עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מאיפה אני יכול להוריד את דיסק התקנה של מדפסת HP 5150 כי הוא הלך לאיבוד. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני משתמש ב vlc בכדי לצפות בסרטים שהם HDTV אשר הם בפורמט mkv ורציתי לדעת איזה עוד נגנים תומכים בפורמט הנל. תודה ולילה טוב

3. Started by Rhx,

תראו,לפני כמה ימים חיברתי את הצורב לאחר שהוא לא היה מחובר , כל הכבלים מחוברים המחשב זיהה את הצורב הורדתי NERO צרבתי איזה פעם-פעמיים ולפני יומיים זה קרה,הוא לא מזהה את הצורב למרות שכל הכבלים מחוברים ואני לא יכול לצרוב , מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by nim901,

יש לי קבצי ASF של מדיה זורם (הורדתי מ blink182.com) ואני לא מצליח לראות אותם, איך אפשר לראות אותם? :s05:

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by liiight,

http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by darkman,

קראתי לפני שבועים בעיתון מעריב שיש תוכנה במתלבשת על ה LINUX ומשמשת את המחשב בתור VIVO(כמו YES MAX) התוכנה הופכת את הלינוס לסביבת עבודה מאוד נוחה אם תפריט שבעזרתו את משתלט על המחשב בקלות, כדי לשלוט במחשב כמו VIVO השאלה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בווינודס ואם אפשר את השם של התוכנה שאיזה שנתתי תדוגמא (אני אידיוט לא שמרתי את העיתון)

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by dddd01,

האם יצאה גרסא מלאה של אנטיוירוס קספרסקי 2006 ? (לא "אבטחת אינטרנט" אלא "אנטי וירוס" )

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by avidan28,

התקנתי את התוכנה אצל חבר ומידי פעם הוא עם השם שלי.הוא לא מוצא אותה בהוספה .הסרה של תוכניות והוא לא מבין גדול במחשבים. אם יש דרך להסיר אותה לגמרי מהמחשב שלו אשמח לדעת אותה אגב מדובר בגרסא 6.1 אשמח לקקבל עצות

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Bug2000,

אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by surfface,

Hiren's BootCD 6.0 זה דיסק בוט עם תוכנות בדיקה למחשב אני יודע שהוא חינמי כך שזה לא ווארז אם אני מבקש שתביאו לי לינק לתוכנה ואל תגידו לי לחפש בGOOGLE אני חפשתי ולא מצאתי איפה להוריד רוב הלינקים ביו פשוט שבורים אם משיהו ימצא מאיפה להוריד את התוכנה זה יעזור רק לי אלה למירבית האנשים שפונים לפורום כי הדיסק עצמו כולל בתוכו (אני רוצה לינק לIMAGE) Partition Tools Partition Magic 8.2 Best software to partition hard drive Paragon Partition Manager 5.5 Universal tool for partitions Partition Commander 8.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer v1.3.4 move and…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Sake,

הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  15. כלומר... לא להכין קובץ חדש, יש פרוטילופס וE-jay וכאלה, אני מחפש תוכנה שבא אני יכול לקחת קובץ אודיו ולקרוע ממנו 5 שניות והלשתמש בהן, לא הצלחתי למצוא... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  16. אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by satlan1,

שלום, יש לי בעיה במחשב בהתקני קול שנוצרת אחרי רוב ההפעלות של המחשב.. אני מפעיל את המחשב ואז הוא מגיע לשולחן העבודה, והטעינה של כל האייקונים לוקחת משהו כמו 30-40 שניות..ואחרי שכל האייקונים נטענים המחשב נתקע לכמה שניות ומשנה את התצוגה של הסרגל כלים של הווינדוס לזאת שבתמונה 1. אחרי שזה קורה ,המחשב מפסיק לזהות גם את הדרייברים של הכרטיס קול וכשאני מנסה להפעיל שיר אני מקבל את ההודעה שבתמונה 2. ואז אני מתקין את הדרייברים וזה פועל שוב. חשוב לציין שזה קורה לי ברוב הפעמים התהליך שרשמתי למעלה..אבל יש פעמים שהמחשב עולה כרגיל ויש לי סאונד והכל טוב. סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוורים עם כמה תוכנות.. אם זה יכול לעזור..אז התוכניות שעולות לי עם המחשב(מה שמסומן בסטרטאפ) זה: NvCpl egu…

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by נדב15,

שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by omnius,

שלום לכל המעוניינים (לא בטוח שאני כותב בפורום הנכון מאחר וזה שייך למיליארד נושאים בערך, מקסימום אני סומך על המודרים) אתמול המחשב שלי התחיל לעשות ריסט בערך דקה אחרי שהוא עלה כל פעם. אחרי שעשיתי לו shutdown -a ואחרי שני system restore החלטתי שזה כנראה משהו אחר ומאחר ובכל מקרה פרמטתי לפני יומיים, העתקתי בsafe mode את כל הדברים החשובים ופרמטתי שוב (רק את כונן C). פרמוט הלך די חלק, עד הקטע שבו הוא מסיים להתקין דרייברים/הגדרות ראשונות (בערך 10 דקות לתוך ההתקנה), שאז הוא כל פעם עושה ריסט או נתקע. ניסיתי כבר עם שתי גרסאות של ווינדוז (XP), בשתיהן קורה אותו דבר. בדקתי את ההרדיסק מהביוס, הוא מדווח שהוא בסדר. לא מדובר בבעיית קירור, כך מוסרים דובי הקוטב שהתחילו לגור לי על המחשב (…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  20. שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה לרקע של טקסטורה אחרת שמצאתי באתר להורדה? כלומר, יש לי תמונה של טסטורה קטנה ואני רוצה שהטקסטורה הזאת תיהיה בתור התמונת רקע בתמונה עם הרקע הלבן. איך אני עושה את זה מבלי לפגוע בצורה שיש שם? אם אפשר לעשות את זה דרך ה magic wand, אני אשמח אם תסבירו לי. אני סימנתי את החלק שאני וצה שיהיה בו הטקטורה, אבל אני יודע רק לצבוע את המקום בצבע אחר, אני רוצה לדעת איך להכניס טקטורה. תודה זה מאוד חשוב

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

זה רק אני או שגירסה 9 מנגנת Xvid באופן לא חלק בניגוד לגירסה 8? הכוונה היא בכמה השניות אחרי שעושים פוס וממשיכים או בשניות הראשות אחרי שגוררים את פס הזמן של הסרט. רואים בשניות האלה עיוות בצבעים ופיקסליזציה. תופעה דומה קיימת כאשר מנגנים WMV 9.0 בגירסה 8 של VLC.

22. שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by N82,

מדיה פליאר 11 כוללת בתוכה מקודדים?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  24. יש באתר מסויים כמה סרטוני וידאו שאני חייב אותם. זה אתר שכולו פלאש, וגם הסרטים שם מוצגים בנגן וכפלאש בפני עצמו. מה הדרך להשיג אותם אליי למחשב ? (הכל חוקי כמובן) זה חשוב לי. תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים