תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה קבצי mpeg בגודל של כ 430 מ''ב אבל כאשר אני הופך אותם ל divx בעזרת virualdub הם הופכים לקבצי 600 מ''ב, מה לעשת כדי לכווץ אותם ואיזה הגדרות לשנות?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שם התוכנה : Purchase x3Player מערכת הפעלה : win 7 64 bit תאור : נגן סרטים או מקודד ( לא יודע ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום לכולם ! הורדתי ת'סרט Robin Hood 2010 [Eng.] Telesync Ac3 XviD-MAXSPEED מותקן לי במחשב מקודדים וכול מה שטוב ל WIN 7 וכשלוחצים להפעיל ת'סרט הוא מראה תקציר כזה מהסרט ואומר שאתה צריך לראות ת'סרט בתוכנה x3Player אפשר בבקשה תתוכנה הזאת כי מכול החיטוטים הגעתי לאתר התוכנה וזה עולה כסף :s05:
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, במשך השבועות האחרונים התנסתי בכמה תוכנות - תוספות,תוכנות עזר ועוד... יום אחד החלטתי!,אני יודע שיש סיכוי שאולי בעוד חודש אני אתקין את אותה תוכנה שכבר התקנתי והסתבר שהיא: דופקת את המחשב - מכל הבחינות! - מעיקה עליו,גורמת לנזקים שבלתי ניתנים להחזרה (חוץ משיחזור כמובן אך אם אתה משחזר זה גם מבטל לך את כל השמירות של אותו היום - וזה מעצבן!!!),בלתי ניתנות להסרה ועוד... אז מה החלטתי? - החלטתי שאני העשה רשימה,של כל התוכנות שהשתמשתי ונאלצתי להסיר אותם מכל סיבה שהיא. וכעט אני מעוניין לשתף אותכם בתוכנות שגרמו לנזקים או שסתם תוכנות שלא עושות כלום. התוכנות: Windows Media Encoder - לא באמת עושה תחנת טלוויזיה. Voice Changer Diamond - סתם מעוותת את הקל (למרות שזו תוכנה לשינוי ק…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני כחודש המחשב(של חבר שלי) הפסיק להיכנס לשומר מסך, אחרי עדכון דרייברים הבעיה נפתרה באופן חלקי. המחשב ניכנס לשומר מסך אך לא ניכבה אחרי הזמן המוגדר. ניסיתי לעשות הכל ואני לא מצליח לסדר את הבעיה. (אם זה לא הפורום המתאים, אז תעבירו את הת'רד. אני לא כל כך הבנתי כי זה קשור לתוכנה ואולי גם לחומרה). אם זה משנה, המפרט: Intel Pentium E2200 Gigabyte G31M-S2L Qimonda DDR2 2GB NVIDIA GeForce 9400GT 1GB אם צריך גם את הספק, אז תגידו ואני יבדוק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה: השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי! אז ככה: הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר? (אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....) עכשיו עוד שאלה: עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אנ…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
זקוק לדרייברים מלאים (לא פאצ'ים). תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עובד עם אקספלורר 8, אני מכניס כתובת אבל הוא לא מגיב רק נותן waiting for.... הגלישה בפיירפוקס עובדת כרגיל תודה
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
די מיואש מהפיירפוקס לכן אני שואל איזה דפדפן הכי יעיל קיים היום בשוק. חשוב לי שלא יגנוב לי זיכרון RAM (הפיירפוקס גונב לי 100) שיהיה מאובטח וזריז. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, התוכנה לא צריכה להכיל יותר מדי אפשרויות, רק אפשרות לחתוך קטעים ולהוסיף "שקופית" שכתוב בה משהו ואם אפשר כמה אפקטים אבל זה פחות עקרוני. כמובן שעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום! האם יש דרך לקבל התראה/הודעה על כך שהנמען של הדואל פתח וקרא את המייל ששלחתי לו? אין הכוונה לאופציה בה מבקשים מהנמען לשלוח אישור על הקבלה, אלא על הודעה שנשלחחת אוטומטית בלי ידיעתו ברגע שהמייל נפתח. התוכנה היא Outlook 2003. תודה!
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-Norton Utilities 2005 עם מאפיינים דומים וביצועים שווים או טובים יותר. בעיקרון, התוכנה צריכה להגן על הסל מחזור ולאפשר Undelete מתקדם, ולתחזק את המחשב באמצעות תוכנות סריקה, איחוי ותיקון תקלות משופרות.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ודרך אגב אני חייב לפרוץ רק עם אישור מהמשתמש שאליו אני רוצה לפרוץ ??????????????
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי חיבור USB לפלאפון מסוג סוני אריקסון C902, אחרי שאני מחבר אותו למחשב ובוחר באופציית העברת הקבצים בפלאפון, זה מופיע ונפתח לי במחשב. לאחר מכן אני נכנס לתיקייה, מנסה להעביר קובץ ואז באה ההודעת שגיאה הבאה : גם ניסיונות הוצאה והחזרה מחדש לא עולים בהצלחה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ה Orbitdownloader שמור לי רק את האייקונים, מישהו יכול להמליץ על משהו ? תודה מראש לכל העונים....
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את דיסק התקנה של מדפסת HP 5150 כי הוא הלך לאיבוד. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP sp2 חוקי . שדרגתי ל - WMP 11 . כאשר נסיתי לצרוב דיסק שירים התוכנה ביצעה את כל תהליך ההמרות וההכנות לגבי כל השירים. לאחר מכן החל לבצע כתיבה לדיסק לשיר הראשון. מיד לאחר מכן ביצע "finalizing disk" על השיר הראשון. לאחר מכן .....ממתין עד 100% צריבה ו- "complete" מופיע על השיר הראשון בלבד. ראה תמונה מצורפת. בעצם הדיסק נהרס ולא מוקלט עליו שום שיר. ביצעתי את כל האמור בהודעת שגיאה: אף הורדתי את מהירות הצריבה ל"slow" המערכות במחשב לדעתי תקינות בגלל שאני מצליח לצרוב עם Nero 7. תודה על הסיוע. אריה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
וגם לצ'יפ וגם ל usb 2.0 המידע מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שנו חלון שקופץ ומטריד שמבקש ממני להתחבר או להירשם לMSNUSERS.COM ואני לא יכול למחוק אותו מהמחשב. ניסיתי דרך ה-REGEDIT למחוק כל זכר אבל הוא עדיין כאן, ניסיתי גם למחוק כל מה שקשור לMSN במחשב-כי אולי ישנה COCKIS איפוהשהוא. בקיצור מישהוא יודע איך אני פותר את זה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי בגליון אקסל כתובות ואני רוצה להדפיס על מעטפות שורה שורה איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-