עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ccc,

כשאני נכנס בפיירפוקס לתמונה הוא אומר CANNOT BE DISPLAYED BECAUSE IT CONTAINS ERRORS למישהו יש מושג למה ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by asagoren,

איך אני מוצא את הסימניות ומגבה אותן? אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור אותן על דיסק כדי שאוכל להחזיר אותן אחרי הפירמוט.. בתודה מאוד מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. לעשות ככה שה-Еnqueue to winamp יהיה בBold (מודגש) כמו ה-open הראשון.. יש אפשרות לעשות לתפריט הזה טויק קטן כזה? בנוסף אם הייתי יכול לקבוע איזה שורות יופיע בתפריט ואיזה לא.. אני אשמח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אז ככה...לפני כמה ימים המחשב נייד שלי הגיע לסוף הבטריה נכבה...ומאז היו בעיות עם הרשת האלחוטית... עכשיו מחקתי ואני מנסה להתקין שוב ואני לא מצליח.... המחשב הוא של גיגה בייט W566N ועל הדרך עם כבר רשמתי...איך אני מעיף את הנרו סקוט הזה מהמחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שלום!! קניתי כרטיס טלוויזיה wintv pvr 150 ואני לא יודע איך אני עושה שאני יוכל לראות ערוצים של yes דרך התוכנה wintv מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני כבר על סף יאוש!!! תודה לעוזרים!!!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה. מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה? אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו? אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט? זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. העליתי תמונה לשרת כדי לפרסם את הלינק באחד הפורומים. כאשר ניסיתי להשתמש בלינק כדי לראות את התמונה ראיתי X(איקס). כאשר אני שולח למישהו את הלינק הוא גם רואה X מה שאומר שהבעיה היא לא במחשב שלי. כאשר ניסיתי להעלות את התמונה לשרתים אחרים נוצרה לי אותה בעיה - מה שאומר שהבעיה היא לא בשרת. אז איפה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:38:07 יש לציין שהוא מודיע לי כי "התמונה הועלתה בהצלחה". ממש משגע אותי הקטע הזה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. כמו שכתבתי בכותרת, אני משתגע אני מדליק תמחשב, הכל סבבה וכו'... אחרי כמה שעות ככה, אני קולט שהמחשב עובד איטייייי כמו לא יודע מה, אני בודק בביצועי מערכת במנהל המשימות, ואני רואה 90%-100% שהמעבד מנוצל, והעבודה שלי במחשב היא בסה"כ רק מסנג'ר אייסיקיו קצת פיירפוקס ברקע וזהוו... אני בטוח כמעט שאין וירוסים, כי הרצתי נוד 32 שלא מצא כלום, והרצתי קספרסקי שעכשיו אני איתו, וגם שום וירוס ! בדקתי עם AD AWARE , ועם SPYBOT תוכנות ריגול, גם שום דבר לא מצא, ואני כבר לא יודעעע מה הבעיה, יש למישהו מושג מה לעשות ? זה משגע אותי לעשות ריסט כל איזה שעתיים שלוש... אגב אני עם ויסטה 64 .

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום לכולם! לאחרונה השתמשתי בנגן FOOBAR2K עם סקין שכולל המון פלאגינים, אחד מהם הוא הצגת מילות השיר עם גלילה אוטומטית וסימון השורה הנוכחית בשיר... עכשיו, לאחר הפרמוט, אני מנסה להשאר עם כמה שפחות תוכנות צד-שלישי... עכשיו השתמשתי קצת ב WMP11 של ויסטה והבנתי ששכחתי כמה הוא גאוני ונוח(כמו כל ויסטה...) אבל אני חייב LYRICS ואין לי כוח כל הזמן לחפש באינטרנט... אני רוצה את זה מובנה בחלון של המדיה פלייר כמו LYRICS PLUGIN הבעיה שלו היא שאין לו גלילה אוטומטית וסימון השורה, זה פשוט מן דפדפן אינטרנט פשוט שכל הזמן מחפש לייריקס... חשבתי על MINILYRICS אז הורדתי אותו, אך יש לי בעיה קטנה בהתקנה... בהתקנה יש כמה תוכנות שאפשר להתקין בהן את הפלאגין כמו: WINAMP FOOBAR אך לא ראיתי שם מדיה פלייר.…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by cyberX,

אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by Zadu,

היי, אז קורה לי לפעמים שIE7 נסגר ואני מקבל הודעת שגיאה ואני רוצה לדעת למה זה קורה/איך לתקן. ההודעת שגיאה: The instruction at "0x7473c7d6" referenced memory at "0x00000062".The memory could not be "Read". Click on OK to terminate The program תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבעיה שהוזנחה בעבר (לא נימצא לה פיתרון) ,הבעיה היא שב-catalyst של ati אחרי שפותחים את המנעול של ה-overdrive אי אפשר לסגור אותו שוב. האם בכלל ניתן לסגור אותו שוב? (אולי ברגע שהוא נפתח הוא ביצע צריבה בחומרה ),ואם כן איך ?. הבעיה השנייה שלי היא שברגע שאני מריץ את התוכנה 3dmark אזי המחשב מבצע restart לעצמו (כל פעם מחדש) האם הבעיה הזו שייכת לעובדה שהותקן catalyst ואם כן או לא איך אפשר לתקן את הבעיה הנ"ל? הערות: 1. יש לי כרטיס מסך x1950pro . 2.המחשב שלי עושה לפעמים restart לעצמו בלי שום קשר לפעולה של תוכנות מסויימות. 3. הכי חשוב בבקשה אם תוכלו לתת תשובה ברורה ולא רק הפנייה לאתר זה או אחר . תודה מראש אלי טובול.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. אני מחפש תכנה שדומה פחות או יותר לפארטישן מג'יק מבחינת התפעול.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות previous version מישהו מכיר??? ועדיף חינמי......

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by oded6188,

איך אני מצליח להעיף את זה? אני משתמש ב AVG 8 Free תודה

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  17. היי אנשים! אני מצטער מראש אם אני נמצא במקום הלא נכון. (ניסיתי למצוא את הדבר שהכי קרוב לקטגוריית לימודים) בכל מקרה אני מעוניין בפרטים לגבי ההסמכות של סיסקו בנושא אבטחת מידע... אם מישהו מכיר או עשה קורסים כאלה...? המלצות וכו'...? מה אתם יכולים לספר על הדרישה של השוק? וכל דבר שקשור אני אשמח... המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה ששטח הכתיבה ב-Word יורחב כך שאני לא אצטרך לעבור מיד לדף השני אלא לכתוב על אותו דף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. אניח מנסה לצרוב UDF קובצ של 7 גיגה ולא מצליח *יכול להיות שבגלל שאני צורב מ HDD שנמצא על אותו IDE שהצורב נמצא ?* לוג : Windows User Windows Vista 6.0 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.2.1 Internal Version: 8, 3, 2, 1 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3520AW> Version: 3.07 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <AG0146Q MKK480T >Version: 1.01 - HA 1 TA 1 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : AG0146Q MKK480T 1.01 ax832gqn Port 6 ID 0 DMA: Off === CDRom-Device-Map === _NEC DVD_RW ND…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי את התוכנה FOLDER LOCK על המחשב, כדי לשמור מספר מסמכים חשובים מאוד (ביניהם קובץ עם הסיסמאות שלי). מההתקנה לעולם לא נתקלתי בבעיה בפתיחת הקבצים בעזרת התוכנה - אולם היום, מסיבה שאינה ברורה לי, לא הצלחתי להיכנס לאף קובץ ששמור בתיקייה הנעולה. הבעיה היא שכל הקבצים מופיעים, כשהשם שלהם מתהפך ואליו מתווספת המחרוזת הבאה "s~#vlf.". בנוסף לכך, לא ניתן לפתוח את הקבצים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש, בן

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by thejinji,

קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. כל Realtek AC97 זה דריבר אחד או שיש כמה סוגים של Realtek AC97 ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים