עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itaysp,

שלום, ברשותי מחשב נייד שהגיע עם WIN XP HOMR. אין באפשרותי כרגע לשדרג ל XP PRO. אני רוצה להתקין IIS אבל אי אפשר להתקין IIS על XP HOME אלא רק על PRO. ישנם הרבה מדריכים ברשת (אותו מדריך רק בצורות שונות) המסיבירים כיצד להתקין IIS על WIN XP HOME, אבל הם דורשים דיסק התקנה של WIN2000. צריך משם רק 2 קבצים, IIS.DL_ ו IIS.IN_. יש את הקבצים האלה גם בהתקנה של XP PRO אבל זה לא עובד איתם. ניסיתי. שאלתי היא כזו.. אולי למישהו יש את הקבצים הללו או יכול להביא לי אותם? או שהוא מכיר דרך אחרת להתקין את השרת. או בכלל אם מישהו מכיר שרת אחר שמריץ ASP.NET והוא חינמי? בתודה ושבת שלום, איתי

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  2. אני נכנס לאיזה אתר אז התוכנה כאילו זזה האתר עולה למעלה ולמטה הוא זז לא תמיד רק עכשיו התקנתי את התוכנה אני מקווה שמשהו יבין את הבעיה:<

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  3. כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Every time when i use it to install a game it shows error in transffering some file... i need HELP! its driven me NUTS! Thanks! BTW, its not WAREZ, i am not asking about the game just on the specific program!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by shoval,

כשאני מרנדר על HDTV התכנה נופלת אחרי כמה פריימים בהודעה שאין מספיק זיכרון להמשיך. מישהו מכיר את הבעיה או שזה רק אצלי? ברינדורים"פשוטים" כמו PAL הכל זורם טוב אני עובד על MAX9 VRAY1.5, ברינדורים אין אפקטים כבדים רק טקסטורות ואנימציה.... ולא רק זה... בז\מן רינדור אני מקבל הודעות שגיאה של RAYTRACER,ואני לא משתמש בזה בכלל, והרינדור נופל אחרי כמה פריימים, במקרה הטוב או שהתכנה נופלת במקרה הרע, וגם קיבלתי הודעה שיש שגיאה ברישיון ועוד כמה ימים הוא נגמר.... יש למישהו פיתרון????

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. הכותרת ממצאת את הענין.. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (היה על המחשב + הורדתי מהאינטרנט מהאתר של אינטל, לינק מתוך EVEREST) במערכת ההפעלה XP PRO. הוספתי קודקים והכל טוב. יש סאונד יש קול יש וידאו.. אבל לא כך הדבר ב HOME EDITION! שמה עשיתי את אותו הפעולות אבל יש רק וידאו בלי סאונד! בנוסף, כל הצלילים בפורמט WAV עובדים (יענו כיבוי והדקלה של מחשב, כל מיני קליקים למיניהם אזהרות וכו'). מישהו יכול לתת לי פתרון לתופעה הבלתי מובסרת הזאת כי אני כבר עובד עצות... המחשב הוא מחשב נייד. דגם כרטיס קול זה 82801db של אינטל אם צריך דגם מלא אעתיק ואכתוב פה. אל תשלחו אותי לeverest ולאתר של אינטל להוריד משם דרייבר כי זה מה שעשיתי... תודה מראש לעונים! דור. עריכה: שכחתי להוסיף- בלי קשר לוידאו- …

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by Nurit2005,

אני צריכה עזרה בליצר תמונה המשמשת מפה למי שלא הבין את הכונה שלי הנה דוגמא לאחר בניית התמונה יהיה יכול המבקר ללחוץ על כול צעד בתמונה ולעבור לדף אחר האם יש כן משהו שאוכל לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by RonCohen,

יש לי בעיה עם הActiveX כשאני נכנס לדיסק מסוים(דיסק התקנה של ג'יגה בייט ללוח אם) אז זה כותב one or more activex controls could not be displayed because either...

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. שלום, אנחנו עובדים בפרוייקט שבו יש קומפרסור שעובד במשך 11 שעות ביום, ומופעל באופן מחזורי ע"י שעון שבת פרימיטבי. אנחנו צריכים לזהות הפסקת זרם חשמלי אל הקומפרסור כסיגנל של תוכנה. פתרון ראשוני היה שהתוכנה נפלה ממילא על הexception שנזרק בעקבות הפסקת העבודה - זה לא מספיק טוב, שכן זה לא נותן לנו לסגור את הדרייברים הרלוונטים, והתוכנית נופלת בצורה אלימה. השאלה המרכזית שלנו היא כזו: אנחנו עובדים עם UPS מדגם ADVICE PR750, שיושב אחרי השעון שבת. ומחפשים דרך לקבלת התראת תוכנה על הפסקת הזרם מספר דקות לפני הניתוק עצמו -על מנת שנוכל לסגור את התוכנה באופן עדין יותר. בנוסף, האם אתם מכירים דרך ליצירת קשר עם היצרן? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה טובה,ולא כבדה (משהו הכי קטן שיש) שבודקת את הטמפרטורות של המחשב(מעבד וכו..) תודה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by laviko1,

איפה אפשר להוריד בחינם?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by sd1,

אני צריך תוכנת הורדות של משחקים מישהו יכול להביא לי תוכנה חוץ מאמיול סבבה דיסי וקאזה משהו טוב אבל בבקשה ממכם ומה הדרייבר הכי חדש לג'יפורס 8800GTS 640MB תנו קישור בבקשה תעזרו תודה.

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by issy61,

יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX ולמרות המפרט הוא לא זז מספיק מהר לוקח תו הרבה זמן לבצע פעולות בפוטושופ ולפעמים אני צריך לרסטט את המחשב כדי לנקות את הזיכרון - אשמח לדעת מה עושים ואיך מגלים אם יש בעי…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by naor56,

חשבתי להכניס את הבעיה לבעיות תוכנה אבל לדעתי זה בעית חומרה. אני מנסה לצרוב שירים AUDIO CD זה מגיע ל-5 אחוז או 18 אחוז ושם נתקע , נראה כאילו מעביר נתונים אבל האחוזים לא עולים ואז פתאום או שהצריבה נכשלת והנרו כותב את זה או שאפילו פעם אחת המחשב עשה לעצמו ריסטרט מחדש מה שמצחיק שזה רק בצריבת AUDIO CD ואין לי מושג למה אני צורב קבצים כבדים וזה לא ככה. מה לעשות?? נ.ב ניסיתי 2 מדיות שונות ושירים שונים כל פעם וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 14:11:29 ניסיתי עכשיו תוכנה אחרת לצריבת שירים נטו ולא הצלחתי המחשב שוב נפל ועשה RESTART.הנה קובץ DUMP http://www.fileflyer.com/view/HBmOKAZ אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום, ברצוני לדעת איך ממירים קובץ PDF לקובץ WORD

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Xilver,

אהלן חברייה =] בעל החברה ביקש ממני לעצב להם עיצוב חדש, והסכמתי אז הנה התוצאה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1156793941.gif אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by STONE_COLD,

מופיעה לי השגיאה הזאת... מה הבעיה? איך אני פותר את זה? ועשיתי כבר סריקה כמו שרשום אבל לא עוזר

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Dante_9,

הרבה פעמים אני מוריד מ- deviantART אייקונים ואז אני נוכח לדעת שהם בפורמט PNG. לא מצאתי אף תוכנה שיודעת לעבוד עם הקבצים האלו. BTW שמתי לב שבדרך כלל האייקונים שבקבצי ה- PNG יותר יפים ואיכותיים.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  19. התוכנה הכי טובה ופשוטה שיש לדעתכם. אני רוצה לשחק עם האודיו, להכניס אפקטים והכוונה העיקרית היא לחבר חלקים של קבצי MP3 ביחד, ליצור מיקסים.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. המחשב שלי זה HP PAVILION A6450.is ואני רוצה להתקין עליו את מערכת הפעלה Windows XP Service Pack 3 אני לא מוצא באתר של HP דרייברים לXP , אם אפשר בבקשה שמישהו יתן לי קישורים לדרייברים כדי שאני אוכל להתקין אחרי המעבר לXP . תודה רבה רבה , שבוע טוב :]

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. שלום חברים, יש לי תוכנה עבודה שלא נפתחת על מסך מלא, בעבר כן הייתה לי אפשרות,מאז שהעתקתי אותה להארד דיסק אחר היא נפתחת על חצי מסך.יש פתרון כלשהו ואו יש איזה קובץ שאני צריך לחפש ? תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by emailaya,

שלום, לכבוד השנה החדשה, יצאה גירסת בטא חדשה של תוכנת הדואר eMailaya. הגירסה הזו שונה לאור העובדה שנוספו לה כלים רבים אשר מיועדים גם לקהל הפרטי וגם לקהל העסקי. את רשימת הכלים החדשים ניתן למצא http://www.emailaya.com/?p=73/Changelog. לאור זאת, החלטנו לתת לכם, המשתמשים, את האפשרות להשתמש בה על מנת לקבל מכם פידבק על התוכנה עצמה וגם על הכלים החדשים אשר באים לכסות מגוון רחב של צרכים. המעוניינים להשתתף או למי שיש שאלות או בעיות, אתם מוזמנים לשלוח אליינו מייל לכתובת support@emailaya.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by vacuuuum,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי "לקשור" מילים שאני אומר למקשים במקלדת, כדי שתהיה לי מין מיקלדת קולית. יש תוכנה שבאה עם ווינדוס "speech recognition" אבל אני לא יודע אם יש שם אפשרות לקשור מקשים לפקודות קוליות.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Amit BL,

אני צריך תוכנה שלדוגמא אני אוכל לסמן קהוצה מסוימת של שירים ולשנות לה artist או album, בבאת אחת ככה. כמובן שלווינדוס (: תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by sivanxyz,

מחקתי תיקייה ואחרי כן עשיתי איחוי דיסק. ידה ידה ידה... מסתבר שלא היה גיבוי... אז בעצם אני שואל, אם יש תוכנות שגורסות קבצים (דורסות אותם 7-35 פעמים) - נגד מה הן גורסות כל כך הרבה פעמים? במילים אחרות, האם יש אפשרות לשחזר חלק של הכונן שנכתב מחדש רק פעם אחת? ואם צריך ציוד מיוחד - למי הולכים וכמה זה עולה? (מדובר בכונן של נייד קטן וישן בגודל 10GB) תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.