תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום הורדתי למחשב שלי GTAIV זה עובד לי בלאגים עשיתי ריסטארט למחשב ועכישו הוא רושם לי שאני נכנס למשחק RGSLUNCHER הפסיק לפעול מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום שאני עושה מאפיינים על שיר/כמה שירים בדיסק מסויים במתקדם אני לא רואה את האומן/שם אלבום וכל שאר הפרטים שהיו שם פעם. איך מחזירים את זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אופיס 2010 ,כשאני מנסה להיכנס למסמך שכבר רשום הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא החוצה http://s16.postimage.org/akgomzxmd/image.jpg הסרתי את התוכנה והתקנתתי שוב ואני אובד עצות.... אגב זה אופיס פרו 64 ביט. המחשב חדש וחזק עם וינדוס 7 64 ביט. אם למישהו יש פתרון אני אשמח:-) תודה!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בנושא של היכן כדאי להתקין תוכנות והאמת שעשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה מספקת. חילקתי את הכונן שלי לשתי מחיצות, C בה יש מערכת הפעלה ו D ,גודל הכונן 1T השאלה היא איפה להתקין תוכנות כגון סקייפ או DAEMON TOOLS ב C או בD? ואיפה כדאי להתקין משחקים כגון COD4? תודה עומר
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לא מצאתי שום דבר נורמאלי. אם מישהו מכיר אודה לו מאוד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
פעם הייתי מפרמט את המחשב וזהו... אבל הפעם ממש אין לי כוח לזה... צירפתי תמונה שתיראו את הבעיה... זה התחיל לפני איזה 3 חודשים, ועכשיו זה ממש מוגזם... על רגע קופצים לי חלונות, וכל מיניי חרא כזה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך אני יודע איזו גרסה יש לי מותקנת במחשב ואם היא גרסה ישנה איך אני יכול להתקין את הכי חדשה? וכמובן יש לי כרטיס מסך חדש 5850
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
לפעמים אנשים טוענים שסרטי DVD נתקעים להם. אני יודע שהחומרה, מערכת ההפעלה והקודקים תקינים. על מחשב אחר עם חומרה זהה ותוכנה זהה הסרטים מתנגנים בסדר. יש דרך לבדוק תקינות של הכונן האופטי? האם Nero CD-DVD Speed עושה את זה? או שהיא רק בודקת מהירות של כונן?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מצאתי את הקובץ הזה ברשת http://www.planetnana.co.il/aoxl/TimeSheet.xls זה קובץ מעולה שמחשב כל מה שצריך חוץ משבתות וחגים , אם מישהו כאן שיודע לעבוד עם הקוד של אקסל ויכול להוסיף אפשרות לקבוע מתי זה שעות נוספות(125,150) או שעות רגילות תודה!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ואם אפשר להעלות לרפידשייר או אתר בסגנון תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המטרה היא להריץ לוגו מסויים מעל סירטוני וידאו שרצים ברקע במסך מלא. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את ACRONIS TRUE IMAGE שהיא תוכנה מופלאה ועשיתי איתה עשרות פעמים אימיגים וריסטורים העניין הוא שאין לי מושג איך עושים את ה UNIVERSAL RESTORE כלומר חומרה אחרת עם דרייברים אחרים האם עלי להוריד את הדרייברים של הלוח מהאתר בתצורת EXE לא נראה לי אשמח אם תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מישהו מתחבר לי למחשב דרך החיבור לאינטרנט , באופן קבוע , יש אפשרות להתחקות אחרי הIP של אותו חודר? או שיש אפשרות לדעת מי זה או באיזו תוכנה הוא משתמש ? זה משגע אותי!!...., תודה לעוזרים (לא עושה משהו קריטי , אבל זו חדירה לפרטיות , מסתכל מה אני מתכתב , מזיז לי את העכבר בצורה משגעת , לוחץ לי על המסך עם העכבר, ואחר כך משתמש גם במידה הזע , קיצר מציק טורדני ואובססיבי .... וזה משגע אותי ביותר, הוכחות חותכות על מי זה אין לי אפשרות להביא , למרות שאני יודע פלוס מינוס...)
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז שלום שוב, עזרתם לי בבעיה הקודמת ואני אשמח אם תעזרו לי גם בבעיה הנוכחית. אז ככה, ברשותי מכשיר Sony IC Recorder וכשאני מחבר אותו למחשב בעזרת כבל USB המחשב אינו מצליח למצוא את מנהל ההתקן שלו. הנה מידע מפורט בתמונה אחת :
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-