עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים, יש לי תוכנה עבודה שלא נפתחת על מסך מלא, בעבר כן הייתה לי אפשרות,מאז שהעתקתי אותה להארד דיסק אחר היא נפתחת על חצי מסך.יש פתרון כלשהו ואו יש איזה קובץ שאני צריך לחפש ? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Wolf90,

בוקר טוב וגח שמח לכולם, לפני חודשיים התקלקל לי הכרטיס מסך כך שהייתי צריך להחליף לכרטיס מסך אחר. הכרטיס מסך שהיה לי Geforce 8800 והחלפתי ל HD 5770 ושכחתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס הקודם. ועכשיו כשאני מנסה למחוק אותם תמיד מופיעה לי הודעת: ניסיתי למחוק גם דרך Safe Mode אבל גם לא הלך... איך אני מוחק אותם? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. יש לי שאלה. האם שאני סוגר את הEXPLORER.EXE דרך "סגירת תהליך" , האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? בבקשה תשובה. ואם אפשר מהר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by crow3d,

מישהו מתחבר לי למחשב דרך החיבור לאינטרנט , באופן קבוע , יש אפשרות להתחקות אחרי הIP של אותו חודר? או שיש אפשרות לדעת מי זה או באיזו תוכנה הוא משתמש ? זה משגע אותי!!...., תודה לעוזרים (לא עושה משהו קריטי , אבל זו חדירה לפרטיות , מסתכל מה אני מתכתב , מזיז לי את העכבר בצורה משגעת , לוחץ לי על המסך עם העכבר, ואחר כך משתמש גם במידה הזע , קיצר מציק טורדני ואובססיבי .... וזה משגע אותי ביותר, הוכחות חותכות על מי זה אין לי אפשרות להביא , למרות שאני יודע פלוס מינוס...)

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  5. Started by nim901,

כמו שהכותרת אומרת, התוכנה לא צריכה להכיל יותר מדי אפשרויות, רק אפשרות לחתוך קטעים ולהוסיף "שקופית" שכתוב בה משהו ואם אפשר כמה אפקטים אבל זה פחות עקרוני. כמובן שעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. Started by ntl,

אני מתחבר לאינטרנט, ואז פותח אינטרנט אקספלורר הוא נפתח, אבל במקום שיהיה את ה-homepage זה ריק (כלומר רואים את הרקע) והמחשב נתקע כל זה לוקח בערך 15 שניות, ואז הכל עובד. איך אפשר לפתור את זה?!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by tomer_et,

אני מחפש תוכנה שתוכל להשתלב ב-WINDOWS כמעיין מדפסת ותאפשר לי הדפסה בתוכנות אחרות לתוך קובץ תמונה - JPG או GIF למשל. משהו בסגנון של: Microsoft Office Document Imaging אבל לא לקבצי TIFF. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by Chymes,

השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  11. שלום רב, רציתי להייעץ איתכם. בימים אלה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לבית, כי הישן כנראה סיים את חייו. עם רכישת מחשב חדש, כמובן שתירכש מערכת הפעלה, ותותקן התקנה נקייה. יש לי ילדה קטנה בבית, בגיל כזה שלא מבינה מספיק, ולוחצת מדי פעם על מה שלא צריך, ואז משנה הגדרות של מערכת ההפעלה ועושה לא מעט נזקים. האם קיימת תוכנה שאפשר להתקין על חלונות 10, שתגן עליי מפני דברים כאלה ? לדוגמא, שבכל אתחול של המחשב תחזיר אותו למצב ההתחלתי, שכל שינוי בהגדרות לא יישמר, שלא ניתן יהיה להתקין תוכנות וכו', אלא עם סיסמה בלבד ? כן הייתי רוצה שקבצים יישמרו, אני לא רוצה שכמו באוניברסיטאות, עם כיבוי כל המידע יימחק. רק שההגדרות של מערכת ההפעלה לא יישמרו, אלא אם אדם מוסמך שי…

12. אהלן אני פירמטתי את המחשב. פעם ראשונה ויש לי אותו יותר משנה.... בינתיים התקנתי פיירפוקס וWINACE מה עוד אני צריך? פשוט אני לא זוכר את כל התוכנות שאני צריך תביאו שמות

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. כמו שכתוב...

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by yotam360,

איך הופכים שיר בפורמט MP3 ל-WNA??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי את הדרייבר הזה של Realtek (סאונד) וכל פעם שנייה זה קופץ לי על זה שהוא מתחבר ומתנתק - תמונה: אני ינסה להתקין מחדש את הדרייבר, אבל למה זה עושה את זה ? בהתחלה זה התחיל עם המערכת שלי שכל הזמן הרמקולים היו מתנתקים לשנייה וחוזרים, הטכנאי אמר לי לבדוק עם רמקולים אחרים, חיברתי אוזניות לחיבור הקדמי, ועכשיו אין בעיות .. אבל התמונה הזו קופצת כל רגע וזה מציייק !! ביטלתי את זה בינתיים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. שלום, קבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו אנטי ווירוס שהיה לי בבית (קספרסקי) גרסה 5.0 ואחרי ההתקנה וסריקה אחת כתוב לי שהאנטי ווירוס לא מעודכן... אני עושה update ואחר כך זה עדיין עושה לי לא מעודכן..(כאילו זה אומר שהוא ישן כבר) מה צריך לעשות??? תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  17. אני פשוט לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס קול והכרטיס מסך המובנה P4M800P-8237 AGP 3.0 אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים להורדה, אז תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  18. אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. האם יש תוכנה שיכולה להראות לי מה רמת הקרינה בסביבה או מיפוי של אזורי הקרינה החזקים?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by MasterOr,

השגתי כבל לפלאפון הזה, סתם קבל פשוט כזה לא כתוב עליו חברה או משהו הוא מתחבר לUSB עכשיו אני מחפש תוכנה שאני יכול להשתמש בה..ניסיתי את הOxygen לא הלך לי טוב יש תוכנה אחרת אולי יותר טובה?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. התקנתי במחשב שלי גרסת 64 ביט של חלונות 7, ולאחר מכן ניסיתי להתקין עליה את חומת האש של 'סנבלט' ('קריו' בעבר) שאליה אני רגיל, אלא שזה לא מצא חן בעיני מערכת ההפעלה, מאחר וזו חומת אש בארכיטקטורת 32 ביט. במהלך חיפוש ברשת, מצאתי את החלופות שלהלן (כולן אמורות להתאים למערכת 64 ביט): * 'קומודו' * 'לאווה-סופט' * זון אלרם * קספרסקי * PC tools firewall plus במה כדאי לבחור (ומדוע)? האם יש עוד 'חומות' (פרט לזו המובנית בחלונות) שוות שאני לא מודע לקיומן? תודה!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by dd7,

כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by dovik,

זקוק לדרייברים מלאים (לא פאצ'ים). תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by DXT,

כי אני מקבל אימיילים של פרסומות מעצבנות (כמו הרבה אנשים) מכל מיני מקומות ופשוט אין דרך להפסיק את זה (הunsubscribe לא עושה כלום..). אז איך אפשר לעשות שהאאוטלוק ישר ימחוק הודעות שמגיעות מכתובת מסויימת?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.