עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם עo ווינדוס אקספי sp3 אני מנסה להתקין את התוכנה של המודם של סלקום alcatel usb ממשק ההתקנה לפני סיום שולח את השגיאה הזו: microsoft visual c++ runtime library runtime error program: hspa usb modem the application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. contact the support bla bla מה פשר השגיאה הזו? מישהו יודע איך מתקני את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לחבר כמה סרטונים שיש לי מהפלאפון בפורמט mp4 וגם קצת לערוך.... אשמח לקבל המלצה לתוכנה פשוטה שאוכל להשתמש בה. עדיפות לתוכנה חינמית... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by alone66,

איזה תוכנה טובה לבדיקת ה HD כולל בדיקות סקטורים פגומים...... תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  4. Started by wooper,

שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. שלום איזה תוכנות חינמיות יש למילוי אוטומטי של אתרים חוץ מ roboform

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by eliXir,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)

8. Started by lharpaz,

שלום, יש לי דיסק VCD, כזה עם כל התיקיות והקבצים האופייניים ל-VCD. הדיסק הוא דיסק רגיל של 700 מגה, אבל כשאני מעתיק אותו להארד-דיסק הוא תופס 850 מגה, ולכן כשאני מנסה לצרוב אותו על דיסק חדש אני מקבל הודעת שגיאה שאין מספיק מקום בדיסק. השאלה שלי היא למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה, בהנחה שאני רוצה לשמור את הדיסקים על ההארד דיסק ולא לצרוב אותם ישר. תודה מראש וחג שמח, ליאור. אגב, בהודעה אחרת שאלתי איך אפשר לאחד כמה דיסקים כאלה לדיסק DVD אחד (לא מדובר בקידוד מחדש אלא פשוט איך צריך להראות עץ הספריות ועם אילו קבצים כדי שכל המידע יהיה נגיש) - ואני אשמח אם תתנו לי תשובה גם לזה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by doorr,

איך אני חותך קטע מתמונה?בעזרת איזו תוכנה ואיך?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Zilberberg,

שלום יש לי סרט שאני מוריד והוא תקוע על 99.9 אחוז כבר כמה ימים איך אני יכול להפעיל את הסרט דרך תוכנה שתומכת בכתוביות (srt). בתודה מראש Zilberberg

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  11. נראה לכם שיהיה אפשר להשתמש בווינדוס וויסטה פיראטי? שאפשר להתקין אותו כשהו יצא

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by emailaya,

שלום, לכבוד השנה החדשה, יצאה גירסת בטא חדשה של תוכנת הדואר eMailaya. הגירסה הזו שונה לאור העובדה שנוספו לה כלים רבים אשר מיועדים גם לקהל הפרטי וגם לקהל העסקי. את רשימת הכלים החדשים ניתן למצא http://www.emailaya.com/?p=73/Changelog. לאור זאת, החלטנו לתת לכם, המשתמשים, את האפשרות להשתמש בה על מנת לקבל מכם פידבק על התוכנה עצמה וגם על הכלים החדשים אשר באים לכסות מגוון רחב של צרכים. המעוניינים להשתתף או למי שיש שאלות או בעיות, אתם מוזמנים לשלוח אליינו מייל לכתובת support@emailaya.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. אני מחפש אפליקציה שתתן לי אפשרות לבחור מספר קבצים (או לגרור לתוכה), לבחור ספריית יעד, שם עם אינדקס רץ (למשל CaptainCaveman* כשהכוכבית תוחלף במספר עולה) ואז תעביר את כל הקבצים לספרייה שבחרתי ותשנה להם את השם. אני מתעצל לשנות שם של קבצים מיד עם ההורדה, סליחה, היצירה והצטברו לי הרבה (אלפים) קבצים שאני מעוניין לשנות את שמם. במקרה הגרוע אכתוב אחת, אבל אני מתכנת מספיק בעבודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Moty_p,

לא נראה שהוא בכלל שונה מ 4

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

תמיד הפעלתי קבצי MP4 עם הנגן של ווינדוס אבל משום מה עכשיו פתאום הקבצים נפתחים יש מסך שחור ורק סאונד.. לא התקנתי או הסרתי קודקים או משהו בסגנון

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by ***אלירז***,

אחותי הביאה לי DOK של חברה שלה כדי שאני ישים לה סרט מסויים. הכנסתי את הDOK ופתאום avira התריע על וירוס וחסם את הDOK, כיביתי את האנטי וירוס כי חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות לה בDOK. אז הכנסתי אותו שוב כשהavira מכובה, ופתחתי את אתו במחשב ראיתי רק תייקיה אחת בDOK ולחצתי עליה כדי לראות מה זה. הסימן של העיגול ליד הסמל של העכבר התחיל לפעול(יעני כשהמחשב חושב הרבה כזה...) וראיתי שמשהו חשוד ואז הוצאתי מהר את הDOK. לאחר מכן הכנסתי אותו שוב וראיתי שהוא בכלל לא תיקייה אלא יישום והוא בצורת תיקייה של ווינדוס XP (ולי יש ווינדוס 7). אז סרקתי עם malwarebytes anti-malware והוא גם אמר שזה וירוס. אז רציתי לשאול האם יכול להיות שהמחשב שלי נפגע? כי כשהוצאתי את הDOK הייתה שגיאה שהמחשב לא יכול לפ…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by aloneg,

יש לי בעיה להתקין את NERO 8 מכיוון שמשהו בהתקנה של NERO 7 נדפק ולכן אני לא יכול להסיר אותו. עד שאני לא מסיר אותו אין אפשרות להתקין את 8. מישהו מבין?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by SmurFin,

יש לי איזה MP3 שאני רוצה להגביר ת'עוצמה של הווליום שלו העברתי אותו לפלא שלי והוא חלש מידיי למישהו יש הצעה+הסבר ? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by J0n1,

יש לי קובץ PDF עם התמונה הזאת: כמו שאתם רואים יש כמו ריבועים כאלו ליד כל עיגול, זה כנראה layer של צל או משהו, אבל גם כשאני מעתיק את זה לפוטושופ זה נראה כשכבה אחת ואי אפשר למחוק את זה. איך אני יכול למחוק את הריבועים האלו? תודה :]

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  21. היי יש לי כמה סרטים שאני צלמתי וחנות הצילום המירה את זה לDVD וברצוני להמיר את הסרט לקובץ במחשב.... אתם מכירים תוכנה כזו?? תודה מראוש!!!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. היי. יש לי מחשב כבן 10 חודשים מחברת Lenovo ושמו N100 דגם 3000. בחיים פירמטתי הרבה מחשבים נייחים. עליי לדעת האם הפירמוט במשחב נייד מתבצע באותה צורה: הגדרת הבוט לקלוט קודם את הכונן, להכניס דיסק XP ולהתחיל להתקין. במחשב אצלי יש תוכנות שהגיעו עם המחשב (שהגיע עם מערכת XP) כגון תוכנת האנטי וירוס שקיבלתי במתנה בקנייה וכמו כן התוכנה של קורא טביעות האצבע של המחשב. וגם תוכנה שנקראת Lenovo Care. מחכה לתשובה בתודה הוספה: אם אני אקנה ויסטה, ואבחר בשדרוג מ XP לויסטה במקום התקנה חדשה, כל התוכנות והקבצים יישארו?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows xp הסורק לא הוגדר (אינו בלוח בקרה - סורקים ומצלמות) התקנתי את התוכנה מדיסק התקנת המוצר אך זה לא הגדיר את הסורק ניסיתי לבצע הוספת תוכנה מתוך הדיסק אך זה לא הולך. באפשרויות שה xp פותח אין כלל את היצרן cannon :-*

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. Started by yaky,

היי אייך בבקשה אני פותח קובץ NRG. מה זה הקובץ הזה בכלל?פעם ראשנה שאני ניתקל בו. בתודה איציק

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים