עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by spike_staff,

שלום לכולם! בזמן אחרון שמתי לב שכאשר אני מפעיל MP3 או סרט כלשהו דרך WMP 12 התוכנה ישר מתחילה לתחון את המעבד ומגיע ל100%. מחקתי את כל הקודקים שהיו לי והתקנתי שוב את KLITE האחרון אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. אני משתמש ב WIN 8 64 BIT ומחשב כמו שרשום במפרט. אשמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. Started by gameri,

האם יש דבר כזה תוכנת עריכה שבה אני מצלם סרט (מפעיל מצלמה ) והמחשב במקום להציג אותי הוא מציג בן אדם אחר (אמיתי או מצוייר ) וככה אני עושה תנועות למצלמה והאנימציה זזה כמובן שגם ניתן להוסיף חפצים דוגמה אני יכול לקחת מקל ובמסך יוצג חרב לדוגמה ואז יש לי יכולת לייצר סרט שלם או אפילו משחק מחשב שכל האנימציות זה שחקן יחיד זה אני שואל כמובן אם זה משהו שקיים למישתמש הביתי ולא רק באולפן קולנוע אני שואל לידע כללי

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by yostal,

אני לא יכול להפעיל תוכנות אני מקבל את ההודעה הבאה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Genom_g,

האם בגלל ששפת האם שלי היא אנגלית זה יתן לי יתרון ללמוד אותה יותר מהר כי היא באנגלית או שזה לא קשור?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי והבעיה היא כזאת: אין לי מושג איך... או למה זה עושה את זה... הוא פיתאום לא רוצה לפתוח שום תיקיה או... שנגיד אני לוחץ על Start הוא פותח לי משם רק שלוש דברים והדברים מגיבים אחרי שנגיד אני סוגר איזה תיקיה אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב עד לזה שאני עושה ריסט וכרגיל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב... וזה לא רק זה... יש עוד כל מני תופעות מוזרות כמו שתיארתי... * עשיתי סריקת ווירוסים עם האנטי ווירוס Symantec Norton Antivirus Corporate v10.1.0.238 וזה לא זיהה כלום... * זה לא נראה לי הגירסא של הווינדווס מסיבה שתמיד הייתי משתמש בה ופיתאום זה הופיעה.. בבקשה משהו יכול להגיד לי מה זה התופע הזאתי??? אולי זה חוסר בזיכרון??? (למרות שיש 1GB) או שזה יכול להיות Internet…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by skywalker13,

שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  8. החלטתי לעשות גיבוי מחיצה עם נורטון גוסט, כדרכי מדי פעם, והתברר לי שדיסקט האתחול שהייתי משתמש בו לכניסה לדוס נעלם לו. היתה עליו תוכנת אתחול שאיני זוכר את שמה שנתנה לי מעין ממשק גרפי עם אפשרויות שונות לטיפול במערכת. היא גם אפשרה לי גישה למחיצות NTFS מה שחיוני לי לצורך הגבוי שכן את המחיצה המגובה אני רוצה לשמור כקובץ GHOST במחיצת NTFS. למישהו יש או מכיר את התוכנה המדוברת? אני זקוק רק לשם ואמצא אותה שוב. ד"א, זו לא היתה תוכנה שהיתה חלק מאפליקציה גדולה יותר, כפי שאני זוכר, אלא תוכנה עצמאית שמריצים והיא התקינה את הקבצים הנחוצים על הפלופי. כל גודלה, אני מניח, כמגה וחצי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  9. יש לי משחק ספידרמן 3 ןהוא לא נככנס לי עליו כאילו הוא נכנס ויש מסך שחור ויש קולות והכול אבל זה לא מראה לי ניראה לי אני צריך דרייברים יש לי כרטיס מסך דיי דפוק נבידיה ג'פורס 5200 תביאו לי לינק מדויק של הורדה לא אתר תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by oz12,

בעיה כשאני מחבה את המחשב יש כזה צליל של error וזה DWWIN.exe מה אני יכול לעשות הבנתי שהדבר הזה קשור למיקרוסופט אבל זה עושה לי errorכשני מחבה את המחשב עזרה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by ofer1928,

כאשר אני מייבא קובץ מוכן אז בערך כל דקה שוקלת 20MB. יש דרך להקטין את הגודל של הקובץ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. Started by amit22,

מה הwindos הכי מהיר אני שואל את זה כי היה לי xp והוא נימחק ולא היה לי את הקוד אז אבא שלי התקין windos 2000 והוא ניראה לי איטי יותר

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  13. Started by hagay21,

מחפש תוכנת כיווץ מעולה מישהוא מכיר? חוצ מwinrar winzip או דומות להן משהוא רציני

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by Dr.Drek,

אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Jack_g,

יש לי בעיה מאוד מוזרה כשאני ממפה כונן כל שהוא עם daemontools אז אני לא מצליח להקליט ממנו תמיד אישהו קובץ כאילו זו מדיה פגומה הוא מודיע אל הודעת שגיא: Data error(cyclic redundancy check). וזה מונע ממני לעשות התקנות של תוכנות משחקים וכו'. מה ניתן לעשות. בבקשה תעזרו. תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  16. יש לי נייר מדבקות לדיסקים כזה מיוחד, הורדתי מהאינטרנט את התווית להדפסה, ואת התוכנה CoverXP אני לא יודע מה לעשות כדי שאותו JPG עם התווית שהורדתי יצא על הדף המיוחד, ואני לא מבין איך זה שהוא ידפיס בדיוק בדיוק על העיגול בדף מה הוא אמור לנחש? מישהו יכול ללכת איתי שלב אחרי שלב מה לתכנת בהגדרות וכאלה של תוכנות מסויימות? תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה להוסיף תרגום לסרט אבל שלא תוריד את האיכות תוכנה כמו BSPlayer רק שתדביק אותו לתמיד

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by Amir867,

איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by massinvallus,

תודה מראש

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  20. אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש

22. Started by INFERNO,

כמה קיבלתם? אני יתחיל קיבלתי 1160 המחשב שלי דיי עייף.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. שלום, בידי מחשב חדש לגמרי, עם XP SP3 חוקי לחלוטין אני מנסה לצפות בוידאו דרך המדיה פלייר 11 בפורמט avi קובץ הוידאו חוקי, עשיתי validation למדיה פלייר, וראיתי את הקובץ באופן תקין על גבי מחשב אחר. למרות הכל המדיה פלייר מציג את הקובץ כקובץ אודיו בלבד למרות שבתיקייה שלו הוא מוצג כקובץ וידאו האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים