עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  2. כל פעם שאני מוריד משהו ב95% מהפעמים ההורדה יוצאת פגומה... תמיד יש איזה חלק אחד או יותר שהוא פגום וצריך להוריד אותו מחדש הבעיה היא שגם אחרי שאני מוריד את החלק מחדש ומחלץ את הקובץ הרצוי מהראר ומנסה לתקין , ההתקנה עצמה גם פגומה אחרי שהראר חולץ בהצלחה כביכול יש איזה קובץ פגום בהתקנה עצמה הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן בניגוד לאימיול שבו ההורדות לוקחות יותר זמן אבל אף פעם בלי בעיות כל שהם ניסתי כל מיני גרסאות ומודים וזה חוזר על עצמו (BitComet \אזרוס) למישהו יש פתרון ? אני כבר מיואש מזה

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  3. מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  4. יש לי בעיה בזמן האחרון בפיירפוקס, באינטרנט אקספלורר ובגוגל כרום והבעיה היא רק בפייסבוק. הבעיה היא שכאשר אני פותח את הצ'אט אני רואה רק חלק מהאנשים שמחוברים והחלק השני מופיעים בו כל מיני התראות מיידיות שמראות מה קורה בפייסבוק מי הגיב למי כל שניה. אני גם לא רואה למי יש ימי הולדת. אני לא יודע למה זה קורה אבל לא ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפנים. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by ViP,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנת גרפיקה שבה אני יוכל להגדיל תמונה אך שהפקסלים שלה לא יגדלו אלה ישארו במצבם הנוכחי ורק התמונה תגדל ושהתמונה לא תראה מטושטש או שהפקסלים יהיו ענקיים אני מאוד מקווה שתמצאו וגם אם לא אז בכל מקרה תודה. תודה מראש VIP

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי Microsoft Office Outlook 2007 ויש לי בעיה של הצגת תמונות למשל מייל שאני מקבל עם חתימה של קובץ GIF שזזה אז אצלי היא קפואה ולא זזה וגם אם אני מקבל מייל עם דף אינטרנט אז התמונות לא מופיעות שם אלא רק ריבוע בלי כלום.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  7. כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

פתאום לחבר שלי נכנס וירוס אין לא אנטי וירוס יש לו ADWARE הקובץ הוא wans.exe בSYSTEM32 איך מסירים אותו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by nsxr51,

יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by THE_COMMANDER,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לשחק משחקי PS במחשב ??

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by ShaharSi,

אז ככה לאחרונה כשאני משתמש בוינראר על קבצים גדולים עם חלקים אני מקבל שגיאות CRC , קובץ פגום. אז ניסיתי להוריד עוד פעם את הקבצים, ללא הצלחה. ניסיתי להוריד אותם משרתים אחרים גם ללא הצלחה. מה שעוד יותר מוזר ניסיתי לפתוח אותם במחשב אחר בבית זה עשה לי את אותה בעיה אפילו כשניסיתי להוריד אותם במחשב השני. אבל כשהורדתי אותם בלפטופ שלי שבדיוק עבר פירמוט זה עבד. אני משתמש בIDM גרסא 6.07 , ולא זאת לא הבעיה כי בלפטופ אני משתמש באותה תוכנה בדיוק וזה עבד. עכשיו פירמטתי את המחשב שלי (שבו הבעיה התגלתה לראשונה) וזה עדיין עושה לי את הבעיית CRC חשוב לציין ששאר הגולשים דיווחו שהכל תקין בחלקים ככה שהבעיה אצלי. אני כבר לא יודע מה לעשות כל עזרה תתקבל בברכה! תודה!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  12. או שאולי לא כדאי בכלל להשתמש בחבילה אלא בקודקים מסויימים? ואיזה נגן מומלץ (בבקשה אל תגידו לי VLC :s05:) ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by alonf29,

אני רוצה למחוק מהספרית מוזיקה את כל האלבומים והשירים שמופיעים שם. איך ניתן לעשות זאת? *ניסיתי להוריד את התיקיה מה"ניהול ספרייה" וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט Teac MX7 בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. בעיה שממש מתסכלת אותי, יש לי את הגירסה האחרונה של קופרניק ויש בה אופציה להתקנה של סרגל בפיירפוקס ( כדי לחפש קבצים במחשב ). הסרגל עבד מעולה בפיירפוקס 2 אבל לאחר השידרוג לפיירפוקס 3 הסרגל נעלם ולא ניתן לעשות בו שימוש. למישהו יש פיתרון, מלבד חזרה לפיירפוקס 2 ?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אני לא צריך את כל הסרגל הצדדי כמו שיש בויסטה. זה מיותר עבורי. אם אתם מכירים תוכנה או תוספת יעילה אשמח שתשתפו אותי

17. Started by BlackJackH,

הורדתי את התוכנה והיא לא מורידה לי בכלל.... מישהו יכול להגיד לי מה לכתוב בהגדרות?......קראתי איזה מדריך באנגלית שאומר שאפשרי להוריד על 450..... זה נכון?....

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  18. תוכלו להמליץ לי בבקשה על תוכנות שבעזרתן ניתן לבדוק את תצורת המחשב?.. יש לי מחשב חדש ואני לא רוצה לקחת שו סיכונים בעניין..

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by DF30,

אני משתמש, (ומרוצה מאד) ב Music Match גירסה 7.0 הכל עבד מצויין עד שבוקר אחד בהיר התחילה בעייה מוזרה...(שאגב, לא נפתרה ע"י התקנה חדשה). מי שמכיר את התוכנה יודע שהיא מורכבת מכמה חלונות שונים ש"מחוברים" בד"כ ביניהם (חלון מוסיקה שמתנגנת, חלון הפעלה וכו'). בכל מקרה, בהפעלה של התוכנה הם היו תמיד נמצאים במצב האחרון בו סגרת אותה, או מחוברים יחדיו. מאותו בוקר בהיר, כאשר אני מפעיל את התוכנה, כל חלון נפתח במיקום שונה על המסך...(ניתן עדיין לחבר אותם ע"י הזזה שלהם). בקיצור, זו לא בעייה קריטית, או בעייה שמונעת עבודה עם התוכנה, אבל היא מרגיזה... (ניסיתי שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר וזה לא עזר.) איך מגדירים את זה? איפה הקובץ הדפוק??? מה לעשות?? ??? ??? ??? דרור

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by barlevi123,

שלום לכם . נתקלתי בבעייה ברישום אל התוכנה מסנג'ר. רציתי לשאול אותכם איך אני יכול להירשם למסנג'ר (הכוונה ליצור חשבון חדש). בתודה מראש בר לוי!!!

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  21. היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  22. זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by lilian,

לאחר הפרמוט והתקנת דרייברים מהדיסק של המחשב נייד, אני לא מצליחה לקלוט את הנתב האלחוטי שפעם התחברתי אליו בקלות. חשבתי לעדכן דרייבר. זה המחשב שלי: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=208&catId=

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Dano,

אני כיום משתמש בZonealarm ותאמת שהיא די עושה לי בעיות בכל הקטע של התוכנות ופורטים וכאלה אז אני מחפש עכשיו תוכנת פיירוול יותר טובה או טובה כמוה..יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים