עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by STRENGTH,

שאני נכנס לאפשרויות יש דבר כזה שנקרא DUBBLE BUFFERING מישהו יודע מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. Started by naor56,

חשבתי להכניס את הבעיה לבעיות תוכנה אבל לדעתי זה בעית חומרה. אני מנסה לצרוב שירים AUDIO CD זה מגיע ל-5 אחוז או 18 אחוז ושם נתקע , נראה כאילו מעביר נתונים אבל האחוזים לא עולים ואז פתאום או שהצריבה נכשלת והנרו כותב את זה או שאפילו פעם אחת המחשב עשה לעצמו ריסטרט מחדש מה שמצחיק שזה רק בצריבת AUDIO CD ואין לי מושג למה אני צורב קבצים כבדים וזה לא ככה. מה לעשות?? נ.ב ניסיתי 2 מדיות שונות ושירים שונים כל פעם וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 14:11:29 ניסיתי עכשיו תוכנה אחרת לצריבת שירים נטו ולא הצלחתי המחשב שוב נפל ועשה RESTART.הנה קובץ DUMP http://www.fileflyer.com/view/HBmOKAZ אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by alice in chains,

היי אני מחפש תוכנה טובה שממירה פורמט רחב16:9 לפורמט הרגיל 4:3 מכירים ?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  5. יש לי קובץ DAT של המשחק מי רוצה להיות מיליונר ואני רוצה משם את הצלילים עכשיו... פתחתי את ה DAT עם ה WINRAR וגיליתי את כלללללללללללל הצללים של המשחק... אבל... אני מנסה להוציא או לנגן... ויש סיסמה יש לי תוכנה שפורצת סיסמאות RAR ZIP וכל זה... אבל זה קובץ DAT והתוכנה לא מכירה את הקובץ... מה אני עושה???? (אני רוצה להוציא את הצלילים)

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by T-Flash,

מה זה SUPER SEED בביטורנט? בשביל מה?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by shoval,

אני מחפש רשימת רינדורים מסודרת לאפטר, ז"א, איזה מקודד מתאים למה, ומה מתאים לפי סוג קובץ רצוי, לדוגמא, איך אני מרנדר לסלולרי, לHD, לDVD וכו' וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  8. אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. Started by AB,

כדאי להשתמש בתוכנה הזאת?.....ליעול הוינדוס??....

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  10. שלום לכולם,אני חדש בפורום זה,ואני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה. אז ככה,יש לי בעיה במחשב,המחשב לא מצליח להשאר דולק ברצף יותר מ3 ימים,אחרי 3 ימים הוא מעלה הודעת שגיאה כחולה. אחרי שפירשתי תהודעה באמצעות התוכנה של קריאת קבצי DMP,מסתבר שהבעיה היא בקובץ של GV800 שזה הכרטיס\קובץ של המצלמות אבטחה שמחובר למחשב שלי. התוכנה עובדת מעולה במחשב ללא בעיה כלל,והכול נפלא פרט לזה שהמחשב לא מצליח להשאר דלוק יותר 3 ימים. בדקתי כמעט הכול אף על פי שאין קשר,בדקתי תכרטיס מסך,בדקתי תחום של המעבד,בדקתי תכונן קשיח עם התכונה שעולה בדוס. אז שאלתי היא:האם יש מצב שהכונן הקשיח שלי לא תקין והתוכנה שבודקת לא עלתה על זה,ומה שקורה שהתכונה של מצלמות האבטחה יוצרת סרטונים, והוא יוצר ביום למעלה מ3-2 גיגה ,ו…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  11. יש לי מקרופון כבר כמה חודשים אותו אחד ופשוט פתאום הוא הפסיק לעבוד אז החלפתי את החיבור לקדמי וזה עבד יופי.... עכשיו אפשר בבקשה הסבר או משו לפחות שיביא פתרון לבעיה זו? תודה לעזורים ז דיי דחוף לי

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by gif,

היי לכולם יש לי בעיה קצת חמורה: לפעמים כשאני מפעיל את המחשב אז העכבר מקרטע על המסך כשאני מזיז,וכשאני מפעיל שיר אז אני שומע אותו בתקיעות כאלה...(מה שנקרא "לאגים") מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? נ.ב אני ממש מצתער אם לא ניסחתי את עצמי נכון מקוה שתבינו אותי. תודה.

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by drortes,

אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  14. התקנתי תוכנה והיא קודדה אותו מחדש, פשוט ממש רוצה ל"חצות" אותו ל 2 בלי קידודים וכל השטיות

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  15. יש לי הרבה זמן כבר את המחשב עם אותם כונני דיסקים פשוט יום אחד הם החליטו שהם לא מצליחים לקרוא אף אחד מהדיסקים ולצרוב אף דיסק שאני מכניס אליהם מה אני יכול לעושת חוץ מלפרמט ומה גם שהעברתי כבר דיסק שמנקה את הראש

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט 2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו 3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם? אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי

17. תוכלו בבקשה להפנות אותי למדריכים (עם תמונות והסברים בעברית) לתוכנה photoshop ....? אני מעוניין ללמוד לעבוד איתה יותר טוב להכן רקעים יפים בתוכנה הזאת ולהשתמש בה ולנצל אותה יותר בייעילות... תודה מראש למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. איזה תוכנה יותר טובה WinAVI.Video.Converter או x-3gp-video??

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  19. יש לי חיבור USB לפלאפון מסוג סוני אריקסון C902, אחרי שאני מחבר אותו למחשב ובוחר באופציית העברת הקבצים בפלאפון, זה מופיע ונפתח לי במחשב. לאחר מכן אני נכנס לתיקייה, מנסה להעביר קובץ ואז באה ההודעת שגיאה הבאה : גם ניסיונות הוצאה והחזרה מחדש לא עולים בהצלחה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ושאלתי היא - האם אשאר כאותו משתמש ואוכל להיכנס מהמחשב החדש בתור המשתמש או שמא אצטרך ליצור משתמש מחדש?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  21. המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  22. היי, המטרה, להסיר את כל התמונות המוטבעות בכל קבצי ה MP3 בספריית המוזיקה שלי בבת אחת. מדובר בהמון קבצים. תודה, אופיר

23. איזה תוכנה יש בשביל תרגום סרטים (THE BEST)

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. לאחרונה התקנתי מערכת ויסטה. לאחר ההתקנה שמתי לב שחלק ממאגר התמונות שלי, לא נפתח על ידי המערכת, וגם לא על ידי פוטו שופ, פלאש ושאר תוכנות. למיטב הבנתי מדובר בפומט JPEG אבל יש במחשב תמונות אחרות בJPEG שדווקא נפתחות.. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים