עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jambo,

התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …

3. יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  4. היי לכולם, ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן. לבעיה עצמה, לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית. התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך). עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד. בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לק…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

העברתי קלטת למחשב דרך כרטיס טלויזיה, והסאונד לא נקי, יש זמזום קבוע ועוד כל מיני.. אני יודע שאפשר לנקות את זה לגמרי בעזרת אקולייזרים שונים. באיזה תוכנה להשתמש כדי לקבל את התוצאות המשובחות ביותר? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום! אני לא יודע איך נקרא האפקט אבל זה האפקט שלוקחים הרבה תמונות ומרכיבים תמונה אחת... למישהו יש מושג איך עושים את זה...? ואני זוכר שיש תוכנה שמבצעת תהליך זה כי הוא ארוך ומסובך אך שכחתי איך קוראים לה אז אם מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף!!! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by Fertilizer,

אני מחפש תונכה שסורקת Acces Point. נניח אני יושב בביתי ורוצה לראת כמה Acces Point הוא קולט ומה המצב שלהם . אני יודע שאפשר לבצע את זה בווינדוס אבל אני מחפש תוכנה מיקצועית כזאת אם יש

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by אורית כהןן,

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  9. ובכלליות אם יש איזה spyware remover מומלץ... בעבר השתמשתי בspybot s&d, אבל נראה שהשרת שלהם קרס ולא ניתן להוריד אותו בשום מקום.. תודה!

10. עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבא עכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום. חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  11. מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  12. יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. Started by yair_gobani,

לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by Ran B,

מה קורה? לאחרונה בניתי פלטפורמה מסויימת בAccess שמכילה טבלאות, שאילתות, טפסים וריפורטים. הפלטפורמה עוזרת לי לנהל רשומות מסויימות. כעת, אני מעוניין להפוך את אותה הפלטפורמה לקובץ EXE כלשהו, כזה שאני לא אצטרך ACCESS בשביל לפתוח את הDB שלי (את הפלטפורמה). מה גם - כזה שאני לא אוכל בטעות לשנות/להרוס טבלאות/שאילתות וכו'.. ממש כאילו יש לי גרסא סופית של מה שרציתי ועכשיו אני רוצה לסגור ולנעול את זה, שיהיה אפשר רק לערוך נתונים בDB ולא לגעת בממשק עצמו. האם יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? האם הדבר בכלל אפשרי? - מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאנשים אומרים שזה לא בדיוק אפשרי. אשמח לשמוע עצות, אם יש! תודה, רן.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by tamiri,

שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by tulz,

יש דבר כזה?! כי BitDefender חברה מסחרית. זה גירסאת ניסיון או גירסאת BitDefender חינמית? http://www.snapfiles.com/get/bdfree.html http://www.bitdefender.com/PRODUCT-14-en--BitDefender-8-Free-Edition.html

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by NIR_R,

היי פירמטתי את המחשב ואני רוצה להחזיר את כל הטורנטים שהיו לי לתוכנה.. את הטורנטים עצמם אין לי, אבל יש לי את כל ההורדות על המחשב. יש אפשרות להכניס את כל הטורנטים ביחד? במקום להוסיף אחד אחד. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by omer-e,

שלום אני מתלבט בנושא של היכן כדאי להתקין תוכנות והאמת שעשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה מספקת. חילקתי את הכונן שלי לשתי מחיצות, C בה יש מערכת הפעלה ו D ,גודל הכונן 1T השאלה היא איפה להתקין תוכנות כגון סקייפ או DAEMON TOOLS ב C או בD? ואיפה כדאי להתקין משחקים כגון COD4? תודה עומר

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by moti7,

כשאני מנסה להתקין WINXP הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח, אז אמרו לי להתקין את הדרייבר של הSATA מהדיסק של הלוח אם.. הבעיה היא שאין לי את הדיסק... מה אני צריך להוריד מהאתר של אסוס כדי שזה יעבוד? ועוד שאלה, אני צריך להכניס דיסקט למחשב, אם אני אכניס דיסק און קי זה יהיה בסדר?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  20. שלום יש לי מדיה פלייר 12 ויש שם אפשרות להעתיק ידסקים למחשב העתקתי דיסק אחד ובחרתי שהוא יועתק לשולחן עבודה שיניתי את זה באפשרויות של התוכנה . מאז כל הפעלה מחדש של המחשב נוצרת לי תיקייה חדשה בשולחן עבודה שהמדיה פלייר עושה ולא ניתנת למחיקה אני גם לא מצליח לשנות את הנתיב שמירה של המוזיקה המועתקת אני לוחץ "שינוי"וזה פשוט לא עובד..לא מגיב כלום מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by wow,

???

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by גיל בייטס,

בתור נגן גיטרה חובב ובעל מחשב נייד עם כרטיס קול אונבורד האפשרויות הקלטה שלי לא משהו, הבנתי שהתוכנה הכי מתקדמת שעדיין תתאים למחשב שלי היא cool edit pro או בקיצור cep. קראתי לפחות 10 מדריכים על התוכנה ובשום מקום לא מצאתי פתרון לבעיה: לא נראה לי שהתוכנה מקליטה את הגיטרה שלי בכלל, לפי המדריכים אני עושה הכל נכון כך שלא ברור לי מה מקור הבעיה. לפני זה השתמשתי ב -guitar rig והתוכנה הקליטה אבל היא לא התאימה לכרטיס הקול ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בחיבורים של הגיטרה למחשב. האם יש כאן מישהו שמשתמש או מכיר את ה-cep ויכול לייעץ לי בנושא? רבה התודה.

23. מעבר לפקודות הבסיסיות והברורות מאליהן של mount ודומותיה רציתי לדעת מה אומרים הדברים הבאים: secure mode וכל תתי הכותרות של emulation זאת אומרת מה עושה הפקודה safedisc securom laserlock RMPs תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  24. היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  25. יש לי כרטיס קול sound max on board בשום תוכנת מוסיקה כמו cakewalk או encore לא מופיע input device תחת midi devices כך שאני לא יכול להקליט שום קובץ מידי איך פותרים הבעיה?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.