עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by noambaum,

אני נתקל בהרבה שירים בפורמט FLAC. מישהו יודע איזו תוכנה פותחת קבצים אלו?או האם צריך קודק מסויים? תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

היה לי פעם הגדרה של תצוגה שמה שאני רואה במסך במחשב אני רואה בטלויזיה ניסיתי לסדר והצלחתי אבל יש איזה מצב שהיה לי פעם שכשאני רואה סרט אז זה נפרס אוטומטי על כל המסך בטלויזיה איך שאני מפעיל את המדיה פלייר אפילו שני מקפל אותו זה עדין נשאר רק עם אני סוגר אותו אז זה יוצא חזרה ואז אני רואה כפול את המסך של המחשב אותו דבר עם הטלויזיה מקווה שהבנתם למה התכוונתי בתודה ניסים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by LeftRight,

פירמטתי את המחשב ושכחתי מה עשיתי פעם שעברה בשביל שזה יעבוד.. אני רואה צבעים מוזרים יש לי ATI wmp9 ואת חיבלת המקודדים ace

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by AiXC,

סקר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה הכוונה אני רושם כוכבים והיא מראה את זה כמו שזה באמת רשום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התחלתי היום לעבוד עם התוכנה די קל לקח לי בערך שעתיים הכל.... יש לי להוסיף צבעים ולעשות שינוים אחרונים http://img369.imageshack.us/img369/2898/a6ag.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5374/z7wf.jpg מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  8. שאלה לגבי אופיס 2007 יש אפשרות להוסיף בדיקת דקדוק בעברית? אם כן איך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ככה, יש לי גרסה מלאה מקורית שלי פרטית של חלונות XP - גרסה ביתית. בעיקרון זה מתקין לי את החלונות בעברית. יש איזושהי דרך שאני יכול באמצעות התקליטור שלי להתקין את חלונות בעברית או שזה בא רק בשפה העברית? אני פשוט רוצה שתהיה לי גרסה באנגלית של חלונות. מה אני עושה? תודה, שי.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. אמרו שיהיו תוצאות במהלך חודש יוני אם אני לא טועה וכבר יולי : ) יש למישהו שמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by The Dom,

כשני פותח סרטון, לאחר 2 שניות הוא מפסיק לנגן, אבל טוען אותו עד הסוף. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  13. ה snap.do ירד לי עם איזה תוכנה ועכשיו בכל פעם שאני מחפש משהו בשורת כתובת בלי www.___.com או כל סיומת אחרת זה מחפש אוטומטית ב snap.do. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את האופציה הזו או להפוך אותה לחיפוש בגוגל וגם לדעת אם אני יכול להקליד מילה וזה יכנס אוטומטית לאתר למשל אני אקליד "ויקיפדיה" וזה יכנס אוטומטית לאתר (רק לאתרים שאני מגדיר מראש כדי לא ליצור בלבול. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפש בעלי נסיון לגבי חומרה נדרשת, משמעויות ביצוע, ועוד טיפים.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by Aviv C,

איך אני קובע שני מפתחות ראשיים לטבלה?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Liran -,

יש לי בעיה, ה - Media Player Classic לא נותן לי להוסיף כתוביות :'( את ההודעה הנ"ל אני מקבל כאשר אני מנסה להוסיף כתוביות : ניסיתי לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יעבוד ושום דבר לא השתנה, עדיין לא עובד. ניסיתי להפעיל כל מיני סרטים בכל מיני סוגים שונים של פורמטים והתוכנה לא נותנת בשום מצב, לא בפורמט Avi ולא בפורמט MPEG וכו' ... למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות ? אולי צריך לשנות הגדרות ספציפיות ? :-\ תודה מראש, The Wizard עריכה - הסתדרתי, מצטער על פתיחת הת'רד :-[

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by skrew,

שלום, בזמן שאחות של חברתי גלשה ברשת ( ICQ,Facebook ) נפתח חלון שורת פקודה, ובו נכתב שמה הפרטי, ומספר הודעות בעברית עם פרטים עליה, רשימת מספרים והחלון נסגר. ההודעה לא הייתה גסה אך נראה כי שולח ההודעה מכיר אותה אישית ( כנראה ילד מהשכבה ) . לדעתי מישהו הריץ סקריפט על המחשב מרחוק. יש דרך לשחזר את ההרצה, או לפחות למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שמעתי מחברים שלי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך את המחשבים שלנו ל"מחוברים" ב-LAN בשביל לשחק. יש דבר כזה??

19. היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zodiac,

אני רוצה להכנס לצאט מסויים ואני לא מצליח להכנס, כנראה בגלל שאין לי JVM . 1) מה זה? 2)האם זה מגיע מובנה בוינדוס ואני רק צריך להתקין? 3)אשמח לקבל לינק (ניכנסתי לאתר של SUN אבל די הסתבכתי וחששתי שאני לא יוריד את ה-VM הנכון, שלו אני זקוק) אני מקווה שאני בפורום הנכון?! תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. מקווה שזה הפורום הנכון- ברשותי טושיבה portege-r7001E9 אשר משמש אותי רק לעבודה. כפי שניתן לראות הארדיסק C פנוי אבל הארדיסק D מראה שהוא מלא לגמרה והמחשב נותן מדי פעם התראה על low disc space. במחשב אין שום סרטים (סרט גלישה 1 של חצי שעה) ומעט תמונות לא כבדות. ניסיתי להיכנס לראות מה תופס את כל נפח הארד דיסק ומצאתי שכ-117GB נתפסים על ידי הגיבוי העצמי של המחשב(מצ"ב צילום מסך) איך ניתן לפתור את זה או לפחות לפנות כמה GB כדי לא לקבל התראות מעצבנות? האם ניתן\כדאי למחוק את הגיבויים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by roi19,

קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. תוכנה שתדע למחוק לחלוטין את ההיסטוריה של IE ושלא ישאר גם ה Auto Complet . דרך האופציה ב IE ה History נמחק אומנם אבל במידה ומתחילים לרשום שם של אתר אז ה Auto Complet נכנס לפעולה ואני רואה את כל שם האתר שביקרתי בו .

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. שלום רב, על הwindows xp sp1 שלי התחלתי לחוות ספייורים ואדוורים למינהם, עד שלפני כמה ימים הכמות התחילה להיות מציקה במיוחד, למרות שתמיד היה לי SPYBOT, עד כדי כך שנפתחים לי חלונות בלי קשר לכלום ועליהם כתוב only the best ואיזה פרסומת מטומטת, בנוסף כל פעם שאני לא יכול לגשת לדף אינטרנט יש לי פרסומות(למרות שאני אמור פשוט לראות דף שכותב לי error. ועכשיו(בזמן כתיבת שורות אלו) קפץ לי חלון(תודה, כמעט שכחתי אותך ) שכותרתו windows security center שמודיע לי אם אני רוצה ללמוד להגן על המחשב שלי מכל מיני דברים... אז בתגובה, הורדתי את ADAWARE SE , spyweeper, windows antispyware, עדכנתי את כולם (כולל SPYBOT) והרצתי בדיקה בכוווווווווולם. לאחר שכולם עשו בדיקה,וכולם כל פעם מוצאים את אותם …

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. מה אתם חושבים...

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.