עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dmx,

שלום אני השתמשתי ב- WindowBlinds 3.5 ואחרי שהסרתי אותה כהרגשתי שאין לי צורך בה... היא מחקה לי את כל התוכנות שהיו מותקנות באותה ספריה... למזלי היה הייתה ספריית משנה ולא Program Files ... ליתר דיוק היא הסירה את התוכנות , לא מחקה... זאת אומרת שעדיין נשאר שאריות מהתיקיות... למה היא עשתה לי את זה?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  2. Started by Forge,

אני מחובר ברשת (חיבור משותף של 2M- במקרה הממוצע 20K לא להתלהב) ובזמן האחרון ההורדות נהיו ארוכות ואף בלתי נסבלות. הורדתי כל מיני עזרים ד.קזה 2 ו= KAZOOM .... וללא הצלחה. ניסיתי כל מיני סוגים של קבצים וממקורות שונים וללא הצלחה. אולי משהו מוגדר אצלי לא טוב? משהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? רק לשם ההדגמה - אני לא מצליח להוריד יותר מהר מ- 3K!!! בד"כ המצב הוא שיש קובץ שיורד בקצב "מהיר" 1-2K מדי פעם הוא "מפציץ" ב- 3K לזמן מוגבל. והשאר מגרדים את ה- 0.7K במקרה הטוב, או לא עוברים את ה- 0.5K. רצוי לציין שאני מוריד לא יותר מ- 5 קבצים ואותו הדין גם להורדת שני קבצים במקביל. **תנסו לדמיין הורדת סרט של שני חלקים ב- 0.09K לאורך........המון זמן. אם יש רעיונות או תוכנות יותר טובות....... תודה נ…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  3. שלום. העניין הוא כזה: יש לי מנינ דיסק של סוני MZ-S1 אני משתמש בתוכנה OPEN MG שקיבלתי עם המכשיר, וגם דרייבירם קיבלתי. הכל עבד כמו שצריך עד אתמול. אתמול קניתי חבילת דיסקים חדשה, ואחרי כחודש שלא נגעתי בתוכנה, ניסיתי להעתיק שירים מהמחשב למכשיר. כשהוא התחיל להעביר את השירים אחרי כמה שניות, הופיע המסך הכחול המפורסם של וינדוס. (XP PRO) ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר זה רק הרס! עכשיו היא לא עולה בכלל היא מודיע על איזה שהי בעיה ויש אפשרות לOK ניסיתי גם למחוק את הדרייבר, דרך הDEVICE MANAGER אבל רק חשבתי שמחקתי. אחרי שכביכול מחקתי, ניסיתי שוב לחבר את המכשיר והוא הופיע לי כאילו הדרייברים מותקנים. עוד דבר, ישנה עוד תוכנה שמגיע עם המכשיר, כשניסיתי להפעי…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  4. Started by Fertilizer,

אני מחפש תונכה שסורקת Acces Point. נניח אני יושב בביתי ורוצה לראת כמה Acces Point הוא קולט ומה המצב שלהם . אני יודע שאפשר לבצע את זה בווינדוס אבל אני מחפש תוכנה מיקצועית כזאת אם יש

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  5. אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by berner,

חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ 7 ואני דיי NOOB בפוטושופ ורציתי לדעת באיזה פילטר אני אמור להשתמש על מנת לקבל מן אפקט כזה של... כמו פאזל כזה, שכל התמונה הופכת לתבליט של פאזל ואפשר לעשות כל מיני צורות כמו פאזל, משולשים, ריבועים וכל מיני... מישהו יודע למה אני מתכוון? אה ואם משהו מהשאלה לא ברורה או לא הבנתם משהו קטן תגידו לי... תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

אני מחשב חבילךת מקודדים בעיקר לסרטים, למוזיקה אני לא בטוח שאני צריך אבל אם זה יעזור וזה יעיל, למה לא? אז תמליצו לי על חבילות מקודדים בבקשה :

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by Dano,

אני כיום משתמש בZonealarm ותאמת שהיא די עושה לי בעיות בכל הקטע של התוכנות ופורטים וכאלה אז אני מחפש עכשיו תוכנת פיירוול יותר טובה או טובה כמוה..יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  10. שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט 2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו 3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם? אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי

11. Started by yotam360,

איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by רוני1,

איך אני מוחק את כל מה שחיפשת עד היום באימיול בשורת חיפוש??

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by mosheva,

שלום! אני לא יודע איך נקרא האפקט אבל זה האפקט שלוקחים הרבה תמונות ומרכיבים תמונה אחת... למישהו יש מושג איך עושים את זה...? ואני זוכר שיש תוכנה שמבצעת תהליך זה כי הוא ארוך ומסובך אך שכחתי איך קוראים לה אז אם מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף!!! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  15. שלום, פעם שאלתי כאן כבר מה עשוים בעניין וענו לי מעולה :-) אבל היום בבוקר משום מה, זה חזר להיות בדיוק אותו דבר. האייקונים בשולחן העבודה עם צבע מאחורה למרות שסימנתי את ה-use drop.... למישהו יש רעיון מה עושים? אדם

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  16. שלום לכולם, במשך השבועות האחרונים התנסתי בכמה תוכנות - תוספות,תוכנות עזר ועוד... יום אחד החלטתי!,אני יודע שיש סיכוי שאולי בעוד חודש אני אתקין את אותה תוכנה שכבר התקנתי והסתבר שהיא: דופקת את המחשב - מכל הבחינות! - מעיקה עליו,גורמת לנזקים שבלתי ניתנים להחזרה (חוץ משיחזור כמובן אך אם אתה משחזר זה גם מבטל לך את כל השמירות של אותו היום - וזה מעצבן!!!),בלתי ניתנות להסרה ועוד... אז מה החלטתי? - החלטתי שאני העשה רשימה,של כל התוכנות שהשתמשתי ונאלצתי להסיר אותם מכל סיבה שהיא. וכעט אני מעוניין לשתף אותכם בתוכנות שגרמו לנזקים או שסתם תוכנות שלא עושות כלום. התוכנות: Windows Media Encoder - לא באמת עושה תחנת טלוויזיה. Voice Changer Diamond - סתם מעוותת את הקל (למרות שזו תוכנה לשינוי ק…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  17. היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by Goat17,

שלום לכולם! הבוס שלי בעבודה רוצה למנוע מהפקידות לגלוש באינטרנט חוץ מלמספר אתרים שקשורים בעבודה.. ממה שאני זוכר מלימודי הMCITP שלי ניתן לעשות את זה באמצעות שרת פרוקסי שישב בין המחשבים של הפקידות לראוטר - רק שאני לא בדיוק זוכר איך.. יש לנו שרת WINDOWS SBS 2003 בעבודה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אודה לו.. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  20. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  21. Started by House M.D.,

היי. האם אי מחיקת היסטוריה בכרום לאורך זמן (חצי שנה) יכולה להשפיע לרעה על הביצועים של הדפדפן? אני חושב כך מכיוון שכאשר אני מקליד כתובת של אתר מסוים בשורת הכתובת, זה משלים לי את הכתובת לפי אתרים שביקרתי בהם בעבר, גם אם האתר הזה לא בסימניות שלי, זאת אומרת שזה כנראה מתבסס על ההיסטוריה. וככל שיש יותר היסטוריה, זה לא יכול להשפיע על המנגנון הזה והגלישה בכללי? תודה.

22. שלום לכולם! לאחרונה התחלתי לעסוק בכתיבת ספרי מתמטיקה ולצורך כך אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לצייר פונקציות שיהיו גם נוחות אח"כ להעתקה לWORD. חיפשתי ברשת כמה תוכנות אך אף אחת לא באמת ענתה על הדרישות שלי.. כמו שאתם יודעים בספרים התרשימים הם סכמתיים, כלומר משקפים רק את הרעיון ולא את הערכים המספריים באמת- וזה מה שאני מחפש. אם אתם מכירים כאלו תוכנות שגם אפשר לצייר עליהן ישרים של OR ו AND זה גם יעזור. ואני זקוק גם להמלצות לתוכנה פשוטה וטובה לשרטוטים גאומטרים וגם תלת מימדיים. תודה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. או שאולי לא כדאי בכלל להשתמש בחבילה אלא בקודקים מסויימים? ואיזה נגן מומלץ (בבקשה אל תגידו לי VLC :s05:) ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by atedgi,

שלום לכולם האם משהו יכול לתת לי הסבר לגבי השגיאה הבאה שהופיעה ביומן ארועים ואיך אמורים לטפל בה The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty.‏‏ כמו כן גם לאזהרה הזו (גם הופיע ביומן ארועים) The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized כתוצאה ממה שגיאות כאלו נגרמות

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב - והמטרה שלי היא שהמחשב ישמש גם את הוריי שמאוד מסתדרים עם הYES MAX - ולכן החלטתי להתקין תוכנה שתגרום לו להרגיש כמו ממיר דיגיטלי. מצאתי תוכנה נחמדה מאוד בשם "MediaPortal" - מבחינת ממשק היא ממש יפה ונוחה - וחינמית ! אבל לוקח לה הרבה זמן לעלות והנגן המובנה לא תומך בתרגום הייתי שמח אם למישהו יש המלצה לתוכנה עבור HTPC בתשלום או חינמית - שתהיה קלילה , תומכת כמובן בתרגום , שימוש בAC3FILTER , הצגת תמונות והשמעת מוזיקה. ואם יש פיצ'רים נוספים כמו מזג האויר וYOUTUBE זה יהיה נהדר (ושימוש בשלט). המלצות ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים