עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by arbily,

פירמטתי את המשחק מווינודס 7 לאותו אחד. יש לי 64 bit. התקנתי את כל הדרייבים מהאתר הזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2837#dl התקנתי גם את הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו, כל ההוינדוס שלי זז לאט והוא לא מתפקד כמו שצריך. אפליקציות מגניבות בווינדוס 7 לא עובדות וזה. אני זוכר שבפעם שעברה התקנתי משהו וזה פתר לי את הבעיה. (תפריט ההתחל אפורה ואני לא רואה את החלונות בקטן וכאלה דברים). מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד... אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by AB,

Super.Norton.2004.Pro אמין וטוב???

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  5. או שאולי לא כדאי בכלל להשתמש בחבילה אלא בקודקים מסויימים? ואיזה נגן מומלץ (בבקשה אל תגידו לי VLC :s05:) ?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. שלום חברה. אני לא יודע לאן בדיוק זה שייך,יש לי בעיה בהצגת תמונות באתר.. במקום להראות לי את התמונה זה מראה לי X ואאין לי מושג מה עושים..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  9. אהלן, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון. אם לא, מתנצל מראש. המחשב שלי מתואר במפרט בצד ימין. יש לי שני כרטיסי רשת: 1. O/B שמחובר למחשב אחר ברשת. 2. PCI של realtek אשר מחובר למודם של הוט ודרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא כניסה אוטומטית ל-standby mode. כלומר, כאשר אני מקנפג את המחשב להיכנס למצב standby לאחר Idle של זמן מסוים. זה לא עובד, למרות ש-standby רגיל כן עובד. ניסיתי לדבג במשך זמן רב את הבעיה, ביטלתי תוכנות ברקע, ניתקתי רשתות וכו'. התוצאה שהגעתי אליה: החיבור לאינטרנט דרך ה-PCI של realtek הוא זה שמונע מהמחשב להיכנס ל-standby. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט (גם אם החיבור למודם enabled) - המחשב עובר לבד ל-standby. כאשר אני מחובר לאינטרנט, הוא לא עובר. עדכנתי דרייברים של realtek, …

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by alex28,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שיכול להפוך את קובץ PDF לקובץ AZW תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  11. Started by tamiri,

שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by borg,

איך אני מגדיר ב-eMule את ה-WebCache? אני צריך את ההגדרות של ה-ISP Proxyserver Settings.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  13. יש לי כרטיס טלוויזיה ועד היום הקלטתי דרך תוכנה ממש נוחה ופשוטה - InterVideo WinDVR 3. לא יודע מה קרה, פתאום שאני מפעיל את התוכנה ולוחץ על הכפתור של ההקלטה - זה רושם לי הודעה שהתוכנית הולכת להיסגר.. וככה אלפי ניסיונות (לא מגזים) ופשוט סוגר וסוגר.. וזה עבד עד תחילת השבוע. לא ביצעתי שום שינוי במחשב, לא התקנתי משהו חדש.. פשוט הכל כרגיל ושגרתי. מחקתי את התוכנה לגמרי מהמחשב והתקנתי מחדש ועדיין זה לא עזר. ובנוסף בהמשך השבוע היו פעמים שלחצתי על שיר בתוך הרשימה שלי ב-Winamp וזה גם היה כותב לי התוכנית הולכת להיסגר.. ופשוט עכשיו שאני חושב על זה - זה קצת מוזר והזוי שפתאום... מה עליי לעשות...? Windows 7 Ultimate 64 Bit, הגירסא חוקית לגמרי לא פרוצה, רצה אצלי כבר כמה חודשים טובים ופתאום…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by X-Style,

יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר והJavaScript או הActiveX (אחד מהם..) פשוט לא עובדים דרך אינטרנט אקספלורר (דרך הפיירפוקס זה עובד)... וזה לא קשור לאפשרויות כי עשיתי reset להכל ובדקתי אחד אחד... אז לדעתי זה קשור לקבצים שלהם שנדפקו או הגדרות חיצוניות או משהו ...אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מסדר את זה או איך אני יכול למחוק ולהתקין מחדש את הJS או את הactivex או איך אני מתקן אז אני אודה לו מאוד עכשיו גם ניסיתי להפעיל צ'ט דרך הפיירפוקס וגם לא עבד... אין לי מושג מה הבעיה פה אני לא יכול לפתוח את האנטי וירוס גם כדאי להריץ בדיקה לוירוסים בגלל שהאנטי וירוס משתמש באינטרנט אקספלורר אז אני פשוט רואה חלון ריק... ושחזור למערכת גם לא עובד כי גם זה על אינטרנט אקספלורר... למרות שזה לא נר…

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by urike,

סיגנל שנכנס לכניסת LINE ן MIC למרות שמוקלט , לא נשמע ברמקול. הפקדים של ה LINE וה MIC ב CONTROL PANEL לא זמינים (אי אפשר לשנות עצמה)

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by Green,

שלום לכולם. עשיתי שהמיילים ששולחים לי למייל של האוניברסיטה עוברים אוטומטי לGMAIL שלי, רציתי לדעת אם יש אפשרות שהם יגיעו ישר לתוך label משלהם. השאלה שלי נוגעת גם למיילים שנשלחים לי מEBAY ו PAYPAL היתי רוצה שהם יגיעו ישר לתוךlabel משלהם. יש דרך לעשות את זה? (מקווה שהבנתם אותי)

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by ofir2000,

עד היום עבדתי עם XP ואני מעוניין להתחיל לעבוד עם WINDOWS 7 - מכיוון שהמעבר הזה קשה לי החלטתי להתקין מערכת הפעלה נוספת ולהתחיל לעבוד על WINDOWS 7 במקביל לעבודה עם XP . אני יודע שיש שני אופציות לעשות זאת. האופציה הראשונה היא ע"י יצירת כונן נוסף והתקנת מערכת הפעלה שניה במחיצה הזו והאופציה השניה היא ע"י התקנת מערכת ההפעלה השניה במערכת וירטואלית ע"י שימוש בתוכנה VirtualBox. אני מעוניין לעשות זאת ע"י האופציה הראשונה. השאלה שלי היא כזו: כאשר מדליקים את המחשב אמור להופיע לי חלון DOS שבו אני אמור לנתב או ל-XP או ל-WINDOWS 7 כמו בתמונה הזו. http://www.up2me.co.il/v.php?file=89707093.jpg השאלה שלי היא כזו - מאיפה מגיעה התמונה הזו? מי גורם לכך שתוצג התמונה הזו? האם זו תוכנה נוספת שאנ…

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by boss,

אני מוריד אתר IE7 מקור אחרי התקנתי תוכנה IE7 וריסט..אני פותח את דפדפן נתקע וגם מחשב נתקע...הסרתי IE7 וריסט..שוב התקן IE7 אותו דבר קודם נתקע..מה לעשות..אני מת רואה דפדפן חדש בבקשה תעזרו לי

19. במשחק הזכרון הצפצוף אמור לחזור על עצמו כל פעם מחדש אחרי שהמשתמש הצליח לזכור את הצפצופים http://www.siz.co.il/my.php?i=zmoldlaztfyw.swf אני צריך פקודה מסוימת שתפעיל לי כל פעם את המצגת פלאש מחדש והכוונה היא לא ל- GO TO AND PLAY אלא פקודה שתדלג על פריים מסוים בשביל שהסרט ימשיך לנגן ולא יחזור כל פעם להתחלה אם המשתמש הצליח לזכור אני חושב שזו פקודת תנאי.. אם משתמש הצליח לזכור צפצופים אז חזור מההתחלה על השלב אך דלג על פריים על מנת לעבור לשלב הבא מקווה שהבנתם

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  20. אהלן, יש לי סוגיה קטנה, קבצים סרוקים אפשר להפוך ל PDF בעזרת התוכנה PRIMOPDF שיש לי ללא בעיה. קובץ WORD/EXCEL אפשר להפוך גם הם לPDF בעזרת תוכנה זו. אבל עשיתי עבודה, שמורכבת גם מקבצי WORD וגם מקבצים סרוקים (כמו תמונה image) וכשאני מנסה להפוך את שניהם יחד לקובץ PDF אחד, הוא לא נותן לי אלא מדפיס את הקובץ WORD ואת השאר הופך לPDF. איך עושים את שניהם יחד לקובץ PDF אחד שעלי לשלוח למרצה במייל? תודה!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  21. Started by amit22,

מה הwindos הכי מהיר אני שואל את זה כי היה לי xp והוא נימחק ולא היה לי את הקוד אז אבא שלי התקין windos 2000 והוא ניראה לי איטי יותר

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי. האם אי מחיקת היסטוריה בכרום לאורך זמן (חצי שנה) יכולה להשפיע לרעה על הביצועים של הדפדפן? אני חושב כך מכיוון שכאשר אני מקליד כתובת של אתר מסוים בשורת הכתובת, זה משלים לי את הכתובת לפי אתרים שביקרתי בהם בעבר, גם אם האתר הזה לא בסימניות שלי, זאת אומרת שזה כנראה מתבסס על ההיסטוריה. וככל שיש יותר היסטוריה, זה לא יכול להשפיע על המנגנון הזה והגלישה בכללי? תודה.

23. Started by desheh,

אני חייב עזרה דחופה - אני צריך לעבוד על הפרוייקט שלי (פרוייקט ב-VB6 עם אקסס), ואני לא מצליח לעבוד, ברגע שאני פותח Form שמור הוא קורס! ניסיתי להתקין גרסאות שונות של VB6, וכולן קורסות... ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Runtime Packet של VB6, כלום לא עוזר.. על מחשב אחר אין בעיה שכזו - בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במחשב שלי... :-| [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by iyehuda,

1. תוכנה שמחברת בין סרט DVIX לקובץ תרגום ( SUB.SRT וכו"ו ) כמו BSPLAYER רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה 2.תוכנה שניתן לחבר את התירגום קבוע לסרט כמו תוכנה PocketDivXEncoder רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה תודה

25. Started by jambo,

התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.