עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lanzar,

פעם הייתי מפרמט את המחשב וזהו... אבל הפעם ממש אין לי כוח לזה... צירפתי תמונה שתיראו את הבעיה... זה התחיל לפני איזה 3 חודשים, ועכשיו זה ממש מוגזם... על רגע קופצים לי חלונות, וכל מיניי חרא כזה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  2. איך אני יוצר סרט VCD או SVCD מקובץ AVI? זה חשוב לי כי אני רוצה לצרוב את זה כדיי לראות בDVD. איזו תוכנה מומלצת?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום לכולם, ובכן - השאלה בכותרת. אני רק אפרט מה אני רוצה לעשות ומה ניסיתי כבר: יש לי סרטון בפורמט AVI, והייתי מעוניין להפריד ממנו את את הסאונד ולשמור אותו כקובץ אודיו (WAV/MP3 וכד') ניסיתי לעשות את זה ב-Movie Maker של ה-Windows, והצלחתי. הבעיה היחידה היא, כשאני מפעיל את הקובץ - התדרים הגבוהים(/Treble אם אתם רוצים) בסאונד בולטים בצורה חדה מדיי וזה ממש נשמע צורם באוזן. ניסיתי "לשחק" בין האיכויות השונות לשמירת הקובץ, אך ללא הועיל. אם יש לכם איזה תוכנה מומלצת שתעשה את זה, ובצורה טובה - אני אשמח אם תמליצו על אחת (עם עדיפות שתהיה חינמית, אבל אם אין חיה כזאת - זה גם בסדר) או לחילופין - אם יש לכם דרך כלשהיא לתקן את הבעיה ב-WMM: עוד יותר טוב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by shloosh,

כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  5. שלום, האם קיים כזה דבר? כי אני קניתי דיסקים לצריבה ואני רוצה לראות עם הם בסדר.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. אני מחפש תוכנת סריקה, (עדיף חינמית קוד פתוח, אבל מוכן להתפשר על אחרות) שמאפשרת אחרי PREVIEW לסמן ידנית (לא אוטומטית לפי זיהוי של התוכנה, אלא ממש ידנית) כמה ריבועים על המסך, כולל להטות אותם בזווית במידת הצורך, ואחרי לחיצה על "SCAN" תסרוק לבד את כל החיתוכים שהגדרתי לה ותטה את הריבועים שבזווית למצב ישר, כל זה במעבר סריקה בודד. מישהו מכיר חיה כזאת ? יש לי זיהוי וחיתוך אוטומטי בדרייבר של הסורק שלי (מפרט) אבל הוא לפעמים מאוד מקרטע, ואני מעוניין למתוח ידנית ריבועים לסריקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by eliezer,

השאלה מוצגת בפורום זה כי נראה לי שאאוטלוק הינו חלק אינטגרלי ממערכת חלונות. זה היה כ"כ קל בגירסת 2003, אולם בגירסת 2007 איני מצליח למצוא היכן ניתן לצפות בהדר של מייל נכנס כדי לראות את כתובת ה- IP של השולח. מי יודע איך עושים, פליז?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי מחשב פרובוק 4530S של HP, ובזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת: המסך נכבה לי (רק המסך) אחרי דקה שאני לא נוגע במקלדת... חיפשתי בכול האופציות של צריכת החשמל שאני מכיר ובדקתי שזה מוגדר ללפחות חצי שעה, אבל לא מצאתי פיתרון. יש למישהו הצעות ללמה זה קורה? איזה תוכנה אחראית על שכתוב ההגדרות מהתוכנות של HP והווינדוס לכיבוי המסך?! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by dbx22,

קניתי פלאפון מוטורולה E815 והגיע איתו כבל נתונים ותוכנה על דיסק. כשאני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב אני מקבל שגיאות כאלה http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg שאני לא אמור לקבל. כשאני מנסה להתקין על מחשב אחר אז אין לי את השגיאות האלה. מה הבעיה? למה אי אפשר להתקין בצורה מסודרת ובלי בעיות? אם אני עושה continue anyway אז זה ממשיך להתקין אבל כשאני מנסה להפעיל את התוכנה יש לי הודעה שחסרים לי קבצי DLL

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by boogala,

איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. תראו ככה אני בונה אתר עכשיו הכנתי לו תפריט בפוטושופ והעברתי לאימג רדי בשביל להכניס לתוכו את הלינקים בעזרת הSlice על ידי סימון החלקים הרצויים ובחלק של הSlice להכניס את הקישור לתמונות שבחרתי על ידי כלי Slice אבל עכשיו נוצרה בעיה אני לא מסוגל לבחור חלקים מהתמונה אני מסמן עם הכלי ושום דבר לא נבחר לי וזה ממש מעצבן אני שוב בוחר ושוב זה לא נבחר מישהו יכול לעזור לי?? למה זה לא נבחר לי? ולמישהו יש כח לנסות לעשות את זה אם כן אני יעלה את הקישורים לפה כדי שתעזרו לי.. ועוד משהו אחרי שאני חילקתי לחלקים ובחרתי וכל זה אני מעלה את זה כתמונה אחת לאינטנרנט לא כחלקים נכון?? ולמי שרוצה הנה זה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  14. שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להקליט ולהריץ איתה מקרו שתקלוט תזוזות עכבר, מקלדת, מילוי טפסים וכו' יש הצעות? עדיף FREEWARE תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by טאז,

שלום, כאשר אני מנסה להתקין אוטוקד 2009 על windows 7 מופיעה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את המוצר על מערכת ההפעלה הנוכחית.(תרגום מאנגלית) אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה טאז

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה חמורה מאוד...... היום הנתקע לי המחשב ולאחר שעשיתי ריסט ה-norton internet security וה-norton antivirus לא עלו לי. סרקתי את המחשב לי בעזרת האנטיוירוס המקוון של סימנטק ומצאתי כמה וירוסים שאותם מחקתי. אבל עדיין התוכנות לא עלו....החלטתי למחוק את התוכנות ולהתקין אותן מההתחלה אבל זה לא עזר, הן עדיין לא עלו. מישהו יכול לעזור לי?......זה דחוף מאוד יש לי גם שני מחשבים שמחוברים ברשת לאינטרנט והמחשב שמחובר פיזית ל-ADSL מצליח להתחבר לאינטרנט ואילו המחשב השני לא מצליח (כנראה בגלל ה-NIS) נ.ב אני יודע שה-internet security עובד בגלל שסרקתי את המחשב בעזרת הסריקה של סימנטק והתוצאות הראו לי שהוא אכן עובד אבל משום מה אני לא רואה את זה על המחשב. לגבי אנטיוירוס אני לא יודע אם …

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Sake,

הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by lharpaz,

שלום, יש לי דיסק VCD, כזה עם כל התיקיות והקבצים האופייניים ל-VCD. הדיסק הוא דיסק רגיל של 700 מגה, אבל כשאני מעתיק אותו להארד-דיסק הוא תופס 850 מגה, ולכן כשאני מנסה לצרוב אותו על דיסק חדש אני מקבל הודעת שגיאה שאין מספיק מקום בדיסק. השאלה שלי היא למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה, בהנחה שאני רוצה לשמור את הדיסקים על ההארד דיסק ולא לצרוב אותם ישר. תודה מראש וחג שמח, ליאור. אגב, בהודעה אחרת שאלתי איך אפשר לאחד כמה דיסקים כאלה לדיסק DVD אחד (לא מדובר בקידוד מחדש אלא פשוט איך צריך להראות עץ הספריות ועם אילו קבצים כדי שכל המידע יהיה נגיש) - ואני אשמח אם תתנו לי תשובה גם לזה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Proww,

אהלן. כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שיש בו XP, עולות לי השגיאות הבאות: וגם זאת: מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by deso,

X

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  21. לעיתים ישנם שירים שצרבתי על תקליטורים או העברתי לנגן ה MP3 והם פשוט נשמעים חלש יותר משירים אחרים,לא יודע למה אבל תמיד יש צורך להגביר את הווליום ברכב למרות שאיכות השיר הינה באותה איכות של שיר אחר שמתנגן טוב ( 192kbs ). רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by theking7,

מקרה מוזר קרה לי לאחרונה במחשב אחד בביתי... מיקרופון המחובר אליו עבד בשיחות בסקייפ, ולפתע הפסיק לעבוד. החלפתי מיקרופון, בדקתי את ההגדרות לפי האתר של Skype - וכלום! (http://www.skype.com/help/guides/soundsetup_xp.html) זה ממש מתסכל... אין לי מושג מה עוד אפשר לבדוק ולעשות. יש למישהו רעיון? הקטע שזה עבד עד לפני כמה זמן... תודה מראש! (:

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by shugi,

אהלן. מחפש תוכנה לשליטה במאווררי המחשב. יש חיה כזאת? תודה.

24. או קי איך אני מתקין את התוכנה מוסלו לחצתי על yes ונתקלתי במסך הבא תודה לעוזרים אני מחכה............

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. Started by super-MC,

אני צריך תוכנה שתפתח לי תוכנה כמה פעמים שאני רוצה .. יש דבר כזה מצאתי את send boxie נותנת לפתח רק פעם נוספת את התוכנה שרוצים ..

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.