תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני נכנסתי עכשיו לאיי סי קיו שלי וכל רשימת החברים נעלמה לי מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לירון
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ודרך אגב אני חייב לפרוץ רק עם אישור מהמשתמש שאליו אני רוצה לפרוץ ??????????????
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה שאני חושב שקשורה בדרייברים ולכן פתחתי את הנושא בפורום הזה.. בסוף השבוע עבדתי כרגיל עם המחשב הנייד שלי והתחברתי דרך Wi-Fi לאינטרנט בבית. הבוקר נסעתי לעבודה וכשניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית ראיתי שהנורית הקטנה שמחווה על תקשורת אלחוטית במחשב לא דולקת. בניסיון להפעיל אותה (בToshiba זה נעשה דרך Fn+F8) ראיתי שבקיצורים שמופיעים בראש המסך לא מופיע F8 אלא המספר מדלג ישירות מ7 ל9. בנוסף, לא מופיע לי מתאם הרשת האלחוטי לא ב'חיבורי רשת' ולא ב'מנהל ההתקנים'. מה גרם לי לשער שמדובר בבעיית דרייברים? אתמול בערב עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך המובנה של אינטל ואני חושב שקלטתי גם עדכון צ'יפסט תוך כדי. מה יכול היה לגרום לחיבור האלחוטי שלי פשוט להעלם? אוסיף שברשותי נייד מסו…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה חינמית ללכידת וידאו של הדסקטופ לא צריך משהו רציני קיים משהו כזה???
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
(אני כותב ממחשב אחר כרגע) לפני כמה שעות גילה האנטי וירוס שלי(AVAST)וירוס וסוס טרויאני במחשב. הוא אמר שהוא לא מצליח לימחוק אותו, אז עשיתי ריסט ומאז הוינדוס לא עולה לי. כול פעם שזה מגיע לכמה שניות לפני שהווינדוס אמור לעלות זה עושה לי ריסט אוטומטי. ניסיתי לעלות ממצב בטוח גם זה לא עזר. ניסיתי להריץ norton אנטי וירוס 2008 אבל זה לא נותן לי אפשרות של בדיקת וירוסים בלי שהעלתי את הוינדוס קודם. מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את דיסק התקנה של מדפסת HP 5150 כי הוא הלך לאיבוד. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן פניה זו לכל אנשי התלת שביננו , עד לפני כמה ימים עבדתי עם כרטיס רדיון4870 חצי גיגה זיכרון והחלטתי להשתכשך לכרטיס מקצועי רדיון 2000, ומה הפלא לא שאין שיפור אלה מאיה עובדת כאילו היא במחזור, אני בטוח שזה משהו בהגדרות שצריך לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לדודים שלי עם האאוטלוק שלהם במשרד, להלן הנושאים: 1: הם מפחדים שנגמר להם המקום מרוב מיילים עם קבצים ששולחים להם. איך אני רואה כמה מקום נשאר להם? (במייל שלהם כרגע הוא דרך הספקית). מצטער אני פשוט מעולם לא עבדתי עם אאוטלוק ולכן אין לי שמץ. האם ניתן לאחסן מיילים בארכיון? 2: הם רוצים שתהיה להם אפשרות "לתייק" מיילים לפי נושאים ותת-נושאים. הצעתי להם פשוט לחפש בעת הצורך מייל ספציפי לפי מילות מפתח. יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תראו,לפני כמה ימים חיברתי את הצורב לאחר שהוא לא היה מחובר , כל הכבלים מחוברים המחשב זיהה את הצורב הורדתי NERO צרבתי איזה פעם-פעמיים ולפני יומיים זה קרה,הוא לא מזהה את הצורב למרות שכל הכבלים מחוברים ואני לא יכול לצרוב , מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות עם המעודפים .. היתה מיתמש פעם באקספלורר ואז עברתי בלי בעיה לספארי עכשיו החלטתי לנסות מוזילה . אני לא מצליח להעביר את המועדפים מהספארי למוזילה ניסיתי דרך הקובץ>יבוא מופיע לי רק האקספלורר.. עשיתי שהוא ייבא דרך האקספלורר והוא מייבא רק 120 ומשו מועדפים מתוך יותר מ600 שיש לי ורק 2 תקיות מתוך 20 אני חושב שיש לי .. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי. זה לעסק של אמא שלי. היא משתמשת במחשב לצרכי עבודה אז אני מתלבט בין אנטיוירוס רגיל לבין "חבילת אבטחה". צריך מכם ייעוץ גם לגבי זה. תמיד אני מתקין לה אנטיוירוסים חינמיים למיניהם ותמיד הם לא עושים את העבודה כ"כ, אז אני רוצה כבר לקנות לה וזהו. ההתלבטות היא בין: קספרסקי נוד32 ביטדפנדר מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ההררררררררבההההההה זמןןן (לשמחתי הרבה) לא השתמשתי באיסיקיו. אבל אני זוכר שפעם שהיו עושים Uninstall לתוכנה, הוא היה שולח לדף web שנותן להסיר את החשבון (הכוונה שהמספר עצמו לא יהיה קיים בחיפוש ופשוט ימחוק את החשבון לגמרי). מישהו יודע איך עושים את זה היום? ניסיתי סתם לקטע לעשות Uninstall לאיסיקיו5, והוא כבר לא מקפיץ את ההודעה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני לא יכול לצפות בשידורי שלוויזיה חיים באינטרנט (לדוגמה האח הגדול באתר קשת או שידורי הספורט של ערוץ 10). כל פעם שאני מנסה לצפות בשידור טלוויזיה חי באינטרנט המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט. יש לציין שאני יכול לשמוע שידורי רדיו חיים באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? חלק מהמפרט שלי: מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz זיכרון 512MB DDR 400MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT מערכת הפעלה Microsoft Windows XP SP2 דפדפן Internet Explorer 7 נגן Windows Media Player 11
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה שפת תיכנות כדי יותר ללמוד אם אני יכבר ++c וhtml אז איזה ספר לקנות
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
למישהו יש לינק או לפחות שם של תוכנה לחלוקה וחיבור של קיבצי mpeg. רצוי גם שתהיה פשוטה להפעלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1-ראשית הבעיה בTM היא שהוא פשוט ניהיה כאילו מין גירסת קומפקט ואני לא מוצא דרך להחזיר לו את הלשוניות כמו תהליכים למשל. http://imageshack.us/f/703/39637411.png 2- אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים בכרום. העניין הוא כזה כשאני מקליק על טאב שבא אחרי הטאב הנוכחי הוא מחליף מקומות עם הטאב הקודם במיקומים שלו. כלומר עם אני עכשיו עם הטאב הלפני האחרון ומקליק על האחרון אז האחרון מדלג להיות הלפני האחרון. לעומת זאת עם אני זז לכיוון הפוך מהקצה להתחלה לרוב זה לא עושה כלום חוץ מפעם ב... שהוא מדלג פשוט כמה טאבים אחורה. מיקרה ראשון תמיד דילוג אחד אחורה. http://imageshack.us/f/811/tab1sr.jpg מיקרה שני אחת ל-5 פעמים בערך דילוג כמה מקומות אחורה כעוברים לטאב קודם כלשהו http://imageshack.us/f/6/tab2…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
לא כמו folder lock. אני צריך תוכנה שתנעל תיקיות מסויימות שאבחר, בלי להעביר אותן מקום. כשמישהו מנסה לפתוח תיקיה, יופיע איזה חלון של סיסמא. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-