עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Guy950,

שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  2. כלומר... לא להכין קובץ חדש, יש פרוטילופס וE-jay וכאלה, אני מחפש תוכנה שבא אני יכול לקחת קובץ אודיו ולקרוע ממנו 5 שניות והלשתמש בהן, לא הצלחתי למצוא... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by The Ball,

אני רוצה לשדרג ל-XP. עד עכשיו נהגתי לעשות IMAGE של כל הדיסק ב-WIN98, ב-GHOST 2001. השאלה שלי היא אם ניתן ב-XP לעשות IMAGE מושלם של כל הדיסק, באמצעות GHOST 2003. הכוונה שלי להעתק מושלם של כל הדיסק, כולל מערכת ההפעלה, כך שניתן לפרמט את הדיסק ולשחזר את המערכת מה-IMAGE שהכנתי.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by mazgan,

שלום לכולם אני מנסה להכנס לאתר www.freestockcharts.com הייתי נכנס אליו בתדירות גבוהה והכל היה עובד טוב. הייתי בחול חודשיים וכשחזרתי האתר לא נכנס לי בכלל מחקתי את הסילברלייט והתקנתי מחדש. שוב דבר הוא תקוע על connected ולא מתחבר. אשמח לתשובה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. שלום איזה תוכנות חינמיות יש למילוי אוטומטי של אתרים חוץ מ roboform

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. שלום, פעם שאלתי כאן כבר מה עשוים בעניין וענו לי מעולה :-) אבל היום בבוקר משום מה, זה חזר להיות בדיוק אותו דבר. האייקונים בשולחן העבודה עם צבע מאחורה למרות שסימנתי את ה-use drop.... למישהו יש רעיון מה עושים? אדם

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  7. אני לא יודע אם זה הקובץ הנכון וחשבתי אולי יש תכנה מקבילה ל- AVIPREVIEW של קזה. (אני זוכר שלחמור היתה כזאת , לפני שנה בערך). ** נב לא מצאתי על זה מידע בחיפוש אז... תודה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by 1_Nike_1,

ניסיתי להתקין כל DivX וכמעט כל מקודד שמצאתי, ועדיין- המדיה פלייר לא מפעילה לי סוג מסויים של קבצי avi. כלומר- היא מפעילה לי אותם, רק שחלק נכבד מהקבצים לא פועלים בה.. כאמור, התקנתי מקודדים, כל שמצאתי- ועדיין, בעיות. מה עושים, מה עושים??

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by n_aviv1,

מבקש ממני משהו (כנראה סריאל) בהתקנה מאיפה אני משיג את הסריאל הזה או מה שהוא רוצה?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  10. אם אני שם על הכונן פה איזה דיסק מקורי של מוזיקה או DVD מקורי של איזה הופעה אז אי אפשר סתם להיכנס למדיה פלייר או ווינאמפ או BS פלייר ולעשות משם פתיחה למה שיש לי בכונן מה לעשות? דווקא כשעשיתי עותק לאחד האלבומים המקוריים אז זה כן קרא את זה במחשב זתומרת יכולתי ממש לעשות דאבל קליק על איזה שיר ולפתוח אבל כשזה מקורי - שומדבר, מה אני צריך להתקין בשביל שהכל יעבוד עלה מחשב נורמלי? תודה

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by IlyaN,

שלום, הבעייה היא שלאחר הורדת הקובץ ההתחלתי ואישור ההרצה (RUN), ההתקנה לא יוצאת לפועל אבל הprocess אכן מופיע בtask manager. ניסיתי כבוי של האנטיוירוס והפיירוול שלו, אפילו ניסיתי התקנה ללא דפדפן פעיל ושינוי הרשאות מSYSTEM למשתמש שלי, אך זה לא עוזר. אני עם ויסטה, משתמש בIE9 ובFF22. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by DXT,

שלום. אני מחר מפרמט את המחשב כי אני מקבל חלקים חדשים. ולא פועל אצלי export messages משום מה זה אומר: failed to initialize MAPI...? אז איך אני מגבה את ה- contact list שלי ואת כל ההודעות שלי?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by avidan28,

התקנתי את התוכנה אצל חבר ומידי פעם הוא עם השם שלי.הוא לא מוצא אותה בהוספה .הסרה של תוכניות והוא לא מבין גדול במחשבים. אם יש דרך להסיר אותה לגמרי מהמחשב שלו אשמח לדעת אותה אגב מדובר בגרסא 6.1 אשמח לקקבל עצות

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי את הדרייבר הזה של Realtek (סאונד) וכל פעם שנייה זה קופץ לי על זה שהוא מתחבר ומתנתק - תמונה: אני ינסה להתקין מחדש את הדרייבר, אבל למה זה עושה את זה ? בהתחלה זה התחיל עם המערכת שלי שכל הזמן הרמקולים היו מתנתקים לשנייה וחוזרים, הטכנאי אמר לי לבדוק עם רמקולים אחרים, חיברתי אוזניות לחיבור הקדמי, ועכשיו אין בעיות .. אבל התמונה הזו קופצת כל רגע וזה מציייק !! ביטלתי את זה בינתיים.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by gmppaz,

היי, אני משתמש בקספרסקי גירסא 6 הנהדר ובינתיים אין תלונות ועוד לא ראיתי אנטי וירוס טוב ממנו בנוחות וכמובן בהגנה... לפני שבוע בערך ניסיתי להתקין משהו ובאמצע ההתקנה קספרסקי נתן לי הודעה על כך שיש משהו חשוד שדומה לסוס טרויאני אז כמובן בטיפשותי לחצתי על ALLOW ומאז זה נראה שהמחשב מאט כל יום עד שהגעתי כבר לאיטיות בלתי-נסבלת היום שהייתי חייב פשוט לפתוח את הנושא הזה. המחשב עובר תחזוקה מקיפה כל הזמן (ניקוי רג'יסטרי, אדוור-למרות שגם באנטי וירוס יש את זה, איחוי דיסק, ניקוי זבל וכו') וכל יום בערב האנטי וירוס מריץ בדיקה מקיפה אוטומטית. השאלה שלי היא שאם בחרתי ב ALLOW ואני מריץ בדיקה מלאה על המחשב אז גם אם זה וירוס או סוס טרויאני זה לא ימצא אותו כי בחרתי לאשר אותו? תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by SyPhEx,

http://www.arcmedia.co.il/View/Users/Idan/guide/index.html יצירת קונטור וצל עדין מסביב לטקסט... משחקים עם נפח בפלאש.. תמיד מתאים כשרוצים לשבור חדגווניות של טקסט תהנו כל הזכויות שמורות©

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  19. המטרה היא להריץ לוגו מסויים מעל סירטוני וידאו שרצים ברקע במסך מלא. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by omnius,

שלום לכל המעוניינים (לא בטוח שאני כותב בפורום הנכון מאחר וזה שייך למיליארד נושאים בערך, מקסימום אני סומך על המודרים) אתמול המחשב שלי התחיל לעשות ריסט בערך דקה אחרי שהוא עלה כל פעם. אחרי שעשיתי לו shutdown -a ואחרי שני system restore החלטתי שזה כנראה משהו אחר ומאחר ובכל מקרה פרמטתי לפני יומיים, העתקתי בsafe mode את כל הדברים החשובים ופרמטתי שוב (רק את כונן C). פרמוט הלך די חלק, עד הקטע שבו הוא מסיים להתקין דרייברים/הגדרות ראשונות (בערך 10 דקות לתוך ההתקנה), שאז הוא כל פעם עושה ריסט או נתקע. ניסיתי כבר עם שתי גרסאות של ווינדוז (XP), בשתיהן קורה אותו דבר. בדקתי את ההרדיסק מהביוס, הוא מדווח שהוא בסדר. לא מדובר בבעיית קירור, כך מוסרים דובי הקוטב שהתחילו לגור לי על המחשב (…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  21. אמרו שמסנג'ר פלוס תומך בגרסא 9 של מסנג'ר. השאלה שלי היא כזאת, האם תהייה לי אפשרות להתחבר על שתי משתמשים בו זמנית על מסנג'ר 9 כשמותקן עליו מסנג'ר פלוס? בתוכנה הישנה של המסנג'ר, מסנג'ר 8, היה לי מותקן עליו מסנג'ר פלוס והייתי יכול להתחבר דרך שתי משתמשי מסנג'ר. זה מה שאני גם רוצה שיהיה לי במסנג'ר 9. השאלה אם זה אפשרי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  22. הי אני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות. לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות". הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים. לדוגמא: הפעלה ראשונית של התכנית 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:10 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11 מה שקורה בפעם השניה : 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20) 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית. יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הב…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. היי! מישהו יודע איך משנים את האתר אליו מתבצע החיפוש בפינה הימנית העליונה בFF מהאתר הבינ"ל לזה הישראלי? תודה! מנהלים, בטעות שמתי זאת בכללי. נא להעביר לתוכנה...

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש באנטי וירוס AVG Free Edition 7.5.516 לצערי, אחד הקבצים שלי מזוהה על ידו כסוג טרויאני, כך שאני לא יכול להפעיל אותו. אני יודע שהקובץ תקין, ואני צריך אותו באופן חד פעמי, כך שרציתי לדעת האם יש אפשרות "להקפיא" את פעולת התוכנה לזמן מוגבל. תודה, עידו

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  25. הבעיה שלי היא שאני עורך הרבה סרטים לפורמטים הנ"ל (בד"כ בתוכנה Ulead DVD Workshop 2 ו-Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator) אבל מה שקורה זה למשל בפורמטים VCD\SVCD שהסרט יכול להיכנס לדיסק של 700 מגה (בנרו שאני צורב אותו) אם אני רוצה ליצור תפריט בעזרת התוכנות הנ"ל הוא כבר עובר את הג'יגה וזה בלתי אפשרי אלא רק בפורמט DVD כי הדיסק כמובן גדול מאוד אבל זה לא משתלם לקנות הרבה דיסקים כאלו ועדיף דיסק רגיל. השאלה שלי היא למה שסרט ששוקל קצת פחות מ-700 מגה התוכנות ליצירות תפריטים מזהות אותו כגדול יותר והנרו לא ואם יש איזו תוכנה שאוכל להכניס את הקובץ לדיסק אחד כמו שהוא שוקל באמת.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.