תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התקנתי אותה פעם ראשונה על ויסטה והתוכנה נחנקת. המעבד עובד על סביבות ה-55%, הזיכרון בסביבות 1.5GB והתוכנה מגיבה לי בdelay של 5 שניות. מצד שני, המשאבים לא נמצאים בגג. לא מבינה את זה, ולכן חשבתי שאולי יש בעית תאימות ביניהן. מישהו יכול לספק איזו עזרה או כיוון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן myie2 למי שמכיר, ויש לו אופציה לריבוי טאבים+ כפתור למטה שכשהו לחוץ כל לינק נפתח בטאב חדש. יש כזה כפתור בפיירפוקס?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אז ככה שאני נכנס לFIREFOX כל פעם הוא טוען את התמונות מחדש הוא לא שומר אותם בזיכרון שלו ! ולמשל אצל IE7 הוא שומר עכשיו,אפילו פורום שאני נכנסתי לאותו אשכול הוא טוען את החתימות מחדש,ואייקונים ,וכו' קיצר הכל הוא טוען מחדש לעומת הEXPLORER שהוא שומר הכל ! יש אפשרות לעשות משהו עם העניין? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הנה הדו"ח: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 13:09:29, on 10/04/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\Progra…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד מחשב בבית, אני רוצה לראות מהמחשב שלי את המסך של המחשב השני. איך מה מו? ועם יש אפשרות גם לשלוט במחשב השני דרך המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מוריד מהאינטרנט הופעות חיות הבעייה שהשדר מדבר באמצע השיר האם יש תוכנה שיכולה לערוך את השיר ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה כיף שמיקרוסופט מוצאת דרכים חדשות לעשות מוצרים חדשניים כמו ה WGA ו OGA... http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=1322
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי התוכנה nod 32 לאחרונה חלה תופעה שחומת האש של הwindows אומרת שהאנטי וירוס שלי לא פעיל למרות שהוא כן בדקתי ואכן הם צדקו האנטי וירוס אינו מעודכן ניסיתי לעדכן ואחר אני רואה שאני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה אבל בחיים זה לא היה לי אני אומר לכם שהתוכנה מקורית ויש ברשותי רישיון דיסק התקנה והכל מישהו יודע מה אני יכול לעשות בתודה ....................... שי בן יהודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
משום מה המחשב מציג לי את ההודעה הבאה: URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=89290501iy6.png] ואחרי שאני לוחץ OK במחשב מייד עושה ריסטרט..... נראה חי שזה וירוס אבל האנטיוירוס שלי לא מזהה אותו.... ניסיתי לסרוק כמה פעמים ו.... שום דבר. מה אני צריך לעשות כדי למחוק אותו??
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אתמול הועלה ה - apup - המעודכן של התוכנה בגרסה רשמית. לא חייבים יותר להוריד עדכונים רק דרך windows update . אין צורך להתקין את התוכנה , ניתן להפעיל את התוכנה גם בהתקנים נשלפים. http://www.autopatcher.com/
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך הנוכחי(GT7600 256mb), הלכתי לחנות והביאו לי לבנתייים משהו חלופי, XT9600 128MB... כמובן לפני כן שמתי כרטיס מסך מעאפן(REDEON 7000 32MB) והסרתי את הדרייבר של ה-7600 הכנסתי את 9600, נכסתי לאתר של ATI והורדתי את הדרייבר הדרוש + האפליקציה ההיא עם כל ההגדרות המתקדמות, התקנתי, ריסטטתי כמה פעמים, אין, לא עוזר. אני לא מצליח לראות כמו שצריך סרטונים באתרי כמו YNET, NRG או בקשת(-אמבטיה/ארץ נהדרת). לעומת זאת, ביוטיוב אין בעיה.. הכוונה שאני לא מצליח לראות = או שזה מסך שחור ורק שומעים קול, או שרואים מלא חירבושים של צבעים כאילו זה על 16BIT, כמו סוג של ארטיפקטים רציניים במיוחד. יש להזכיר שכמובן זה מוגדר על 32BIT הצבעים של מסך, ומותקן חבילת קודדים של klcodec…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש , וזה קצת סיפור להעביר את "אוסף" הסמיילים/תמונות שלי לשם. יש דרך לעשות export ואז ליבא את הסמיילים למסנג'ר החדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, התקנתי מחשב חדש לאחרונה ומסתבר שבכל פעם שמריצים סרטון STREAMING מהאינטרנט מספורט5 ועד לSOPCAST, הסרטון עובד רק במצב של מסך קטן וכאשר מגדילים למסך מלא רואים שחור... מדובר בלוח : Asus M2N-8VMX nForce405 VGA 6100 Socket AM2 Motherboard תודה!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
(ערכתי מחדש את התגובה כי פתרתי את רוב הבעיות שהיו לי) נשארה רק אחת קטנה התוכנה היא Flash MX 2004 אגב בשביל לראות את הכתב בחרתי ב-Alias אז עכשיו רואים את הכתב, ואפשר לסדר את הקטע של הכתב ההפוך בשתי דרכים, פקודה בפלאש שהופכת את הכתב בתוך פלאש, או להפוך את הכתב בתוכנה חיצונית ואז להדביק אותו ככה, הפוך, לתוך פלאש. אבל אם הכתב "ניתן לבחירה" אז דברים מוזרים קורים לו כשמנסים לבחור אותו מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ידידותית לעריכת וידאו, הבנתי שהpremiere elements פופולרית ומומלצת. האם היא עובדת עם windows vista?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מתחיל לחלץ ופתאום ב- 40% או במספר כלשהו הוא עוצר וככה הוא נשאר על 40 % אם אני לא מזיז קצת את העכבר הוא ישאר ככה גם למשך דקה מישהו יודע מה הסיבה או מה אני צריך לעשות? זה קורה לי בתוכנה ווינראר כמעט כל פעם (לא משנה אם זה סרט או שירים וכדו')
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס SP1 חוקי/מקורי. כמו שאתם יודעים, אחרי ההתקנה צריך לשדרג אותו ל SP2 מהאתר של מיקרוסופט וזה סרטים... לחברה שלי יש ווינדוס SP2 גם מקורי. השאלה שלי זה אם אני לוקח את הווינדוס שלה, ואפעיל אותו עם הססמא שלי האם זה יעבוד בלי בעיות?
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני יודע שתוקף קיצורי הדרך תלוי בהגדרות ב-כלים--->אפשרויות אינטרנט - אצלי זה נמצא על 20.אבל למרות זאת כשאני רושם כתובת בשורת הכתובות היא לא נשמרת בגלילה (או בתיקיית history).
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב בהתקני קול שנוצרת אחרי רוב ההפעלות של המחשב.. אני מפעיל את המחשב ואז הוא מגיע לשולחן העבודה, והטעינה של כל האייקונים לוקחת משהו כמו 30-40 שניות..ואחרי שכל האייקונים נטענים המחשב נתקע לכמה שניות ומשנה את התצוגה של הסרגל כלים של הווינדוס לזאת שבתמונה 1. אחרי שזה קורה ,המחשב מפסיק לזהות גם את הדרייברים של הכרטיס קול וכשאני מנסה להפעיל שיר אני מקבל את ההודעה שבתמונה 2. ואז אני מתקין את הדרייברים וזה פועל שוב. חשוב לציין שזה קורה לי ברוב הפעמים התהליך שרשמתי למעלה..אבל יש פעמים שהמחשב עולה כרגיל ויש לי סאונד והכל טוב. סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוורים עם כמה תוכנות.. אם זה יכול לעזור..אז התוכניות שעולות לי עם המחשב(מה שמסומן בסטרטאפ) זה: NvCpl egu…
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-