תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קניתי HD נייד של Seagate והופתעתי לגלות שהוא לא בא עם תוכנה ייעודית לסנכרון גיבוי כמו ה-MAXTOR הישן שלי. מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, יש לי win 7 ואת התוסף http://www.lyricsplugin.com/ ל media player, אבל משו מה התוסף מופעל רק לפעמים. בויסטה התוסף היה מופעל תמיד. למה זה קורה, ואיך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) עכשיו עשיתי לו פירמוט ואני לא מוצא שום דיבר עוד לו שום דבר , ועם אני מוצא זה בכסף. אני חפש דריבריWIRLEESSום של כרטיס קול רשת כרטיס מסך תודה לכולם מראש !
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להתעסק עם פוטושופ , ואין לי ממש מושג בתוכנה הזאת והייתי אוצה ללמוד , יש מדריך בעברית?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
משום מה המחשב מציג לי את ההודעה הבאה: URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=89290501iy6.png] ואחרי שאני לוחץ OK במחשב מייד עושה ריסטרט..... נראה חי שזה וירוס אבל האנטיוירוס שלי לא מזהה אותו.... ניסיתי לסרוק כמה פעמים ו.... שום דבר. מה אני צריך לעשות כדי למחוק אותו??
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף בסגנון TAB MIX PLUS. ותוסף תרגום, שיפתח חלון קטן עם תרגום המילה. בפיירפוקס אני משתמש בבילון.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב חדש עם OFFICE 2003 (מדובר בלקוחה שלא מעוניינת באף גרסה מתקדמת יותר) יש אצלה בעיה- היא קיבלה מחשב חדש התקנו לה הכל אבל בלוח שנה בצד שמאל היא לא רואה את הימים א' ב' ג' וכו' אלא אורה את האות י'. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה? למחשב יש את כל עדכוני MICROSOFT. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי שהמיילים ששולחים לי למייל של האוניברסיטה עוברים אוטומטי לGMAIL שלי, רציתי לדעת אם יש אפשרות שהם יגיעו ישר לתוך label משלהם. השאלה שלי נוגעת גם למיילים שנשלחים לי מEBAY ו PAYPAL היתי רוצה שהם יגיעו ישר לתוךlabel משלהם. יש דרך לעשות את זה? (מקווה שהבנתם אותי)
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה של חברת TECHNOLOGY INNOVATION ולא הוא לא ג'נרי הוא פשוט לא לוג'יטק... הדרייבר שבא איתו כמובן לא מתאים לויסטה,וניסיתי להוריד מהאתר שלהם דרייבר אבל לא הבנתי איך להתקין אותו... דבר ראשון: זה ההגה: http://www.tech-inno.com/showproduct.php?id=46 הורדתי דרייבר מפה: http://www.tech-inno.com/download.php?section=2 נראה לי שזה אמור להיות ההורדה השנייה.. עכשיו אני נכנס לקובץ שכתוב בו: INSTALLVISTA לוחץ הבא ובדיוק אחרי שנייה הוא אומר לי שזה סיים להתקין ולא מבקש ריסטארט לא כלום... מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק להתקין? אולי תורידו ותנסו לעזור לי... או שפשוט תעזרו לי למצוא אחד?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה: השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי! אז ככה: הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר? (אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....) עכשיו עוד שאלה: עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אנ…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תוכנה עבודה שלא נפתחת על מסך מלא, בעבר כן הייתה לי אפשרות,מאז שהעתקתי אותה להארד דיסק אחר היא נפתחת על חצי מסך.יש פתרון כלשהו ואו יש איזה קובץ שאני צריך לחפש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כי אני מקבל אימיילים של פרסומות מעצבנות (כמו הרבה אנשים) מכל מיני מקומות ופשוט אין דרך להפסיק את זה (הunsubscribe לא עושה כלום..). אז איך אפשר לעשות שהאאוטלוק ישר ימחוק הודעות שמגיעות מכתובת מסויימת?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
??? שלום ! ברצוני לכתוב קבצי HTML הכוללים קוד PHP ע"ג מחשב הכולל מערכת הפעלה WIN98. אני מניח שלצורך זה עלי להתקין חבילת PHP ותוכנת שרת WEB. האם מישהו יודע, ויכול להסביר לי, אלו תוכנות עלי להתקין וכיצד אני מעלה אותן בכדי שהדפדפן יקרא ויפעיל קוד בשפת PHP? תודה !
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך עושים בפוטושופ תמונה בסגנון עתיק כמו שיש בתמונות הישנות שזה חום לבן
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו תוכנה אתם משתמשים כדי לקרוא POSTSCRIPT (אם בכלל).... אני לא מרוצה מה GHOST SCRIPT, וה ADOBE DISTILLER לפעמים לא מצליח להמיר לי את קבצי ה PS ל PDF (זה קרה למישהו פה גם ?).
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט, ואז פותח אינטרנט אקספלורר הוא נפתח, אבל במקום שיהיה את ה-homepage זה ריק (כלומר רואים את הרקע) והמחשב נתקע כל זה לוקח בערך 15 שניות, ואז הכל עובד. איך אפשר לפתור את זה?!
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מחקתי תיקייה ואחרי כן עשיתי איחוי דיסק. ידה ידה ידה... מסתבר שלא היה גיבוי... אז בעצם אני שואל, אם יש תוכנות שגורסות קבצים (דורסות אותם 7-35 פעמים) - נגד מה הן גורסות כל כך הרבה פעמים? במילים אחרות, האם יש אפשרות לשחזר חלק של הכונן שנכתב מחדש רק פעם אחת? ואם צריך ציוד מיוחד - למי הולכים וכמה זה עולה? (מדובר בכונן של נייד קטן וישן בגודל 10GB) תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
תיאור התוכנה: בבילון הינה תוכנות תרגום מובילה,אשר מאפשרת לתרגם מילים לשפות רבות בקליק. בנוסף לאפשרויות תרגום השפות בבילון מאפשרת גם לגשת למאגרי מידע (בינהם גם בריטניקה), להמיר מידות ומטבעות ולגשת ללמעלה מ 1600 מילונים בשפות שונות במגוון רחב של נושאים. אתר בית: http://www.babylon.com הורדה: קובץ ההתקנה עם מילון אנגלי-עברי-אנגלי: http://www.babylon.com/redirects/download.cgi?type=2207 תמונת מסך: _____________________________________
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
הכונן מערכת הפעלה הישן SSD עדיין מחובר אבל שאני מנסה לגשת לתיקייה של ה extensions לפי מה שרשום בגוגל C:\Users\[login_name]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions folder הדבר היחיד שיש שם זה קובץ 1 של קוקיז התוסף הזה כבר לא קיים נמחק מהחנות של גוגל ושאני מנסה במקומות אחרים להוריד אותו הוא פשוט לא עובד. הגרסא שהייתה לי בכונן הישן עבדה והכל טוב פשוט שכחתי לעשות לו PACK ולשמור אותו לפני המעבר לכונן האחר NVME. לטעמי אם אני מחבר את המחשב הישן לכונן אני אצליח לגשת לתוסף ולייצא אותו אבל זה ממש הרבה עבודה. האם יש עוד מקומות שהתוספים יכולים להסתתר?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-