עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התכוונתי לצרוב סרט שחורג בקצת מהגודל המוצהר של הדיסק. נכנסתי להגדרות של נרו - והגדרתי לאפשר OVERBURN של עד 88 דקות. למרות זאת נרו לא נותן לי ליצרוב ומקפיץ לי את ההודעה שאין מספיק מקום בדיסק שהכנסתי... אני חייב לציין שכבר צרבתי ב - OVERBURN וקבצים גדולים יותר. מה קרה? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by BadMan,

אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה

3. y0.. פתאום שמתי לב שהנירו 7 (רגיל, אקספרס, whatever) מסרב לקבל קבצים עם שמות בעברית.. בעיה.. עשיתי קצת חיפושים, הפתרון הכי "יצירתי" אעלק היה לשנות את הגדרות התוכנה לעברית.. כמובן שזה לא עזר, גם לא אחרי ריסט.. מישהו יודע על פיתרון אמיתי לבעיה? או שאני אנסה לחזור לגירסה 6.. :-\ או ש-better yet, מישהו מכיר תוכנה טובה יותר ליצירת CD-MP3? כזאת שתאפשר לי לקבוע דרכה את סדר השירים (פשוט ע"י הוספה של index לשמות הקבצים (001, 002, 003), אני לא מבין למה אף תוכנת צריבה לא טורחת להוסיף את האפשרות הבסיסית והחשובה הזו) בדיסק.. יש לי utility קטנה בשם MPU (ר"ת של Music Playlist Utility) שעושה בדיוק את זה, אבל היא עושה את זה בצורה עקומה לגמרי.. היא לא קשורה לצריבה בפועל, אלא רק משנה את שמו…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by omri_ro,

מישהו מכיר איזה PLUGIN ל'WINAMP שעושה AUTOSAVE לPLAYLIST שהוא מזהה שיש שיר(ים) חדש(ים) ברשימה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by dmx,

שלום אני השתמשתי ב- WindowBlinds 3.5 ואחרי שהסרתי אותה כהרגשתי שאין לי צורך בה... היא מחקה לי את כל התוכנות שהיו מותקנות באותה ספריה... למזלי היה הייתה ספריית משנה ולא Program Files ... ליתר דיוק היא הסירה את התוכנות , לא מחקה... זאת אומרת שעדיין נשאר שאריות מהתיקיות... למה היא עשתה לי את זה?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. Started by Tapeworm,

מישהו יודע איך מעיפים את המטרד הזה?? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להקליט ולהריץ איתה מקרו שתקלוט תזוזות עכבר, מקלדת, מילוי טפסים וכו' יש הצעות? עדיף FREEWARE תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  8. אני מתחיל כרגע לעסוק בעיצוב, ואחותי בארצות הברית אז רציתי שהיא תקנה לי נייד. אבל יש לי כמה שאלות. מה עדיף MAC או WINDOWS? והאם צריך כרטיס גרפי מיוחד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  9. לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

היי, אצל חבר במחשב התחיל ה-Photoshop לעבוד לאט. יש לו מספיק זיכרון, ופעם, כשרק קנו את המחשב התוכנה טסה. מדובר במחשב חדש ומתוחזק. עכשיו, אחרי חצי שנה, התוכנה התחילה לגמגם. נשאלת השאלה אם לפני שרצים להסיר אותה ולהתקין מחדש, יש מה לעשות? האם יש קבצים זמניים של התוכנה שכדאי למחוק ואיך עושים את זה (יש לתוכנה כלי אוטומטי לזה?).

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. ראיתי שאני יכול להוריד פרקים של אבודים בגודל 99 מגה במקום.. לא יודע בדיוק כמה אבל יותר אז זה מה שעשיתי אבל זה התברר כלא חכם במיוחד כי אני לא מצליח להדליק אותם. אני ממש לא רוצה להוריד ולהתקין הרבה חבילות של קודקים אז אם מישהו יכול לכוון אותי לנגן אחד וחבילה אחת שאיתם אני יכול לראות זה יהיה נחמד האם זה מזיק להתקין מספר חבילות אחת על השניה? אם זה משנה יש לי ג'יפורס 9400 ולא חיברתי את הכבל קול שבא איתו ואין לי כרטיס קול בכלל חוץ מהמובנה תודה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by ירוןzzz,

שלום לכולם קניתי תוכנה וניסיתי להתקין אותה במחשב יש לי מערכת הפעלה ווינדוס7 והמחשב לא מקבל את התוכנה [מצורף קובץ תמונה] מה עושים תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום רב לכולם, לאחרונה ה windows media player במחשב שלי לא מצליח לפענח קבצים שנמצאים על המחשב כפורמט וידאו ומנגן אותם כקבצי סאונד בלבד. הבעיה קיימת רק בקבצים מסוג מסויים, כמו: AVI. עד שזה קרה לא הייתה לי שום בעיה כזו עם הקבצים בהם מדובר. הנגן מודיע בהתחלה שהוא מחפש CODEC מתאים, מנסה להוריד אותו, ולאחר שהניסיון מסתיים ב- error downloading codec הנגן פותח הקובץ עם סאונד בלבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  14. Started by omnius,

קודם כל למנהל הפורום: חיפשתי את הנושא ולא מצאתי ולכל השאר: מה הweb browser הכי טוב,מאיפה אני משיג אותו (חוץ מאימיול וכדומה)

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by Aviv Bromberg,

בדקו בבקשה ותשלחו לי בהודעה פרטית מה אני צריך למחוק למה הורדתי firefox כי יש לי בעיה עם internet explore Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:41:53, on 10/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe C:\WINDOWS\ehome\ehSched.exe C:\WINDOWS\system3…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by tgen,

יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by Shlompy,

שלומלום! יש לי מחשב נייד HP DV6408NR עם ויסטה. כרטיס קול CONEXANT HIGH DEFINITION AUDIO זה תומך ב SURROUND, לא? איך אני יכול לחבר לו 4 רמקולים? יש לי יציאה אחת לאוזניות, אחת SPDF, וכניסה למקרופון. הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים, ויש סאונד. אני לא רואה שום הגדרות של הכרטיס קול שאני יכול להיכנס אליהם. יש לי רק את ההגדרות שמע של הווינדווס, עם שליטה רק על העוצמה של האוזניות והמקרופון. תודה!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Fertilizer,

אני מחפש תונכה שסורקת Acces Point. נניח אני יושב בביתי ורוצה לראת כמה Acces Point הוא קולט ומה המצב שלהם . אני יודע שאפשר לבצע את זה בווינדוס אבל אני מחפש תוכנה מיקצועית כזאת אם יש

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  19. מחשב חדש עם XP. מותקנים הנגנים media player , ROXIO creator 2010(cineplayer) אין בעייה לנגן סרט מDVD. כשאני מנסה להריץ סרט AVI בפורמט DIVX הנגן של ROXIO מודיע לי שהוא לא מזהה את הפורמט. הנגן מדיה פלייר מנגן רק את פס הקול. זה נראה שחסרים קודקים. אבל האם הם לא מותקנים אטוטמאטית עם הנגנים? האם יש קשר לכך שהתקנתי VLC ואח"כ הסרתי אותו? האם יש קשר לכך שהתקנתי דרייבר למצלמת אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  20. מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by blabla2002,

היי רציתי לדעת איזה שפת תיכנות כדי יותר ללמוד אם אני יכבר ++c וhtml אז איזה ספר לקנות

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. שלום לכולם , אני לא יודע אם פה זה המקום לרשום את ההודעה הזאת , אם לא אז נא להעביר למקום הנחוץ כי אני חדש בפורום הזה , בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר יהיה באמצעותה לשלוט על המחשב באמצעות פקודות קוליות אם אפשר שהתוכנה תהיה תוכנה חינמית לשימוש פעם הייתה לי תוכנה כזאת שהייתי יכול לשלוט על המחשב שלי ולפתוח אפליקציות מסויימות ע"י פקודות קוליות שהייתי מקליט מראש על המחשב עצמו אם מישהו מכיר או יודע על תוכנה חינמית כזאת או אחרת שיודע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  23. שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה

24. Started by יקיר132,

אז זהו המחשב : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=803269 מעבד I3 , 4 ג'יגה ראם . מהשניה שקיבלתי אותו , ואני פותח מעל 5 לשוניות בדפדפן ה"כרום" הCPU קופץ לשמים ( 85% במינימום ) והשימוש בזכרון גם כן (80% ) שומעים גם כן מהמאווררים שהמחשב מתאמץ בטירוף , האם יש דרך לסדר את העניין לבד או שאני אשלח להם אותו שיסדרו לי אותו ? ( או שגם זאת לא אופציה וזה מה שהמחשב יכול לספק וזהו ?! ) . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  25. ^^ כפי שרשום בכותרת.. ** חשוב לי ערוצים ישראלים..(במיוחד ספורט...) בבקשה תגיבו..

• 0 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים