, הבנתי שאפשר להפעיל את התוכנה רק על לינוקס. אם זה כך אז זה מינוס רציני בתוכנה... אם אני טועה אז בבקשה תקנו אותי (כי אני מקווה מאוד שאני טועה)
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה אני מאוד סקרן בעיניין תוכנות ההפעלה של MAC הייתי מעוניין להתנסות באחת מהם על המחשב האישי שלי. הבנתי שזה אפשרי להתקין מערכת הפעלה של MAC על PC רגיל בתנאי שקיימת חומרה איכותית במחשב. זהו המחשב שלי: מעבד: intel i7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud5 כרטיס מסך: gigabyte gtx295 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB 3x 2GB DDR3 1600MHZ 12800 MEMORY ספק: TAGAN TG1100-BZ PIPEROCK 1100W הארד דיסק יש מספיק מקום פנוי לכל דבר כמעט. כמובן שלמערכת זו עשיתי OC של: מעבד 3.2G וזיכרונות על- 1600 או קי זו החומרה שלי. מערכות ההפעלה של MAC המצויות ביידי הן Mac OS X Leopard 10.5.8 ו- Mac OS X 10.6 Snow Leopard אז ככה, האם המחשב שלי בכלל יוכל להריץ מערכת הפעלה של MAC ? איזו מערכת הפעלה ע…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול להמיר סרט dem ל avi או משהו שאפשר לראות במדיה פלייר אני משחק קנטר אני מקליט סרט אני עושה record demo אבל זה ב dem איך אני מעביר למשהו שיעבוד במדייה פלייר?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כבר 2 תוכנות מצויינות: Ad-aware ו Spybot - Search & Destroy אתם יכולים לתת לי רשימה של עוד תוכנות איכותיות כאלה שמבצעות את העבודה כהלכה?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי office 2010 באנגלית. אפשר איכשהו לשנות את זה לעבירית?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חזרתי להוריד עם האימיל (בגלל שלא מצאתי בKAZAA\EXEEN\MIRC קובץ שאני ומאד רוצה) השבוע. ואני לא מבין למה התוכנה הזאת כל כך בעיתית אני מוריד קובץ עם 100 מקורות כבר יומים רצוף וכל מה שירד זה 6.22MB מתוך 100MB ! אני עושה משהוא לא נכון או שזה בגלל שהתוכנה הזאת פשוט גרועה ? ההגדרות הם לחיבור 768\96. זה האימיול של ליונטורק (אחד לפני ההכי חדש שיצא). הנה תמונה של המצב, אתם רואים שיש מקורות והמיקום בתור הוא לא רע (תמיד כשזה מתחיל להורדי ממקור הוא מוריד על 0.0-0.1 למשך כמה שניות ואז מתנתק מהמקור) . וגם אין לי בעיה של ID נמוך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנת גרפיקה שבה אני יוכל להגדיל תמונה אך שהפקסלים שלה לא יגדלו אלה ישארו במצבם הנוכחי ורק התמונה תגדל ושהתמונה לא תראה מטושטש או שהפקסלים יהיו ענקיים אני מאוד מקווה שתמצאו וגם אם לא אז בכל מקרה תודה. תודה מראש VIP
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה- Apache server שלי שלא רומה להתחיל יש לי גירסה 2.0.52 אין לי שום מושג מהי הבעיה רק שהאייקון בשורת המשימות מופיע אבל שהשרות עצמו לא עובד יכול להיות שזה קשור לבעיה אחרת שלי הודעה על AIRGCFG ו- WZCSLDRZ שלא נמצאו בקובץ בשם WLANAPI.DLL או לזה שהתקנתי את ה-SP3? אני מאוד צריך בשביל זה לעבוד לי...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי יש לי כאן ICQ5 שיש בו שיחה חשובה שאני רוצה להעביר למחשב נוסף עם ICQ5.. לא אכפת לי שיעשה overwrite להיסטורי של אותו משתמש, אם צריך ,פשוט כי במחשב השני במילא לא קיים כלום למשתמש הזה.. אבל שלא יפגע לי בהיסטורי של שאר האנשים ברשימה.. זה אפשרי? אולי בעזרת תוכנת צד-שלישי כלשהיא ? שימו לב שאני צריך גם לעשות export לקובץ חיצוני בפורמט נורמלי (לא בפורמט הטקסט שאפשר לשמור מתוך ה-ICQ, הרי "you have send a message!" זה לא משהו שאפשר להמיר בחזרה..), וגם אח"כ לעשות לקובץ הזה import במחשב השני.. קראתי איפשהו שהוא שומר את זה בפורמט XML.. אין לי בעיה להתעלל קצת בקבצים שבהם הוא שומר את זה ולעשות קצת copy&paste.. יש למישהו מושג? תודה..
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 דיסקים דיוידי של אירוע משפחתי ואני מעוניין לצרוב את שניהם על דיסק 1 של 8.5 גיגה דיסק דו שכבתי יש לי נרו 7 מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי את הגירסת ניסוי של WIN7 על המחשב, צרבתי אותה על דיסק עם תוכנת burnawarefree, ובחרתי באפשרות create boot DVD אבל כשהכנסתי את הדיסק והתחלתי מחדש, ה windows התחיל כרגיל מההרד דיסק, למרות שהגדרתי את ה boot sequence לעדיפות לcd איפה טעיתי?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי שלום הבעיה החלה לפני מספר ימים משום מה אני מקבל LOW ID באימיול הענייו הפרדוקסלי בכל הסיפור הזה הוא שכל היציאות (ports) שהתוכנה eMule משתמשת בהן פתוחות אצלי ב-Firewall דבר נוסף כאשר מתחברים מספר פעמים לתוכנה מדי פעם אני מקבל HIGH ID אבל רוב הפעמים אני מקבל low id . משהו יודע מה הבעיה? אני לא מאחורי רשת, לא מאחורי ראוטר ... אולי ישנה תוכנה שמתנגשת? אם כן איך אני בודק זאת? תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ככה זה המחשב שלי QuadCore Q6600 (ללא OC) 2GB Ram מעל 750GB דיסק קשיח HD4870 ספק חדש לוח אם P5K SE אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות.. אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר... כמה נקודות לציון: כל הדרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס XP מקורי אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60) ספק Enermax Pro+ 525w ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת די…
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא עובד. (Win XP) הדיסק הקשיח תקין לחלוטין. הרכבתי מחשב חדש Win 7. ואני רוצה להעביר את הדואר וההגדרות מהOutlook 2003. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
החבילה של NORTON- של ה-INTERNET SECURITY (הגירסה של 2006) היה יופי של דבר רק שבזמן האחרון היא די שיגעה אותי.... החלטתי לשים KASPERSKY 5 רק אין לו פירוול לעומת ה-NORTON שכן היה... אז איזה לשים בנוסף ל-KASPERSKY? או האם יש מוצר שכולל את הכל? (חוץ מה-INTERNET SECURITY של NORTON) לסיכום- לחזור ל-Internet security 2006 של NORTON או להישאר עם ה-KASPERSKY בנוסף פירוול (שאתם תמליצו לי על אחד) מה יותר בטוח? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-