תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה מומלצת וגיבוי תיקיות וקבצים. למשל אם אני מוסיף קבצים לתיקיה מסוימת אז התוכנה תזהה את השינוי בקבצים ותעדכן את התיקיה שעברה שינוי בדיסק הנייד. תודה לכל העוזרים והעוזרות, עומר
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
סיגנל שנכנס לכניסת LINE ן MIC למרות שמוקלט , לא נשמע ברמקול. הפקדים של ה LINE וה MIC ב CONTROL PANEL לא זמינים (אי אפשר לשנות עצמה)
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני צריך משהו עם הרבה אפשריות ושלא ינצל יותר מדי מכוחו של המעבד!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני רושם כאן בקשה לעזרה רק בגלל שאני כבר נואש לגמרי. לפני כמה ימים נכנסתי לאינטרנט לאתר מסוים והוא לא נכנס לי, חשבתי שזה בעיה באתר אבל אחרי שהיו עוד הרבה אתרים שקשורים לJava שגם הם לא פעלו לי כולל משחקי Java כמו Pogo.com , וגם האתר igoogle.com דורש java כנראה ובגלל זה הוא לא פועל כראוי ( אני לא יכול להזיז את הריבועים ממקום למקום). אז הבנתי שהבעיה היא אצלי. הקטע שזה לא רק באינטרנט, גם ב-ICQ למשל מישהו רוצה לשלוח לי קובץ, אז אני לא רואה כלום בהודעה, אני לא רואה שום בקשה ל Accept כאילו שלא שלחו לי כלום אבל בעצם כן שלחו. ניסיתי לעשות הרבה דברים בנידון ובגלל זה רשמתי בהתחלה שאני התייאשתי כבר לגמרי. ניסיתי להיכנס לאתר Java.com ולהתקין מחדש את Java, והקטע שכשאני לוחץ על Ve…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. העניין הוא כזה: יש לי מנינ דיסק של סוני MZ-S1 אני משתמש בתוכנה OPEN MG שקיבלתי עם המכשיר, וגם דרייבירם קיבלתי. הכל עבד כמו שצריך עד אתמול. אתמול קניתי חבילת דיסקים חדשה, ואחרי כחודש שלא נגעתי בתוכנה, ניסיתי להעתיק שירים מהמחשב למכשיר. כשהוא התחיל להעביר את השירים אחרי כמה שניות, הופיע המסך הכחול המפורסם של וינדוס. (XP PRO) ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר זה רק הרס! עכשיו היא לא עולה בכלל היא מודיע על איזה שהי בעיה ויש אפשרות לOK ניסיתי גם למחוק את הדרייבר, דרך הDEVICE MANAGER אבל רק חשבתי שמחקתי. אחרי שכביכול מחקתי, ניסיתי שוב לחבר את המכשיר והוא הופיע לי כאילו הדרייברים מותקנים. עוד דבר, ישנה עוד תוכנה שמגיע עם המכשיר, כשניסיתי להפעי…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת סרטי וידאו שהיא בחינם תודה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי עדכון לפלאש בגלל ביקור באתר שטען שהפלאש לא מעודכן. העדכון היה לגרסא 11.4.402.278 מגרסא מוקדמת יותר. מאז העדכון שמתי לב לשינויים הבאים: 1. כל פעם שמוצג פלאש פועלים ברקע שני תהליכים של פלאש. 2. כשכמה סרטי פלאש מופעלים הם מקרטעים. 3. ביוטיוב חלק מהסרטונים מוצגים כ- HTML5 וחלק כפלאש. הדברים האלה קורים רק בפיירפוקס (זה הדפדפן שאני משתמש בו והוא מעודכן) לפני העדכון הכל פעל חלק וכל הסרטונים ביוטיוב הוצגו כפלאש. ניסיתי להסיר את פלאש ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה / יש רעיון מה לעשות? אני מעדיף שהסרה והתקנה מחדש של פיירפוקס תהיה האפשרות האחרונה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט 2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו 3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם? אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה הזאת.דגםWEBCAM. 1.3.MP
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני משתמש בקאזה לייט ואני לא מצליח להתחבר... אני כמעט בטוח שזה קשור בפתיחת פורטים רק שאני לא יודע איזה פורט ואיך לפתוח אותו אצלי בראוטר הראוטר שאני משתמש בו הוא של 2WIRE דגם 1800HG
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון. אם לא, מתנצל מראש. המחשב שלי מתואר במפרט בצד ימין. יש לי שני כרטיסי רשת: 1. O/B שמחובר למחשב אחר ברשת. 2. PCI של realtek אשר מחובר למודם של הוט ודרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא כניסה אוטומטית ל-standby mode. כלומר, כאשר אני מקנפג את המחשב להיכנס למצב standby לאחר Idle של זמן מסוים. זה לא עובד, למרות ש-standby רגיל כן עובד. ניסיתי לדבג במשך זמן רב את הבעיה, ביטלתי תוכנות ברקע, ניתקתי רשתות וכו'. התוצאה שהגעתי אליה: החיבור לאינטרנט דרך ה-PCI של realtek הוא זה שמונע מהמחשב להיכנס ל-standby. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט (גם אם החיבור למודם enabled) - המחשב עובר לבד ל-standby. כאשר אני מחובר לאינטרנט, הוא לא עובר. עדכנתי דרייברים של realtek, …
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אם למישהו יש המלצות לאיזה תוכנת צריבה לווינדוס Vista SP1 x64 אז שיתן שם של תוכנה שתומכת תודה.
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך Radeon X1950XT דרייברים מעודכנים (ניסיתי גם להתקין מחדש) DX מעודכן. כשאני נכנס למשחק לא משנה איזה שהרזולוציה שלו גבוהה יותר משל שולחן העבודה, המסך שלי נדלק ונכבה הרבה פעמים ובסוך יוצא בכלל מהמשחק בלי שום הודעת שגיאה. הוא לא מצליח לשנות את הרזולוציה מ 1024x768 (הרזולוציה של שולחן העבודה). אחרי שאני עושה ריסט הבעיה נפתרת לכמה שעות. כאשר אני מצליח להיכנס למשחק והרזולוציה כן משתנה, כשאני ממזער את המשחק הוא לא משנה את הרזולוציה חזרה ל 1024x768. כשאני מנסה לשנות ידנית הוא אומר לי שאני חייב לעשות ריסטרט למחשב כדי שזה ייכנס לתוקף (מה שאף פעם זה לא אמר). אני לא יודע מה לעשות כבר. ושאלה קטנה לא קשורה אבל אם כבר: איך אני מפעיל בביוס את ההגדרות המתקדמות? ב GA-965P-S3.. CTRL…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
העם מישהוא מכיר תוכנה כזאת שכשאני בדוס אני יכול ולהדפיס את הדף. תודה לעונים. ועם יש אפשרות להדפיס את הביוס?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הי אני לא לגמרי בטוח שזה המקום - אבל לקרובת משפחה שלי יש בעיה ואני אמור לעזור לה - בתור אחראי המחשוב המשפחתי.. היא נמצאת בעיצומו של פרוייקט גדול ב Pinnacle Studio שבו היא השקיע עשרות (אם לא מאות שעות עבודה..) , הבעיה היא שהיא החליטה "לעשות סדר" ותוך כדי הפרוייקט שעדיין לא מרונדר היא שינתה את מיקומי הקבצים שעליו מבוסס הפרוייקט וכצפוי הם נעלמו מהטיים ליין , מדובר כנראה על כמות מאוד גדולה של קבצי וידאו ומעט קול שזה( פחות בעיה) השאלה האם יש דרך להשיב את המצב לקדמותו בצורה כלשהי ? המערכת היא WIN7 64BIT (ומפרט מאוד חזק..) לא בוצע אימאג לקשיח או גיבוי לפרוייקט עצמו (לחומרי הגלם יש גיבוי חיצוני) - שגיאה שלי שלא לחצתי עליה לבצע אימאג של הקשיח בצורה סדירה כנראה.. אשמח מאוד אם למישה…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
בבקשה תכתבו לי את מה שאתם מכירים כי מה שאני מצאתי זה לא משהו
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה הדגם של המצלמה Sony® Visual Communication Camera VGP-VCC6 הורדתי מהאתר של סוני את הדרייבר האחרון שיש (מערכת ההפעלה היא XP) וזה לא עזר! המצלמה והכול במחשב עובדים מצויין .. רק שמכבים את המחשב הוא ניתקע במסך הסופי של שניה ליפני שהוא אמור לכבות! וזה לא בעיה במחשב עצמו בוודאות וגם לא בעיה של המערכת (וירוסים וכו) כי בדקתי גם אחרי התקנה של XP נקי ללא כלום ורק התקנה של המצלמה ועדיין הבעיה קיימת. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחברות לsteam הכול היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב ואני לא מצליח להתחבר ניסיתי להתחבר כלום לא עובד! בבקשה תעזרו לי למצוא פיתרון לבעיה אני מתחנן! זה מה שזה מראה לי! בבקשה אני צריך עזרה מכולם או תגידו לי איזה חנויות או אנשי מקצוע יכולים לעזור לי בזה אני מתחרפן! מי שיכול לעזור לי אני אשלח תמונה של מה שזה מראה לי כי זה לא נותן לי להצמיד לפה מוזר..
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לעצב פלאייר למסיבה בפוטושופ, אני לא יודע מה המידות של פלאייר כזה.. ואיך לכוון את הרזולוציה והסוג צבעים להדפסה.. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-