עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. חבר שלי חטף וירוס רציני כנראה מפייס-בוק. כפי שאתם בטח מכירים הוא מטיס מלא תוכניות "אנטי ספיי" שלמעשה הם ספיי בעצמם. הבעיה שהמחשה נתקע לפני שאני מצליח לסיים להתקין את האנטי וירוס, ואני כמובן לא מצליח להתקין את האנטי וירוס דרך SAFEMODE שם המחשב רץ חלק ללא תקיעות. כעת הצלחתי בצורה משונה ביותר להתקין NOD32 החדש ביותר בגרסאת הטרייל. הוא למעשה לא סיים את ההתקנה המלאה אך באיזושהיא צורה מוזרה, האנטי וירוס הצליח לרוץ. הייתי מעדיף עם מישהו יודע על אנטי וירוס שיכול לרוץ בסייף מוד דרך דיסק ללא התקנה או אנטי ספייור שיכול לרוץ באותו צורה. אם הוא יוכל להדריך אותי בצריבת הדיסק הודה לו מאוד.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by noise,

היי לכולם, אני מנסה כבר שעה וחצי לזהות איזה פונט מופיע באיזה שהיא תמונה... ולא מצליח האם יש מישהו שיכול לעזור?מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו (עברית). היקנתי כמה דרייברים ללוח אם למשל כרטיס קול. כרטיס מסך. ונישאר אחרון שיש בעיה בחומרה דריייבר שנימצא בהתקנים בתוך חלונות XP. מחשב שלי --> קליק ימיני בעכבר -->מאפיינים-->חומרה --->מנהל התקנים.... יש סימן קריאה עיגול צהוב שכתוב: Intel® management egine interface ונסיתי להגיע לאתר של אינטל ומצאתי דרייבר כזה בגירסה 2 והיפעלתי מחדש... והיקנתי אותו ולא עזר,עדין יש לי סימן קריאה צהוב. הורדתי גירסה 3 וזה לא נותן להתקין כי לא מתאים לשפה חלונות XP. חשבתי שאולי כרטיס מסך שיש לי הוא Asus Ati - x1950 היסרתי דרייברים כרטיס מסך וזה לא עזר עדין רואים עיגול צהוב סימן קריאה. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... פשוט יש בעיה בחלונות XP בזמן עבו…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. אין לי מושג למה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור הקטן בצד ימין של ה FULL SCREEN בזמן שאני צופה בסרטים, הוא נלחץ אך אינו נכנס לFULL SCREEN. ניסתי מספר סרטים, ובכולם כאשר אני לוחץ על תפריט ה VIEW, האפשרות FULL SCREEN אינה ניתנת לבחירה (DISABLED). לא שיניתי שום דבר, ובקאזזה למשל אני מצליח להגדיל לFULL SCREEN. הלכתי גם לתפריט ה OPTIONS ב TOOLS, ושם שיחקתי עם ההגדרות ב VIDEO ACCELERATION תחת ה PERFORMANCE TAB, וגם ניסתי לשנות לDEFAULT, אך שום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  7. ^^ תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  8. אני קניתי רמקוליים חדשיים 5.1 של logitech עכשיו כשאני רוצה לשמוע מוסיקה בitunes הוא לא משתמש בכל הרמקוליים אלא רק ב 2 הקדמיים ובתוכנה windows media player 9 משום מה הןא משתמש בכל הרמקוליים למה זה ואיך אפשר לעשות את זה שכל הרמקוליים יעבדו ב itunes נ.ב עד עכשיו ה itunes כן השתמש בכל הרמקוליים עד שאח שלי מגע במחשב והשתמש ב media player שאני אף פעם לא משתמש בה תוכנה מסריחה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by fim,

זה ציטוט של בחור שהעלה בעיה שיש לו "יש לי בעיה.. כל פעם שאני גולש בשניים או יותר חלונות במקביל, לפני שזה נתקע אז למשל אני קרא דף אחד, אז הדף השני קופץ באמצע מבלי שלחצתי עליו בכלל... או שאם הוא ממוזער הוא מהבהב בכתום! זה ממש, אבל ממש מעצבן! אני בטוח ששיניתי משהו בהגדרות כי זה לא היה ככה לפני כן... אני רק לא יודע איפה שיניתי. בתודה, תומר." סוף ציטוט וגם אצלי צצה אותה בעיה בדיוק שלשום בלילה אני לא מבין למה ואיך זה קרה אני גולש בשני אתרים וחלון אחד בזמן הטעינה קופץ קדימה ואי אפשר להמשיך לקרוא במסך השני אפילו שאני ממזער את החלון ההוא הוא ממשיך לקפוץ חזרה עד סוף הטעינה שלו לפני כן הייתי קורא בחלון אחד כשהשני נטען ברקע כאילו הדף שנטען הופך להיות הראשי וזה מתנהג ממש כמו POPUP כ…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO SERVICE PACK 2 התקנתי את הפלאש האחרון של מקרומדיה גירסה 8 אך למרות זאת כל פעם שאני פותח את האקספלורר ונכנס לאתר מופיע לי הערה למעלה שאני מתבקש להתקין שוב את ה- ACTIVE X על מנת לראות את האתר כמו שצריך. אני לוחץ מייד על INSTALL ACTIVE X וזה עושה רושם שההתקנה הצליחה והאתר ניראה היטב, אך בפעם הבאה שאני פותח את האקספלורר הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ואני שוב מתבקש להתקין את ה- ACTIVE X. אודה למי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  11. יש לי קטע וידיאו HD עם חוסר התאמה בין הסאונד לוידיאו (כרטיס זיכרון לא מתאים) מישהו מכיר תוכנה שתוכל לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  12. Started by tusik,

צריך לינק לתוכנה (לא דוסית/ביוסית) שתמדוד לי טמפ' ל amd וללוח שלי , יש המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  13. Started by LRa,

יש לי קבצי תמונה של תשחצים ואני מעוניין ליצור קובץ תמונה עם פתרון שיהיו עליו אותיות, ואז אוכל להציג את תמונה אחת על השניה ויהיה לי את הפתרון כשאני מעוניין. כיצד עושים זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

הלוח אם הוא אסוס p4R800 VM התקנתי את כל הדרייברים ועדיין בקר ה SM אין לו דרייבר (סימן שאלה במנהל ההתקנים ) מה אני צריך להתקין ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  15. אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי. ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009 אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה. אשמח לפתרונות. עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שעושה מעברים בין תמונות כמו בקליפ הישן של מייקל ג'קסון (black or white) תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. שלום התקנתי לפני חצי את פנדה אנטי וירוס 2004 ואני מנשא להסיר אותה וזה לא נותן לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  19. הורדתי את גרסה 8.05 אבל בקובץ INFO רשום KNOWN ISSUES - WINDOWS NT/2000/XP ONLY האם יש גרסה שמתאימה גם לויסטה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  20. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  21. שלום לכול חברי הפורום רציתי לדעת אם משהוא מכיר תוכנה חינמית שתוכל לא לפתוח כתובית אחרי שפתחתי את הכתובית באנגלית רציתי להעתיק הכל ל WORD וללא הצלחה הוא רק מעתיק שורה אחת יש תוכנה שאפשר לסמן את כל השורות ויתן להעביר למסמך של WORD תודה לעוזרים אתם גדולים אין כמו הפורום הזה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by idb1,

שלום hw מה קורה אנשים? אני מחפש תוכנה פשוטה לעשיית חתימות בשביל פורומים וכאלה. אני מעדיף להתנזר מהphotoshop וכל התוכנות האלה (מהסיבה הפשוטה שאני לא מתעסק איתם ואין לי כוח לשבור את הראש איך עושים שם דברים כאלה). אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעשיית חתימות שכאלה בבקשה תשלחו לי את השם ו... אני כבר יידע מאיפה "לקנות" אותה תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שיכול להפוך את קובץ PDF לקובץ AZW תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  24. Started by overload,

אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. ולפני שכתבתי את ההודעה שלי חיפשתי קצת מדריכים והסברים פה ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני חדש בכל העסק הזה של הלייטרום ולא יודע מה קורה עם התוכנה זה לא קרה לי לפני להלן הבעיה: צילמתי באיזה אירוע הכנסתי את כל התמונות ליטשתי ערכתי הכל הגעתי ל slideshow עשיתי מסגרת שחורה ושאני עושה אקספורט זה לא עושה לי את זה מדוייק ומשאיר לי שוליים מה זה יכול להיות ? נסיתי כבר להתעסק בהכל וללא הצלחה אשמח עם תעזרו לי בנדון. מתן

• 0 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים