תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x1900gt ומסך של viewsonic. אני לא מצליח לחבר את המסך ב- dvi- רק דרך ה-vga. כשאני מנסה לחבר אותו ב dvi אני מקבל הודעת no signal כשחלונות עולה. ניסיתי לשנות תדר ריענון ל- 60 הרץ-כלום. אני עובד עם ויסטה. ב-xp ה- dvi עבד אבל רק כשהדרייברים לא היו מותקנים. כשהתקנתי אותם אז הייתה לי אותה בעיה. מה עושים? (ד"א- יש הבדלי איכות בין dvi ל-vga?)
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, ובמקרה שלא תעבירו את הנושא בכל מקרה, יש לי אח קטן שעשיתי לו משתמש נוסף בווינדוס, והבאתי לו בנפרד כונן 40GB. אני מעוניין לחסום את הגישה שלו לכונן שלי. יש איזושהי תוכנה שבעזרתה אני יכול לעשות זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים. יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בדפדפן Maxthon יש אפשרות "להתחזות" לדפדפן אחר. לאילו מטרות משמשת אפשרות זו ? פרטים על הדפדפן : http://www.maxthon.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות ש: ALT+CTRL+C יהיה כמו CTRL+V(הדבקה).
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מקיש מילה , לוחץ שיפרש אותה והוא לא מפרש , תראו מה הוא עושה: והוא לא מראה את הפירוש =\
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושבת שלום. לפני כמה ימים הדפדפן של האינטרנט אקספלורר 7 שלי הפסיק לעבוד. פתאום זה קרה בלי שום סיבה. שאני פותח את הדפדפן זה מביא אותי ל: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 וזה לא מעלה לי שום דף באינטרנט הוא רושם: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information העניין הוא שעם פיירפוקס הדפדפן כן עובד והאינטרנט טוב והכל מצויין. פשוט אין לי כוח לפיירפוקס לא אוהב אותו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר אבל לא יכול. למישהו יש רעיון מה אפשר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום פעם ראשונה שלי בפורום הזה... המצב הנתון - קיים אתר, יש בתוכו לינקים לדפים חיצוניים. אני רוצה שכשמישהו ילחץ על לינק שמוביל החוצה מהאתר, המעבר יתבצע עם אפקט אש, כלומר הדף הנוכחי כאילו נשרף מלמטה למעלה, ומתחתיו מתגלה הדף החיצוני. התוכנה הקיימת כרגע היא פלאש 8 של מקרומדיה, אבל אפשר גם להשיג CS3 (הבוסים שלי יקנו - מה איכפת לי?) בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את זה שיש נגיד קטע מצונזר או פנים אז מטשטשים את כמו קוביות כאלו יש איזה תוכנה שיכולה להסיר את זה או לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
בפורמט MP3 ולשמור אותו באותו פורמט? תודה לעוזרים! חג פסח כשר ושמח לכולם!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
צריך דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי GF7950GX2 בבקשה זה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי אתר וובי חדש ששמו ב.g.ho.st שמסוגל להריץ מעכרת הפעלה על הרשת נרשמתי והכל טוב ויפה אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים האם מישהו נרשם ומריץ את התוכנה אשמח לדעת איך
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך לוכו לאתר של תוכנה מסוימת (לא חינמית). הלוגו צריך להיות עם החיה בשם ermine (אין לי מושג איך קוראים לה בעברית) ד"א אין פה זכויות יוצרים או משהו כזה, נכון?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי הביתה עם שמונה דיסקים חדשים בעברית (קיבלתי העלאה במשכורת, אז חגגתי קצת) ואני ממיר אותם ל- mp3 כדי לשמוע גם באוטו ובנגן (ה- iHP-120 הוותיק שלי). אך אבוי, CDex שבה אני משתמש מסתבכת עם העברית ב- FreeDB. עד עכשיו, רק בדיסק אחד היא הצליחה להציג את העברית, בשלושה אחרים היא מציעה לי אנגלית או סימני שאלה. סימני השאלה היו כנראה עברית במקור, אבל לא מגיעים אלי כעברית. כנראה בעיית קידוד, אבל אני לא יודע אם ב- CDex, ב- FreeDB, אצל מי שהעלה אותם או במערכת ההפעלה שלי (XP, עם כל העדכונים, עם עברית גם ליישומים שלא תומכים ביוניקוד). כרגע אני מתקן ידנית את שמות הקבצים ואת ה- id3, אבל אני אצטרך לעשות את זה כל החג... יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-