עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotamoo,

בעיה קצת מוזרה... היה לי צורב DVD ישן של LG שעשה המון בעיות. באיזשהו שלב הוא פשוט נעלם מהתצוגה ב"מחשב שלי" ולא הגיב כשהכנסתי דיסקים. יש לציין שתוכנות כמו EVEREST וכן הביוס זיהו אותו בלי בעיה. החלטתי שבכל מקרה הגיע הזמן להחליף צורב, קניתי חדש ו.... אותה בעיה יש לציין שהצורב מחובר ב-IDE רגיל לבד (MASTER). מלבדו אין עוד חיבור IDE, כך שיכול להיות שהחיבור דפוק (החלפתי כבל) אבל אם כך מדוע המחשב מזהה את הצורב? אשמח לתשובות, אני די חסר אונים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  2. שלום לכם, האם יש לכם פה תוכנה כלשהי להחלפת אייפי? או תוכנה יותר טובה כאשר נכנסת ללינק מסוים שאני רוצה כמה פעמים שאני רוצה? {כמובן באייפי אחר} אני צריך את זה בשביל להכנס ללינק מסוים כמה פעמים שאני רוצה יענו, מקווה שהבנתם אותי.. תודה מראש (: פורום סוס אגב.. אהבתי..

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. שלום פורום תוכנות גרפיות אני מחר מתחיל קורס השתלמות שלא ממש קשור למחשב אבל קשור לתוכנות גרפיות מקצועיות ועל כן יש לי כמה שאלות. הקורס הוא מפעיל כוון CNC בבית ספר להנדסאים בטכניון (לא ממש גרנדיוזי כמו שנשמע) ואני מניסיון של חברים יודע שסולידוורקס וסימטרון הן יחסית מובילות בשוק.אולם היום דיברתי עם הרכז שלי ואני הולך ללמוד תוכנה שכלל לא מוכרת לי (לא ממש משנה כי אני לא ממש בתחום ואם זאת את השתים הראשונות אני יחסית מכיר בשם ) שם התוכנה הוא inventor שאלתי היא כזו האם התוכנה הזו אכן טובה לשימוש בתעשיה והאם היא אכן כמו שתי הראשונות?? הפקידת השמה שהפנתה אותי לקורס הזה אמרה שהוא נבנה לפי דרישת התעשיה אולם אני מעדיף דעה של חברי\מנהלי פורום ולא פקידה שיש לה אינטרס סמוי.אשמח מאד לי…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  4. רציתי לדעת איזו תוכנה אתם משתמשים כדי לקרוא POSTSCRIPT (אם בכלל).... אני לא מרוצה מה GHOST SCRIPT, וה ADOBE DISTILLER לפעמים לא מצליח להמיר לי את קבצי ה PS ל PDF (זה קרה למישהו פה גם ?).

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by jambo,

התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. Started by kinduv,

שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  7. אני צריך מישהו שמבין באויד ומוכן להדריך אותי טלפונית מחר בבוקר בערך בי10 ל2 ככה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by benor,

יש לי ווינדוס אקספי ואני לא רואה שיש לי נטמיטינג! איפה הוא??????

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. אם זה כבר פורום גרפיקה אז אני מקווה שציור נכנס לפה (הכוונה לציור אם עפרון על נייר) מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by Trol,

האם יש דרך לבדוק את מצבו של הדיסק הקשיח? הדיסק הקשיח שלי נמצא אצלי די הרבה זמן, ומופיעות אצלי בעיות רבות במחשב, חלק המליצו לי להחליפו אבל אני לא יודע אם זה באמת הסיבה. בכל מקרה, אני רוצה לדעת מה מצבו, כי אני יודע שיכול להיות שבדיסק הקשיח יש סקטורים פגומים שנוצרים כתוצאה מלחות ואבק, אבל אין לי מושג איך לבדוק... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by Amir867,

איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by alonf29,

אני רוצה למחוק מהספרית מוזיקה את כל האלבומים והשירים שמופיעים שם. איך ניתן לעשות זאת? *ניסיתי להוריד את התיקיה מה"ניהול ספרייה" וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  13. אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .

14. Started by miclando,

שלום היום במהלך הורדת תוכנה המתנה הזאת worm win32 netbooster נפלה עליה. נכון להרגע המחשב כמעט מושבת... אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה איך הוא הצליח להסיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. מחשב חדש עם XP. מותקנים הנגנים media player , ROXIO creator 2010(cineplayer) אין בעייה לנגן סרט מDVD. כשאני מנסה להריץ סרט AVI בפורמט DIVX הנגן של ROXIO מודיע לי שהוא לא מזהה את הפורמט. הנגן מדיה פלייר מנגן רק את פס הקול. זה נראה שחסרים קודקים. אבל האם הם לא מותקנים אטוטמאטית עם הנגנים? האם יש קשר לכך שהתקנתי VLC ואח"כ הסרתי אותו? האם יש קשר לכך שהתקנתי דרייבר למצלמת אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by tialk,

יש לי מערכת חזקה אם פנטיום 2.4/512/800 בidle צריכת מהמעבדים הווירטואלים קרובה ל אפס אך ברגע שאני מאפשר את בבילון כלומר שרק ישב בפנל למטה ויחכה לשימוש, אחד מהמעבדים הוורטואלים מתחיל לעבוד ב 50% כש babylon.exe צורך ממנו 50% ואגב כך גם מתחילה לעלות הטמפרטורה . איך כיצד ולמה???

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. אם למישהו יש המלצות לאיזה תוכנת צריבה לווינדוס Vista SP1 x64 אז שיתן שם של תוכנה שתומכת תודה.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ 7 ואני דיי NOOB בפוטושופ ורציתי לדעת באיזה פילטר אני אמור להשתמש על מנת לקבל מן אפקט כזה של... כמו פאזל כזה, שכל התמונה הופכת לתבליט של פאזל ואפשר לעשות כל מיני צורות כמו פאזל, משולשים, ריבועים וכל מיני... מישהו יודע למה אני מתכוון? אה ואם משהו מהשאלה לא ברורה או לא הבנתם משהו קטן תגידו לי... תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  20. תוכלו להמליץ לי בבקשה על תוכנות שבעזרתן ניתן לבדוק את תצורת המחשב?.. יש לי מחשב חדש ואני לא רוצה לקחת שו סיכונים בעניין..

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. יש לי כרטיס טלוויזיה ועד היום הקלטתי דרך תוכנה ממש נוחה ופשוטה - InterVideo WinDVR 3. לא יודע מה קרה, פתאום שאני מפעיל את התוכנה ולוחץ על הכפתור של ההקלטה - זה רושם לי הודעה שהתוכנית הולכת להיסגר.. וככה אלפי ניסיונות (לא מגזים) ופשוט סוגר וסוגר.. וזה עבד עד תחילת השבוע. לא ביצעתי שום שינוי במחשב, לא התקנתי משהו חדש.. פשוט הכל כרגיל ושגרתי. מחקתי את התוכנה לגמרי מהמחשב והתקנתי מחדש ועדיין זה לא עזר. ובנוסף בהמשך השבוע היו פעמים שלחצתי על שיר בתוך הרשימה שלי ב-Winamp וזה גם היה כותב לי התוכנית הולכת להיסגר.. ופשוט עכשיו שאני חושב על זה - זה קצת מוזר והזוי שפתאום... מה עליי לעשות...? Windows 7 Ultimate 64 Bit, הגירסא חוקית לגמרי לא פרוצה, רצה אצלי כבר כמה חודשים טובים ופתאום…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by The-Magician,

brd.dll is missing! what the hell are u trying to do? איזה קובץ זה? בחיים לא נתקלתי בזה...

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה חופשית שמגנה על המחשב מפני פריצות למחשב ??? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  24. זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

אהלן. אני עוזר מאמן בג'יו ג'יטסו, והמאמן שלי רוצה ליצור אתר. מאחר וכבר המון שנים לא עשיתי משהו כזה, חשבתי לקבל פה טיפה עזרה. הכנתי איזה דוגמא של הדרישות מהאתר. (משמע, תפריט) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור בעיצוב מושך את העין ולתת רעיונות. את כל התוכן הממשי אני אוסיף לבד לאחר ש"השלד" יהיה בנוי. אם תוכלו ליצור תמונת מסך של העיצוב ולהעלות לפה אז ככה יהיה לי הכי קל להראות את זה למאמן שלי. כמו שעשו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127569.0 תרגישו חופשי לשחק עם העיצוב והצבעים כמה שאתם יכולים, האתר אמור להיות קטנטן אבל מושך את העין. החלק החשוב ביותר הוא שאני אוכל להכניס את התוכן בקלות יחסית לבד. עוד אפשרות חשובה זה ליצור תפריט דינאמי (כמו שיש היום) בשבי…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים