עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FastJack,

שלום. עד היום השתמשתי ב Raxco PerfectDisk 2008, היום התקנתי WIN7 PRO והתוכנה לא עובדת. מישהו מכיר תוכנת דפרגמנטציה שכן עובדת בWIN7?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by Dr.Drek,

אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by gal,

היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  4. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by xxx1313,

אני צריך עזרה אתמול עשיתי ניקוי לכונן שלי ועכשיו אני לא מצליח לראות באתר את הסירטונים מה אני עושה?

6. Started by roy_BB,

יש לי תמונה שהיא קטנה...יש איזה דרך להגדיל אותה אבל לשמור על האיכות?או לפחות שהיא לא תרד הרבה בשביל שלא יראו פיקסלים כאלה שלא מיבנים כלום?? תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  7. רציתי לדעת איזו תוכנה אתם משתמשים כדי לקרוא POSTSCRIPT (אם בכלל).... אני לא מרוצה מה GHOST SCRIPT, וה ADOBE DISTILLER לפעמים לא מצליח להמיר לי את קבצי ה PS ל PDF (זה קרה למישהו פה גם ?).

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by razabc,

שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. שלום.. מישהו יודע איך משנים את זה שכאשר אפתח את windows media player 10 (או 11 אני כבר לא יודע..) אז זה ייפתח לי אוטומטית על "פועל כעת" ? כי זה כרגע פותח לי תמיד על "ספריה" וזה מעצבן ...חיפשתי בכל התפריטים וזה פשוט לא שם.../: אני אודה ממש למי שיעזור בנושא הזה אני מיואש כבר..למרות שזה דבר שטוטי, זה מעצבן..

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  10. היי, לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי מתוכנות העריכה החינמיות שבאות עם המחשב / שיש באינטרנט בחינם. לאור העובדה שאני משתמש במאק, ואין לי 1,000 דולר להוציא על פרימייר (שאיתה דווקא יש לי לא מעט ניסיון אבל היא באמת יקרה), אני נוטה לבחור ב-final cut express 4 של אפל. האם יש המלצות לתוכנות מתחרות, או לחילופין ביקורות ודעות לגבי fce4? נגיד פרימייר אלמנטס היא רק לווינדוזץ למאק יש רק את גרסת הפרו היקרה. התקציב הוא מקסימום 200 דולר (עלות התוכנה של אפל), והשימושים הם מזדמנים בלבד אבל אני רוצה משהו שמאפשר לי שליטה יחסית נרחבת בו. המחשב הוא איימאק 21.5 אינץ' עם 4gb זכרון ומעבד core 2 dou 3.06ghz. תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by psxr,

היום הופיעה לי תופעה מוזרה בזמן הצגת סרטים רואים כמו ערפל על התמונה. לא התקנתי בימים האחרונים שום דבר.

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by jj516,

יש לי בעיה לצפות ב Streaming Videos. אבל לא בכולם, בכאלה של Windows Media Player, וגם זה רק באותם אתרים אשר לא נותנים את התמיכה לראות את הסרטים בנגן המדייה אלה רק דרך האתר שלהם, (גם לא דרך המדיה הפרטית של ה EXPLORER ). העניין הוא שכשהסרט נטען הוא מראה מסך שחור בניגון שלו, וזהוא. וכשאני מנסה לעשות MINIMIZE או להפעיל משהוא אחר, או אפילו לסגור את ה explorer כול המחשב נתקע לתקופה ארוכה, ולוקח הרבה כאב!!! לכבות את ה explorer התקוע. למה זה קורה לי? ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. יש לי משחק ספידרמן 3 ןהוא לא נככנס לי עליו כאילו הוא נכנס ויש מסך שחור ויש קולות והכול אבל זה לא מראה לי ניראה לי אני צריך דרייברים יש לי כרטיס מסך דיי דפוק נבידיה ג'פורס 5200 תביאו לי לינק מדויק של הורדה לא אתר תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  14. איפה אני יכול להשיג אותו ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש

16. Started by 10 eliko,

שלום יש לי בעיה עם המחשב מעלה סירטון לבעיה בנוסף אני מוריד קבצים כדומא Malwarebytes' Anti-Malware/HijackThis-הקבצים לא נפתחים לי מופעי לי רק שעון החול והקובץ לא נפתח. בדיקת דיסק קשיח לא נמצא שגיאות mhdd הרצתי בדיקה זכרונות כ-20 סיבבובים אין שגיאות נא לשים לב על הסימו המהבב בצד שמאל ועל פרק הזמן עד שהמחשב עולה=בmconfig הורדתי את כל מה שעולה לפעמים המחשב נתקע על המסך ברוך הבא http://www.youtube.com/watch?v=Rx7PkLNXGJg xp pro sp3 זיכרון 2x256 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by panterw07,

לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. שלום התקנתי מצלמת אינטרנט עם הדרייבר , אבל הבעיה שאחרי אתחול לוקח כ-2 דקות עד שהאייקונים עולים ז"א שהמסך תקוע בתמונה של העננים וכעבור 2 דקות כל האייקונים עולים , לפני התקנת המצלמה המחשב עלה בטיל , זה מחשב חדש . מדובר על חלונות XP PRO 4 ג'יגה זיכרון מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  19. היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by AVL,

איך יצא? הרקע הוא מSAN ANDREAS

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  21. אני מחפש תוכנת ניטור של חיבורים פנימה והחוצה מן המחשב. על מנת לחסום חיבור לאינטרנט של תוכנות לא רצויות וכגון פנימה מהאינטרנט. התוכנה צריכה לתמוך ב- windows7 64bit. אני מכיר את comodo firewall, איזה אלטרנטיבות נוספות קיימות? תודה.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by icebreak,

מספר תיקוני אבטחה קטנים אבל קריטים: http://www.mozilla.org/products/firefox/

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by sirotag,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אבל אני מקווה שמישהו יתן לי תשובה יש לי רשימת שירים (PLAYLIST) של 250 שירים מובחרים שיש במחשב שלי אני רוצה לצרוב רק את ה 250 שירים לדיסק אחד הבעיה היא שהשירים מובחרים מתוך 1000 שירים שנמצאים בספריות שונות השאלה שלי אם יש לי תוכנה אשר לוקחת את ה PLAYLIST וצורבת את השירים מה PLAYLIST? מקווה שמישהו יעזור לי

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by overload,

איך אני יוצר חור בחפץ בצורת חפץ אחר שקיים? נגיד יש לי ריבוע וכדור, איך אני יוצר בריבוע חור בצורת הכדור? בקרוב אני יעלה את העבודה הראושנה שלי, שתראו מה עזרתם לי להכין עד עכשיו

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שמתי לב שזה התחיל לפני כמה ימים כשנכנסתי לאתר וקיבלתי הודעה שהוא עובר תחזוקה כלשהי.. מאז אותו יום אני לא רואה תמונות מסוימות. ואני אומר מסוימות כי זה לא שרת ספציפי שממנו מגיעות התמונות, וזה לאו דווקא אווטרים.. רוב התמונות כן עובדות רק תמונות ספציפיות לא. ביטלתי כל מיני תוספים שיש לי בFF וזה לא עזר. לצורך העניין בIE רואים שאמורה להיות תמונה אבל גם אם אני עושה Show Picture שום דבר לא קורה. לצורך העניין כאן תראו שאני מכניס תמונה.. ותוכלו להעתיק את הקישור ותראו שהיא עובדת. ובשביל התגובה- הנה הקישור לתמונה http://img204.imageshack.us/my.php?image=ip35ejc9.png (מצטער על הגודל של התמונה, במקרה ואתם כן רואים את התמונה..) תמונות שמתארות את המצב בשני הדפדפנים: למשל אווטר ש…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.