עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון. אם לא, מתנצל מראש. המחשב שלי מתואר במפרט בצד ימין. יש לי שני כרטיסי רשת: 1. O/B שמחובר למחשב אחר ברשת. 2. PCI של realtek אשר מחובר למודם של הוט ודרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא כניסה אוטומטית ל-standby mode. כלומר, כאשר אני מקנפג את המחשב להיכנס למצב standby לאחר Idle של זמן מסוים. זה לא עובד, למרות ש-standby רגיל כן עובד. ניסיתי לדבג במשך זמן רב את הבעיה, ביטלתי תוכנות ברקע, ניתקתי רשתות וכו'. התוצאה שהגעתי אליה: החיבור לאינטרנט דרך ה-PCI של realtek הוא זה שמונע מהמחשב להיכנס ל-standby. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט (גם אם החיבור למודם enabled) - המחשב עובר לבד ל-standby. כאשר אני מחובר לאינטרנט, הוא לא עובר. עדכנתי דרייברים של realtek, …

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by stalbetman,

שלום רב, אני הורדתי גירסא מתקדמת של מסנג'ר 6.2 ואני רוצה שהווינדוס מסנג'ר יפסיק לעלות לי בזמן עליית הווינדוס, מכיוון שאני מתחבר אז הוא ישר נפתח גם כשאיני רוצה. הורדתי את ה-v בכלים ועדפות של המסנג'ר, וגם נכנסתי ל- msconfig ->startup ושם גם הורדתי את ה-v של המסנג'ר, אבל זה עדיין פועל בזמן עליית הווינדוס וההתחברות לאינטרנט... כיצד אני מפסיק זאת? איזה עוד דרכים יש להפסקת עלייתו של המסנג'ר בזמן ההתחברות לאינטרנט והכניסה לווינדוס..?? תודה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by ybe,

בימים האחרונים התחילו המשחקים במחשב שלי לקרטע, כלומר המשחקים(למשל:generals) עובדים בקצב של 1פריים בשניה(ואפילו פחות) עד פריימים בודדים בשניה. ניסיתי להריץ 3d mark 2001se אבל קיבלתי הודעת שגיאה שיש בעיה בדרייברים ושהתוכנה זקוקה לdirectx 8.1 ומעלה. הורדתי והתקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר של nvidia 56.72 אבל ללא הואיל. במחשב שלי מותקן win xp pro כולל sp1 וכמו כן מותקן direct x האחרון(נכנסתי לאתר העדכונים של microsoft) ואין צורך בעדכונים לwindows. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית לשחזור קבצי NTFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by moshen1169,

יש סרטים מסוימים שאני רואה בפורמט די וקס ואחרי כמה שניות התוכנה נסגרת מעצמה אין לי וירוסים והורדתי את הגירסה האחרונה של klite codec האחרונה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by Artista,

אחרי הרבה זמן.. לוגו לפורטל ספורט (טאצ'דאון): http://artista67.deviantart.com/art/touchdown-130950079 עיצוב אתר אחסון: http://artista67.deviantart.com/art/SprintServ-131220137

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by inconceivable,

החלטתי לשחזר את ה PC לאימג ששמרתי בעבר בעזרת Ghost 2003 (לא דיסקט). לאחר ה-Restart הראשון הוא עולה עם שגיאה Error loading operating system יש לי שני הארד דיסקים. בכל אחד שני partitions הגיבוי יושב לי על אותו כונן של מערכת ההפעלה ב-partition אחר. אני יכול לעלות דרך ה-CDROM אבל אין לי משם גישה לשום כונן אחר. לדעתי מה שקרה, קשור לזה שהNorton Ghost יצר Partition נוסף כדי לעלות משם את האפליקציה שלו איך פותרים את זה? ??? Pentium 4, XP SP2

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by parker8,

אני חייב לדעת... תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by Friend,

שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by laviko1,

איפה אפשר להוריד בחינם?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by גיל בייטס,

בתור נגן גיטרה חובב ובעל מחשב נייד עם כרטיס קול אונבורד האפשרויות הקלטה שלי לא משהו, הבנתי שהתוכנה הכי מתקדמת שעדיין תתאים למחשב שלי היא cool edit pro או בקיצור cep. קראתי לפחות 10 מדריכים על התוכנה ובשום מקום לא מצאתי פתרון לבעיה: לא נראה לי שהתוכנה מקליטה את הגיטרה שלי בכלל, לפי המדריכים אני עושה הכל נכון כך שלא ברור לי מה מקור הבעיה. לפני זה השתמשתי ב -guitar rig והתוכנה הקליטה אבל היא לא התאימה לכרטיס הקול ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בחיבורים של הגיטרה למחשב. האם יש כאן מישהו שמשתמש או מכיר את ה-cep ויכול לייעץ לי בנושא? רבה התודה.

12. חזרתי לא מזמן מחו"ל ואני רוצה לפתח את התמונות הכי טובות, הבעיה שיש המון... אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לדפדף בתמונות במסך מלא ועל ידי הקשת כפתור להכניס את התמונה לתקייה אחרת או משהו בסגנון אשמח אם תשתפו... בתודה מראש, יניב.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by icebreak,

http://www.tutorialized.com/

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  15. כבר זמן מה אני לא מצליח לראות קטעי וידאו בוואלה, SPORT5, YNET וכו' איך מתקנים את המצב?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  16. ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by אופק1,

אני די מתוסכל... הורדתי את הגירסה החינמית האחרונה שלו (כמובן, רק מהסיבה שאמורים להיות לו עידכונים חינמיים) והוא לא יכול להוריד עידכונים!!!! אם מישהו מכיר את הבעיה הזו אצלם אני אשמח אם הוא יודיע לי מה הפיתרון... "...incomplete...the update server could not..." תודה אופק

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  18. התוכנה הכי טובה ופשוטה שיש לדעתכם. אני רוצה לשחק עם האודיו, להכניס אפקטים והכוונה העיקרית היא לחבר חלקים של קבצי MP3 ביחד, ליצור מיקסים.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  19. Started by OutRaGe,

היי חבר ביקש ממני עזרה בלהעתיק קטע טקסט מ-PDF הבעיה שזה מוגן..(כלומר שאני מנסה להעתיק עם Foxit הוא לא נותן בכלל את הכלי העתקה) איך אפשר לעקוף את ההגנה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. אהלן, יש לי סוגיה קטנה, קבצים סרוקים אפשר להפוך ל PDF בעזרת התוכנה PRIMOPDF שיש לי ללא בעיה. קובץ WORD/EXCEL אפשר להפוך גם הם לPDF בעזרת תוכנה זו. אבל עשיתי עבודה, שמורכבת גם מקבצי WORD וגם מקבצים סרוקים (כמו תמונה image) וכשאני מנסה להפוך את שניהם יחד לקובץ PDF אחד, הוא לא נותן לי אלא מדפיס את הקובץ WORD ואת השאר הופך לPDF. איך עושים את שניהם יחד לקובץ PDF אחד שעלי לשלוח למרצה במייל? תודה!

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  21. Started by m1ke,

יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by royk50,

טוב ננסה בעיברית כי ללילדים פה יש קשיים נתן להמהיר את ההורדות מסרברים ציבוריים ע"י שמוש ברשימות של כתובות "מורעלות" זה די אלמנטרי לא מזמן שחקתי עם הגדרות מתקדמות שלutorrent וראיתי את האופציה הבאה: utorrent/preferences/advanced/ipfilter.enable ON מדובר בקובץ הנמצא בדרך כלל ב: c:\Documents and Settings\USER_NAME\Application Data\utorrent\ipfilter.dat הקובץ במקור מכיל כלום ע"י שמוש בתוכנת blocklist manager נתן ליצר רשימה מאוד מרשימה של כתובות מורעלות מזויפות וכו ואם טיפ טיפה רצון אפשר ליצר אתה קובץ ש utorrent קורא בשמחה תחת(options/IPfilter/emule/donk) מה היתרון על שמוש בתוכנות כמו protowall ,PG2 או פשוט בקבצי HOSTS ? לדעתי היתרון הוא ש utorrent מראש לא מנסה …

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by Sake,

הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  24. שלום. העניין הוא כזה: יש לי מנינ דיסק של סוני MZ-S1 אני משתמש בתוכנה OPEN MG שקיבלתי עם המכשיר, וגם דרייבירם קיבלתי. הכל עבד כמו שצריך עד אתמול. אתמול קניתי חבילת דיסקים חדשה, ואחרי כחודש שלא נגעתי בתוכנה, ניסיתי להעתיק שירים מהמחשב למכשיר. כשהוא התחיל להעביר את השירים אחרי כמה שניות, הופיע המסך הכחול המפורסם של וינדוס. (XP PRO) ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר זה רק הרס! עכשיו היא לא עולה בכלל היא מודיע על איזה שהי בעיה ויש אפשרות לOK ניסיתי גם למחוק את הדרייבר, דרך הDEVICE MANAGER אבל רק חשבתי שמחקתי. אחרי שכביכול מחקתי, ניסיתי שוב לחבר את המכשיר והוא הופיע לי כאילו הדרייברים מותקנים. עוד דבר, ישנה עוד תוכנה שמגיע עם המכשיר, כשניסיתי להפעי…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  25. Started by nimrodim,

I'm looking for a decent, simple dvd authering program which has the following features: 1. Real time preview of the project. 2. Will accept AC3 files. 3. Subtitle support. 4. Import chapters or assign chapters every certain time length automatically. Before anybody jumps and says DVD Maestro - i have been using it for years - but i have lost real time preview - and don't feel like installing my system all over again due to some unkown incompatibility. I have tried DVDLabPro - but it has no real time preview that i know of. I have tried sonic dvd producer 5 - but can't find any way of importing chapters. Any suggestions?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים