עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ratzabi,

איזה גירסא של התוכנה Ad-Aware יותר חדשה: *Ad-Aware 6.0 או *Ad-Aware'SE 1.5 ??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by 1_Nike_1,

כשאני מפעיל דרך הMSN Messenger את האתר של Hotmail בשביל לראות את תיבת הדואר הנכנס שלי, היא מופעלת דרך הIE ולא דרך הFIREFOX. כיצד ניתן לפתור זאת? עוד משהו.. שמתי לב שהוא הרבה פחות מהיר מהINTERNET EXPLORER, לא רק בטעינה הכללית של האתרים אלא במיוחד בטעינת קבצים של תמונות. איך אפשר לפתור את זה? כי זה באמת אחלה דפדפן אבל דברים קטנים כאלו יגמרו לי לחזור לEXPLORER של MICROSOFT.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  3. שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  4. אחרי פרמוט והתקנת WIN 7 מומלץ להתקין DirectX 9.0c או שאין בזה כבר שימוש ?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by idofr,

הייי כולם... אחרי שנים אבל באמת שנים שלא הייתי פה וקצת הפסקתי עם פוטושופ ו3ds max בגלל לימודים, מבחנים וכל השטויות בשעה טובה סיימתי בצפר וחזרתי לאהבתי הגדולה כבר הרבה שנים רציתי להכנס ל"אומנות החלל" בפוטושופ אבל שפרוייקט לוקח שבוע בערך ויש עוד מבחנים באמצע זה לא ממש עובד עכשיו סופסוף הצלחתי לסיים עבודה ראשונה. לקח לי בערך שבוע (מיום שלישי) אבל זה עם עבודה של משהו כמו שעה שעתיים ביום... בקיצר יש עבודה אבל לא המון תהנו תגובות והערות ביותר מברכה יתקבלו שבת שלום

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  6. אוקיי אז ככה, יש לי לינק שברגע שלוחצים עליו הוא פותח את המדיה פלייר וסטרים של וידיאו נטען. הלינק עצמו הוא לינק ASP. אני מתכנת קצת ב PHP וברור לי שאין אפשרות להוציא מהלינק הזה את הלינק לסטרים. אבל! למדיה פלייר חייב באיזשהו שלב להגיע הלינק הסופי שממנו הוא לוקח את הסטרים ואת זה אני רוצה למצוא. כשאני עושה properties הוא נותן לי את הלינק שעליו לחצתי...

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by lordgod,

יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  8. יש לי סרטים במחשב ואני משתמש התוכנה של ווינדוס כדי לצרוב אותם כDVD אבל לעיתים קרובות לא שומעים טוב (שומעים בקיטועים) או לא רואים טוב ממש חשוך! או שלא רואים על כל המסך בטליביזיה או ברכב..... אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההמרה בצורה יעילה ושאני אוכל לראות איכשהו את התוצאה לפני הצריבה כי נמאס לי לזרוק דיסקים.... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by omrit,

כיוון שה Bs Player עושה בעיות בויסטה (ועדיין לא תומך), אני מחפש נגן וידאו חדש, חשוב שתהיה תמיכה מלאה בתרגומים (שינויי גודל, פונט וכו...) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by Dj_Infernal,

יש אתר שניקרא http://www.sounddogs.com/ יש שם הרבה סמפלים לפי קטגוריות ומסובך להיכנס לכל קטגוריה בתוך קטגוריה כדיי להוריד אותם אחד אחד. עכשיו כל הסמפלים נימצאים בספרייה http://www.sounddogs.com/mp3 מדובר בהמון המון סמפלים עכשיו איך אני יכול להוריד את כולם במכה? בשביל זה אני צריך תוכנה שמציגה את הקבצים של האתר ניסיתי עם ELITFTP .....היא ניתקעת באמצע הטעינה כי היא כניראה לא יכולה לטעון כזאת כמות עצומה של קבצים, אותו דבר קרה לי גם FLASHGET . אוליי מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  11. יש לי בעיה בהתחברות לsteam הכול היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב ואני לא מצליח להתחבר ניסיתי להתחבר כלום לא עובד! בבקשה תעזרו לי למצוא פיתרון לבעיה אני מתחנן! זה מה שזה מראה לי! בבקשה אני צריך עזרה מכולם או תגידו לי איזה חנויות או אנשי מקצוע יכולים לעזור לי בזה אני מתחרפן! מי שיכול לעזור לי אני אשלח תמונה של מה שזה מראה לי כי זה לא נותן לי להצמיד לפה מוזר..

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  12. 1)כשאני מציג סרטים שהם לא ברזולוציה של המסך יש לי שוליים שחורים בצדדים, זה טבעי או שיש דרך לסדר את זה? 2)בפיירפוקס זה מציג דפי אינטרנט כאילו זה מסך רגיל ושיחקתי עם ההגדרת עמוד. יש בזבוז גדול של שטח.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  13. בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  14. יש לי כמה שאלות,אם אתם יודעים תעזרו בבקשה... 1.האם זה חשוב(נורא או לא נורא) שהפיירוול חוסם את NT KERNEL & SYSTEM מלהיכנס לאינטרנט? 2.האם את ה ID באיימיול ניתן לשפר,או שזה תלוי רק בוותק בתוכנה ו UPLOADS? והכי חשוב: 3.יש לי קובץ בכונן עם המערכת הפעלה שלוקח 4 ג'יגה! מה זה לעזעזל???! זה הנתיב: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson והקובץ הוא: DRWTSN32.LOG תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  15. אני משתמש בחשבון ה-MSN שלי כדי להתכתב במסנג'ר, וכן בתוכנת Miranda IM. האם המעבר של מיקרוסופט ממסנג'ר לסקייפ, ימחק לי את חשבון ה-MSN שברשותי, וישבית לי את המירנדה (כך שכל אנשי הקשר שלי יעלמו מהתוכנה, ולא אוכל להתחבר דרכה לחשבון החדש שבסקייפ [משום שפרוטוקול התקשרות של סקייפ מוצפן וחסוי]), כך שאצטרך להוריד/להשתמש בתוכנת ריגול בשם סקייפ כדי להמשיך לתקשר עם כל אנשי הקשר שלי מהמסנג'ר? ??? ???

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שלום רב, אני מנסה לעזור לשכנה שלי, היא בודקת דוא"ל באמצעות תוכנת Outlook Express 6 על גבי מערכת הפעלה WIN-XP. לפני מספר ימים תוכנת האוטלוק הפסיקה להוריד הודעות מייל, (אך מאפשרת את שליחתם). התוכנה מזהה 170 הודעות שתרם הורדו למחשב אך לא מוכנה להורידם. ואני מקבל את הודעת השגיע בקובץ המצורף. דיברתי עם ספקית האינטרנט והם בדקו וראו כי הבעיה אינה בהגדרות החשבון או בהתקשרות בין המחשב לבין השרתים. והגדירו את הבעיה בתוכנה עצמה, והפנו אותי לדבר עם מיקרוסופט. לפני שאני מבצע פעולה זו אשמח להעזר בכם. מה ניתן לעשות על מנת שהתוכנה תמשיך להוריד הודעות מהשרת. תודה רבה עמיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  17. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה טובה,ולא כבדה (משהו הכי קטן שיש) שבודקת את הטמפרטורות של המחשב(מעבד וכו..) תודה.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by Green,

שלום לכולם. עשיתי שהמיילים ששולחים לי למייל של האוניברסיטה עוברים אוטומטי לGMAIL שלי, רציתי לדעת אם יש אפשרות שהם יגיעו ישר לתוך label משלהם. השאלה שלי נוגעת גם למיילים שנשלחים לי מEBAY ו PAYPAL היתי רוצה שהם יגיעו ישר לתוךlabel משלהם. יש דרך לעשות את זה? (מקווה שהבנתם אותי)

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  19. אהלן כטולם! שמעו יש לי נרו 6.6.0.16 אבל אני לא יכול לצרוב איתו דיסק של שירים על דיסק של דיוידי - אני יגיד לכם מה הבעיה שלי יש כמה דיסקים שנאי אוהב אבל הם קצרים - הם נגמרים תוך חצי שעה אז רציתי לאחד את כולם לדיסק מוזיקה אחד של דיוידי, אבל הנרו לא נותן לי- הוא נותן לי לצרוב דיסקים של מוזיקה של דיוידי רק מפורמטים ספציפיים של מוזיקה כגון MP3 וכו' ולא שירים מדיסקים שבאים בפורמט CDA* עכשיו בקשר להמרה נאי לא בטוח כי אני חושב שהמערכת שלי לא קוראת MP3 יכול להיות?? צריך עזרה!! זה חשוב!= תודה =)

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by omnius,

שלום לכל המעוניינים (לא בטוח שאני כותב בפורום הנכון מאחר וזה שייך למיליארד נושאים בערך, מקסימום אני סומך על המודרים) אתמול המחשב שלי התחיל לעשות ריסט בערך דקה אחרי שהוא עלה כל פעם. אחרי שעשיתי לו shutdown -a ואחרי שני system restore החלטתי שזה כנראה משהו אחר ומאחר ובכל מקרה פרמטתי לפני יומיים, העתקתי בsafe mode את כל הדברים החשובים ופרמטתי שוב (רק את כונן C). פרמוט הלך די חלק, עד הקטע שבו הוא מסיים להתקין דרייברים/הגדרות ראשונות (בערך 10 דקות לתוך ההתקנה), שאז הוא כל פעם עושה ריסט או נתקע. ניסיתי כבר עם שתי גרסאות של ווינדוז (XP), בשתיהן קורה אותו דבר. בדקתי את ההרדיסק מהביוס, הוא מדווח שהוא בסדר. לא מדובר בבעיית קירור, כך מוסרים דובי הקוטב שהתחילו לגור לי על המחשב (…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by Dr.Drek,

אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Frozen-Ice,

שלום הפייפוקס 3 לא נותן לי להוריד כלום !! כל פעם שאני מוריד הוינדוס משחזר את עצמו תמונת סך מצורפת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by Rafi921,

עד עכשיו השתמשתי ב - axcrypt אך הגרסה שתתמוך ב- 64bit , עדיין בבטא תוכנה שתהיה בעלת פונקציונליות דומה ועדיף חינמית תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים