תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי פלאפון מוטורולה E815 והגיע איתו כבל נתונים ותוכנה על דיסק. כשאני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב אני מקבל שגיאות כאלה http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg שאני לא אמור לקבל. כשאני מנסה להתקין על מחשב אחר אז אין לי את השגיאות האלה. מה הבעיה? למה אי אפשר להתקין בצורה מסודרת ובלי בעיות? אם אני עושה continue anyway אז זה ממשיך להתקין אבל כשאני מנסה להפעיל את התוכנה יש לי הודעה שחסרים לי קבצי DLL
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
לפני כחודש המחשב(של חבר שלי) הפסיק להיכנס לשומר מסך, אחרי עדכון דרייברים הבעיה נפתרה באופן חלקי. המחשב ניכנס לשומר מסך אך לא ניכבה אחרי הזמן המוגדר. ניסיתי לעשות הכל ואני לא מצליח לסדר את הבעיה. (אם זה לא הפורום המתאים, אז תעבירו את הת'רד. אני לא כל כך הבנתי כי זה קשור לתוכנה ואולי גם לחומרה). אם זה משנה, המפרט: Intel Pentium E2200 Gigabyte G31M-S2L Qimonda DDR2 2GB NVIDIA GeForce 9400GT 1GB אם צריך גם את הספק, אז תגידו ואני יבדוק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מקרופון כבר כמה חודשים אותו אחד ופשוט פתאום הוא הפסיק לעבוד אז החלפתי את החיבור לקדמי וזה עבד יופי.... עכשיו אפשר בבקשה הסבר או משו לפחות שיביא פתרון לבעיה זו? תודה לעזורים ז דיי דחוף לי
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי אני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות. לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות". הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים. לדוגמא: הפעלה ראשונית של התכנית 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:10 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11 מה שקורה בפעם השניה : 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20) 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית. יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הב…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להקליט ולהריץ איתה מקרו שתקלוט תזוזות עכבר, מקלדת, מילוי טפסים וכו' יש הצעות? עדיף FREEWARE תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בשביל לצפות בסרט בהורדה עושים ניגון\צפייה אז למה יש את ה avi preview הרבה סרטים לא ניתן לנגנם בעת ההורדה האם בעזרת avi preview זה אפשרי
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
נמאס לי כבר!. אם אני מפרמט כונן כלשהוא דרך ההתקנה של הווינדוס (כשעושים בוט מהסידי), אני חייב להתקין עליו ווינדוס אוטומטית לאחר מכאן, זה לא שואל אותי, פשוט מתקין, זה ממש מעצבן. מה לעשות? תודה מראש!.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.nurgo-software.com/products/aquasnap מרחיבה את האופציות לעבודה עם מס' חלונות במקביל, חילוק ל-4 (ע"י הצמדה לפינות) וכו'. ההגדרה המעצבנת היחידה לדעתי היא שהצמדה לחלק העליון מקטינה את החלון בחצי (מצמידה לראש המסך) במקום להגדיל לכל המסך כמו הברירת מחדל בוינדוס 7, אבל אפשר לשנות את זה בהגדרות התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אוקיי אז ניסיתי DAP והוא נתקל בשגיאה ויוצא... למישהו יש מושג איך אני מוריד מרפיד שר?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמקטינה גודל של תמונה,אבל שיהיה בה אפשרות לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם בו זמנית. אני יסביר יותר ברור, יש לי את התוכנה FASTONE וגם PIXRESIZER ואני רוצה לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם למשל ל800X600 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת. יש לי משהו כמו 1000 תמונות שאני צריך להקטין ויקח לי מלא זמן להקטין אחת אחת. יש אולי אפשרות לעשות את זה עם אחת מהתוכונת שהזכרתי או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה<? תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפתח לי תוכנה כמה פעמים שאני רוצה .. יש דבר כזה מצאתי את send boxie נותנת לפתח רק פעם נוספת את התוכנה שרוצים ..
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לתת לי הסבר לגבי השגיאה הבאה שהופיעה ביומן ארועים ואיך אמורים לטפל בה The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty. כמו כן גם לאזהרה הזו (גם הופיע ביומן ארועים) The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized כתוצאה ממה שגיאות כאלו נגרמות
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, כיודע הקובץ הזה אחראי על הסריקת איימלים ועל ההגנה האוטומטית של נורטון אנטיוירוס. השאלה שלי היא, כמה חשוב לאפשר לו גישה לאינטרנט, ועל מה זה יכול להשפיע?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ה Orbitdownloader שמור לי רק את האייקונים, מישהו יכול להמליץ על משהו ? תודה מראש לכל העונים....
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם...סיימתי להתקין עכשיו את ה-XP על המחשב שלי. איך אני בדיוק עושה GHOST רק למחיצה שבה התקנתי את מערכת ההפעלה (כונן C)? ניסיתי להשתמש ב-GHOST של דוס ע"י יציאה לדוס עם דיסקט איתחול אבל משום מה התוכנה עולה בלי הסמן של העכבר ואין לי שליטה עליה...??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לדודים שלי עם האאוטלוק שלהם במשרד, להלן הנושאים: 1: הם מפחדים שנגמר להם המקום מרוב מיילים עם קבצים ששולחים להם. איך אני רואה כמה מקום נשאר להם? (במייל שלהם כרגע הוא דרך הספקית). מצטער אני פשוט מעולם לא עבדתי עם אאוטלוק ולכן אין לי שמץ. האם ניתן לאחסן מיילים בארכיון? 2: הם רוצים שתהיה להם אפשרות "לתייק" מיילים לפי נושאים ותת-נושאים. הצעתי להם פשוט לחפש בעת הצורך מייל ספציפי לפי מילות מפתח. יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להייעץ איתכם. בימים אלה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לבית, כי הישן כנראה סיים את חייו. עם רכישת מחשב חדש, כמובן שתירכש מערכת הפעלה, ותותקן התקנה נקייה. יש לי ילדה קטנה בבית, בגיל כזה שלא מבינה מספיק, ולוחצת מדי פעם על מה שלא צריך, ואז משנה הגדרות של מערכת ההפעלה ועושה לא מעט נזקים. האם קיימת תוכנה שאפשר להתקין על חלונות 10, שתגן עליי מפני דברים כאלה ? לדוגמא, שבכל אתחול של המחשב תחזיר אותו למצב ההתחלתי, שכל שינוי בהגדרות לא יישמר, שלא ניתן יהיה להתקין תוכנות וכו', אלא עם סיסמה בלבד ? כן הייתי רוצה שקבצים יישמרו, אני לא רוצה שכמו באוניברסיטאות, עם כיבוי כל המידע יימחק. רק שההגדרות של מערכת ההפעלה לא יישמרו, אלא אם אדם מוסמך שי…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה! הגדרתי סיסמא ב-Office Outlook על מנת למנוע גישת אחרים לדואר שלי. מאז, בכל פעם שאני נכנס ל-Outlook, אני מקבל את ההתראה הזו: יש לציין שלאחר שאני לוחץ "אישור" האאוטלוק עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה פשר ההודעה הזו, ואיך ניתן למנוע קפיצתה בעתיד? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה stylexp והורדתי bootscreen לאקס פי . הבעיה שאני שם אותו אז שהמחשב עולה הוא עושה לי לבחור בין להעלות את מערכת ההפעלה עם הבוט סקרין או בלי הבוט סקרין. יש אפשרות לתקן את זה שפשוט יעלה עם הבוט סקרין החדש בלי בחירה שהמחשב עולה?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התקנתי Explorer 7 בעברית ובאו איתו כמה בעיות שלא אהבתי אז ככה: שאני לוחץ CTRL +ENTER הוא עושה לי www.com במקום www.co.il ניסיתי הכל לא הצלחתי לשנות עכשיו למעלה יש לי אפשרות חיפוש אצל מנוע חיפוש אז בא ברירת מחדל חיפוש אצל google.com ואני לא מצליח לשנות לgoogle.co.il נגיד אני עושה update מהדפדפן הוא שולח אותי לmicrosoft.com מוזר הוא מתנהג כאילו האו באנגלית רק השפה בעברית זה מה זה מציק לי אני התרגלתי לכל הקיצורים האלו חייב שתעזרו לי בזה תודה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יקרה אם אני אמחק את התקיה יקרה ^^ TEMP??? 8)
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעבודה כמה מחשבים ישנים, פנטיום 3 כאלה, שאני רוצה לעשות להם הסבה ל"לקוחות רזים". כל הייעוד שלהם בחיים זה לעלות ולהתחבר ב RDP לטרמינל, חוץ מזה לא צריך כלום. יש עדיפות למשהו שאפשר להתקין על ה HD ולא למשהו שעושה בוט מ PXE. מישהו מכיר פתרונות יצירתיים כאלה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-