תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ודרך אגב אני חייב לפרוץ רק עם אישור מהמשתמש שאליו אני רוצה לפרוץ ??????????????
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
הורדתי קובץ גדול שאי אפשר לצרוב בדיסק אחד עשיתי אובר ברן בנירו אבל אי אפשר לקרא את הדיסק לכן רציתי תוכנה שמפצלת את הקובץ ל2 או לערוך ולחתוך קטעים צריך להוריד רק 3 מגה גם עזרה בנירו תתקבל בברכה הדיסק נצרב אבל אי אפשר לקראו אותו
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. אני מחר מפרמט את המחשב כי אני מקבל חלקים חדשים. ולא פועל אצלי export messages משום מה זה אומר: failed to initialize MAPI...? אז איך אני מגבה את ה- contact list שלי ואת כל ההודעות שלי?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בא לי פתאום וירוס בשם : Trojan Horse מישהו יודע איך להוציא את זה? או עידקון לזה אני חושב שהוירוס פותח לי את האקספלורר מביא לי איזה אתר ואחרי זה האיסיקיו מתחבא לי, אני לא יכול להפעיל שום דבר אחר רק לעשות ריסטארט זה קורא בערך אחרי רבע שעה או חצי שעה שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס שלי לא מצליח למחוק אותו מי שיעזור תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול להמיר סרט dem ל avi או משהו שאפשר לראות במדיה פלייר אני משחק קנטר אני מקליט סרט אני עושה record demo אבל זה ב dem איך אני מעביר למשהו שיעבוד במדייה פלייר?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קודם כל למנהל הפורום: חיפשתי את הנושא ולא מצאתי ולכל השאר: מה הweb browser הכי טוב,מאיפה אני משיג אותו (חוץ מאימיול וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אבקש לדעת היכן אוכל לקבל מידע (מקיף ככל האפשר), גבי סיומות שונות של קבצים באיזה תוכנה ניתן לפתןח כל סוג של סיומת. כוותי בעיקר לסיומות שפחות מוכרות כגון : PAS , BLB
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הזאת וכשניסתי לראות בה סרט לא הצלחתי לשמוע סאונד. הורדתי AC3 והתקנתי אותו ובדקתי את ההגדרות של הקול במחשב (שמתי על עוצמה מירבית) ועדיין אין לי סאונד. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש בידי מיקס גדול של איזה 70 דקות אבל אני רוצה לחתוך ממנו רק קטע של שיר אחד ולהקליט אותו אבל שהאיכות תישאר איכות טובה....איזה תוכנות שעושות את העבודה אתם מכירים?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
לאחר פירמוט, לא שומעים קול, ברגע שמשמיעים קובץ קול כלשהו עולה הודעת שגיאה כלשהי (אם אתם רוצים אותה אז תגידו, אבל רשום שם משהו על דריברים). לפני הפירמוט עם עבדו בסדר גמור . . . מתי שאני ניכנס ללוח הבקרה, התקני שמע ושם אני ניכנס לטאב "שמע", איפה שרשום "התקן ברירת מחדל" לא מופיע כלום ברשימה . . . אולי זה המקודדים, אני יתקין ויראה עם הבעיה נפתרה |: על איזה מקודדים אתם ממליצים ? נ.ב: לאחר התקנת המקודדים עדיין לא עובד, מופיעה לי השגיאה הבאה: BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 עייני בפתרונות שהיו פה אבל לא מצאתי מענה . . . אין לי מושג איזה דריבר אני צריך, או מאיפה אני מוריד אותם. מישהו?? נ.ב הר…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להשתלב ב-WINDOWS כמעיין מדפסת ותאפשר לי הדפסה בתוכנות אחרות לתוך קובץ תמונה - JPG או GIF למשל. משהו בסגנון של: Microsoft Office Document Imaging אבל לא לקבצי TIFF. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro hebrew חוקי . הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הדפדפן אקספולרר 7 בגרסא אנגלית ובגרסא עברית . שאני מנסה להתקין את הגרסא העברית זה רושם לי "ההתקנה לא מתאימה לשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך" ולא מתקין . הלכתי ללוח בקרה הכל שם על עברית והכל בסדר ,לא יודע מה זה. שהתקנתי את הגרסא באנגלית זה מתקין ועובד והכל בסדר. מה עושים בכל זאת כדי שיהיה בעברית ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני כבר אחרי פורמאט עשירי השנה, נמאס לי! ואני במצב כרגע שמערכת ההפעלה מותקנת עם כל התוכנות שאני צריך ועדיין אפשר להכיל את כל כונן C שלי לדיסק DVD רציתי לדעת אם אתם יכולים לייעץ לי על תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה(לא חייב דיסק DVD, אפשר רק IMAGE) וגם איך משתמשים בה. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנת מסרים מיידיים עם GUI פשוט ונוח לשימוש שיודעת לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות בשקיפות. התוכנה צריכה להיות עם ממשק באנגלית ותמיכה מלאה בעברית (כולל יישור לימין ולשמאל). אני צריך שהתוכנה תתמוך ביותר ממשתמש אחד עם אפשרות מעבר פשוטה בין ה-Users השונים. התוכנה מיועדת למחשב ישן (פנטיום 2 350MHz), כך שחשוב מאוד שהיא לא תכביד על המעבד בשימוש שוטף ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון. לגבי ממשק משתמש, אני מעדיף ממשק פשוט בעל מראה מקצועי, ולא ממשק עמוס בפיצ'רים בעל מראה מצועצע. יש המלצות? נ.ב. הרגישו חופשיים להשוות בין היתרונות והחסרונות של תוכנות המסרים המיידיים השונות שאתם מכירים.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמקטינה גודל של תמונה,אבל שיהיה בה אפשרות לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם בו זמנית. אני יסביר יותר ברור, יש לי את התוכנה FASTONE וגם PIXRESIZER ואני רוצה לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם למשל ל800X600 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת. יש לי משהו כמו 1000 תמונות שאני צריך להקטין ויקח לי מלא זמן להקטין אחת אחת. יש אולי אפשרות לעשות את זה עם אחת מהתוכונת שהזכרתי או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה<? תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי תמונה שמורכבת מקבצי CUE וBIN איך אני מאחד אותם ככה שאני יוכל להתקין ת'תוכנה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום שאני עושה מאפיינים על שיר/כמה שירים בדיסק מסויים במתקדם אני לא רואה את האומן/שם אלבום וכל שאר הפרטים שהיו שם פעם. איך מחזירים את זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות עם המעודפים .. היתה מיתמש פעם באקספלורר ואז עברתי בלי בעיה לספארי עכשיו החלטתי לנסות מוזילה . אני לא מצליח להעביר את המועדפים מהספארי למוזילה ניסיתי דרך הקובץ>יבוא מופיע לי רק האקספלורר.. עשיתי שהוא ייבא דרך האקספלורר והוא מייבא רק 120 ומשו מועדפים מתוך יותר מ600 שיש לי ורק 2 תקיות מתוך 20 אני חושב שיש לי .. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת איך אי מוריד דיבוב מסרט דיוידי מקורי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הזאתי לפני כמה שנים, מאז עברתי ל-2007 על מחשב חדש יותר, אולם במחשב הישן הבעיה ממשיכה. אחרי שמתקין את וורד 2003 הוא נותן שוליים עליונים ותחונים של אינצ' אחד, וגם שוליים שמאליים וימניים באותה מידה. אולם, אחרי כמה זמן הוא פתאום מבטל את השוליים העליונים(!), והאפשרות היחידה לכתוב מסמך בצורה נורמאלית היא לפתוח מסמך ישן שיש בו את זה. אני כבר ניסיתי לשחק עם ההגדרות של "הגדרות עמוד" - אך הדבר לא עוזר בכלל, אני מקטין את השוליים העליונים ומגדיל אותה גם ל5 אינצ', וזה פשוט לא מזיז לו הטקסט ממשיך להיות צמוד למעלה, והדבר יוצא כך בהדפסה. הדבר העוד יותר מעצבן הוא, שכשאני עובד לוורד 2007 או לוורד 2003(שלא התחרפן) או ל-2000 הוקבץ נפתח עם שוליים נורמאלים ויוצא כך גם בהדפסה. אם ל…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-