תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין כל DivX וכמעט כל מקודד שמצאתי, ועדיין- המדיה פלייר לא מפעילה לי סוג מסויים של קבצי avi. כלומר- היא מפעילה לי אותם, רק שחלק נכבד מהקבצים לא פועלים בה.. כאמור, התקנתי מקודדים, כל שמצאתי- ועדיין, בעיות. מה עושים, מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בגליון אקסל כתובות ואני רוצה להדפיס על מעטפות שורה שורה איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה: http://mirillis.com/en/products/splashpro.html אבל מקבל שגיאה בקובץ לוג "Process exited with code 1603". מה לעזאזל?? התקנתי כבר 2005/2008/2010 Microsoft Visual C++ Redistributable Package (x86) בבקשה עזרה *אני משתמש בווינדאוס 7, 64 ביט
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני נכנס לאיזה אתר אז התוכנה כאילו זזה האתר עולה למעלה ולמטה הוא זז לא תמיד רק עכשיו התקנתי את התוכנה אני מקווה שמשהו יבין את הבעיה:<
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר לי ברירת מחדל למספור העמודים כך: העמוד הראשון לא ימוספר. מספר העמוד יראה כך: -2- (בין שני מקפים) במרכז הכותרת העליונה. יש דרך לשמור את זה בקובץ NORMAL.DOTM? שברגע שאוסיף עמוד למסמך יתווסף לו מספר לפי ההגדרות שלי ??
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כתבתי משהו במחברת בערך 60 עמודים, השאלה אם יש דרך כלשהי להעביר את זה למחשב לWORD , בצורה הכי קלה , במקום לכתוב הכל פיזית דף דף.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי ג'בה 6.5 הגירסה האחרונה מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אבל שיהיו בה את כל האפשרויות לצריבה כמו בנרו. יש משהו מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל אפשרות אחרת שתדע להמיר קובצי דואר שצברתי ב OUTLOOK EXP תחת WINXP , ל IncrediMail תחת WIN7 ULT , יש אפשרות?.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין Windows על דיסק או קיי הוא מפצל לי אותו ל 2 מחיצות. מה שלא קרה לי אף פעם. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב חדש עם OFFICE 2003 (מדובר בלקוחה שלא מעוניינת באף גרסה מתקדמת יותר) יש אצלה בעיה- היא קיבלה מחשב חדש התקנו לה הכל אבל בלוח שנה בצד שמאל היא לא רואה את הימים א' ב' ג' וכו' אלא אורה את האות י'. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה? למחשב יש את כל עדכוני MICROSOFT. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בליצר תמונה המשמשת מפה למי שלא הבין את הכונה שלי הנה דוגמא לאחר בניית התמונה יהיה יכול המבקר ללחוץ על כול צעד בתמונה ולעבור לדף אחר האם יש כן משהו שאוכל לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איך אני יוצר סרט VCD או SVCD מקובץ AVI? זה חשוב לי כי אני רוצה לצרוב את זה כדיי לראות בDVD. איזו תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי איזה קליפ שהוא לא קיים בצורה של שיר ואני רוצה להפוך אותו לשיר כדיי לשים אותו בנגן שלי (שלא תומך בוידאו) ולכן עליי להמיר אותו לאחד מהפורמטים של המוזיקה (לא משנה אם זה OGG או כול דבר אחר....) האם יש תוכנה כזות? ואם כן איזה? (ומאיפה אפשר להוריד?) תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הביטורונט של אזוארוס דורש ג'אווה של סאן אבל בהתקנת הג'אווה של סאן (מילניום) אני מקבל הודעת שגיאה כל הזמן יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
היי יש לי כמה סרטים שאני צלמתי וחנות הצילום המירה את זה לDVD וברצוני להמיר את הסרט לקובץ במחשב.... אתם מכירים תוכנה כזו?? תודה מראוש!!!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התבנית של האתר הזה: http://www.freewebsitetemplates.com/preview/charitytrust/ לינק להורדה http://www.freewebsitetemplates.com/download.php?template=charitytrust זה מגיע עמוד HTML ותיקית תמונות, וקובץ PSD לשינויים. משום שזה אנגלי ואי אפשר להעביר הכל משמאל לימין כדי לעברת את זה, שיניתי הכל דרך הPSD. יש אפשרות לשמור את זה שוב בתור עמוד HTML ותיקית תמונות?, אבל שלא הכל יהיו תמונות (שהוא עושה קובץ HTML ותיקית תמונות, אבל הכל מחולק לתמונות), אלא כמו האתר דוגמא. כי אחרי הכל אני מניח שהם עיצבו בפוטושופ ואז שמרו לפורמט אתר לא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הורדתי משחק ניד פור ספיד החדש פר סטרייט ויש לי וינדוס ויסטה כל פעם שהורדתי משחק והתקנתי דרך דימון טוללס הוא ישר הביא אותי להתקנה מי שום מה הוא שאני נכנס לקובץ שהורדתי מי ביטורנט הוא לא מעלה לי ישר את ההתקנה הוא מעלה לי את התיקייה של ההתקנה....קבצים ותמונות של המשחק וכו..... מה עושים תעזרו לי בבקשה ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מלא זמן דרייברים למחשב מבוסס ASUS P4B266-VMX. ככל הנראה זה מחשב HP ולא משנה איזה דרייברים התקנתי שום דבר לא עבד. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לשתף לוח שנה בין שני מחשבים בעלי offcie outlook 2007 אבל הבנתי שצריך חשבון exchange של מיקרוסופט או משהו כזה שהוא בדרך כלל של עסקים האם מישהו מכיר דרך איך כן לשתף אבל עם חשבון רגיל של POP? אשמח לעזרה, מורן[br]פורסם בתאריך: 03-06-2009, 16:50:02 אף אחד לא יודע? או שאין אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מצאתי בגוגל רק תוכנה עם השם הזה אבל היא לא עובד (יצאה ב2000) ככה שאני צריך משהו פשוט ועדכני שעובד על ויסטה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון בפיירפוקס, באינטרנט אקספלורר ובגוגל כרום והבעיה היא רק בפייסבוק. הבעיה היא שכאשר אני פותח את הצ'אט אני רואה רק חלק מהאנשים שמחוברים והחלק השני מופיעים בו כל מיני התראות מיידיות שמראות מה קורה בפייסבוק מי הגיב למי כל שניה. אני גם לא רואה למי יש ימי הולדת. אני לא יודע למה זה קורה אבל לא ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפנים. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-