עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנה הזאת שמאפשרת לשלוח אייקונים בכתב.... אהה ואולי משהו מכיר דבר כזה למסנג'ר? עריכת המודר: שני הת'רדים שלך אוחדו.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  2. אוקיי אז ניסיתי DAP והוא נתקל בשגיאה ויוצא... למישהו יש מושג איך אני מוריד מרפיד שר?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  3. נתקלתי בבעיה הזאתי לפני כמה שנים, מאז עברתי ל-2007 על מחשב חדש יותר, אולם במחשב הישן הבעיה ממשיכה. אחרי שמתקין את וורד 2003 הוא נותן שוליים עליונים ותחונים של אינצ' אחד, וגם שוליים שמאליים וימניים באותה מידה. אולם, אחרי כמה זמן הוא פתאום מבטל את השוליים העליונים(!), והאפשרות היחידה לכתוב מסמך בצורה נורמאלית היא לפתוח מסמך ישן שיש בו את זה. אני כבר ניסיתי לשחק עם ההגדרות של "הגדרות עמוד" - אך הדבר לא עוזר בכלל, אני מקטין את השוליים העליונים ומגדיל אותה גם ל5 אינצ', וזה פשוט לא מזיז לו הטקסט ממשיך להיות צמוד למעלה, והדבר יוצא כך בהדפסה. הדבר העוד יותר מעצבן הוא, שכשאני עובד לוורד 2007 או לוורד 2003(שלא התחרפן) או ל-2000 הוקבץ נפתח עם שוליים נורמאלים ויוצא כך גם בהדפסה. אם ל…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, אחת ההמלצות שקראתי בפורום, היא להתקין תוכנה לניטור טמפרטורות של רכיבי החומרה, וזאת בכדי למנוע התחממות יתר שעלולה לגרום לריסטרטים וקריסה של המחשב. כמו כן ממליצים שזו תהיה תוכנה של יצרן לוח האם. ברשותי דיסק מקורי של היצרן המכיל את הדרייברים ללוח האם. סביר להניח שאוכל למצוא שם גם את התוכנה הזו לניטור הטמפרטורות, רק העניין הוא שעכשיו כבר התקנתי דרייברים מעודכנים. לכן השאלה, האם בכל זאת ניתן להתקין את התוכנה מתוך הדיסק, או שעדיף לחפש באתר של היצרן (מה בדיוק אני צריך לחפש?) לוח האם אצלי זה: GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 דרך אגב, האם קיימת תוכנה כזו לניטור טמפרטורות, שגם מתריעה בזמן אמת כאשר יש חריגה מסוכנת? (השאלה נשאלת, כי נניח כאשר אני צופה בסרט, אזי אני לא טורח לבדוק…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  5. תוכלו בבקשה להפנות אותי למדריכים (עם תמונות והסברים בעברית) לתוכנה photoshop ....? אני מעוניין ללמוד לעבוד איתה יותר טוב להכן רקעים יפים בתוכנה הזאת ולהשתמש בה ולנצל אותה יותר בייעילות... תודה מראש למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  6. שלום הסתכלתי בסטיקי של התוכנות המומלצות, והורדתי את התוכנה הורדתי, התקנתי, התקנתי גם ג'וואה שהוא היה צריך - ואני בכל זאת לא מצליח להוריד .. זה על מצב Todo בסטטוס..(ההורדה עצמה) שמתי כמה קישורים מראפיד שר לדוגמה - ניסתי גם להתחבר או משהו לשרת[??איך זה עובד] מה עליי לעשות בידיוק? (גם מדי פעם קופא ונתקע כזה, כנראה בגלל הג'אווה או משהו לא?] עשיתי גם קליק ימני, אנדליי, ריסט - לא עושה משהו תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 15:45:10 ?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by moris,

היי! אני משתמש בתוכנת הפקס המובנית ב-XP . הענין הוא שעד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק ושולח חופשי פקסים ללא בעיות. היום אני מחובר ל-HOT ולא מצליח לשלוח ,תמיד אני מקבל שגיאה "אין צליל חיוג ,קו הטלטון בשימוש או לא מחובר". תודה!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by civic,

מישהוא יודע איך מגדירים בשועל שכאשר פותחים לשונית חדשה ישר יעלה דף הבית ולא דף ריק?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by liiight,

http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by asaf20,

היי אני צריך עזרה בבקשה . חיפוש דרייבר של SATA ללוח אם של ASUS דגם K8V-X series אני חייב לפרמט את המחשב וחייב את הדרייבר הזה נכנסתי לאתר של אסוס ושרפתי כבר איזה 10 דיסקים ולא הולך ממש תודה למי שיוכל לעזור לי.. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2008 בשעה 17:37:55 הנה קישור לתמונה של הלוח אם עם כל הפרטים (בתקווה שזה יעזור)http://www.jup.co.il/files/4195bfafdc.jpg

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by gshhar,

תודה.

12. Started by Zap,

שלום לכולם עד עכשיו היה לי את הפירוול המובנה בראוטר, אבל עכשיו החלטתי שהוא לא מספיק טוב בשבילי. לכן אני מחפש פיירוול טוב שישמש אותי. הדברים שאני מחפש בפיירוול: -שיהיה אמין, ועם שם טוב[לא חובה]. -חינמי[גם לא חובה, אבל זה יהיה לי מאוד עדיף]. -שלא יקח הרבה משאבים, במילים אחרות שאני לא ארגיש שהוא פועל. -שבכל פעם שאני אפעיל תוכנה הוא ישאל אותי אם להרשות לה להתחבר לאינטרנט או לא, וככה ימנע ממני הסתבכות מיותרת עם פתיחת פורטים וכו'. -אם הסעיף הקודם לא ניתן, אז שלפחות מנגנון פתיחת הפורטים יהיה קל ואינטואטיבי. ורצוי לציין שבעבר היה לי זון אלארם, והאינטרנט לא התחבר כשהוא פעל. תודה רבה, אבי. נ.ב האם לאנטי ווירוס אוואסט יש פיירוול? הוא טוב? ואיך סיגייט?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by WarMachine,

יש לחברי כרטיס מסך של אסוס גיפורס2 טיטניום2 עם VIDEO IN והוא רוצה ללכוד וידאו מהטלווזיה שלו.......באיזה תוכנה אמור הוא להשתמש....בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by avigdo,

שלום לכולם, תקף אותי סוס טרויאני שמציג לי מדי פעם הודעות של IE עם הצעות שונות של תרופות ושל המלצות לאנטי וירוס. שמתי לב שאחת התוכנות שרצות ברקע ב processes היא popuper.exe מחקתי אותה ב safemode. לא האדאוויר ולא נורטון 2005 גילו אותה. בעת העלאת המחשב אני מקבל מסך כחול עם הודעת fatal-error על איזה סוס טרויאני: Error caused by Trojan-Spy.HTML.Smithfraud.c אודה על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by ***אלירז***,

אחותי הביאה לי DOK של חברה שלה כדי שאני ישים לה סרט מסויים. הכנסתי את הDOK ופתאום avira התריע על וירוס וחסם את הDOK, כיביתי את האנטי וירוס כי חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות לה בDOK. אז הכנסתי אותו שוב כשהavira מכובה, ופתחתי את אתו במחשב ראיתי רק תייקיה אחת בDOK ולחצתי עליה כדי לראות מה זה. הסימן של העיגול ליד הסמל של העכבר התחיל לפעול(יעני כשהמחשב חושב הרבה כזה...) וראיתי שמשהו חשוד ואז הוצאתי מהר את הDOK. לאחר מכן הכנסתי אותו שוב וראיתי שהוא בכלל לא תיקייה אלא יישום והוא בצורת תיקייה של ווינדוס XP (ולי יש ווינדוס 7). אז סרקתי עם malwarebytes anti-malware והוא גם אמר שזה וירוס. אז רציתי לשאול האם יכול להיות שהמחשב שלי נפגע? כי כשהוצאתי את הDOK הייתה שגיאה שהמחשב לא יכול לפ…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by ירון-ס,

בא לי פתאום וירוס בשם : Trojan Horse מישהו יודע איך להוציא את זה? או עידקון לזה אני חושב שהוירוס פותח לי את האקספלורר מביא לי איזה אתר ואחרי זה האיסיקיו מתחבא לי, אני לא יכול להפעיל שום דבר אחר רק לעשות ריסטארט זה קורא בערך אחרי רבע שעה או חצי שעה שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס שלי לא מצליח למחוק אותו מי שיעזור תודה רבה

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  17. שלום שאני עושה מאפיינים על שיר/כמה שירים בדיסק מסויים במתקדם אני לא רואה את האומן/שם אלבום וכל שאר הפרטים שהיו שם פעם. איך מחזירים את זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by DeadByDawn,

אני מחפש יורש לDAP....מישהו מכיר מנהל הורדות טוב יותר???? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by dviriko,

אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. יש לי שני חלקים של סרט ואני רוצה לחבר אותם האודיו הוא AC3 והוידיאו הוא AVI בצורת קריעה של DVDRIP נ.ב איך מחברים כתוביות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by thejinji,

האם מישהו מכיר אפשרות להפעלת MKV עם שני רצועות קול (למשל אחד רגיל ואחד דוקומנטרי או שני שפות שונות) באותו זמן כך שאוכל למפות כל רצועה ליציאת אודיו נפרדת למשל פנל אחורי ישמיע פס קול אחד והפנל הקדמי ישמיע את השני? כל מה שמצאתי זה אנשים שמתלוננים ששני פסי הקול פועלים להם ביחד כשהם רוצים רק אחד אך לא איך עושים את זה ואני מעוניין בדיוק בזה רק בתוספת מיפוי יציאות משתמש בעיקר ב MPC על ויסטה 64 ביט אבל מוכן לשנות (יש שם מיפוי יציאות בפריט של audio switcher ) נ.ב. פעם הפעלתי שני רצועות וידאו שונות ייחד על ידי שימוש ב: avisynth וזה יכול להיות מקום טוב להתחיל אך למרבה הצער הרבה גלים התנפצו על השובר מאז... כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה של שיחות אוודיו בין 2 מחשבים עדיף שיהיה רק סאונד כי החיבור בין המחשבים יהיה איטי.. אני הולך לחבר אותם במודמים של חיוג רגיל (56K) מישהו מכיר תוכנה תואמת לבקשות שלי? ואם 56K לא מספיק להעברת אוודיו בצורה נקיה איזה מהירות עדיף לי להשתמש? מחכה לתגובות תודה ;D

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את מסנגר לייב ואחרי קצת חפירות מצאתי קובץ ששוקל 8 גיגה!!!!!!!!!!!!!!!! של מסנגר בשם SimilarityTable_2 מישהו יש לו מושג במה מדובר

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by Konst1988,

שלום לכולם. תהליך הגרעין של האנטיוירוס המוצלח NOD32, שאמור להיות אחד הקלים, לוקח לי כרגע 118 מגה ניצול בראם, ו 113 מגה ניצול ב VM. הוא גרסא 3.0.621 המחשב דלוק כ 24 שעות, אבל לדעתי הניצול הזה מאוד מופרח.. האם אצלכם יש משהו דומה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזאת תוכנה swap magic?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.