עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה: השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי! אז ככה: הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר? (אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....) עכשיו עוד שאלה: עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אנ…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Genom_g,

האם בגלל ששפת האם שלי היא אנגלית זה יתן לי יתרון ללמוד אותה יותר מהר כי היא באנגלית או שזה לא קשור?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by ZXY1,

היה לי מערכת WIN7 והתקנתי בדיסק קשיח אחר את המערכת הפעלה אבנטו 11 ניתקתי מהמחשב את הדיסק של אבנטו ופרמטתי את מערכת הפעלה WIN 7 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע לי אפשרות בחירה של WIN 7 למעלה ואבנטו למטה (למרות שהדיסק קשיח בכלל מנותק) איך אני מנטרל את האפשרות של בחירה מערכת הפעלה (ב WINDOWS 7) (פעם היה ניתן לערוך את זה ידנית אבל הפעם אין אופציה כזאת ( ב - מחשב - מאפיינים - הגדרות מערכת מתקדמות - הפעלה ושחזור - הגדרות - אתחול המערכת ) תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. היי יש לי נורטום סיסטם וורק והוא מותקן על המחשב, אבל מאז שהחליפו לי לוח-אם אני לא יכול להיכנס אליו והוא בכלל לא עובד! מה אני יכול עשות? ויש לי את אותה בעיה עם ורטון אנטי ווירוס 2004 וניראה לי שהמחשב מלא ווירוס וכאלה המא ני יכול לעשות? ואני לא רוצה להחליץ תוכנות. מה אני עושה???? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by טאז,

שלום, כאשר אני מנסה להתקין אוטוקד 2009 על windows 7 מופיעה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את המוצר על מערכת ההפעלה הנוכחית.(תרגום מאנגלית) אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה טאז

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by deso,

X

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש באנטי וירוס AVG Free Edition 7.5.516 לצערי, אחד הקבצים שלי מזוהה על ידו כסוג טרויאני, כך שאני לא יכול להפעיל אותו. אני יודע שהקובץ תקין, ואני צריך אותו באופן חד פעמי, כך שרציתי לדעת האם יש אפשרות "להקפיא" את פעולת התוכנה לזמן מוגבל. תודה, עידו

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום! האם יש דרך לקבל התראה/הודעה על כך שהנמען של הדואל פתח וקרא את המייל ששלחתי לו? אין הכוונה לאופציה בה מבקשים מהנמען לשלוח אישור על הקבלה, אלא על הודעה שנשלחחת אוטומטית בלי ידיעתו ברגע שהמייל נפתח. התוכנה היא Outlook 2003. תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

תמיד הפעלתי קבצי MP4 עם הנגן של ווינדוס אבל משום מה עכשיו פתאום הקבצים נפתחים יש מסך שחור ורק סאונד.. לא התקנתי או הסרתי קודקים או משהו בסגנון

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by elyaz,

יש לי את הגירסת ניסוי של WIN7 על המחשב, צרבתי אותה על דיסק עם תוכנת burnawarefree, ובחרתי באפשרות create boot DVD אבל כשהכנסתי את הדיסק והתחלתי מחדש, ה windows התחיל כרגיל מההרד דיסק, למרות שהגדרתי את ה boot sequence לעדיפות לcd איפה טעיתי?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Guy950,

שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by liiight,

http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by asaf20,

היי אני צריך עזרה בבקשה . חיפוש דרייבר של SATA ללוח אם של ASUS דגם K8V-X series אני חייב לפרמט את המחשב וחייב את הדרייבר הזה נכנסתי לאתר של אסוס ושרפתי כבר איזה 10 דיסקים ולא הולך ממש תודה למי שיוכל לעזור לי.. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2008 בשעה 17:37:55 הנה קישור לתמונה של הלוח אם עם כל הפרטים (בתקווה שזה יעזור)http://www.jup.co.il/files/4195bfafdc.jpg

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  14. יש לי כמה קבצי מדיה וגם את קבצי ה-sub ו-idx לכל אחד (ולכמה ssa) ואני רוצה לצפות בהם עם כתוביות, אך כולם בסיומת ogg, ואני לא מוצא נגן שגם מסוגל לקרוא ogm וגם Direct Vob Sub טוען לתוכו כתוביות. מישהו מכיר נגן כזה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by dvirf1,

היי, יש לי win 7 ואת התוסף http://www.lyricsplugin.com/ ל media player, אבל משו מה התוסף מופעל רק לפעמים. בויסטה התוסף היה מופעל תמיד. למה זה קורה, ואיך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by law89,

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. התקנתי את מערכת ההפעלה והכנתי גיבוי לכל הכוננים מלבד הכונן שבו נמצא הגיבוי. קיבלתי לא מעט התראות של וירוסים בימים האחרונים. אם אני מעלה את הגיבוי, איך אני יכול לדעת שאין וירוסים בכונן שמכיל את הגיבוי? האם בקובץ קיים יכול להיווצר וירוס?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה

18. נמאס!!! תוכנה מעצבנת, קורסת מתי שבא לה (פתחתי על זה ט'ראד ואף אחד לא הגיב על סיבת התקלה) וגם ישנם סרטים שמשום מה קשה לה לפרוס על כל המסך והיא משאירה אותם WIDESCREEN. הצעות למשהו יותר נוח/טוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by inconceivable,

החלטתי לשחזר את ה PC לאימג ששמרתי בעבר בעזרת Ghost 2003 (לא דיסקט). לאחר ה-Restart הראשון הוא עולה עם שגיאה Error loading operating system יש לי שני הארד דיסקים. בכל אחד שני partitions הגיבוי יושב לי על אותו כונן של מערכת ההפעלה ב-partition אחר. אני יכול לעלות דרך ה-CDROM אבל אין לי משם גישה לשום כונן אחר. לדעתי מה שקרה, קשור לזה שהNorton Ghost יצר Partition נוסף כדי לעלות משם את האפליקציה שלו איך פותרים את זה? ??? Pentium 4, XP SP2

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by ofste,

בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  21. אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  22. התוכנה הכי טובה ופשוטה שיש לדעתכם. אני רוצה לשחק עם האודיו, להכניס אפקטים והכוונה העיקרית היא לחבר חלקים של קבצי MP3 ביחד, ליצור מיקסים.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  23. Started by orengore2,

-

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. הכנתי חתימה חדשה על הסרט the gardiuan (בעברית המגן) שכולכך אהבתי מה דעתכם? טוב עדכן את החתימה לפי החוקים זאת הישנה: וזאת החדשה: מה אתם אומרים על החדשה? להקטין עוד את המילה?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  25. שלום, בכל פעם שאני נכנס לצייר ועושה CTRL+V למסך שצילמתי (באמצעות PRNT SCRN), אני מקבל את התמונה המבוקשת, אך גם אני גולל ימינה אני רואה את התמונה של הדסקטופ. דוגמה: מה אני יכול לעשות על מנת לסדר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים