עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. יש לי קובץ וידיאו שהיה במלא קבצי RAR (אתם מכירים את הפרנציפ..) קיצר חלצתי את הקובץ וידיאו והוא לא עובד, אבל מחקתי את קבצי הRAR. יש אפשרות לשחזר אותם מבלי לסכן את הHD? (אלו פשוט 250 ג'יגה של החיים שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור 2 שכבות של תמונה כלומר לקחת סריקה ולהתאים לה לוגו ממקור שני. כמובן שתהיה FREEWARE.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by garnett,

שלום window.open אני מנסה לפתוח דף חדש בעזרת פונקציה .אך לא הצלחתי להפעיל פונקציה בג'וואה סקריפט בקוד של הכפתור כתוב כך on (release) { getURL("javascript:newwin()"); } HTMLוזה מה שכתוב ב <html> <head> <SCRIPT language="JavaScript"> function newwin() { window.open('myPage.html','newPage','width=640,height=640,toolbar=no'); } </SCRIPT> </head> <body> <!--url's used in the movie--> <a href="javascript:newwin()"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwav…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by matizami,

שאני מנסה לפתוח קובץ AVI רשום לי שחסר קודק. שאני מנסה לפתוח קובץ MKV, רשום שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ. יש לי חבילת מקודדים K LITE.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

אני משתמש במערכת ההפעלה Win98se Enabled והוא נתקע מדי פעם ומופיעים גם מסכים כחולים מדי פעם האם זה וירוסים? (אם כן איזה אנטי וירוסים מומלצים?) האם זה באגים?( והאם אתם יודעים איך מסדרים אותם?, או שיש עדכון שמתקן באגים לווינדוס?) ואגב האם ידוע לכם איזה שהם שינויים באפשרויות של הווינדוס שנותנות ביצועים יותר טובים (למשל אני יודע ששינוי של המערכת ל-"שרת" עוזר מעט) אשמח ואודה לכם אם תעזרו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kangal,

איך נפתרים מקובץ עם שם לא חוקי? לאחר שסימתי לנסות איזו תוכנה שהורדתי באינטרנט ביצעתי UNINSTALL אולם משום מה "נתקעתי" עם קובץ סרבן בעל שם בערך כך: ABCD/AB.EXE כן זה קובץ ולא PATH של קובץ ניסיתי ללא בצלחה למחוק אותו אבל תמיד מערכת ההפעלה מתבלבלת כי היא חושבת (אני מניח) שזה קובץ עם PATH יש למשהו רעיון איך זה קורה ואיך נפתרים מהקובץ????

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Skeleton,

בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by BarVaZ,

אני הורדתי office 2007 ואחרי שאני כותב מה שאני רוצה אני מעביר את הקובץ למחשב אחר ומשם מדפיס... עכשיו במחשב האחר יש רק office 2003 והוא לא קורא את הקובץ של הoffice 2007 יש משהו שאפר לעשות כדי שיקרא אותו? =] תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by nadav1379,

יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  12. אז כמו שכתוב בכותרת אני משתמש בתוכנה הנ"ל ונהנה מאוד אבל הבעיה היא שאני לא מוצא אתרי שיתוף דוגמת LH ו-WF לתוכנה... אפשר קצת עזרה? נ.ב כמובן שחיפשתי בגוגל תודה!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by pom23,

האינטרנט שלי פועל לאט מאוד (750 KB/S), למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה, רועי עריכה: אם כבר אז כבר, כשאני מזיז את העכבר שלי המחשב עושה קולות מוזרים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by מוקיון1,

1 דבר ראשון יש לי בעיה עם המדיה פלייר לקרוא קבצים כמו AVI וכו' חסרים לי קודקים הטכנאי שלי שם לי תכנה של דיווקס שעוזרת לזה לעלות אבל זה קצת מאט את המחשב ואת זמן העלייה יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי קודקים שלא מורגשים שאני לא יראה סימן עליהם שהמדיה פלייר יעלה ישר כמו ברגיל? 2 דבר שני יש במחשב בשורה הכחולה את העוצמה האקולזייר אז לפעמים שאני לוחץ לחבר את המיקרופון הוא לסדר את הצליל הוא כזה נשאר לי בשולחן עבדוה ולא רוצה לרדת וצריך שלחק איתו הרבה עד שהוא יורד 3 דבר שלישי השומר מסך שלי לפעמים לא רוצה לעבוד בדרך כלל ברגיל הוא על 2 דקות אבל לפעמים הוא פשוט לא עובד כמו שאתם שומעים עד שאני לא מעדכן אותו מחדש 4 דבר רביעי נכון לפעמים יש שגיאה כזאת איתור באגים שלח ואל תשלח אז יש לי כ…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by jonson1,

יש לי את תוכנת DOSBOX איך אני מוריד את ה -cpu speed על איזה מקשים צריך ללחוץ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IlanF,

אני צריך איזה תוכנה לכיווץ וידאו... יש לי קובץ וידאו שעשיתי של 40 שניות, והוא שוקל 800 מגה (יש אפילו עותק שלו ששוקל 1.5 גיגה!). אני רוצה להעלות את הקובץ לאינטרנט, וכמובן בגודל כזה זה בלתי אפשרי (אעפשרי אבל יקח מלא זמן וזה אפילו לא בHD...) הקובץ ששוקל 1.5 גיגה הוא בגודל 1024X768 וזה של ה800 מגה הוא 800X600. אני צריך די דחוף להעלות אותו... אני רוצה להוריד את הגודל של הקובץ לאיזה 20 מגה לפחות... תודה למי שיעזור בזמן כזה (מי צריך ת'יום כיפור הזה? סתם בזבוז זמן )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר. הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. הצלחתי להגיע למצב שבו שאני רושם בתא בקובץ מסויים ='[ניסיון 1.xlsm]מה'!$C$10 ואז הוא רושם לי כמה שווה התא בקובץ השני הבעיה שאני שומר את הקובץ הזה כל פעם בשם הלקוח ואז הוא כבר רושם לי שגיאה. יש דרך לעשות שקוד ישתנה בהתאם לשינוי שם הקובץ? אשמח לרעיונות ולעזרה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by GeForce93,

שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!

21. Started by ran19,

אני צריך תוספים לדפדפן ותביאו את התוספים שהכי צריכים! :'( ותביאו לינקים כי אני לא יודע . תודה!!! וגם אמרו שיש פה תוסף שמחליף מנוע מ-FF ל-IE אז תביאו תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by root3:16,

הורדתי את התוכנה... ולא ממש הבנתי איך משתמשים בה... בשלב הראשון זה שואל איזה חיבור, ויש לי חיבור דרך הכבלים של 750 ק"ב ואני לא ידוע במה לבחור שם... תודה רבה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by game kILLer,

הורדתי משחק..... יש שם קבצי RXX וקובץ SFV זה צריך להיות IMAGE עים איזה תוכנה אני צורב את זה??? או איך אני מפעיל את זה?? תודהההה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. 1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by Zuver,

אני מצטער אם זה לא קשור פשוט לא מצאתי חלק מתאים יותר בפורום אולי אני אכתוב גם בתמיכה לתוכנה קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר \= יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.