תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לא יודעת עם זה הפורום המתאים, כבר התבלבתי יש הרבה פורומים שהנושא הזה מתאים להם. בכל מקרה, עם זה הפורום לא הנכון תעבירו נושא. לבעיה: יש לי XP בעברית מובנה. ניסיתי להוריד MUI , אבל לא מצאתי MUI שהופך את הווינדוס לאנגלית. אם יש למישהו פתרון\חבילת שפה אנגלית ,אשמח לשמוע. תודה!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את אותו היסטורית צפייה במחשב הנייח ובסלולר ב YOUTUBE למרות ששניהם על אותו משתמש. יש למישהו פתרון לעניין המוזר הזה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://ilanf.deviantart.com/art/Portal-turret-wip-95122609 אני עדיין עובד על זה.. צריך לתקן כמה דברים, להוסיף עוד פרטים קטנים וכו'... אבל לפני הכל, צריך להתקין שוב את אילוסטרייטור אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בשביל אחי, יש לנו כרטיס טלויזיה PVR-150 אבל כרטיס מסך פשוט ביותר שלא מאפשר לו לעבוד בצורה מהירה וטובה עם ה - Premier. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לו בממשק AGPx8 ולמסך רחב 22" (Samsung 226bw) לגבי התקציב, אומנם כתבתי 1000 ש"ח כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם יש כרטיס שעושה את העבודה והוא זול הרבה יותר אז אשמח להמלצה גם כן. תודה,
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב בהפעלת "וורד" הוא נותן לי להקליד שורה אחת, אח"כ מופיעה הודעת השגיאה הבאה. מדובר על חלונות XP חבילת עדכון SP3 ואופיס 2003- מקוריים! אין וירוסים, אין רוגלות, אין שגיאות. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב את אופיס, הבעיה הסתדרה ליום אחד ואח"כ הבעיה חזרה. מה עושים? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאיזה ביצועים הגעתם עם מחשב כמו זה או דומה לזה ב-3dmark 2001 se celeron 1000mhz@1400 fsb 140 gigabyte ga-6vxe via 694t 256mb pc-140 ati radeon 8500 64mb ddr creative live
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מעבר לפקודות הבסיסיות והברורות מאליהן של mount ודומותיה רציתי לדעת מה אומרים הדברים הבאים: secure mode וכל תתי הכותרות של emulation זאת אומרת מה עושה הפקודה safedisc securom laserlock RMPs תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, האם קיים כזה דבר? כי אני קניתי דיסקים לצריבה ואני רוצה לראות עם הם בסדר.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מספר נגנים במעט שמאפשרים הצגה בפורמט 16:9 עדיין נתקלים בפסים השחורים המעצבנים האלה האם יש תכנה שמאפשרת סקיילינג כדי לנצל את כל שטחו של המסך?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז ככה, לא מצליח לראות בטלויזיה סרטים שאני רואה על המחשב. השולחן עבודה כולל הפלייר (zoom player או bsplayer) מופיע על הטלויזיה אבל ללא התוכן... (מוזר מאד). התעלומה היא, שעל המחשב אני מצליח לראות את הסרט בעזרת נגנים שונים כגון zoom player או bsplayer ובעבר ראיתי גם בטלויזיה אבל משהו השתבש. קצת מפרט : win XP עם כרטיס מסך mx440 Geforce4 התקנתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, הורדתי קודקים (xvid ac3 וכו') ועדיין לא מצליח. משהו נתקל בבעיה דומה או פתרון לבעיה זו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כאשר אני מנגן מדיה במדיה פלייר הישן והטוב (גרסה 6.4) הוא לא מנגן אותם אוטומטית ואני נדרש ללחוץ תמיד על Play לאחר טעינת קובץ מדיה, לפני הפירמוט הכל היה בסדר ורק הייתי צריך להפעיל קובץ מדיה והוא היה מתנגן אוטומטית בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור ה-Play. האם יש דרך לסדר זאת כך שהנגן ינגן אוטומטית קבצי מדיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום הפייפוקס 3 לא נותן לי להוריד כלום !! כל פעם שאני מוריד הוינדוס משחזר את עצמו תמונת סך מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, שאלתי בפורום אודיו על איזה דרך להגדיר את המערכת שלי ואמרו לי שלא התקנתי את התוכנות הנלוות לדרייבר. הבנתי שאני צריך להתקין את התוכנה - Creative Volume Control - יש לי וויסטה, אבל בלי קשר לוויסטה ו-XP. לא מצאתי בשום אתר באינטרנט את התוכנה הזאתי להורדה, כלום!! יש מצב שמישהו עוזר לי? תודה רבה לכל העוזרים... *הדיון בפורום אודיו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260068.0
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן אני צריך לעשות CAPTURE מוידאו בעזרת כרטיס טלוויזיה ל DVD. אני יודע לעשות את זה... כמו שכבר דיברנו על זה בעבר. הדרישה שאני צריך זה CAPTURE באיכות DVD כמובן. והדבר היותר חשוב זה שאני מקליט לדוגמא ל 6 שעות. וכל שעה הוא מתחיל קובץ חדש אוטומטית... או שעה וחצי, לפי איך שאני מגדיר לו... תודה לעוזרים! יניב
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום ברשותי עכבר מסוג ERGO 525 של חברת genius בתוכנה שמגיעה עם העכבר אפשר לתכנת את הכפתורים הצדדיים שישמשו כ next ו forward זה עובד לי יופי כשאני מ "מחשב שלי" ואני יכול לעבור קדימה ואחורה בעזרת הכפתורים, אולם בדפדפן זה לא עובד. האם יש תוכנה או דרייבר כלשהו שיכולים לאפשר את זה גם בדפדפן? (הורדתי מהאתר של genius את הדרייבר הכי עדכני לעכבר, אך זה לא פתר את הבעיה) תודה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה - אני צריך לעבוד על הפרוייקט שלי (פרוייקט ב-VB6 עם אקסס), ואני לא מצליח לעבוד, ברגע שאני פותח Form שמור הוא קורס! ניסיתי להתקין גרסאות שונות של VB6, וכולן קורסות... ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Runtime Packet של VB6, כלום לא עוזר.. על מחשב אחר אין בעיה שכזו - בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במחשב שלי... :-| [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
או שיש אנטי וירוס אחר יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום איך אני עושה כתב miror בOPEN OFFICE? זה אמור להיות בהגדרות הדפסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-