תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Norton Removal Tool for Windows 2000/XP/Vista 2207.2.02.14 http://fileforum.betanews.com/download/Norton_Removal_Tool_for_Windows_2000XPVista/1169144666/1
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows xp .לאחרונה באשר אני מדליק את המחשב התוכנה מתחילה לעלות ונעצרת בשלב בו היא אמורה לרשום well come . רק אחרי שאני לוחץ על restart המחשב עולה בצורה חלקה . עלי להוסיף כי לאחרונה השתמשתי גם במצב stand by האם זה גרם לבעיה ? ואם כן מהוא הפיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
[shadow=blue, 2, 300]שלום חברה[/shadow] [glow=blue,1, 10]יש לי צורב של אייץ' פי כפול שתיים עשרה, ולוקח לנרו שמונה דקות להעתיק 650 מגה מההרד דיסק במהירות כפול 12 , אשר אותה אני מגדיר, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה פשוטה יותר קלון סידי , והיא צורבת במהירות רגילה של 5 דקות לדיסק , מה קורה?[/glow] :
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מחפש תוכנה להמרת סרט HD לDVD-R או כל פורמט אחר שיוריד כמה שפחות מהאיכות. יש לי אחלה מערכת אבל עדיין תקוע עם מסך CRT.. איזה תוכנה מומלצת? אשמח גם למדריך בנושא אם יש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי קובץ PDF עם התמונה הזאת: כמו שאתם רואים יש כמו ריבועים כאלו ליד כל עיגול, זה כנראה layer של צל או משהו, אבל גם כשאני מעתיק את זה לפוטושופ זה נראה כשכבה אחת ואי אפשר למחוק את זה. איך אני יכול למחוק את הריבועים האלו? תודה :]
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו ב95% מהפעמים ההורדה יוצאת פגומה... תמיד יש איזה חלק אחד או יותר שהוא פגום וצריך להוריד אותו מחדש הבעיה היא שגם אחרי שאני מוריד את החלק מחדש ומחלץ את הקובץ הרצוי מהראר ומנסה לתקין , ההתקנה עצמה גם פגומה אחרי שהראר חולץ בהצלחה כביכול יש איזה קובץ פגום בהתקנה עצמה הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן בניגוד לאימיול שבו ההורדות לוקחות יותר זמן אבל אף פעם בלי בעיות כל שהם ניסתי כל מיני גרסאות ומודים וזה חוזר על עצמו (BitComet \אזרוס) למישהו יש פתרון ? אני כבר מיואש מזה
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
באיזה Ports תוכנת ICQ עובדת? (במיוחד העניין של שליחה וקבלת קבצים?)
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך משהוא שיינגן WAV או MP3 (עדיף שניהם) ומשהוא שייתן לי להחליף פונטים לא מקיבצי תמונה אלא מפורמט TTF רצויי לציין שאני משתמש ב טורבו++ C העתיק של בורלנד (עדיף שהפונקציות יהיו כתובות ב C++) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
באמצע עבודה על פרמייר CS3 הוא התרסק וחלקים שלמים חסרים ויש עליהם קווים אלכסוניים, יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אז ככה : כפי שכמה ממכם בטח יודעים כאשר מותקן ווינדוס עם לוח למשל שיש לו צ'יפסט של SIS ומרכיבים לוח חדש עם צ'יפסט של INTEL למשל יהיה מסך כחול בווינדוס מן הסתם אם לפני זה מחברים את הדיסק למחשב עם לוח SIS ןמאפסים את הדרייברים של הIDE ניתן להעלות את הווינדוס עם הלוח החדש השאלה שלי היא כזאת: יש תוכנה שניתן לשים על דיסק BOOT של DOS שמאפסת את הדרייברים האלה מבלי שאני יחבר את ההרדיסק ללוח SIS?? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שאני מוריד משהו ופתאום הוא מפסיק אבל הוא לא סיים והוא נותן לי אפשרות לפתוח את התקייה של מה שהורדתי אבל הקובץ כמובן דפוק כי זה הוריד נגיד 200 מגה מה-700. איך עושים שזה לא יפסיק באמצע או להמשיך את זה? והוא רושם שיש לי אפשרות רסיום אבל אין לי מושג איך לממש אותה..
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
-
מחשב חדש עם XP. מותקנים הנגנים media player , ROXIO creator 2010(cineplayer) אין בעייה לנגן סרט מDVD. כשאני מנסה להריץ סרט AVI בפורמט DIVX הנגן של ROXIO מודיע לי שהוא לא מזהה את הפורמט. הנגן מדיה פלייר מנגן רק את פס הקול. זה נראה שחסרים קודקים. אבל האם הם לא מותקנים אטוטמאטית עם הנגנים? האם יש קשר לכך שהתקנתי VLC ואח"כ הסרתי אותו? האם יש קשר לכך שהתקנתי דרייבר למצלמת אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
^^ כפי שרשום בכותרת.. ** חשוב לי ערוצים ישראלים..(במיוחד ספורט...) בבקשה תגיבו..
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם זה יתן לי משהו יותר אבטחה / ביצועים ? האם צריך לשדרג בכלל או שאין כל צורך?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני נכנס לקטגוריות כאשר אני מנסה להיכנס לנושא מסויים הדפדפן עושה כאילו הוא חושב, אני ממתין וממתין אבל הוא לא ניכנס לנושא כאשר אני מתנתק וניכנס כ"אורח" אני מצליח להיכנס לנושאים, מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-