עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lanzar,

פעם הייתי מפרמט את המחשב וזהו... אבל הפעם ממש אין לי כוח לזה... צירפתי תמונה שתיראו את הבעיה... זה התחיל לפני איזה 3 חודשים, ועכשיו זה ממש מוגזם... על רגע קופצים לי חלונות, וכל מיניי חרא כזה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by shloosh,

כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by udi,

יש לי בעיה הורדתי את התוכנה OSCAR { מי של יודע תכנה של קודים לתוכנות ומשחקים} וכאשר אני משתמש בה אני יכול לרשום את התוכנה שאני מחפש הבעיה היא כאשר הוא מוצא את התוכנה הוא רושם לי את הקוד הרצוי בגיבריש אני לא מבין כלום האם יש דרך לתקן את הבעיה ? נ.ב הורדתי מספר פעמים את התוכנה אז לא צריכה להיות בעיה בהורדה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  4. Started by Konst1988,

שלום לכולם. תהליך הגרעין של האנטיוירוס המוצלח NOD32, שאמור להיות אחד הקלים, לוקח לי כרגע 118 מגה ניצול בראם, ו 113 מגה ניצול ב VM. הוא גרסא 3.0.621 המחשב דלוק כ 24 שעות, אבל לדעתי הניצול הזה מאוד מופרח.. האם אצלכם יש משהו דומה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by oz12,

בעיה כשאני מחבה את המחשב יש כזה צליל של error וזה DWWIN.exe מה אני יכול לעשות הבנתי שהדבר הזה קשור למיקרוסופט אבל זה עושה לי errorכשני מחבה את המחשב עזרה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  6. צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום לכולם, במשך השבועות האחרונים התנסתי בכמה תוכנות - תוספות,תוכנות עזר ועוד... יום אחד החלטתי!,אני יודע שיש סיכוי שאולי בעוד חודש אני אתקין את אותה תוכנה שכבר התקנתי והסתבר שהיא: דופקת את המחשב - מכל הבחינות! - מעיקה עליו,גורמת לנזקים שבלתי ניתנים להחזרה (חוץ משיחזור כמובן אך אם אתה משחזר זה גם מבטל לך את כל השמירות של אותו היום - וזה מעצבן!!!),בלתי ניתנות להסרה ועוד... אז מה החלטתי? - החלטתי שאני העשה רשימה,של כל התוכנות שהשתמשתי ונאלצתי להסיר אותם מכל סיבה שהיא. וכעט אני מעוניין לשתף אותכם בתוכנות שגרמו לנזקים או שסתם תוכנות שלא עושות כלום. התוכנות: Windows Media Encoder - לא באמת עושה תחנת טלוויזיה. Voice Changer Diamond - סתם מעוותת את הקל (למרות שזו תוכנה לשינוי ק…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by boogala,

איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by berner,

חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by thebarak,

היי. אני משתמש קבוע במסג'ר, והחלטתי להתקין אתמול את גרסת ה-9 החדשה. אחרי שאני מתקין ומגיע לחלון ההתחברות, שם את פרטי המשתמש והסממא (נכונים), הוא עושה את עצמו מתחבר לכמה שניות וחוזר שוב לחלון ההתחברות בלי שום הודעת שגיאה. ניסיתי לסגור את כל האנטי וירוסים וכל זה אך זה לא עזר. יש לציין שבעיה זו לא הייתה בגרסת 8. המון תודה לעוזרים ולמנסים ברק.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 08:56:18 הנה, הופיעה לי הודעת שגיאה:http://img376.imageshack.us/my.php?image=75757371mh9.jpg

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  11. המחשב שלי זה HP PAVILION A6450.is ואני רוצה להתקין עליו את מערכת הפעלה Windows XP Service Pack 3 אני לא מוצא באתר של HP דרייברים לXP , אם אפשר בבקשה שמישהו יתן לי קישורים לדרייברים כדי שאני אוכל להתקין אחרי המעבר לXP . תודה רבה רבה , שבוע טוב :]

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by Proww,

אהלן. כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שיש בו XP, עולות לי השגיאות הבאות: וגם זאת: מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by WarMachine,

יש בידי מיקס גדול של איזה 70 דקות אבל אני רוצה לחתוך ממנו רק קטע של שיר אחד ולהקליט אותו אבל שהאיכות תישאר איכות טובה....איזה תוכנות שעושות את העבודה אתם מכירים?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by danielzy,

שיחקתי Red Alert 3 ופתאום היתה איזו בעיה וכל הצבעים במסך התערבבו והמחשב קרס למסך כחול עם הודעת שגיאה שלati2dvag עשיתי ריסטרט, ברגע שהדרייברים של הכרטיס מסך עלו - השגיאה עלתה גם, נכנסתי ב Safe Mode ומחקתי את הדרייברים, חזרתי התקנתי מחדש, ריסטרט, אין שינוי, השגיאה חוזרת. חזרתי ל Safe mode מחקתי שוב את כל הדרייברים, נכנסתי לווינדווס ןמחקתי כל קובץ שהתחיל עם ati התקנתי את הדרייברים שוב, היה בסדר, נכנסתי לאינטרנט קפצה הודעת שגיאה של ווינדווס [ לא מסך כחול] והרזו' ירדה ל 640x480 עם בעיה בקובץ ati2dvag, עשיתי ריסטרט וההודעה המקורית חזרה. עזרה בבקשה אני צעד אחד מפירמוט..

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. שלום! האם יש דרך לקבל התראה/הודעה על כך שהנמען של הדואל פתח וקרא את המייל ששלחתי לו? אין הכוונה לאופציה בה מבקשים מהנמען לשלוח אישור על הקבלה, אלא על הודעה שנשלחחת אוטומטית בלי ידיעתו ברגע שהמייל נפתח. התוכנה היא Outlook 2003. תודה!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

תמיד הפעלתי קבצי MP4 עם הנגן של ווינדוס אבל משום מה עכשיו פתאום הקבצים נפתחים יש מסך שחור ורק סאונד.. לא התקנתי או הסרתי קודקים או משהו בסגנון

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. או קי איך אני מתקין את התוכנה מוסלו לחצתי על yes ונתקלתי במסך הבא תודה לעוזרים אני מחכה............

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by zabal12,

שלום ! רציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב ? או אם אתם מכירים איך לראות טלויזיה ישירות דרך האינטרנט ? תודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by mazgan,

שלום לכולם אני מנסה להכנס לאתר www.freestockcharts.com הייתי נכנס אליו בתדירות גבוהה והכל היה עובד טוב. הייתי בחול חודשיים וכשחזרתי האתר לא נכנס לי בכלל מחקתי את הסילברלייט והתקנתי מחדש. שוב דבר הוא תקוע על connected ולא מתחבר. אשמח לתשובה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  22. שלום איזה תוכנות חינמיות יש למילוי אוטומטי של אתרים חוץ מ roboform

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  23. הורדתי את התוסף ואני לא יודע איך להשתמש בו. יש אתרים בהם מופיעה לשונית של התוסף מעל לפרסומת וכל שצריך הוא להקליק על הלשונית כדי לצרף את הפרסומת לרשימת החסימות. איך אפשר לחסום פרסומות אחרים שלא מופיעה בהם הלשונית של התוסף? כמו למשל פרסומות המבוססות על פלאש פלייר וכו. האם יש מי שיכול להסביר את תהליך החסימה בצורה פשוטה?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  24. אני רוצה לבנות כמה אתרים באנגלית.. אבל אני לא יודע ידנית לכתוב את כל הקודים והדברים האלה. אז אני מחפש תוכנה ממש טובה "שתעשה" את זה במקומי. מחיר לא משנה... לא חייבת להיות חינמית.. בבקשה תמליצו.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

הוספת כתוביות? ;D עריכה: לקבצי Avi\RM

• 2 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.