תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמתי לב, כשאני מפעיל את ה OUTLOOK EXPRESS פתאום לוקח לו איזה חצי דקה להידלק... עצבן אותי, לא הבנתי למה, ועכשיו מצאתי ! אחרי שמסירים את ה WINDOWS MESSENGER ע"י הפקודה ב REGISTRY, מסתבר שאם יש לכם CONTACT PANE למטה ב OUTLOOK EXPRESS, הוא מתחיל לרוץ לאט... כדי לפתור את הבעיה (למי שהסיר את ה MESSENGER): Note: This will prevent a long delay when opening Outlook Express if you have the Contacts pane enabled. To prevent this, click Start, Run and enter REGEDIT Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Right click in the right pane and select New, Dword value. Give it the name 'Hide Messenger' Double click this new entry and set the value to 2. …
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בגירסא 7.0 (הרגילה לא החדשה) והיא לא רוצה לעבוד לי היא מעלה את זה : http://www.cue.co.il/i/cue-0y51tc764L.png רציתי לדעת אם משהו פה בפורום מכיר את התוכנה ויודע על הבעיה הזאת?? אגב ניסיתי לתת לה הרשאות באנטי-וירוס(Nod32) , לכבות את האנטי-וירוס ואז לעשות את הupdate, ניסיתי למחוק והתקין
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. יש לי קובץ וידאו באיכות טובה ואני רוצה לכווץ את הנפח שלו הכי שאפשר ושזה לא יוריד באיכות של הסרט. איזה קידוד או תוכנה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
כמו בסרטי הריגול למיניהם או XFILES, רצוי עם הסאונד המתאים, לשימוש בתוכנת פרמייר או אפטר אפקטס. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ניסיתי DAP והוא נתקל בשגיאה ויוצא... למישהו יש מושג איך אני מוריד מרפיד שר?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמקטינה גודל של תמונה,אבל שיהיה בה אפשרות לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם בו זמנית. אני יסביר יותר ברור, יש לי את התוכנה FASTONE וגם PIXRESIZER ואני רוצה לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם למשל ל800X600 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת. יש לי משהו כמו 1000 תמונות שאני צריך להקטין ויקח לי מלא זמן להקטין אחת אחת. יש אולי אפשרות לעשות את זה עם אחת מהתוכונת שהזכרתי או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה<? תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך ימיול כל הזמן רושם לי low id או firewalled איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7, ואני משתמש באקספלורר, יש לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק בדפדפן, יש שמע של תוף באס או משהו. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האקספלורר שלי עובד בסדר גמור ומציג תמונות בכל האתרים בלי שום בעיה, רק מה חלק מהאתרים דוגמת GAMESPOT עושים לי בעיות.. ופשוט לא מראים את התמונות באתר, במקום אני רואה את ה- X האדום למעלה. וכנ"ל ב LIONETWORK (רק הקישורים של תמונות המשחקים שלקוחים מGAMESPOT) ומדי פעם אני נתקל בעוד אתרים עם אותה בעייה.. ולא עוזר עם אני לוחץ REFRESH על התמונה, כאילו איזשהו פלאג נדפק שם ולא משנה מה הסיומת של הקובץ, זאת אומרת JPG הוא כן מראה לי אבל לא כשזה בGamespot למישהו יש הסבר לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שאני לוחץ דאבל קליק על תמונות במחשב (על חלקן הגדול), לוקח להם הרבה זמן לעלות, חוץמיזה המחשב עובד סבבה ברוך ה'...
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יריץ אותה והיא תוריד לי לבד דרייברים מהאינטרנט או תגיד לי איזה סוג דריבר דריך
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיניתי מסך נוסף - ומנסה למטב את צורת העבודה האופטימאלית עם שני מסכים...כאב ראש לא קטן למשל אחד המסכים השמש למיילים - והפונטים בו קטנים מידי....איך אני מגדיל רק אותם ? מחפש תוכנה שיודעת לתת את מירב האפשרויות לשליטה נפרדת על כל מסך מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הרשמית שלהם (לא איזה מוד) 0.47a ויש את החלון הקטן שמופיע מעל הTASK BAR (מצורפת תמונה) איפה מגדירים שלא יראה אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמו בכותרת, יש לי שאלה... מה ההבדל בין שלושת המצבים? 1) SMARTPlacing 2) Consilidate Free Space 3) Defrag יש לי שאלה מה צריך לעשות על בסיס יומי, זאת אומרת, עשיתי שזה יעשה כול שלושה ימים את מצב 1 אני חושב כי זה Recommanded אני צריך גם לעשות DEFRAG בכול יום (או שלושה)? ומה בנוגע למצב ה-2?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר ועתה ברצוני לפרמט אותו, אין לי את הדיסק או החוברת של המחשב כך שעלי להכין בעצמי דיסק עם כל הדרייברים ללוח אם, לצ'יפסט וכו'. כיצד ניתן לדעת אלו דרייברים יש להוריד למחשב? הורדתי את תוכנת SIW אבל הייתי רוצה לקבל איכשהו תמצית של כל הדרייברים הנחוצים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-