תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. כשאני בא ליצור טקסט חדש, לא משנה איזה גודל (נניח 60PT), הכתב מופיע בגודל מאוד מאוד מאוד קטן (שבקושי אפשר לראות) אפילו מתחת לגודל המינימלי שאפשר להגדיל בטולבר של הטקסט. מה לעשות? מהי הבעיה? PhotoshopCS Tryout. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת הורדות של משחקים מישהו יכול להביא לי תוכנה חוץ מאמיול סבבה דיסי וקאזה משהו טוב אבל בבקשה ממכם ומה הדרייבר הכי חדש לג'יפורס 8800GTS 640MB תנו קישור בבקשה תעזרו תודה.
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב - והמטרה שלי היא שהמחשב ישמש גם את הוריי שמאוד מסתדרים עם הYES MAX - ולכן החלטתי להתקין תוכנה שתגרום לו להרגיש כמו ממיר דיגיטלי. מצאתי תוכנה נחמדה מאוד בשם "MediaPortal" - מבחינת ממשק היא ממש יפה ונוחה - וחינמית ! אבל לוקח לה הרבה זמן לעלות והנגן המובנה לא תומך בתרגום הייתי שמח אם למישהו יש המלצה לתוכנה עבור HTPC בתשלום או חינמית - שתהיה קלילה , תומכת כמובן בתרגום , שימוש בAC3FILTER , הצגת תמונות והשמעת מוזיקה. ואם יש פיצ'רים נוספים כמו מזג האויר וYOUTUBE זה יהיה נהדר (ושימוש בשלט). המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
y0.. פתאום שמתי לב שהנירו 7 (רגיל, אקספרס, whatever) מסרב לקבל קבצים עם שמות בעברית.. בעיה.. עשיתי קצת חיפושים, הפתרון הכי "יצירתי" אעלק היה לשנות את הגדרות התוכנה לעברית.. כמובן שזה לא עזר, גם לא אחרי ריסט.. מישהו יודע על פיתרון אמיתי לבעיה? או שאני אנסה לחזור לגירסה 6.. :-\ או ש-better yet, מישהו מכיר תוכנה טובה יותר ליצירת CD-MP3? כזאת שתאפשר לי לקבוע דרכה את סדר השירים (פשוט ע"י הוספה של index לשמות הקבצים (001, 002, 003), אני לא מבין למה אף תוכנת צריבה לא טורחת להוסיף את האפשרות הבסיסית והחשובה הזו) בדיסק.. יש לי utility קטנה בשם MPU (ר"ת של Music Playlist Utility) שעושה בדיוק את זה, אבל היא עושה את זה בצורה עקומה לגמרי.. היא לא קשורה לצריבה בפועל, אלא רק משנה את שמו…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
השאלה מוצגת בפורום זה כי נראה לי שאאוטלוק הינו חלק אינטגרלי ממערכת חלונות. זה היה כ"כ קל בגירסת 2003, אולם בגירסת 2007 איני מצליח למצוא היכן ניתן לצפות בהדר של מייל נכנס כדי לראות את כתובת ה- IP של השולח. מי יודע איך עושים, פליז?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שאני מפרמט את ה dok בפקודת FORMAT FS=NTFS זה לוקח חצי שעה יש אופציה לפרמוט מהיר? אני מפרמט אותו ל NTFS כדי להתקין ווינדוס 7 על מחשב נייד קטן שאין בו DVD
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מקרה מוזר קרה לי לאחרונה במחשב אחד בביתי... מיקרופון המחובר אליו עבד בשיחות בסקייפ, ולפתע הפסיק לעבוד. החלפתי מיקרופון, בדקתי את ההגדרות לפי האתר של Skype - וכלום! (http://www.skype.com/help/guides/soundsetup_xp.html) זה ממש מתסכל... אין לי מושג מה עוד אפשר לבדוק ולעשות. יש למישהו רעיון? הקטע שזה עבד עד לפני כמה זמן... תודה מראש! (:
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת סרטי וידאו שהיא בחינם תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני קניתי רמקוליים חדשיים 5.1 של logitech עכשיו כשאני רוצה לשמוע מוסיקה בitunes הוא לא משתמש בכל הרמקוליים אלא רק ב 2 הקדמיים ובתוכנה windows media player 9 משום מה הןא משתמש בכל הרמקוליים למה זה ואיך אפשר לעשות את זה שכל הרמקוליים יעבדו ב itunes נ.ב עד עכשיו ה itunes כן השתמש בכל הרמקוליים עד שאח שלי מגע במחשב והשתמש ב media player שאני אף פעם לא משתמש בה תוכנה מסריחה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן. מחפש תוכנה לשליטה במאווררי המחשב. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **ד"א:מערכת ההפעלה שלי=Windows 7 Ultimate 32-Bit. תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד PHP וגם לשלב גם ASP הבעיה היא שאני רוצה להתקין IIS על הנייד קבלתי אותו עם SP2 (אני לא יכול להסיר אותו) כשאני מנסה להתקין את IIS אני מקבל הרבה הודעות על כך שאין לי קבצים כמו staxmem.dl_ וiisadmin.dl_ ועוד... מצאתי קישור http://support.microsoft.com/kb/894351/en-us הבעיה שגם הדרך שהם מציעים לא עוזרת הם אומרים שאני צריך לכתוב את השורה הבאה esentutl /p Drive:\WinDir\security\database\secedit.sdb אבל הוא נותן לי את הפלט הבא Error access to source database אני כבר מיואש
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
או קי איך אני מתקין את התוכנה מוסלו לחצתי על yes ונתקלתי במסך הבא תודה לעוזרים אני מחכה............
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג ל-XP. עד עכשיו נהגתי לעשות IMAGE של כל הדיסק ב-WIN98, ב-GHOST 2001. השאלה שלי היא אם ניתן ב-XP לעשות IMAGE מושלם של כל הדיסק, באמצעות GHOST 2003. הכוונה שלי להעתק מושלם של כל הדיסק, כולל מערכת ההפעלה, כך שניתן לפרמט את הדיסק ולשחזר את המערכת מה-IMAGE שהכנתי.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנות חינמיות יש למילוי אוטומטי של אתרים חוץ מ roboform
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כן כן יצא BETA 2!! שינויים שמצאתי: + ADRESS BAR חדש ומשופר +שיפור אזור BOOKMARKS להורדה (אנגלית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b2-candidates/rc1/firefox-3.0b2.en-US.win32.installer.exe עיברית: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b2-candidates/rc1/firefox-3.0b2.he.win32.installer.exe
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הורדתי את התוסף ואני לא יודע איך להשתמש בו. יש אתרים בהם מופיעה לשונית של התוסף מעל לפרסומת וכל שצריך הוא להקליק על הלשונית כדי לצרף את הפרסומת לרשימת החסימות. איך אפשר לחסום פרסומות אחרים שלא מופיעה בהם הלשונית של התוסף? כמו למשל פרסומות המבוססות על פלאש פלייר וכו. האם יש מי שיכול להסביר את תהליך החסימה בצורה פשוטה?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, בידי מחשב חדש לגמרי, עם XP SP3 חוקי לחלוטין אני מנסה לצפות בוידאו דרך המדיה פלייר 11 בפורמט avi קובץ הוידאו חוקי, עשיתי validation למדיה פלייר, וראיתי את הקובץ באופן תקין על גבי מחשב אחר. למרות הכל המדיה פלייר מציג את הקובץ כקובץ אודיו בלבד למרות שבתיקייה שלו הוא מוצג כקובץ וידאו האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיה כלשהיא בחיים לא עידכנתי ביוס. בכל מקרה, זה הדגם של הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2288 וכרגע אני עם גירסה F2 של הביוס רוצה לעדכן לF11 הווינדוס שלי הוא VISTA 64BIT וכשאני מנסה להתקין ת'עידכון, כותב לי שגירסת העידכון היא ל32. מאיפה אני מוריד ל64? לא הצלחתי למצוא אמרו לי שאין כזה דבר ושאני טונה (D: ) אבל זה מה שכותב לי אמרתי נשאל פה
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שנו חלון שקופץ ומטריד שמבקש ממני להתחבר או להירשם לMSNUSERS.COM ואני לא יכול למחוק אותו מהמחשב. ניסיתי דרך ה-REGEDIT למחוק כל זכר אבל הוא עדיין כאן, ניסיתי גם למחוק כל מה שקשור לMSN במחשב-כי אולי ישנה COCKIS איפוהשהוא. בקיצור מישהוא יודע איך אני פותר את זה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-