תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני לא יכול לצפות בשידורי שלוויזיה חיים באינטרנט (לדוגמה האח הגדול באתר קשת או שידורי הספורט של ערוץ 10). כל פעם שאני מנסה לצפות בשידור טלוויזיה חי באינטרנט המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט. יש לציין שאני יכול לשמוע שידורי רדיו חיים באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? חלק מהמפרט שלי: מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz זיכרון 512MB DDR 400MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT מערכת הפעלה Microsoft Windows XP SP2 דפדפן Internet Explorer 7 נגן Windows Media Player 11
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב לפני כמה ימים שהאנטי וירוס שיש לי (AVG) לא פעיל. ניסיתי להיכנס לאתר כדי להוריד אותו מחדש אבל לא הצלחתי בכלל לקבל את האתר. קיבלתי הודעת שגיאה כללית "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט". כמה נתונים: 1. לא יודע כמה זמן האנטיוירוס היה לא פעיל. 2. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וראיתי שהתאריך הכי ישן שיש לי זה לפני 10 ימים. שיחזרתי והפעולה הושלמה אבל זה לא פתר את הבעיה. 3. אני מצליח להיכנס לשאר אתרים. אבל לא מצליח להיכנס לאתרים אחרים של אנטיוירוסים (avg, avast nod32, norton) ומיקרוסופט. 4. אני גולש דרך sandboxie. למי שלא מכיר זה דפדפן שלא שומר כלום על המחשב. אני כ"כ סומך עליו, שזו הסיבה שאני עדיין מתקשה להאמין שחטפתי וירוס. אבל תמיד יש הפתעות ב…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ישנה של לוג'יטק שאני מעוניין לעשות איתה מולטיטאץ' פאד לניסיון וראות איך זה מגיב אבל הדרייברים המצורפים לא מתאימים לויסטה 64 שלי. אין באתר של לוג'יטק דרייברים. המצלמה היא הכדורית הישנה של לוג'יטק, מהלבנות שעוד לא היה בהן מיקרופון, זה כל מה שאני יודע על המצלמה, קיבלתי אותה ב2003 אני חושב, וזהו, לא יודע לי יותר מזה. אם למישהו יש את הדרייברים הרגילים אפילו ולא ל64 ביט שסביר להניח שאין ויכול לתת לי אני אודה מאוד!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הדרייבר הזה של Realtek (סאונד) וכל פעם שנייה זה קופץ לי על זה שהוא מתחבר ומתנתק - תמונה: אני ינסה להתקין מחדש את הדרייבר, אבל למה זה עושה את זה ? בהתחלה זה התחיל עם המערכת שלי שכל הזמן הרמקולים היו מתנתקים לשנייה וחוזרים, הטכנאי אמר לי לבדוק עם רמקולים אחרים, חיברתי אוזניות לחיבור הקדמי, ועכשיו אין בעיות .. אבל התמונה הזו קופצת כל רגע וזה מציייק !! ביטלתי את זה בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה, מקור הנייד שלי מגיע עם ויסטה.. לאחר שינמוך לXP והתקנת כל הדרייברים.. מאתרים שונים ברשת... אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.. הודעת שגיאה מצורפת. בתודה, דור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הורדתי משחק ניד פור ספיד החדש פר סטרייט ויש לי וינדוס ויסטה כל פעם שהורדתי משחק והתקנתי דרך דימון טוללס הוא ישר הביא אותי להתקנה מי שום מה הוא שאני נכנס לקובץ שהורדתי מי ביטורנט הוא לא מעלה לי ישר את ההתקנה הוא מעלה לי את התיקייה של ההתקנה....קבצים ותמונות של המשחק וכו..... מה עושים תעזרו לי בבקשה ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עברתי על רשימת התוכנות המומלצות מהנעוץ והגעתי לזה, השאלה שלי אם אפשר להריץ איתם 1080 ? ואם יש לי coreavc pro על המחשב מה אני צריך להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתרים כמו נענע, קשת, וYNET לא עובד בהם הסרטונים כמו שצריך.. יש מסך שחור ויש רק קול. מותקן הכל. ג'אווה, פלאש, דרייבר לכרטיס מסך , חבילת KLITE MEGA , דיויקס פלייר ווב, מדייה פלייר, וכל מה שצריך להיות במחשב נורמלי ביוטיוב הסרטונים עובדים טוב. מה יכולה להיות הבעיה? כבר כמעט ניסיתי להתקין הכל ולא עוזר. פשוט הכל.. תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מחפש תוכנה להמרת סרט HD לDVD-R או כל פורמט אחר שיוריד כמה שפחות מהאיכות. יש לי אחלה מערכת אבל עדיין תקוע עם מסך CRT.. איזה תוכנה מומלצת? אשמח גם למדריך בנושא אם יש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אני צריך דרייבר ל XEROX PE16 לווינדוס 64X תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני עורך הרבה סרטים לפורמטים הנ"ל (בד"כ בתוכנה Ulead DVD Workshop 2 ו-Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator) אבל מה שקורה זה למשל בפורמטים VCD\SVCD שהסרט יכול להיכנס לדיסק של 700 מגה (בנרו שאני צורב אותו) אם אני רוצה ליצור תפריט בעזרת התוכנות הנ"ל הוא כבר עובר את הג'יגה וזה בלתי אפשרי אלא רק בפורמט DVD כי הדיסק כמובן גדול מאוד אבל זה לא משתלם לקנות הרבה דיסקים כאלו ועדיף דיסק רגיל. השאלה שלי היא למה שסרט ששוקל קצת פחות מ-700 מגה התוכנות ליצירות תפריטים מזהות אותו כגדול יותר והנרו לא ואם יש איזו תוכנה שאוכל להכניס את הקובץ לדיסק אחד כמו שהוא שוקל באמת.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
http://www.nurgo-software.com/products/aquasnap מרחיבה את האופציות לעבודה עם מס' חלונות במקביל, חילוק ל-4 (ע"י הצמדה לפינות) וכו'. ההגדרה המעצבנת היחידה לדעתי היא שהצמדה לחלק העליון מקטינה את החלון בחצי (מצמידה לראש המסך) במקום להגדיל לכל המסך כמו הברירת מחדל בוינדוס 7, אבל אפשר לשנות את זה בהגדרות התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
איך אני עושה ריסט להגדרות כלומר מחזיר את כל ההגדרות למצב התחלתי ? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כל השינויים הקטנים שעשיתי לפני בהגדרות נישארו. בקיצור זאת הבעיה הקטנה יותר שאולי תעזור לי לפתור את הגדולה: בעיה עם הפורטים הם פתוחים והכל בסדר (או אמור להיות בסדר) רק שלפעמים בתוכנה למטה מופיע שה יו-די-פי (פורט) לא טוב וזה כנראה בעיה של פיארוול. (העיגול צהוב) עכשיו רשום שהTCP בסדר אבל כשאני מנסה לבדוק אותו בעזרת: כלים>NAT/FIREWALL TEST זה כותב שהוא לפעמים בסדר אבל לרוב עם בעית חומת אש. איך אפשר לפתור את זה ? עד לפני 3-4 העלתי ב24 שעות כמעט גיגה ועכשיו ב4 ימים אני לא חושב שהגעתי לגיגה אפילו.
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם. אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה). מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מודם אלקטל ספיד טאצ' הום שנפרץ לגרסאת הPRO, ועד עכשיו הפיירוול הפנימי שלו היה מאוד מציק... סוגר לי פורטים משגע לי תצורה. היום גיליתי שאפשר לבטל אותו, ומכיוון שאני לא מרגיש כ"כ בטוח עם הפיירוול של הווינדוס בלבד יש לי כמה בקשות: 1) אני מחפש פיירוול טוב שיגן טוב על המחשב שלי. 2) אני רוצה שהוא לא יעשה לי בעיות עם האימיול והביטורנט ודברים כאלה שצריך לפתוח פורטים, עדיפות לתוכנה השואלת לפני נתינת גישה לאינטרנט אם לאשר או לא במקום לפתוח ידנית פורטים. 3) עדיף שתהיה אפשרות לפתוח כמה פורטים ברצף, כלומר לפתוח ב7000 עד 7001. לא חובה. 4) בלי זון אלארם- משום מה כל פעם שהאינטרנט פועל שהתוכנה הזאת מופעלת- המחשב עושה ריסטרט 5) עדיפות לתוכנה כמה שיותר נוחה.. 6) עד…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-