תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר לי דרייבר במחשב ati mobility agp 2x ואין לי את הדיסק תעזרו לייי בבקשה וזה דגם הלוח אם שלי !!
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה ימים, ובפעם הראשונה המדפסת כבר הייתה מחוברת ולכן זה התקין לי לבד רק את הדרייברים ז"א שיכלתי רק להדפיס ולא לסרוק. התקנתי את התוכנה שקיבלתי בדיסק(VISTA כמובן...)וזה לא עבד.. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין דרך התוכנה שהUSB מנותק עד שהוא מבקש ממני לחבר ולא עבד.. זה לפעמים מזהה את זה כחיבור לא מזוהה מדובר במדפסת HP OFFICEJET 5610 מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? * אין לי דיסק התקנה של הלוח * לא הצלחתי למצוא את הדרייברים של היצרן באתר שלו בבקשה עזרה אני תקוע עם זה כבר שבועיים
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו מרוצה מהגירסאות האחרונות של נרו 8.3? או שעדין גירסה 6 .6 עדיפה?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנת גיבוי שתשב על הDOK וכל פעם שאני מכניס את הDOK היא תגבה אוטומטית ספריה מסויימת שאני אגדיר לה ותוסיף אותה לגיבוי קיים. כלומר, אני מעוניין שיהיה לי גיבוי מתמשך של אותה ספרייה מסודר עפ"י תאריך וזמן. אשמח להמלצה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי א) איך אני מוחק חשבון ווינדוס? עשיתי אותו חשבון מוגבל וניסיתי למחוק אותו דרך חשבון מנהל וזה אומר לי שיאן לי גישה ב) בתוכנה ששולטת על מהירות האינטרנט אפשר לעשות את האימיול מהיר יורת? אם לא איך עושים אותו מהיר יותר? (יש לי TLN גירסא פרוצה איטית אש) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
the application has failed to start because normaliz.dll was not found (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר NORMALIZ.DLL להעתיק לדיסק\דיסקט\כונן USB (במידה וכבר הופעל במחשב ולא דורש זיהוי מחדש\דרייבר): http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?normaliz שהוינדוס עולה ולא מציג כלום (איקונים\סרגל) ללחוץ CTRL ALT DELETE, ללכת לתפריט FILE ו- NEW TASK לכתוב copy a:/normaliz.dll c:/windows/system32 (עדיפות ב-CMD בשביל לראות שהפעולה התבצעה). שוב ללכת ל NEW TASK ולרשום explorer.exe
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט פתאום אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה בפנים) מה לבחור? http://img213.imageshack.us/img213/123/11199048hl9.jpg
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
משום מה הWMP לא מזהה את את AC3FILTER, איך אני גורם לAC3FILTER לעבוד ביחד עם וינדוס מדיה פלייר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשיתי את הסריקה דרך Spybot עוד לפני שחיברתי את האינטרנט ומצאתי את זה קישור לתמונה יכול להיות שזה סתם נכון ? וגם אם אני אמחק אותו לא יקרה כלום ? http://img160.imageshack.us/img160/1640/22bc5.jpg
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
עכשיו נתקלתי בבעיה (באג) נפוצה, שהפייר פוקס מעלים פתאום את הסימניות. אז מצאתי לזה פתרון, הפיירפוקס שומר כל כמה ימים גיבוי של המעדפים שאיתו נשחזר את המועדפים שהוא מחק... קודם כל נכנס לתיקיה C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles כאשר user name הוא שם המשתמש שלך על גבי המחשב שלך ! ושם נחפש את התיקיה bookmarkbackups. אחרי זה יופיע לכם כמה קבצים שבשם שלהם רשום תאריך, תבחרו את ההכי עדכוני ותלכו לפייר פוקס סימניות--> נהל סימניות-->קובץ-->יבוא-->קובץ --> ותבחרו את הקובץ הכי מעודכן. מקווה שעזרתי לאלה שנתקלו בבעיה הזאת\ יתקלו בה בעתיד .
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהמחשב נמצא במצב המתנה הוא לא נמצא על 50% כמו שהגדרתי בריווה טיונר אלא על 30%.. למרות שהגדרתי בתוכנה שהמחשב יעלה אוט' עם 50%... וזה עובד רק כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק... האם יש אפשרות לעשות שגם במצב המתנה הכרטיס מסך יעלה אוטומטית עם 50%? מקווה שזה הפורום הנכון, תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי ובדקתי שהוא תומך במשחקים שיש לי... אבל איך אני מפעיל אותו?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שיחקתי במחשב במשחק GRID על איכות מקס', וכל כמה דקות התחיל מן רעש של מאוורר ל5-6 שניות ונכבה כאילו זה מופעל בטמפ' מסויימת או משהו כזה.. קיצר הורדתי את התוכנה SPEEDFAN אבל לא מבין מה כל דבר שם מציין. יש מצב מישהו יודע מזה temp3 , איפה שיש 80 מעלות? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-