תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שההודעה אומרת אני צריך תוכנה שתעיר אותי לבית ספר ;D כי החלפתי פלאפון והוא כבר לא מעיר אותי
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני עושה איזשהו סרטון ואני רוצה לשים בסוף הסרטון כתוביות עולות כאלה כמו בסוף של סרט. כאלה (מן הסתם..) שאוכל לערוך ולכתוב דברים.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין את התוכנה Adobe InDesign CS4 על הויסטה 64 ביט. אני משתמש במערכת הפעלה הזו כבר שנה ולא נתקלתי בבעיה כזו. בהתקנה עצמה אני מגיע למסך שכותב Prepring to Install ופשוט נשאר שם בלי להתקין באמת. התקנתי ווינדוס 7 על מחיצה נפרדת ולא היתה לי בעיה להתקין את התוכנה הנ"ל. האם יש אפשרות לנטר מה קורה במהלך ההתקנה (או חוסר ההתקנה)?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, התקנתי Photoshop CS3 לא מזמן. בהתחלה הוא נתן לי שגיאה של תאימות עם המסך (LG L1953TR), ובחרתי ב Use anyway. עכשיו במקום צבע לבן אני רואה בפוטושופ מעין צבע חום בהיר (גם בהגדרות הצבעים מראש), אבל אם אני שומר את התמונה ופותח בפיירפוקס, זה הופך ללבן. איך מתקנים? :-X תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בצורב SCASI של YAMAHA 16*10*40 עכשיו יש לי בעיה ב תוכנה צריבה שלי Easy CD Creator 5 Platinum נכון שב SCASI אפשר גם לצרוב וגם לעבוד אבל אני יכול לעשות את זה רק כשאני משתמש בתוכנות צריבה אחרות כמו ClonCD... אחרת יש לי בעיות והצריבה פגומה. יכול להיות שזה התוכנה? עם אני יעבור ל NERO לא יהיה את הבעיה הזאת? נ.ב. זה לא תמיד קורה רק בחלק מהמקרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אני יודע ששאלתי מיקודם את השאלה על הקובץ exe אבל אתמול הורדתי קובץ אם סיומת bin איך אני פותח אותו או אם יש תוכנה מסוימת ליפטוח אותו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהייתה לי שמאפשרת לצפות בדברים שאני מוריד באמצע היא נקראת AVI PREVIEW איפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.skins.be/wallpaper/melissa-joan-hart/2683/1024x768/ אודה למי שיצליח לעשות זאת ;D
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אבל בגלל שהשם של התמונה שצירפתי כבר קיים בשרת אז הכל נמחק לי. בכל מקרה, מצורפת התמונה ואתם מוזמנים להכנס לאתר החברה. זאת פשוט תוכנה נהדרת! להורדה לחצו כאן עריכת המודר: הרשיתי לעצמי לתקן לך את הלינק השבור, שגם קצת הרס את הצורה של הת'רד.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי קובץ שקוראים לו "DVDRiP uFoolz KvCD-FUKT.bin" (לא משנה מה שם הסרט)... ואני לא יודעת איך פותחים אותו בשביל לראות אותו... לא משנה לאיזו תוכנה אני גוררת (מדיה פלייאר, BS...) הוא פשוט לא עובד... מה זה ה-KvCD הזה? אפשר לראות בו דרך המחשב בכלל???...
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד כרגע עם ויסטה 64 אני עובד המון עם קבצי IMAGE למיניהם- ISO NRG וכ' עד עכשיו הייתי עובד עם XP ועם CLONE ,הCLONE VIRTUAL DRIVE לא תומכת ב 64 ביט . ה DEOMON TOOL מזופתת ,משום מה היא לא יודעת לפתוח כאלה קבצים בדאבל קליק וכדי לפתוח קובץ צריך להגיע עד אליו מהתוכנה . כמו כן לפי מה שהבנתי גם ה ALCOHOL 120% גם לא יודעת לפתוח קבצים כאלה ישירותץ העניין הוא בבחינתי בהול ואם אני לא אמצא פתרון אאלץ לחזור אחורה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברה! מה שלומכם? תקשיבו רגע יש לי בעיה מעצבנת אני לא מצליח להפעיל חלק מהאתרים בעברית לאחרונה. אתרים כמו רוטר וכל מיני... סגרתי את האנטי-וירוס (קספרסקי) ואת הפיירוול (זון אלארם פרו), ובכל זאת זה לא עוזר. אני משתמש באקספלורר 6. תעלו רעיונות ואני אבדוק אותם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נכנס לי הווירוס/תולעת ששיגע אוצתנו לפני כמה זמן עשיתי שחזור מערכת לאתמול ועכשיו הכול בסדר אבל אני פוחד שהוא יחזור, מסיבות שונות אני לא עושה כרגע עידכונים מישהו יכול לתת לי את הפקודה שרושמים בחלון הRUN ומפסיקים את פעולת הווירוס ואת הכלי להסרת הווירוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי שתיי התקנות XP על המחשב אחת (עברית) התקנתי ללא שום בעיה ובשנייה(אנגלית) יש לי בעייה עם הכרטיס קול (ob על לוח D915GVWB) אני מתקין אותו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח ואחריי הפעלה מחדש הוא לא עובד ואני מקבל את ההודעה הבאה microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver ! הידע שלי במחשבים קצת מוגבל אז אוליי מישהו יודע לכוון אותי בערך מה לעשות תודה לכולם בברכה ליריק
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוגו שאני צריך להדפיס אותו בגודל של דף A4 ואני לא מצליח ... מישהו אולי יכול להגדיל לי אותו בבקשה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ראיתי שיש תוכנות כמו רישומון וכו' שעובדות בעזרת התוכנה microsoft access. אני רוצה לבנות משהו דומה לרישומון רק עם תוכן שונה אבל שיראה פחות או יותר כמוהו. מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך לחתוך דקה מקובץ avi של 45 דקות - להפוך אותה לוידאו ולהעלות ליוטיוב אני מנסה עם מלא תוכנות ולא מצליח. יש תוכנה פשוטה או אתר שאפשר לחתוך בקלות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם אחרונה ששיחקתי בו היה על ה386 שלי. קוראים לו deathtrack, והעברתי מולו שעות כשהייתי בכיתה ד הוא רץ תחת דוס. יש דרך להריץ אותו במהירות נורמלית? כל מסלול נגמר לי תוך פחות משניה, פשוטו כמשמעו.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כמה fps יש לי ב gta san andreas איך אני עושה את זה ? תוכנה ? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר מחו"ל שלח לי 2 קבצי AVI, שמשום מה לא עובדים אצלי במחשב. יש לציין שאין לי שום בעייה עם כל קובץ וידאו אחר, בין אם זה AVI MPG או לא יודע מה. אצלו הקבצים עובדים, זה פשוט קבצים שהוא הקליט משידור טלביזיה ושלח לי (ממשחק כדורגל אם זה חשוב). הקטע הוא שאצלו זה עובד ואחרי שהוא שולח אותם אלי הם לא עובדים. יכול להיות שזה בגלל שהוא הקליט אותם בחו"ל? והאם יש תוכנה שאפשר לתקן איתה קבצי AVI ? תודה מראש, דודי.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-