עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by chipopo,

שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב - והמטרה שלי היא שהמחשב ישמש גם את הוריי שמאוד מסתדרים עם הYES MAX - ולכן החלטתי להתקין תוכנה שתגרום לו להרגיש כמו ממיר דיגיטלי. מצאתי תוכנה נחמדה מאוד בשם "MediaPortal" - מבחינת ממשק היא ממש יפה ונוחה - וחינמית ! אבל לוקח לה הרבה זמן לעלות והנגן המובנה לא תומך בתרגום הייתי שמח אם למישהו יש המלצה לתוכנה עבור HTPC בתשלום או חינמית - שתהיה קלילה , תומכת כמובן בתרגום , שימוש בAC3FILTER , הצגת תמונות והשמעת מוזיקה. ואם יש פיצ'רים נוספים כמו מזג האויר וYOUTUBE זה יהיה נהדר (ושימוש בשלט). המלצות ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Goat17,

שלום לכולם! הבוס שלי בעבודה רוצה למנוע מהפקידות לגלוש באינטרנט חוץ מלמספר אתרים שקשורים בעבודה.. ממה שאני זוכר מלימודי הMCITP שלי ניתן לעשות את זה באמצעות שרת פרוקסי שישב בין המחשבים של הפקידות לראוטר - רק שאני לא בדיוק זוכר איך.. יש לנו שרת WINDOWS SBS 2003 בעבודה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אודה לו.. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  6. Started by razabc,

שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. Started by House M.D.,

היי. האם אי מחיקת היסטוריה בכרום לאורך זמן (חצי שנה) יכולה להשפיע לרעה על הביצועים של הדפדפן? אני חושב כך מכיוון שכאשר אני מקליד כתובת של אתר מסוים בשורת הכתובת, זה משלים לי את הכתובת לפי אתרים שביקרתי בהם בעבר, גם אם האתר הזה לא בסימניות שלי, זאת אומרת שזה כנראה מתבסס על ההיסטוריה. וככל שיש יותר היסטוריה, זה לא יכול להשפיע על המנגנון הזה והגלישה בכללי? תודה.

9. שלום לכולם! לאחרונה התחלתי לעסוק בכתיבת ספרי מתמטיקה ולצורך כך אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לצייר פונקציות שיהיו גם נוחות אח"כ להעתקה לWORD. חיפשתי ברשת כמה תוכנות אך אף אחת לא באמת ענתה על הדרישות שלי.. כמו שאתם יודעים בספרים התרשימים הם סכמתיים, כלומר משקפים רק את הרעיון ולא את הערכים המספריים באמת- וזה מה שאני מחפש. אם אתם מכירים כאלו תוכנות שגם אפשר לצייר עליהן ישרים של OR ו AND זה גם יעזור. ואני זקוק גם להמלצות לתוכנה פשוטה וטובה לשרטוטים גאומטרים וגם תלת מימדיים. תודה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by TheFly,

לפני כמה ימים התקנתי עדכון לפלאש בגלל ביקור באתר שטען שהפלאש לא מעודכן. העדכון היה לגרסא 11.4.402.278 מגרסא מוקדמת יותר. מאז העדכון שמתי לב לשינויים הבאים: 1. כל פעם שמוצג פלאש פועלים ברקע שני תהליכים של פלאש. 2. כשכמה סרטי פלאש מופעלים הם מקרטעים. 3. ביוטיוב חלק מהסרטונים מוצגים כ- HTML5 וחלק כפלאש. הדברים האלה קורים רק בפיירפוקס (זה הדפדפן שאני משתמש בו והוא מעודכן) לפני העדכון הכל פעל חלק וכל הסרטונים ביוטיוב הוצגו כפלאש. ניסיתי להסיר את פלאש ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה / יש רעיון מה לעשות? אני מעדיף שהסרה והתקנה מחדש של פיירפוקס תהיה האפשרות האחרונה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by גיל בייטס,

בתור נגן גיטרה חובב ובעל מחשב נייד עם כרטיס קול אונבורד האפשרויות הקלטה שלי לא משהו, הבנתי שהתוכנה הכי מתקדמת שעדיין תתאים למחשב שלי היא cool edit pro או בקיצור cep. קראתי לפחות 10 מדריכים על התוכנה ובשום מקום לא מצאתי פתרון לבעיה: לא נראה לי שהתוכנה מקליטה את הגיטרה שלי בכלל, לפי המדריכים אני עושה הכל נכון כך שלא ברור לי מה מקור הבעיה. לפני זה השתמשתי ב -guitar rig והתוכנה הקליטה אבל היא לא התאימה לכרטיס הקול ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בחיבורים של הגיטרה למחשב. האם יש כאן מישהו שמשתמש או מכיר את ה-cep ויכול לייעץ לי בנושא? רבה התודה.

12. Started by yot,

אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה

13. Started by m1ke,

יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה טובה להמרה של קובץ avi לקובץ dvd ,יש לי שאלה קטנטונת האים אפשר לצרוב קובץ dvd אחד או שחייב להמיר לvob אים אני לא טועה כ5 קבצים?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  15. היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by gameri,

האם יש דבר כזה תוכנת עריכה שבה אני מצלם סרט (מפעיל מצלמה ) והמחשב במקום להציג אותי הוא מציג בן אדם אחר (אמיתי או מצוייר ) וככה אני עושה תנועות למצלמה והאנימציה זזה כמובן שגם ניתן להוסיף חפצים דוגמה אני יכול לקחת מקל ובמסך יוצג חרב לדוגמה ואז יש לי יכולת לייצר סרט שלם או אפילו משחק מחשב שכל האנימציות זה שחקן יחיד זה אני שואל כמובן אם זה משהו שקיים למישתמש הביתי ולא רק באולפן קולנוע אני שואל לידע כללי

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by spike_staff,

שלום לכולם! בזמן אחרון שמתי לב שכאשר אני מפעיל MP3 או סרט כלשהו דרך WMP 12 התוכנה ישר מתחילה לתחון את המעבד ומגיע ל100%. מחקתי את כל הקודקים שהיו לי והתקנתי שוב את KLITE האחרון אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. אני משתמש ב WIN 8 64 BIT ומחשב כמו שרשום במפרט. אשמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. Started by civic,

הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  20. שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום יש לי מדיה פלייר 12 ויש שם אפשרות להעתיק ידסקים למחשב העתקתי דיסק אחד ובחרתי שהוא יועתק לשולחן עבודה שיניתי את זה באפשרויות של התוכנה . מאז כל הפעלה מחדש של המחשב נוצרת לי תיקייה חדשה בשולחן עבודה שהמדיה פלייר עושה ולא ניתנת למחיקה אני גם לא מצליח לשנות את הנתיב שמירה של המוזיקה המועתקת אני לוחץ "שינוי"וזה פשוט לא עובד..לא מגיב כלום מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by Amir867,

איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by massinvallus,

תודה מראש

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by Dr.Drek,

אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים